GT37 írta:Vezet a Cartagena
Csak tudnám, miért kell már megint fals kilencesként játszatni Fabregast...
Miért kell támadóként játszatni egy echte kp-ást?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 6., péntek 22:21
GT37 írta:Vezet a Cartagena
Csak tudnám, miért kell már megint fals kilencesként játszatni Fabregast...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 6., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 6., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: kamcore » 2013. december 6., péntek 21:37
Van benne igazság, de a klasszikus fontosabb volt, mint a másik két meccs, meg a többi stat együttvéve.mocsok írta:true story.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 6., péntek 16:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 6., péntek 15:29
Én elolvastam jópár vele készített interjut...saját bevallása szerint is echte balos volt,de nem elképzelhetetlen hogy olykor jobbal is bepofozta...én meg úgy hallottam ,hogy Puskás nem egy gólt lőtt jobbal is
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 6., péntek 15:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 6., péntek 15:08
Világ életében bal lábas volt.Sőt,olyanyira az,hogy jobbost csak támaszkodni hasznákta,de-hogy Czibort idézzem ismét-avval a bal lábbal az ő "kertecskéjében",olyan dolgokat tudott,mint senki más.Abból a Puskás legendából egyébként mi igaz, hogy ő eredetileg jobb lábas volt, csak azzal túl erősen lőtt, és sérülést is okozott, ezért használta a balt? Kicsit mendemondának tűnik nekem.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 6., péntek 15:01
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 6., péntek 14:54
És nem is véletlenül.Ugyanígy gondolok Tottira is. Nagy ász az ember, holott nem sok kupát nyert a csapatával, mégis a legnagyobb olaszok között tartják számon.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 6., péntek 14:50
Bergkampot szerintem így is nagyon tisztelik. Tökéletes helye volt az Arsenalban, mert az akkori Arsenal igenis erős volt. Nem nyert BL-t, és akkor mi van? Veretlenül nyertek PL-t, ami azért eléggé dicséretes.ericco írta:Ém még Bergkamp nevét is ideírnám, ha nem lett volna a repüléstől való félelme, akkor az Arsenalnál komolyabb csapatban is kiköthetett volna, és jó eséllyel a legnagyobbak közt emlegetnénk. Bámulatos volt, hogy milyen magas százalékban választotta a legjobb, a legtökéletesebb megoldást kiélezett szitukban, legyen az passz, befejezés.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 6., péntek 14:26
Szerintem is a legnagyobb dolog ami forradakmasította a futballt.Csodálatra méltó szabály,sokan egy életen keresztüll megérteni se képesek,úgy hogy le a kalappal az előtt aki kitalálta...eldöntő pillanat volt a les szabály feltalálása
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 6., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 6., péntek 14:08
R.M.C.F írta:Azt írtam , de egy másikra gondoltam. Na mindegy.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. december 6., péntek 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 6., péntek 13:45
de ugyanúgy rámondom riquelmére, özilre, thiagora vagy éppen oliver torresre.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 6., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 6., péntek 13:34
alig van már zseni, nagyon kevés, pl messi.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 6., péntek 12:48
Persze, vannak amiben nagyon erős, de ez ma még kevés....alig van már zseni, nagyon kevés, pl messi.azért az elismerhetnéd.....
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 6., péntek 10:56
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem