Régi szép idők, de most ferni megidézi, még a jégcsapot is megtöri.MVPP írta: Lassan az fog jönni, mint egy régebbi usernél nevére nem emlékszem már, hogy neki még az izlelőbimbói is az átlagnál fejletebbek.
Egyéb sportok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Nem illik.
- P. Krisz
https://m.youtube.com/watch?v=xa-2JmdTX ... FueQ%3D%3DRealista24 írta:Felreerted. Utólag tudja megmagyarázni hogy mi kellett volna meg az aranyhoz. Vagy aki aranyat nyert egy Olimpián, mit csinalhatott volna jobban.Bencze írta: Hüttner Csaba Fernitol kerdeznem, hogy varhato-e magyar arany a mai harom dontoben?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Felreerted. Utólag tudja megmagyarázni hogy mi kellett volna meg az aranyhoz. Vagy aki aranyat nyert egy Olimpián, mit csinalhatott volna jobban.Bencze írta: Hüttner Csaba Fernitol kerdeznem, hogy varhato-e magyar arany a mai harom dontoben?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Hüttner Csaba Fernitol kerdeznem, hogy varhato-e magyar arany a mai harom dontoben?
Lassan az fog jönni, mint egy régebbi usernél nevére nem emlékszem már, hogy neki még az izlelőbimbói is az átlagnál fejletebbek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ezzel támasztja alá hogy ért hozzáRealista24 írta:Ezt csak most latomVálogatott által aláírt vízilabdám is van személyesen Kemény Dénestől, igaz a fater volt nála, nem én
Ez meg rejtol is kellemetlen lenne.
Mit akartal ezzel mondani amugy?
Ez csak foci...Realista24 írta:poronty írta:
Az igazi kérdés, hogy Kemény Dénesnek (meg a válogatott tagjainak) van-e aláírása tőle. Jelenleg nem vagyok biztos benne, hogy melyikük a nagyobb szakember.
Nekem meg van Karim, CR, Modric, Kroos, Nacho, Varane, Ramos, Casemiro, Mendy, Kovacic, James, Luca Zidane, Pepe, Navas, Perez, Butra altal alairt mezeim...akkor nemcsak a focihoz ertek mindenkinel jobban, mivel harom Aranylabdast is megtiszteltem a jelenletemmel, de a klubvezeteshez is, igaz?
Raadasul nem faterom intezte.
Én mindenhez is értek....
Miért kell mindenkinek folyamat magát komolyan vennie, lehessen már mókázni néha...Ezt csak most latom
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
poronty írta:Az igazi kérdés, hogy Kemény Dénesnek (meg a válogatott tagjainak) van-e aláírása tőle. Jelenleg nem vagyok biztos benne, hogy melyikük a nagyobb szakember.Mit akartal ezzel mondani amugy?
Nekem meg van Karim, CR, Modric, Kroos, Nacho, Varane, Ramos, Casemiro, Mendy, Kovacic, James, Luca Zidane, Pepe, Navas, Perez, Butra altal alairt mezeim...akkor nemcsak a focihoz ertek mindenkinel jobban, mivel harom Aranylabdast is megtiszteltem a jelenletemmel, de a klubvezeteshez is, igaz?
Raadasul nem faterom intezte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jajj ne, magas labda. Mindjárt jön, és egy kis önfényezéssel kihozza magát.poronty írta: melyikük a nagyobb szakember
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nekünk van Marta által aláírt kézilabdánk, az analógia szerint, akkor most ezáltal én egyszerre értek a női focihoz, a női kézilabdához és ahhoz is, ha női focisták kézilabdáznak.Realista24 írta:Ezt csak most latomVálogatott által aláírt vízilabdám is van személyesen Kemény Dénestől, igaz a fater volt nála, nem én
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Az igazi kérdés, hogy Kemény Dénesnek (meg a válogatott tagjainak) van-e aláírása tőle. Jelenleg nem vagyok biztos benne, hogy melyikük a nagyobb szakember.Mit akartal ezzel mondani amugy?
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt csak most latomVálogatott által aláírt vízilabdám is van személyesen Kemény Dénestől, igaz a fater volt nála, nem én
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bezzeg olyanokra emlékszel, hogy city elleni gól előtt pontosan 0,7 mm-el volt kint a labda, vagy hogy Van Persiet melyik nap hányadik percben állították ki labdaelrúgásért.ferni írta: Hát én erre konkrétan nem emlékszem
Szelektív az a memória.
Ha gondolod, szívesen visszavonultatlak fifában, küldj egy felhasználónevet.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Mindig mindenki az "aranysportágakra" koncentrál és az éremesélyesekről beszélnek akik aztán vagy hozzák amire számítunk vagy lehet őket szidni.
Viszont ezen az olimpián már sok olyan eredmény volt ami nem érem, és mégis a maga nemében kiemelkedő, és a sportolók elvárás felett teljesítenek. Vas Blanka és Valter Attila, Major Veronika bronz, Jonatán 4. helye vitorlázásban és most Fábian Betti gyönyörű nyíltvízi úszása.
Viszont ezen az olimpián már sok olyan eredmény volt ami nem érem, és mégis a maga nemében kiemelkedő, és a sportolók elvárás felett teljesítenek. Vas Blanka és Valter Attila, Major Veronika bronz, Jonatán 4. helye vitorlázásban és most Fábian Betti gyönyörű nyíltvízi úszása.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Hát én erre konkrétan nem emlékszem, de Fifában szép karriert futottam be online.filatáska írta: Ferniről annyit, hogy még 2010 körül ps3-on FIFA-ban nyomtunk néhány meccset online. Pár meccs után rám írt, hogy ne legyek már a spanyolokkal mert hogy az OP.
Fejben erős volt már akkor is.
Kb top 5 voltam magyarok közt PS3on online 12-13-14 körül, ha akkor is ekkora lett volna az Esport szcéna, lehet elmentem volna esportolónak...
Nyertem magyar online versenyeket, valamelyik fifát meg is nyertem , mint első helyért járó díj, így a kövi fifát meg se kellett vennem, de még ESLen próbálkoztam EUban is, ott is összejött 1-1 win, 128as ágrajzos tornát is nyertem, ahol még alsó ág is volt, de oda csak a noobok kerültek le...
Ferniről annyit, hogy még 2010 körül ps3-on FIFA-ban nyomtunk néhány meccset online. Pár meccs után rám írt, hogy ne legyek már a spanyolokkal mert hogy az OP.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van az a mondás hogy aki mindenhez ért, az igazából semmihez.ferni írta:Pár érem ott maradt, kár értük ...Halfkey írta: A sportminisztérium ott baszta el ezt az olimpiát hogy nem vitte ki fernit szakértőnek. Délután még megtanította volna Losonczit bírkózni, este már a pólósokat coacholná. Reggel lehet belefértek volna a kenusok is!
Amúgy meg vízilabdáztam is, igaz keveset, szóval...
Rengeteg kajak-kenus ismerősöm is volt évekig.
Nem tehetek róla, hogy ilyen beszűkültek vagytok a sport világában...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pár érem ott maradt, kár értük ...Halfkey írta: A sportminisztérium ott baszta el ezt az olimpiát hogy nem vitte ki fernit szakértőnek. Délután még megtanította volna Losonczit bírkózni, este már a pólósokat coacholná. Reggel lehet belefértek volna a kenusok is!
Amúgy meg vízilabdáztam is, igaz keveset, szóval...
Rengeteg kajak-kenus ismerősöm is volt évekig.
Nem tehetek róla, hogy ilyen beszűkültek vagytok a sport világában...
Válogatott által aláírt vízilabdám is van személyesen Kemény Dénestől, igaz a fater volt nála, nem én
A sportminisztérium ott baszta el ezt az olimpiát hogy nem vitte ki fernit szakértőnek. Délután még megtanította volna Losonczit bírkózni, este már a pólósokat coacholná. Reggel lehet belefértek volna a kenusok is!