Ha fix kiesők lennének akkor is vért innának ellenünk, mocskos banda.Csabi írta: remélhetőleg ez elveszi jövő hétre az összes motivaciojukat
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
*márha az ellenfél hagyja.Tjacks írta:már ha van kedve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Inaki Williams ügyesen megoldotta a Sevilla bajnoki aranyát
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gazdaságilag. A fő érv ez volt. Játékban még mindig ő az aki képes eldönteni 1-1 meccset, már ha van kedve.ziro4vr írta: Továbbra sem értem azokat akik messi maradása mellett kardoskodnak mert mennyire visszahúzza a barcát.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Továbbra sem értem azokat akik messi maradása mellett kardoskodnak mert mennyire visszahúzza a barcát.
Nem illik.
Ha győznek vagy ikszelnek az atlético ellen, mi meg hozzuk a maradékot, akkor campeones van.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem is értem a nagy figyelmet ezen a meccsen.Csak 4/4el lehetünk bajnokok, ha 1et botlunk már 2 felé kell figyelni ott szerintem vége. Jelenleg ellenségem ellensége a barátom alapon viscabarsza van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Itt ma bármilyen eredmény születik, nekünk az valamilyen szinten jó lesz.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Velunk ujrarugattak... emlekszunk?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mert VAR, mert spanyol birok es mert Barca Ter Stegen miatt feltem, hogy nem adjak meg.El Sie7e írta:miért is tette volna?:Dpheco írta: Meglepett, hogy nem vette el a VAR a golt
Ez a gol
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
miért is tette volna?:Dpheco írta: Meglepett, hogy nem vette el a VAR a golt
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meglepett, hogy nem vette el a VAR a golt
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Na mi az, nem akar nyerni a Barca?
Nincs más meccsük, miért adnák fel?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Tegyük fel, hogy ma pontokat buknak és X-elnek a Valenciaval. Onnantól már 4 pontra lennének az Atleticótól, kettőre a Realtól. Tehát ha meg is verik az Atelticót a következő körben, akkor utána még mindig arra lennének szorulva hogy mi kikapjunk/kétszer x-eljünk és az Atletico is legalább egyszer X-eljen. Ergo, egy mai pontvesztéssel szinte esélytelenné válnának a bajnoki címre. Szóval ha ma nem nyernek, simán leadják az Atletico ellen szerintem.Galacticos írta: Kizart hogy leadjak szerintem, siman benne van hogy az utolso forduloba fog eldolni es ott akarmi lehet. Nekunk is johet egy blama ott, akar meccsen belul is.
Nem fog itt senki leadni semmit, de szerintem meg mind a 4 csapat fog pontot bukni.
Szokatlan helyzet, de nekünk szerintem ma az a jó, ha a Barca nem veszít pontokat.
- Galacticos
Kizart hogy leadjak szerintem, siman benne van hogy az utolso forduloba fog eldolni es ott akarmi lehet. Nekunk is johet egy blama ott, akar meccsen belul is.
Nem fog itt senki leadni semmit, de szerintem meg mind a 4 csapat fog pontot bukni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem sem kockaztatjak be hogy meg a 3. Helyre sem ernek oda
- ateeemadrid
Ha nem lenne ilyen szoros a mezőny kineznem belőlük, de így szándékosan tuti nem adják még le.Faust írta:Ha most pontokat veszitenek, siman megveretik magukat matracekkal, csak hogy ne legyunk bajnokok.sebydani írta:
Szerintem is. Utána meg majd Messi veri hárommal az Atleticot. Címvédés
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Ha most pontokat veszitenek, siman megveretik magukat matracekkal, csak hogy ne legyunk bajnokok.sebydani írta:Szerintem is. Utána meg majd Messi veri hárommal az Atleticot. CímvédésRealista24 írta: Barca ma pontokat fog veszíteni.