Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 29., vasárnap 11:45

h3x0r írta:Most olvasom, hogy Messi felepulese (hatalmas meglepetesre :mrgreen:) jobban halad a vartnal es mar januar 5-en az Elche ellen palyara lephet.
mi ebben a "hatalmas meglepetés" ?

november 11.-én mondtak 6-8 hetet, ami azt jelenti, hogy december 23. és január 6. között kellene visszatérjen hivatalosan.
a 8 hét egyébként sem ugyanaz, mint a 2 hónap. (56 nap <-> 61 nap)

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 29., vasárnap 11:42

h3x0r írta:Most olvasom, hogy Messi felepulese (hatalmas meglepetesre :mrgreen:) jobban halad a vartnal es mar januar 5-en az Elche ellen palyara lephet.
Mondjuk szerintem legfeljebb 15-20 percet fog kapni ezen a meccsen,aztán nyolcadikán (a Getafe elleni kupameccsen) már kb. egy félidőt, hogy aztán az Atlético ellen már a kezdőben lehessen.
'shutterisland írta:elvileg nem csak a csigás trollkodás volt, hanem ezt is lehozták, mint új mez. :mrgreen:
Amúgy ez baromi jól néz ki szvsz, elfogadnám harmadik számú meznek. :D

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 29., vasárnap 11:16

Most olvasom, hogy Messi felepulese (hatalmas meglepetesre :mrgreen:) jobban halad a vartnal es mar januar 5-en az Elche ellen palyara lephet.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 29., vasárnap 2:52

elvileg nem csak a csigás trollkodás volt, hanem ezt is lehozták, mint új mez. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 28., szombat 23:37

R.M.C.F írta: Nem néztem,miért? ebben is állandóan a földre veti magát? Közben meg a speaker azt kamuzza hogy felrúgták? pedig csak feldobta magát.
Szinkronizáltatni kell a sporttv-s fazonnal, aki visítva ordít egy három méteres passzánál is. :lol:
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 28., szombat 23:09

A spanyoloknál most tartják azt a napot, amit mi április elsején, szóval kéretik eszerint kezelni ezt a hírt is. :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 28., szombat 22:49

realistahuni írta:
hehe írta:akit érdekel, 1 órás filmecske neymarról:
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 5a8063227d

én már szedem :mrgreen:

Milyen színpadon játszódik, Radó Andris benne van?

Nem néztem,miért? ebben is állandóan a földre veti magát? Közben meg a speaker azt kamuzza hogy felrúgták? pedig csak feldobta magát.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 28., szombat 22:37

Milyen színpadon játszódik, Radó Andris benne van?

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 28., szombat 22:05

Miért? Nem volt jó bolt?

Kösz. Inkább tegyél be ronaldot.

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. december 28., szombat 22:01

Höjjaj.. biztosan beválna amúgy. Megint.
:lol:
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 27., péntek 19:22

akit érdekel, 1 órás filmecske neymarról:

Kép
Kép
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 14:37

A sztárok padoztatásával érdekes tészta, láttam a koncepciót, de kíváncsi lettem volna, hogy egy sérülésmentes, bombaformában lévő Messi-t, vagy egy kihagyhatatlan Iniesta-t is kirakott volna a keretből? Egyénileg senki nem hozott olyan szintet az év első negyedében, aki ne lett volna mellőzhető.
Ezzel egyet is értek,de visszakérdezek,egy nem épp kiemelkedő formában lévő Messit,Iniestat ki merte volna kihagyni?Mert ehhez bátorság kell,nem kicsi.Mert hiába a rossz forma,(ami azért még csak az általuk hozott konstans formához képest volt rossz,de még vállalható),nem hiszem hogy ettől független nem játszatta e volna más edző,csak a formájuk gyengülése miatt...bátor húzás volt ez,nem kétséges.Mert ha nem jöttek volna az eredmények,azonnal elő lett volna véve hogy miért nincs Messi,vagy Iniesta...
Ahogy egyébként rá is kérdezett a spanyol média,minden egyes alkalommal..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 25., szerda 13:53

Tata szerintem ennél hevesebb ember, sok nyilatkozatán érezhető a visszafogottsága. Ha pár évet eltöltött volna egy európai élcsapatnál, akkor kevésbé lenne ennyire szolid, az idő eldönti (ez nem személyes, bárkiről így vélekednék hasonló helyzetben). A sztárok padoztatásával érdekes tészta, láttam a koncepciót, de kíváncsi lettem volna, hogy egy sérülésmentes, bombaformában lévő Messi-t, vagy egy kihagyhatatlan Iniesta-t is kirakott volna a keretből? Egyénileg senki nem hozott olyan szintet az év első negyedében, aki ne lett volna mellőzhető.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 25., szerda 12:39

Én megmondom őszintén,"kellemesen" csalódtam Gerardo Martino-ba,azt hittem csak egy báb lesz,de az kezd kiderülni,hogy nem.Radikális változtatásokat ugyan eddig nem eszközölt a csapatnál,de néminemű változások azérr megfigyelhetők.Erre most nem térnék ki,leírtam már többször...
Egy valami biztos:Látszik hogy nincs beszarva az elnöktől,a nagy egoju játékosokat is bármikor padra teszi,nem ijed meg a mindig kritikus spanyol(katalán) médiától...hanem teszi a dolgát.S azt kell mondanom eddig nem is rosszul... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 18:15

egyébként most is ha nem csak ennyit olvastál volna el, hogy :

Elolvastam azt is. Lényegtelen a véleményem szempontjából,mert alapvetően neked ez kis pozitiv(mint minden). Rosszat nem fogsz szólni róluk,azt már levettem,akkor sem ha az ablakodat rúgják,mert az is egy csodálatosan tekert lövés volt,ami ritka.... :D
Lehet hogy nem tudom jól megfogalmazni amit akarok,időm sincsen rá,csak idevetek pár sort.
máskülönben az legyen a legnagyobb gondod,
Nem látom ezt gondnak.

páran meg pont a fordítottját csinálják, ha a barcelonáról van szó, mindenből képesek kihozni a barcára vagy a barca jövőjére negatív fényt vető dolgokat, vagy éppen leírnak, temetnek minket évről-évre.
Na....akkor meg is született. Vagyis ezt akartam valahogy kinyögni,hogy vannak akik mindenben a rosszat látják meg,Te meg mindenben a jót. Ezek a szélsőségek mindig érdekeltek. Ezért figyeltem fel a kommentjeidre,már nagyon rég óta.

De ez nem baj,nem azért irtam,csak egy érdekes emberi forma,ami érdekes a számomra.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 24., kedd 17:38

egyébként most is ha nem csak ennyit olvastál volna el, hogy :
én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik,

hanem az egész mondatot :
én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik, de mivel nem egy klasszis edzőről beszélünk, könnyen besülhet majd, főleg a komolyabb bl meccseken.

akkor láthattad volna, hogy itt is vannak aggályaim.
máskülönben az legyen a legnagyobb gondod, hogy én a pozitív részét fogom meg a dolgoknak.
páran meg pont a fordítottját csinálják, ha a barcelonáról van szó, mindenből képesek kihozni a barcára vagy a barca jövőjére negatív fényt vető dolgokat, vagy éppen leírnak, temetnek minket évről-évre.

egyébként nekem meg az nem tetszik, mikor egyesek 1-2 rossz meccs után zavarnák el az edzőt, a fél keretet, mindig hoznák az aktuális sztárokat a piacról, és "szerencsétlen", "barom" meg "krv anyád" jelzőkkel illetik a csapat játékosait.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 16:46

Az, hogy Martino jó irányba viszi a csapatot egyértelmű. Ha ezt nem látod, akkor nem nézel Barca meccseket. No offense, de nagyon sokat fejlődik a játékunk, új elemeket visz a taktikába, ami már nagyon kellett. Amellett az eredményességre sem lehet panasz. Kulcsjátékosok (főleg Messi) nélkül is sikeres a csapat.

A kettős mércéről pedig te beszéltél a legtöbbet és te voltál a legjobban felháborodva, ezért írtam, hogy ha ennyire ellene vagy akkor ti se csak a dolgok egyik oldalát vegyétek figyelembe.
Sajnos nagyon ritkán tudtam barca meccset nézni,igy nem is szállnék vitába ezen ügyben,de nem erre "ment" ki a gondolatmenet. Hanem shutter általánosságban vett véleményeire.Nem rosszból értve persze.
Az hogy mindig mindenhol képes a jót meglelni,vagy azt hinni.....a lényeg a szemlélet. nem Tata irányvonala.

kettősmérce:
Igen,azt is észreveszem ha felénk billen valami.....különben mi értelme lett volna éveken át a mondanivalóimnak?
Ha nekünk tolnak többet azt is látom.....mitől ne látnám? A szemem félig lát csak? :))))
Amiket elkezdtem sok évvel ezelőtt,egyedüliként megfogalmazni,állandó leszólások és kiröhögések közepette,azok......mára....vagy már az elmúlt években is egyértelműbbé,átláthatóbbá váltak.
Bár ma is sokan tagadják,de tök nyilvánvaló hogy amiket zömmel állitottam,azok mára már nem kuriózumok.

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. december 24., kedd 16:30

R.M.C.F írta:
'shutterisland írta:

én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik,

.

:D nem tudok olyat olvasni tőled,amiben nem látnál valami rendkivül jót a barca házatáján.
Ha már mindenki kettős mércéről beszél a másik felét is nézzük meg a dolgoknak.
Megnéztem. 2006-2011 ig aki nem vette észre az vagy vak,vagy barcás.
Az, hogy Martino jó irányba viszi a csapatot egyértelmű. Ha ezt nem látod, akkor nem nézel Barca meccseket. No offense, de nagyon sokat fejlődik a játékunk, új elemeket visz a taktikába, ami már nagyon kellett. Amellett az eredményességre sem lehet panasz. Kulcsjátékosok (főleg Messi) nélkül is sikeres a csapat.

A kettős mércéről pedig te beszéltél a legtöbbet és te voltál a legjobban felháborodva, ezért írtam, hogy ha ennyire ellene vagy akkor ti se csak a dolgok egyik oldalát vegyétek figyelembe.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 24., kedd 14:40

'shutterisland írta:amúgy nem lehet, hogy ferit pont a sok leveletek miatt küldték el ?
elég hirtelen távozott.
akkor már az egész Sport TV-t bezárták volna... :lol: :lol: :lol:

biztos, hogy nem ez van a háttérben.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 24., kedd 14:16

:D nem tudok olyat olvasni tőled,amiben nem látnál valami rendkivül jót a barca házatáján.
Nyilván egy szurkoló mindig a pozitivumot helyezi előtérbe a csapatánál,nincs máshogy ezzel a délföldi sem,az hogy kicsit elfogult...az meg habitus kérdése... :D Nem mindenki nézi olyan reálisan a dolgokat mint én,vagy pláne Te :mrgreen:
Egyébként,ha már Tata,sztm eddig elég jól helytáll,én azt hittem hogy-megmondom őszintén-a karácsonyt már rosarioban tölti :mrgreen: (már úgyértem hogy vissza se kell neki jönnie :lol: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: