numberone1 írta:
Lipcseben nem latom a helyet. Most igazoltak 2 jatekost akik ugyanaz a poszt, mint Szoboszlai, Olmot es Nkunkut(valjuk be mind ketto tehetseges). De az o beepitesuk is idobe telik, nem megy zokkeno mentesen, mert az a poszt amin a legjobbjukat tudnak adni nem letezik ott sem(ugye milyen ismeros ez), ezert szelsokent hasznaljak oket 4-4-2-ben...Szobinak olyan csapat kell amely a 4-3-3-ban vagy -4-2-3-1-ben jatszik, es az egyik kozeppalyas vagy az arnyek ek az o posztja lehetne.
Ha Kai-t eladja a Leverkusen, akkor mehetne a helyere.
En meg a spanyol bajnoksagot sem vetnem el, mert ha egy Bardhi egy Ujpestbol megtudott ugrani ekkora szakadekot, akkor Szoboszlainak sem lehet gond.
Leverkusen jó választás lehetne, ha megnézitek, Brandt és Havretz is szépen fel lett építve.
Európa liga meg kezdésnek nem rossz.
Esetleg a BL. miatt még a Gladbach, náluk sem hiszem, hogy olyan hatalmas neveket kéne kiszorítania a középpályáról.
Olaszoknál a Milan, csak akkor, ha elérik az európa ligát és kinevezik azt a német palit, aki kifejezetten őt kérte, egy normális edzői stábbal rendelkező milan lehetne opció.
Spanyoloknál a Soci talán, de ott ugye ott van még Ödegaard és eléggé tele vannak középpályásokkal.., esetleg egy Sevilla, náluk annyira nem veretes az a középpálya és közben BL helyen is vannak.
Angliába szerintem egy Arsenalba beférne, de ugye ott meg nincsen európai kupaindulás, ezzel még inkább gyengülni fognak, mert szerintem lelépnek a top támadóik is..
Nagy kérdés, hogy ki az aki le fog tenni érte 20illió euró körüli összeget, egy gladbach, soci szintű csapat nem biztos, a többieknek ez simán bele kell, hogy férjen.
Én egyelőre a német vonalat erősíteném, kevesebb gondja lenne a beilleszkedéssel+ európa liga, vagy BL szereplés sem utolsó dolog..
Reméljük, jól döntenek majd, ha eljön az ideje.