Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Afflalo és Derrick is kilépett. Van jo 30 Milla a sapka alatt.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a hírek alapján
egy lebron-durant-ingram trióval lehet is majd compete-elni
egy lebron-durant-ingram trióval lehet is majd compete-elni
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Walton visszatért oda ahol karrierje nagy részét töltötte..a Lakers padjára. Végre meg volt a bemutatás is, az biztos h Dantoni és Byron Scott után felüdülés lesz.
"We’re going to play a brand of basketball that the LA fans will appreciate. We’re going to compete."
"We’re going to play a brand of basketball that the LA fans will appreciate. We’re going to compete."
Som i Serem!
6oat
6oat
Elolvastam ezt a Wojnarowski cikket.
Tavaly ugyan vett egy kérót LA-ben, de nem látom hogy LeBron miért lépne, local hero, ráadásul Irvingnél jobb társat nem találná. Love-ot el kell cserélni akármire, meg a távozók helyére igazolni 1-2 hasznos arcot (Amare, Joe Johnson, Crawford, Nene, Bass), aztán jövőre megint neki lehet menni.
Valamiért érzek egy Love - Melo cserét, 2K-ban majd megnézem mennyire jó fit.
Pénteken draft. Jó lenne Ingramot elhozni, bár Simmons miatt sem sírnám össze magam.
Tavaly ugyan vett egy kérót LA-ben, de nem látom hogy LeBron miért lépne, local hero, ráadásul Irvingnél jobb társat nem találná. Love-ot el kell cserélni akármire, meg a távozók helyére igazolni 1-2 hasznos arcot (Amare, Joe Johnson, Crawford, Nene, Bass), aztán jövőre megint neki lehet menni.
Valamiért érzek egy Love - Melo cserét, 2K-ban majd megnézem mennyire jó fit.
Pénteken draft. Jó lenne Ingramot elhozni, bár Simmons miatt sem sírnám össze magam.
Áram bekötést vállalok [email protected]
- nmate
Persze, kurva jó arc a gyerek. Kicsit hedonista, meg ahogyan írtad egyszerű, de ne bántsák már ezért, a lelkitársa itt van Madridbankanye írta:Meccs utáni interjút láttad? Mikor a szüleiről beszélt. Esküszöm majdnem megkönnyeztem, pedig nem vagyok ilyen típus.
Egyszerű mint a faék, de jó gyerek.
Meccs utáni interjút láttad? Mikor a szüleiről beszélt. Esküszöm majdnem megkönnyeztem, pedig nem vagyok ilyen típus.nmate írta: Kellett a trófea is mellé, úgy a legjobb
Amúgy kurva jó, most 1 hétig konstans be lesz tépve az fix
Egyszerű mint a faék, de jó gyerek.
Nincs kire/mire. Épeszű ember egy Lagjzi Lajcsi kazettánál nem ad többet érte.ziro4vr írta:Szerelemmel mi lesz? Elcserélik? Ugye nem Los Angelesbe?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem mindegy, csak ne a lakers. Az utolsó meccsen legalább hajtott, de hát baszki...
Ez az Irving meg tényleg kegyetlen. Nem egy Westy, de ő sem rossz. Ja meg Klay volt nekem csalódás, Curry hozta amit vártam...
Ez az Irving meg tényleg kegyetlen. Nem egy Westy, de ő sem rossz. Ja meg Klay volt nekem csalódás, Curry hozta amit vártam...
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
SOHA.Goat. +19 +/- mutatóziro4vr írta:Szerelemmel mi lesz? Elcserélik? Ugye nem Los Angelesbe?
Bostonba Crowder,pick3 stb packért. Bár az lehet hármas csere is mert sztem a Cavsnek nem kell a pick
- nmate
Bizony, majdnem tízzel ment ott a GS, és back to back bevágta JRMarci77 írta:Jó de legalább azokat jókor vágta be,ott leszakadhatott volna a Cavs.
Volt két több hetes sérülése, azóta nem az igazi. Pedig palánk alatt is jobban darált régen, illetve azért többet is vállalt.Marci77 írta:Még Schumpról jut eszembe,hogy kár,hogy kb elfelejtett támadni Clevelandben. Meg nem is használják legjobban. Még ha ő a védekezés miatt is van fent elsősorban.
Egy jó Nets majd elviszi. Simán kinézem belőlük, Bargnanival versenyezhetnének.ziro4vr írta:Szerelemmel mi lesz? Elcserélik? Ugye nem Los Angelesbe?
- ziro4vr
Szerelemmel mi lesz? Elcserélik? Ugye nem Los Angelesbe?
Nem illik.
- Marci77
Nem rossz. Még Schumpról jut eszembe,hogy kár,hogy kb elfelejtett támadni Clevelandben. Meg nem is használják legjobban. Még ha ő a védekezés miatt is van fent elsősorban.nmate írta: Ezt meg speciálba' neked
Jó de legalább azokat jókor vágta be,ott leszakadhatott volna a Cavs.ziro4vr írta:Bocs, utolsó meccsen végre sikerült 2 triplát elrakni. Mondjuk, Lovenak ennyi sem ment, max pénzért.
Ilyen jó minőségű ez a vidi? Én csak sz*rban láttam. Jefferson Meg milyen attraktív Jamesek vannak ottkanye írta: https://usatthebiglead.files.wordpress. ... jpg?w=1000
https://www.youtube.com/watch?v=-J5ljnhihfE
JR szédület végig. Jefferson és a rozzant orosz terrorista Mozgov öregesen, higgadtan.
JRnak megengedi végre LeBron,hogy bulizzon
- nmate
Ja, eszméletlen beteg a srác. Kicsit még a védekezésen csiszol, aztán jöhet az MVP cím.kanye írta:Hogy érdemben is reagáljak a történtekre, ez az Irving gyerek...ez valami kibaszott nagy zseni. Nem szarik be, megy előre, iszonyat clutch. 24 évesen, TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ klasszis teljesítményt láttunk tőle.
Kellett a trófea is mellé, úgy a legjobbkanye írta:Tőled minimum ezt vártam volna
Amúgy kurva jó, most 1 hétig konstans be lesz tépve az fix
Haverokkal néztük tegnap sportpubban a meccset, úgy bebasztam, hogy a világomról nem tudtam.
Hogy érdemben is reagáljak a történtekre, ez az Irving gyerek...ez valami kibaszott nagy zseni. Nem szarik be, megy előre, iszonyat clutch. 24 évesen, TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ klasszis teljesítményt láttunk tőle.
Love azt meg tudjátok...el kell ásni.
JR szédület végig. Jefferson és a rozzant orosz terrorista Mozgov öregesen, higgadtan.
Hogy érdemben is reagáljak a történtekre, ez az Irving gyerek...ez valami kibaszott nagy zseni. Nem szarik be, megy előre, iszonyat clutch. 24 évesen, TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ klasszis teljesítményt láttunk tőle.
Love azt meg tudjátok...el kell ásni.
Szóval azt mondod, küldjük ezt Remynek speciálba? https://www.youtube.com/watch?v=MY3KYJNrw04ziro4vr írta: Elég ha elhagyja a topikot. Bocs srácok, hogy ő is jött velem...
Tőled minimum ezt vártam volna: https://usatthebiglead.files.wordpress. ... jpg?w=1000nmate írta:Goat tiszteletére nyomtam egy ava váltást
- ziro4vr
Bocs, utolsó meccsen végre sikerült 2 triplát elrakni. Mondjuk, Lovenak ennyi sem ment, max pénzért.
Nem illik.
- nmate
Az se gyenge.Marci77 írta:
Ezt meg csak úgy.
Ezt meg speciálba' neked
Ne bántsd Szmitit lécci, köszi.ziro4vr írta:A védjegyed lett ezen balfaszok védelmezése.nmate írta:Ő az én pajtim, valahai Knick, alanyi jogom volt az avára
- ziro4vr
A védjegyed lett ezen balfaszok védelmezése.nmate írta:Ő az én pajtim, valahai Knick, alanyi jogom volt az avára
Nem illik.
- Marci77
Én is még onnan szeretem,a megőrülései miatt,bár a csapatot meg nem. Ezért örültem hogy léptek Schumppal pont James mellé Szóval én is a "magamévá teszem" egy trófeás képét. (bár sajnos ez a legjobb ) Mondjuk James blokkja is jó lennenmate írta:Ő az én pajtim, valahai Knick, alanyi jogom volt az avára
Ezt meg csak úgy.
- nmate
Ő az én pajtim, valahai Knick, alanyi jogom volt az avára