Aha, csak nem o a bajunk. Eszre kene venni.RealAsensio írta:A tobbiek gyenge teljesitmenye nem mentseg!!!Kerlon írta:Lejött Benzema és remeklünk. Ja nem, de azért Benzema a bajunk.
Vagy nem csak o a bajunk, hogy sebki lelket ne bantsam.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 6., szombat 20:13
Aha, csak nem o a bajunk. Eszre kene venni.RealAsensio írta:A tobbiek gyenge teljesitmenye nem mentseg!!!Kerlon írta:Lejött Benzema és remeklünk. Ja nem, de azért Benzema a bajunk.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2018. október 6., szombat 20:12
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 6., szombat 20:08
A tobbiek gyenge teljesitmenye nem mentseg!!!Kerlon írta:Lejött Benzema és remeklünk. Ja nem, de azért Benzema a bajunk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 6., szombat 20:06
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. október 6., szombat 20:01
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 6., szombat 19:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 6., szombat 19:56
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 6., szombat 19:56
Szerintem a tetovált Kroos.Realista24 írta:Erről is mind Benzema tehet.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 6., szombat 19:55
Én úgy tudtam a vezérbika szerepet a walesi futógép akarja átvenni. Sokadjára bizonyosodik be hogy képtelen lesz bármikor is betölteni. Nekem ő sokkal nagyobb csalódás.G. V.tinho írta:
Dehogy. Hisz a Nagy Elmozgó és Lekészítőtől, egy madridi középcsatártól elvárható, hogy ne lőjön gólt.
(sorozatban 5 meccsen meg pláne)
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2018. október 6., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 6., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 6., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. október 6., szombat 19:45
Dehogy. Hisz a Nagy Elmozgó és Lekészítőtől, egy madridi középcsatártól elvárható, hogy ne lőjön gólt.Kerlon írta:dehogy Benzema a szarToniKroos írta:Lehet itt akárki elöl, full alibi a középpálya. Semmi kockázat vállalás, mennek a tuti passzok oldalra. Ha 1-2szer megy egy előre ívelés, az meg nem jó. Semmi kreativitás nincs középen. CKM-el kell szerintem valamit kezdeni, ahova meg nem nagyon van cserénk.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. október 6., szombat 19:44
Az, hogy gyakorlatilag ennyire szar mindenki, az tökéletesen mutatja azt, hogy itt a rendszerrel vannak nagyon bajok, nem az egyénekkel. Nem egy két ember lóg ki lefelé, hanem egy két ember hozza csak a pozitívat.Torquemada írta:Ez ebben a formában egyszerűen kilátástalan. Ezt a "támadójátékot" amit bemutatunk már hosszabb ideje, lassan már egy Kisvárda is röhögve védekezné le. Már lassan nem a győzelem lenne a sátoros ünnep, hanem az, ha valaki ellen be bírnánk találni végre. Benzemának nincs egy értelmes megmozdulása, Cebának nincs egy értelmes passza előre, de lehetne sorolni. Valaki felíveli, aki megkapja, az elkezd oldalra meg visszafelé passzolgatni, ha sikerül négy-öt lépésben visszajutni a védőig, jöhet megint a felívelés. Odri próbál valamit a jobb oldalon bemutatni egyedül, ami talán emlékeztet nyomokban a focira, de alacsony színvonalon (és hátul hibákkal), plusz érkező sincs bent.
Ez egyenlőre hígfos, ha a másodikban rúgunk hármat, akkor is. Mondhatnám, hogy Karim, Ceba, stb. irány a pad Asensio mellé, de rossz nézni, kik jönnének be.
Marcelora is ömlött itt a szar, jogosan is, de nélküle ki van herélve a támadójátékunk, nem egyszer bizonyosodott már be.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. október 6., szombat 19:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 6., szombat 19:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. október 6., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 6., szombat 19:35
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem