Értem, köszönömTeljes összeget, 1,5x odds felett legalább.
Szerencsejátékok
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Szerencsejátékok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Teljes összeget, 1,5x odds felett legalább.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Victor
Értem, nagyon köszi!Amennyit befizetsz,annak a dupláját kapod meg,de maximum 15.000 ft értékben. Tehát ha befizetsz 5.000 ft-ot akkor kapsz mellé még 5.000 ft-ot,ha 15.000 ft-ot akkor 15.000 ft-ot mellé,ha befizetsz 25.000 ft-ot akkor is csak 15.000 ft-ot kapsz mellé. Egyből nem tudod kivenni,azt hiszem 3-szorosan kell megforgatni a bónusz összegét,hogy a ki bírd venni a bónuszt.
itt a teljes összeget kell megforgatni, vagy csak szimplán háromszor kell fogadnom még utána?azt hiszem 3-szorosan kell megforgatni a bónusz összegét,hogy a ki bírd venni a bónuszt.
- kistari
- Kedvenc játékosaid: Figo, Zidane, Marcelo, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amennyit befizetsz,annak a dupláját kapod meg,de maximum 15.000 ft értékben. Tehát ha befizetsz 5.000 ft-ot akkor kapsz mellé még 5.000 ft-ot,ha 15.000 ft-ot akkor 15.000 ft-ot mellé,ha befizetsz 25.000 ft-ot akkor is csak 15.000 ft-ot kapsz mellé. Egyből nem tudod kivenni,azt hiszem 3-szorosan kell megforgatni a bónusz összegét,hogy a ki bírd venni a bónuszt.
- Victor
Skacok, úgy döntöttem, ismét belevetem magam kicsit a fogadások világába. Néztem a BET365-ot, van rajta ez a 15.000-es befizetési bónusz. Kicsit kínai nekem a magyarázata, én így értelmezem:
Befizetek legalább 1.500 forintot, utána pedig gyakorlatilag 15.000 forint értékig kockázatmentesen fogadhatok? Bocsi, nem voltam még ilyen oldalon Ha valaki elmagyarázná, azt megköszönném, mielőtt elverek 15 rugót
Befizetek legalább 1.500 forintot, utána pedig gyakorlatilag 15.000 forint értékig kockázatmentesen fogadhatok? Bocsi, nem voltam még ilyen oldalon Ha valaki elmagyarázná, azt megköszönném, mielőtt elverek 15 rugót
Van itt olyan személy, akinek
- van Bet365 fiókja
- van rajta fogadási múlt
- nem használja már
- akar vele pénzt keresni?
- van Bet365 fiókja
- van rajta fogadási múlt
- nem használja már
- akar vele pénzt keresni?
Finnekre elég magas az odds Görögországban.
Horvátország valamiért úgy érzem megverik a spanyolokat.
Horvátország valamiért úgy érzem megverik a spanyolokat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Értem, de nem százezret bukott, bár akkor sem érteném ezt. De mást hibáztatni/szidni egy olyan dologért, amire nem kötelez semmi, számomra mókás.RealAsensio írta:Te figyelj má, 100 lepedo az 100 lepedo! En is kilennek, plane ha igy megy el a szelvenyem. Egyszer nekem is volt egy hasonlo elmenyem, 200.000 Ft koruli osszeget nyerhettem volna, valogatott meccsekkel, minden bejott, kiveve az utolso meccset, Portugalia-Izrael, 1-0 a portugaloknak, a meccs vege fele fogja magat az a looser Rui Patricio, es odaguritja az izraeli tamado ele a labdat, amivel 1-1 lett a meccs es elment a mixem.Realista24 írta:Mar megint a sírás meg szidalmazas mert nem jött be a tipped
Óriási.
Ez csak egy jatek, de kumma idegesito az ilyen, egy kis zsebpenznek meg mindenki orul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Te figyelj má, 100 lepedo az 100 lepedo! En is kilennek, plane ha igy megy el a szelvenyem. Egyszer nekem is volt egy hasonlo elmenyem, 200.000 Ft koruli osszeget nyerhettem volna, valogatott meccsekkel, minden bejott, kiveve az utolso meccset, Portugalia-Izrael, 1-0 a portugaloknak, a meccs vege fele fogja magat az a looser Rui Patricio, es odaguritja az izraeli tamado ele a labdat, amivel 1-1 lett a meccs es elment a mixem.Realista24 írta:Mar megint a sírás meg szidalmazas mert nem jött be a tipped
Óriási.
Ez csak egy jatek, de kumma idegesito az ilyen, egy kis zsebpenznek meg mindenki orul.
Ez egy tudományos alapon kiszámolt, mértani pontosággal megrakott csodaszelvény voltRealista24 írta:Mar megint a sírás meg szidalmazas mert nem jött be a tipped
Óriási.
Jött simán a finn jéghoki, az Al-Ahli is legyűrte valahogy az Al-Wasl csapatát, a Dortmund is röhögve hozta.
Komolyan, nézd meg az első PSV gólt, hát valami nevetséges.
Alderweireldnek hátrapasszolják a labdát és addig szenved vele, amíg Lozano ellopja előle, aztán még utolérik, de a lövésébe úgy blokkolnak bele, hogy 2+ méter magasra felmegy a labda és átesik Lloris feje felett....
Aztán fordítanak, közbe volt 2 kapufa, PSV kapus nagy bravúr, majd megint jön egy idióta labdaeladás, ugratják ki egyből Lozanot, erre Lloris.... Nem is értem, hogy gondolhatta ezt.
És ő egy friss világbajnok kapus... Hova süllyedünk még?
Majd az a gyönyörű egyenlítő gól is megérne egy misét, meg hogy ha már így is alakult igazán kihúzhatták volna azt a pár percet
Teljesen irreális volt az egész meccs és a végeredmény.
Kapuralövés kétszer-háromszor több volt a Spursnek, labdabirtoklás 65-35 úgy hogy 10 percig emberhátrányba volt a Spurs mikor a PSV nyomott rendesen, mert addig nem tudtak.
https://www.eredmenyek.com/merkozes/tlo3qX46/#video
Itt meg lehet nézni azt a két szép PSV gólt, meg Lloris csodapirosát.
Nagyon ritkán tippmixezek és nagyon zavart emiatt, bocsánat a túlzott hangulatért és sírásért.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mar megint a sírás meg szidalmazas mert nem jött be a tipped
Óriási.
Óriási.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Utolsó meccs a szelón a Dortmund nyer egy félidőt az Atletico ellen....
100k haszon a kukába, jaj te Lloris meg Spurs....
Legalább a szeló ára visszajött, mert kombiba meg simába is megtettem, de áh.... Nagyon éreztem ezt a szelót pedig
100k haszon a kukába, jaj te Lloris meg Spurs....
Legalább a szeló ára visszajött, mert kombiba meg simába is megtettem, de áh.... Nagyon éreztem ezt a szelót pedig
Nem bírom felfogni és elfogadni ezt.... Felháborító bakker. Múltkor Courtois volt aki elvitt egy 100ast, most a Lloris....reeed_ati írta:Nekem is vitték a szelót, annyira éreztem, hogy az 5.kapusba vert ziccer már megbosszulja magát.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem is vitték a szelót, annyira éreztem, hogy az 5.kapusba vert ziccer már megbosszulja magát.
gg csirkék, ez az
Csak 100.000 Huf jöhetett volna, de csesszétek el tényleg.... Istenem....
Ajándék gól a PSVnek, fordítanak végre, erre Lloris baszki kipirosozza magát.... Elképesztő ez a szerencsétlen, mindig összehoz valamit.
Erre még ki se húzzák és benyelnek még egy ratyi szart.
Hihetetlen béna brigád....
Csak 100.000 Huf jöhetett volna, de csesszétek el tényleg.... Istenem....
Ajándék gól a PSVnek, fordítanak végre, erre Lloris baszki kipirosozza magát.... Elképesztő ez a szerencsétlen, mindig összehoz valamit.
Erre még ki se húzzák és benyelnek még egy ratyi szart.
Hihetetlen béna brigád....
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nyerunk legalabb 3 gollal.tubatibi írta:Plzen-re 34-es odds van.
Egy X2-t simán rálehet dobni 1-2kval.
Plzen-re 34-es odds van.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros