Még mindig van az a szabály, hogy egyszerre 3 EU-n kívüli játékos lehet a pályán csak egyszerre?GT37 írta: + egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero
Real Madrid vs. Barcelona
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
13
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nagyon nagy poéngyárosok....főleg messi....iszonyat milyen arc lehet.Ez is hatalmas, imádom ezeket a Messi-Kobe-féle reklámokat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Agüeróról továbbra is cikkeznek...
+ tényleg minőségi játékos
+ a kapu előtt sem olyan mamlasz, mint nálunk Messin kívül a többség
+ Messivel remekül megértik egymást a pályán (ugyebár ez a legfontosabb )
+ egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero-Deulofeu és/vagy Pedro csatársor azért jobban hangzik, mint a mostani Messi-Neymar-Sánchez-Tello-Pedro
- nagyon nem lenne olcsó
- emiatt nem biztos, hogy maradna pénz középhátvédre (sőt, talán még egy középpályás igazolása is fontosabb lenne, bár itt meg nagyon sok minden függ Sergi Robertótól)
- Deulofeu csapatba kerülésének esélyei romlanának miatta
Nagyon kedvelem az argentint, a legszűkebb elit tagja, de most fontosabbnak érzem, hogy más posztokon erősítsünk.
Egyébként meg szegény embert az ág is húzza, nem elég, hogy alig játszik idén Tello, még a Cartagena elleni keretbe sem került be sérülés miatt, pedig most szerintem Neymar pihenni fog, úgyhogy pont kezdhetne balszélsőként...
+ tényleg minőségi játékos
+ a kapu előtt sem olyan mamlasz, mint nálunk Messin kívül a többség
+ Messivel remekül megértik egymást a pályán (ugyebár ez a legfontosabb )
+ egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero-Deulofeu és/vagy Pedro csatársor azért jobban hangzik, mint a mostani Messi-Neymar-Sánchez-Tello-Pedro
- nagyon nem lenne olcsó
- emiatt nem biztos, hogy maradna pénz középhátvédre (sőt, talán még egy középpályás igazolása is fontosabb lenne, bár itt meg nagyon sok minden függ Sergi Robertótól)
- Deulofeu csapatba kerülésének esélyei romlanának miatta
Nagyon kedvelem az argentint, a legszűkebb elit tagja, de most fontosabbnak érzem, hogy más posztokon erősítsünk.
Bevethető, de sokkal gyengébb ott általában, mint a baloson.morientes írta:Azt nemtom jobb oldalt bevethető e,mert a balon,ahogy étkezett Neymar,eldőlt hogy oda ő nem fér el...
Egyébként meg szegény embert az ág is húzza, nem elég, hogy alig játszik idén Tello, még a Cartagena elleni keretbe sem került be sérülés miatt, pedig most szerintem Neymar pihenni fog, úgyhogy pont kezdhetne balszélsőként...
Ez is hatalmas, imádom ezeket a Messi-Kobe-féle reklámokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lassan kiderül, hogy nem is sérült csak reklámot forgat
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mindig is csíptem a faszit,már a Pep meg a Tito érában is tetszett hogy nem szarakodik a tilitolival,hanem meghuzza az 1v1-et,gyors,dinamikus,nem maszturbál a labdával,de ettől független barátságban is van vele...Igen, Tello gyereket kihagytam, őt is nagyon bírom (bár néha nekem is a Clásicón elkövetett stadionbú' ki jut eszembe róla), de annak nincs értelme, hogy kiegészítő emberként tolja még itt jó pár évig... A karrierje szempontjából mindenképpen jobb lenne, ha távozna.
Azt nemtom jobb oldalt bevethető e,mert a balon,ahogy étkezett Neymar,eldőlt hogy oda ő nem fér el...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És mégis mire? Jesé jobb volt.GT37 írta:
Ja, és Deulofeut választották a 2012-2013-as szezon legjobb játékosának a spanyol másodosztályban.
Jesé 22 gól és 12 gólpassz
Deu (komolyan ilyen idióta nevet, nem tudom leírni ) 18 gól és 6 gólpassz. (kevesebbet játszott az igaz, de lol...)
Hatalmas arcok, + még egy. Deu barcás létére szimpatikus Remélem eligazol tőletek, aztán valami fasza kis csapatban megállja a helyét. A következő EB-n már ők fogják vinni a spanyol válogatottat'shutterisland írta:tudtommal egyébként megtalálta egymást a két páwa, csomószor posztoltak közös képeket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nálam jesé és deulo egy kutya, talán gd éretlenebb fejben, viszont fiatalabb is még egy évvel.
sok minden közrejátszhat abban, hogy melyik viszi többre, mind a kettő roppant tehetséges, és ösztönös játékos.
tudtommal egyébként megtalálta egymást a két páwa, csomószor posztoltak közös képeket.
sok minden közrejátszhat abban, hogy melyik viszi többre, mind a kettő roppant tehetséges, és ösztönös játékos.
tudtommal egyébként megtalálta egymást a két páwa, csomószor posztoltak közös képeket.
- GT37
Csak hogy tovább folytatódjon a sérüléshullám, elvileg Iniestának is van valami kisebb baja, ezért ma nem edzett a csapattal...
Csak a patkány szó már nem egyszer szerepelt Alba nevével egy mondatban errefelé (is), ezért emeltem ki.
Persze, értem, peace.madridronie írta:Tudom, hogy csak Te is viccelsz; de pontosan ezért tettem idézőjelbe az egész szólást, nehogy valamelyik katalán szimpatizáns túlreagálja a dolgot és pejoratív tartalmat tulajdonítson ennek a mondatnak, megvádolva azzal, hogy minimálisan sem tisztelem a szóban forgó úriembereket!
Csak a patkány szó már nem egyszer szerepelt Alba nevével egy mondatban errefelé (is), ezért emeltem ki.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tudom, hogy csak Te is viccelsz; de pontosan ezért tettem idézőjelbe az egész szólást, nehogy valamelyik katalán szimpatizáns túlreagálja a dolgot és pejoratív tartalmat tulajdonítson ennek a mondatnak, megvádolva azzal, hogy minimálisan sem tisztelem a szóban forgó úriembereket!Patkányok? Alba távozásáról nem volt szó.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért, ha egy kicsi is igaz abból, amit Messi ügynöke csinál, az már tényleg gusztustalan.
Lerakják az asztalra, hogy 20 milliós fizetést szeretne, nem kapja meg első szóra, és bedobja a Real nevét?
Annyira unalmas már az állandó sírása a pénzért (szerintem a világon neki emelték a legsűrűbben a fizetését), rosszabb, mint Higuaín vagy Di María...oh, hogy ezek mind argentinok? Már csak ügynököt kéne váltania a jófiúnak, mondjuk Mendesre vagy Riberióra, hogy teljes legyen a kör.
Lerakják az asztalra, hogy 20 milliós fizetést szeretne, nem kapja meg első szóra, és bedobja a Real nevét?
Annyira unalmas már az állandó sírása a pénzért (szerintem a világon neki emelték a legsűrűbben a fizetését), rosszabb, mint Higuaín vagy Di María...oh, hogy ezek mind argentinok? Már csak ügynököt kéne váltania a jófiúnak, mondjuk Mendesre vagy Riberióra, hogy teljes legyen a kör.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
(Afellay, bocsánat a szőrszálhasogatásért, de még a Barça-drukkerek közül is csomóan rendszeresen rosszul írják le a nevét.)wZoLee7 írta:a korosztályos válogatottban megmutatta h Jesé nyomába sem ér...emberbe vezetett labdák, teljesen rossz beadások. Ennek ellenére nagy tehetség, ezt nem vitatom, de kb olyan lesz mint Affelay
Ezt azért nem mondanám, a korosztályos versenyeken ő is remekelt, legalábbis amennyit én láttam belőle, ugye most a spanyol másodosztály legjobbjának választották, illetve egyre többet játszik az Evertonban... Nem is rosszul, bár a helyzetkihasználásán ő is javíthatna.
Illetve érdemes talán megjegyezni, hogy egy évvel fiatalabb is Jesénél, akit különben szintén hatalmas tehetségnek tartok, és bízom abban, hogy a jövő spanyol válogatottjának alappillére lehet majd katalán kollégájával együtt.
Igen, Tello gyereket kihagytam, őt is nagyon bírom (bár néha nekem is a Clásicón elkövetett stadionbú' ki jut eszembe róla), de annak nincs értelme, hogy kiegészítő emberként tolja még itt jó pár évig... A karrierje szempontjából mindenképpen jobb lenne, ha távozna.madridronie írta:A Tello gyerek is finoman jelezte Tata bá felé, hogy elégedetlen a helyzetével és ha nem változik semmi nyáron ő is lépne! + ugye Messi (a Barca 150 milláért el is adná az El Confidencial szerint ) --> "a patkányok elhagyják a süllyedő hajót?" :Đ
Patkányok? Alba távozásáról nem volt szó.
Na jó, megkapod a kettest.Marci77 írta:Most miért? majdnem
Montoya jo lenne az Interbe. Zanettinek nem sok van vissza
Pedro..40,de még 30 milla is ajandek lett volna erte. Ő is olyan,aki Fifaban jo csak.(ezt a szintet nèzve)
Remélem, meg tudjuk győzni, hogy maradjon, egy próbát megér mindenképpen... Mondjuk most pont sérült Alba, Alves meg Adriano is, szóval játszhat viszonylag rendszeresen.
Persze, én lettem volna a legboldogabb, ha ennyiért el tudjuk passzolni... De hát ez van. Talán majd idén.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Olvastam Martinó nyilatkozatát... Shutter te vagy az?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ez az ami : http://www.youtube.com/watch?v=BDHwZ1gUnrY mindig beugrik Telloról.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Hát igen, ezért baromi ellenszenves egy banda; emlékszel még Sergio? -->szerencse, hogy ők nem foglalkoznak a bírókkal.
Busquets: The referee did not do his job
Meg "a jelenleg, idén csak egy riválisunk van és az az A. Madrid!" szintű szövegek és társaik miatt; sebaj - innen lehet szépen pofára esni - szokták mondani!Buszkecc: Kicsit sem múlt a bírón. Ha vesztenek, a legkönnyebb a bíróra fogniuk. Nincs okuk a panaszra, főleg idén. A játékvezető mindkét oldalra tévedett, de a legkisebb mértékben sem befolyásolta az eredményt.
Alves: Egyetértek Ramosszal a játékvezetőről alkotott véleményéről, hiszen megúszott egy piros lapot. Mindig azok a leghangosabbak akiknek meg sem kéne szólalniuk.
Cesc: Jobbak voltunk, megérdemeltük a győzelmet. Azt mondták egyértelműen büntető járt volna nekik a szabálytalanságomért, én kétlem, de hát oké, kikaptak, kell nekik valami kifogás.
A Tello gyerek is finoman jelezte Tata bá felé, hogy elégedetlen a helyzetével és ha nem változik semmi nyáron ő is lépne! + ugye Messi (a Barca 150 milláért el is adná az El Confidencial szerint ) --> "a patkányok elhagyják a süllyedő hajót?" :ĐKét érdekesség:
- Montoya maradni szeretne, legalábbis ez az elsődleges opció, ennek ellenére az ügynöke ezen a héten Milánóba utazik, hogy meghallgassa az Inter ajánlatát.
- Pedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a korosztályos válogatottban megmutatta h Jesé nyomába sem ér...emberbe vezetett labdák, teljesen rossz beadások. Ennek ellenére nagy tehetség, ezt nem vitatom, de kb olyan lesz mint AffelayGT37 írta:Deulofeuval talán lehetne is pótolni...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most miért? majdnemGT37 írta:Két érdekesség:
- Montoya maradni szeretne, legalábbis ez az elsődleges opció, ennek ellenére az ügynöke ezen a héten Milánóba utazik, hogy meghallgassa az Inter ajánlatát.
- Pedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata.
Ja, és Deulofeut választották a 2012-2013-as szezon legjobb játékosának a spanyol másodosztályban.
Matekból csillagos egyes, kolléga.Marci77 írta:Már most is az. több kedvence játszik a Realban mint a Barcában
Montoya jo lenne az Interbe. Zanettinek nem sok van vissza
Pedro..40,de még 30 milla is ajandek lett volna erte. Ő is olyan,aki Fifaban jo csak.(ezt a szintet nèzve)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
Most, hogy mondod... Bár ez nem egy PP-s hír, szóval akár még igaz is lehet.Realista24 írta:Pár hete még azt mondta, hogy semmiképpen nem akar eligazolni
Amúgy, díjaznám ha lelépne...ő az egyike azoknak a játékosoknak, akire azt mondom, hogy utálom.
Én bírom Pedrót a kezdetektől fogva, de szerintem kevés ide. Szerencsére amikor Messi egészséges, akkor lehet orrba-szájba nyomatni az Alexis-Messi-Neymar hármast, de ha sérült, mint most, akkor Pedróra is több szerep hárul... Valahogy nem az igazi a srác már egy ideje, és ezt ő is tudja szerintem.
Deulofeuval talán lehetne is pótolni... Bár ki tudja, talán még igazolnánk is egy támadót, ha távozna Pedrito.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pár hete még azt mondta, hogy semmiképpen nem akar eligazolniPedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata.
Amúgy, díjaznám ha lelépne...ő az egyike azoknak a játékosoknak, akire azt mondom, hogy utálom.
Carlo meg, epic win :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
Két érdekesség:
Matekból csillagos egyes, kolléga.Marci77 írta:Már most is az. több kedvence játszik a Realban mint a Barcában