Professore írta:
Mert szerinted mi volt a koncepció? Ha már bevasaroltak egy rakat fiatalt és sztárt nem igazolt a klubb akkor igen is a fiatalok beépítése volt a koncepció. ZZ meg szabad kezet kapott Pereztől és a keretmenedzseles az ő sara. És attól hogy szerinted ezt nem lehetett jobban megoldani szerintem meg igen.
*
Futball senki mi? Mikor ilyeneket olvasok érzem sokszor úgy hogy megérdemeljük a sorsunk. Arogancia a köbön már bocs. Tegnap Nagelsmann volt nimand... Mindenki hülye csak ZZ helikopter, sőt már lassan oltárt kell neki építeni. Azért ennyire nem kell lenézni szakmebreket szerintem.
Koncepció: igazából használható fiatal 1 maradt a vásároltakból: öde -> ő teljesen félre lett használva ezt adom. Ceba az Arsenalban sem tűnik a kövi Viera-nak (percekre és fontosságra értem, nem posztra!!), szal itt mondjuk lehet ZZnek volt igaza, a srác kevés.
Rodry sérült, Vini vak, vagyhát.. nem akarom h a Főnök bannoljon.. szal.. ááááááá, róla nem tok mit írni, egy vicc. ezen kívül nincs fiatal a keretben.
ha elfogadjuk h Hakimi a pénz miatt ment az nem ZZ sara (bár őt meg nem fizették ki), és Odriért egy lyukas régi román lej is már vmi lenne, szal megértem, h nem ő ment el a piacon.. (ami szomi, mert Hakimivel 100szor jobb lenne)
Regu meg nekem védekezésben kevés. sorry. szép, h saját nevelés, és jó fizikumu, terhelhető srác, de sztem a védekezése gyenge..
Allegri: nekem ő egybeforrt a világ negnagyobb futballprosijait (Emanuelson, Robinho, mellberúgóDejong és tsai) felvonultató milannal. igen, Conte rinyálása után volt 2 CL döntő, az első pont nem láttam az esküvőnk miatt (de visszanéztem
), de a 2.on sem lett kevésbé taknyosra sz**atva.. sorry, nekem ő nagyon nem..
Nagelsmann: róla semmi rosszat nem írtam én pl., csak hülye lenne idejönni.. lipcsében van pénz, idő, bíznak benne.. én a helyben maradnék (jó én nem, ha a Real hívna én bárhonnan, bármikor, még ha csak azért is,h kirúgjanak
)
egy szóval sem írtam h ZZ hibátnak, mert nem az..