Milyen BM?Majd utána jön nekik a BM
City - Arsenal lesz a negyeddöntőben.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 3., péntek 15:56
Milyen BM?Majd utána jön nekik a BM
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 3., péntek 15:51
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 3., péntek 15:48
EZ már nem újdonság, sőt már unalmas. Valami újat kéne húzni, hogy meglepődjek... Most már nem először állítják ki magukról a "szegénységi" bizonyítványt.dzsihad91 írta:Egy az oldalon jelen lévő hungarokatalán magyarázza már el azt nekem,hogy MR.Shakira és társai miért köpködnek folyamatosan? És kérnék egy idézetet ,hogy bármelyik Real játékos, nyilatkozott-e negatívat a barcáról amióta Ancelotti az edző...Mes que un club mi? Jobban várom ,hogy a City felmossa a pályát veletek, mint a mi meccsünket, akkora féreg játékosaitok vannak...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 3., péntek 15:44
dzsihad91 írta:Egy az oldalon jelen lévő hungarokatalán magyarázza már el azt nekem,hogy MR.Shakira és társai miért köpködnek folyamatosan? És kérnék egy idézetet ,hogy bármelyik Real játékos, nyilatkozott-e negatívat a barcáról amióta Ancelotti az edző...Mes que un club mi? Jobban várom ,hogy a City felmossa a pályát veletek, mint a mi meccsünket, akkora féreg játékosaitok vannak...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 3., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 3., péntek 15:41
Ehhez értenek, meszkveunklub.MR.Shakira és társai miért köpködnek folyamatosan?
egy az oldalon jelen lévő hungarokatalán magyarázza már el azt nekem
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 3., péntek 15:30
Mou éra alatt sem volt köpködésünk a túloldalra, de ha rosszul emlékszem, akkora javítsanak ki. Én nem emlékszek olyan nyilatkozatra a játékosainktól, ami köpködés lett volna a barcásokra nézve.dzsihad91 írta:Egy az oldalon jelen lévő hungarokatalán magyarázza már el azt nekem,hogy MR.Shakira és társai miért köpködnek folyamatosan? És kérnék egy idézetet ,hogy bármelyik Real játékos, nyilatkozott-e negatívat a barcáról amióta Ancelotti az edző...Mes que un club mi? Jobban várom ,hogy a City felmossa a pályát veletek, mint a mi meccsünket, akkora féreg játékosaitok vannak...
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2014. január 3., péntek 15:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 2., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 2., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 1., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 31., kedd 12:23
Gondolom ez azèrt lehet,mert a kapusok alapból később érnek be(1-2!kivételtől eltekintve,pl Casillas),és hát nem lehet tudni hogy merre fejlődnek tovább.Az igazi nagy kapusok nagy átlagba 30 felé lettek igazán nagyok(Schmeichel,Buffon,Van Der Saar...).Durva, hogy mennyire apró pénzért dobálják a kapusokat. Fiatal, tehetséges? akkor legyen 12 millió...
Mezőnyjátékos. Fiatal? Tehetséges? 50 millió....
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 31., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 31., kedd 11:13
Durva, hogy mennyire apró pénzért dobálják a kapusokat. Fiatal, tehetséges? akkor legyen 12 millió...GT37 írta:Megoldódni látszik a kapuskérdés, a SPORT azt írja, hogy már Ter Stegennel, illetve a Gladbachhal is megvan az egyezség, a fiatal német hálóőrért 12 millió eurót fizethetünk.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 31., kedd 11:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 29., vasárnap 12:55
Èn csak arra reagáltam hogy a srác poénból megemlíti,(ami amúgy igaz is),hogy nálatok mindig előbb épűlnek fel az emberek,ami nem oszt,nem szoroz nálam,de te meg egyből harapsz...ki a t érdekel hogy előbb épül föl pár nappal... Úgy is hozzászoktunk hogy La Pulga aktiválja az öngyógyító folyamatot,Da Silva után szabadon,rendbevágja magát mint Harry Potter a kviddics parti előtt azt annyi...'shutterisland írta:forgathatod a szemeidet, ezek tények.
6-8 hetet mondtak 11-én, tehát az elche meccsre már várható volt, hogy bevethető lesz, ennyi a lényeg.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 29., vasárnap 12:18
morientes írta:Ááá komolyan mondom ezt már nem hiszem el... No comment...a 8 hét egyébként sem ugyanaz, mint a 2 hónap. (56 nap <-> 61 nap)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 29., vasárnap 12:13
En nem tudom mikor serult se, azt se hogy mikortol szamitva mennyi hetre es hogy elmeletileg mikor kene visszaterjen, mindossze arra reagaltam, hogy a "vartnal jobban halad". Marmint nalatok eleg gyakori az hogy a jatekos a vartnal hamarabb felepul. (persze az is lehet, hogy az NSO-s cikk volt pontatlan)'shutterisland írta:mi ebben a "hatalmas meglepetés" ?h3x0r írta:Most olvasom, hogy Messi felepulese (hatalmas meglepetesre ) jobban halad a vartnal es mar januar 5-en az Elche ellen palyara lephet.
november 11.-én mondtak 6-8 hetet, ami azt jelenti, hogy december 23. és január 6. között kellene visszatérjen hivatalosan.
a 8 hét egyébként sem ugyanaz, mint a 2 hónap. (56 nap <-> 61 nap)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 29., vasárnap 12:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 29., vasárnap 11:49
Ááá komolyan mondom ezt már nem hiszem el... No comment...a 8 hét egyébként sem ugyanaz, mint a 2 hónap. (56 nap <-> 61 nap)
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem