hogy a francba hizott el ennyire ?
michellin csillagos ettermek es stersszmentes elet?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 18., kedd 19:47
hogy a francba hizott el ennyire ?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 18., kedd 19:42
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 18., kedd 15:11
A kérdés inkább az hogy te elolvastad-e. Érvényes szavazatról beszél Szabó Tímea, viszont ez megtévesztő mivel maga a szavazólap érvénytelen, így úgy tűnhet mintha itt egy szavazatot elkönyveltek volna Vizézynek ezen kép alapján amit közzétett. Na ezért gondoltam hogy ez a követőinek megtévesztésére alkalmas, kiragadva kontextusából.Halfkey írta:Nem ismerem ezt a csajt de amúgy elolvastad a cikket vagy csak provokálsz? Le van írva, a szavazólap érvénytelen, mert a szavazat Vitézyre érvényes, nemEl Sie7e írta:
Akkor szándékosan akarja félrevezetni a szavazóit?
hazudott és technikailag teljesen pontosan fogalmazott.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 18., kedd 14:55
A csaj kifogása szerint nem kellett volna Vitézyre is érvényes szavazatként figyelembe venni azt, amibe egy arcocska van rajzolva és ez is Karácsony szavazata lehetett volna.Halfkey írta:Nem ismerem ezt a csajt de amúgy elolvastad a cikket vagy csak provokálsz? Le van írva, a szavazólap érvénytelen, mert a szavazat Vitézyre érvényes, nemEl Sie7e írta:
Akkor szándékosan akarja félrevezetni a szavazóit?
hazudott és technikailag teljesen pontosan fogalmazott.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 18., kedd 12:42
Nem ismerem ezt a csajt de amúgy elolvastad a cikket vagy csak provokálsz? Le van írva, a szavazólap érvénytelen, mert a szavazat Vitézyre érvényes, nemEl Sie7e írta:Akkor szándékosan akarja félrevezetni a szavazóit?h3x0r írta:
Tudta o pontosan ertelmezni, ezert vagta le a kep also reszet, amin ott volt a Karacsonyra leadott ervenyes szavazat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 18., kedd 0:27
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 17., hétfő 22:58
Akkor szándékosan akarja félrevezetni a szavazóit?h3x0r írta:Tudta o pontosan ertelmezni, ezert vagta le a kep also reszet, amin ott volt a Karacsonyra leadott ervenyes szavazat.tomi_b írta:
Nekem ebből inkább az jön le, hogy mit várhatunk egy olyan politikustól, akiről a fenti cikk alapján egyértelműen megállapítható, hogy országgyűlési képviselőként nem tudja értelmezni a vonatkozó jogszabályt...?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 17., hétfő 22:33
Tudta o pontosan ertelmezni, ezert vagta le a kep also reszet, amin ott volt a Karacsonyra leadott ervenyes szavazat.tomi_b írta:Nekem ebből inkább az jön le, hogy mit várhatunk egy olyan politikustól, akiről a fenti cikk alapján egyértelműen megállapítható, hogy országgyűlési képviselőként nem tudja értelmezni a vonatkozó jogszabályt...?ferni írta: https://telex.hu/belfold/2024/06/17/erv ... zabo-timea
Vicces miket fogadtak el érvényes jelölésnek szavazatoknál
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 17., hétfő 21:04
Nekem ebből inkább az jön le, hogy mit várhatunk egy olyan politikustól, akiről a fenti cikk alapján egyértelműen megállapítható, hogy országgyűlési képviselőként nem tudja értelmezni a vonatkozó jogszabályt...?ferni írta: https://telex.hu/belfold/2024/06/17/erv ... zabo-timea
Vicces miket fogadtak el érvényes jelölésnek szavazatoknál
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 17., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. június 17., hétfő 18:13
Nem erzem magam atbaszva. Tudom, hogy mukodik a politika. Erdekek menten, es eros befolyassal. Nem veletlen, hogy erre jart Weber. Szuksege van Magyarra, es az EP csapatnak is szuksege van Peterre. Az itthoni partepitest tavolrol kell megoldania, de menni fog. Nem akart kimenni, ez egyertelmu, de felulrol nagy a nyomas, a Tisza Partot gondolom csak bizonyos alkuk aran veszik be a Neppartba. Csak azert van szavazas, hogy legitim legyen a dontes: kimegy az EP-be, annak ellenere, hogy azt mondta, nem szeretne kimenni. En bizok benne, nincs mar hova hatralni. Ennel szarabb nem lehet, es tovabbra is a Tisza Part a legnagyobb kihivoja a Fidesznek.Caraway írta: Es kiseriknek igaza lett. kisse atbaszta a szavazoit.
Az oreg MPnek bejott az elet:
- eu kepviseloi fizu
- szinglilet
- orszagos milfhadsereg ajuldozik erte
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 17., hétfő 15:30
Mindenki a saját szintjén tud rosszalkodni.zsuninnyo írta:
Ez nem uti meg az ingerkuszobot, de ha valaki felall es kimegy egy interju kozben, na azert az durva
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 17., hétfő 15:17
Ez nem uti meg az ingerkuszobot, de ha valaki felall es kimegy egy interju kozben, na azert az durvaferni írta: https://youtu.be/eU2eWHna26I
Így úszhatta meg Gattyán György: a húszmilliárdos adócsalás, amit eltussoltattak NAV-val / Partizán
HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 17., hétfő 15:11
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 17., hétfő 13:31
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 17., hétfő 13:16
Mi ez a kritika? Akkor élvezd az orbán rendszert!!!!!!!4!!!!4hehetheoriginal írta: Sztem tiszta a helyzet, valamibol meg kell elni, kell bevetel, plane 2 evre a valasztasokig.
Sztem ezert nem kell köpködni, megvalasztottak, nyert, szoval nem jogtalanul menne ki, mint ahogy itt kirki mindjart beallitotta a nagy hatalmas elvarasaival
Persze fontos, es figyelnie kell, hogy idehaza epitenie kell tovabb a dolgot, nem hogy eltunik a brusszeli partiejszakaban
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 12:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 17., hétfő 12:45
Ez egyértelmű mindenkinek, MP szerint lehet egyszerre mindkettőt csinálni, mert úgyse ő fog mindent csinálni egyszemélyben.hanem a part felepitese idehaza.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 12:40
Nagyon adom. Max az orszaggyulesben valo felszolalas miatt gondolkodhat el az ember ezen a kerdesen, de egyszeruen most nem ez kell legyen a prioritas, hanem a part felepitese idehaza.Ez a partnak jobb, vagy neki? Szerintem a part erdeke az lenne, hogy 1-1.5 ev alatt kitermeljen legalabb 20 potens politikust, amihez tokeletes lehetoseg lenne kikuldeni az EP-be a megszavazott embereket.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. június 17., hétfő 12:24
Ez a partnak jobb, vagy neki? Szerintem a part erdeke az lenne, hogy 1-1.5 ev alatt kitermeljen legalabb 20 potens politikust, amihez tokeletes lehetoseg lenne kikuldeni az EP-be a megszavazott embereket.ferni írta: Ez oké, de most csak emiatt ne tegye azt, ami szerinte jobb a pártnak?
Ezzel kapcsolatban az a velemenyem, hogy ha megengedjuk neki ezt a fajta viselkedest, akkor csak egy ujabb Orbant nevelunk ki a szavazatainkkal.ferni írta: Ha szerinte ezzel közelebb kerülünk ahhoz, hogy leváltsuk a fityeszt csinálja, gondolom ő se jó kedvében csinálja ezt, különben nem az ellentetjét mondta volna végig meg szidta volna az egész EPt, persze nem azt mondom, hogy sajnáljuk.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem