Az, hogy Martino jó irányba viszi a csapatot egyértelmű. Ha ezt nem látod, akkor nem nézel Barca meccseket. No offense, de nagyon sokat fejlődik a játékunk, új elemeket visz a taktikába, ami már nagyon kellett. Amellett az eredményességre sem lehet panasz. Kulcsjátékosok (főleg Messi) nélkül is sikeres a csapat.
A kettős mércéről pedig te beszéltél a legtöbbet és te voltál a legjobban felháborodva, ezért írtam, hogy ha ennyire ellene vagy akkor ti se csak a dolgok egyik oldalát vegyétek figyelembe.
Sajnos nagyon ritkán tudtam barca meccset nézni,igy nem is szállnék vitába ezen ügyben,de nem erre "ment" ki a gondolatmenet. Hanem shutter általánosságban vett véleményeire.Nem rosszból értve persze.
Az hogy mindig mindenhol képes a jót meglelni,vagy azt hinni.....a lényeg a szemlélet. nem Tata irányvonala.
kettősmérce:
Igen,azt is észreveszem ha felénk billen valami.....különben mi értelme lett volna éveken át a mondanivalóimnak?
Ha nekünk tolnak többet azt is látom.....mitől ne látnám? A szemem félig lát csak?
)))
Amiket elkezdtem sok évvel ezelőtt,egyedüliként megfogalmazni,állandó leszólások és kiröhögések közepette,azok......mára....vagy már az elmúlt években is egyértelműbbé,átláthatóbbá váltak.
Bár ma is sokan tagadják,de tök nyilvánvaló hogy amiket zömmel állitottam,azok mára már nem kuriózumok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.