R.M.C.F írta:Hegyi meg....egy velős kötsög....utálom,ez az igazság és ezt nem is rejteném véka alá. Vagy agyonverném a székemmel,vagy a maradék haját cincálnám szét.
Több lenne ebből, mint 15 év
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 5., csütörtök 21:12
R.M.C.F írta:Hegyi meg....egy velős kötsög....utálom,ez az igazság és ezt nem is rejteném véka alá. Vagy agyonverném a székemmel,vagy a maradék haját cincálnám szét.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 5., csütörtök 21:11
Hehe azért nem lenne jó,mert a műsor előtt már elkapna és szétitatna....én meg nem ellenkeznék.GT37 írta:Így igaz.R.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
Amúgy picit off, de úgy megnéznék egyszer egy ilyen műsort az RMCF-hehe-Hegyi hármassal...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 5., csütörtök 21:10
én belőlük kettőt kérekKerlon írta:szerintem meg 15 év alatt nem úsznátok meg
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 5., csütörtök 21:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 5., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 5., csütörtök 21:07
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 5., csütörtök 21:05
mennék a tökéletessárga ronaldomezembenGT37 írta:Így igaz.R.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
Amúgy picit off, de úgy megnéznék egyszer egy ilyen műsort az RMCF-hehe-Hegyi hármassal...
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 5., csütörtök 21:03
Hát az egész Madridom nézné a sport TV-t az biztos, örök emlék maradna mindenkinekGT37 írta: Amúgy picit off, de úgy megnéznék egyszer egy ilyen műsort az RMCF-hehe-Hegyi hármassal...
HozzászólásSzerző: sander » 2013. december 5., csütörtök 21:03
GT37 írta:de úgy megnéznék egyszer egy ilyen műsort az RMCF-hehe-Hegyi hármassal...
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 5., csütörtök 20:58
az a titka a dolognak, hogy nem úgy ülök le a TV elé, hogy most meghallgatom a frankót, hanem szórakozni, és ez működik is, főleg egész napos írás után, egyszerűen felemelő voltR.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. december 5., csütörtök 20:57
Azért jókat röhögök rajtuk , amúgy szívesen elbeszélgetnék velük ... Azt nem értem ha nicsenek otthon a témában , miért beszélnek róla ? Ha megkérdeznek a Romáról , nem fogok a taktikájukról beszélni meg a játékosok képességeiről ,mikor ebben az évben kb 2-3 meccsüket láttam ....R.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 5., csütörtök 20:57
Így igaz.R.M.C.F írta:Minek hallgatjátok ezeket a kiégett,idült kóklereket.....érvénytelenek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 5., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. december 5., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 5., csütörtök 20:49
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 5., csütörtök 20:37
eddig azt fújták ,hogy csak baloson jó ..erre rúg hármat és már csak a jobboson jóoroszisti írta:Ne nézd tovább .... Szerintük a Barcának nehezebb át állni Martino taktikájára, mit a Madridnak Mourinhóéról , Ancelotti taktikájára ... Mert mi ugyan azt játsszuk Bale meg csak jobb oldalon tud játszaniBanán írta:Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. december 5., csütörtök 20:35
Ne nézd tovább .... Szerintük a Barcának nehezebb át állni Martino taktikájára, mit a Madridnak Mourinhóéról , Ancelotti taktikájára ... Mert mi ugyan azt játsszuk Bale meg csak jobb oldalon tud játszaniBanán írta:Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 5., csütörtök 20:34
Túl a barátságon. Deut párszor láttam focizni, de olyan nagyképűen és flegmán játszott, hogy már most utálom. Szerencsére Jesé már levágatta a páva gyerek taraját. Olyan irritáló volt.atalmas arcok, + még egy. Deu barcás létére szimpatikus Remélem eligazol tőletek, aztán valami fasza kis csapatban megállja a helyét. A következő EB-n már ők fogják vinni a spanyol válogatottat
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 5., csütörtök 20:31
Csak Sánchez és Neymar számít EU-n kívülinek.Takesz írta:van-e még rajtuk kívül EU-n kívüli.
HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. december 5., csütörtök 20:27
Úgy értem saját nevelésű EU-n kívüliek...ferni írta: te meg miről beszélsz? ők mind egytől egyig saját nevelésűek
a Barcában csak saját nevelések vannak.
amúgy nem tudom van-e bármilyen ilyen megkötés jelenleg, de Messi biztos, hogy EU-s, ezer éve spanyolban van.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem