Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Takesz
Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. december 5., csütörtök 20:16

GT37 írta: + egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero
Még mindig van az a szabály, hogy egyszerre 3 EU-n kívüli játékos lehet a pályán csak egyszerre? :hmmm:
13

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 5., csütörtök 20:08

Ez is hatalmas, imádom ezeket a Messi-Kobe-féle reklámokat.
Nagyon nagy poéngyárosok....főleg messi....iszonyat milyen arc lehet. :smile:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 5., csütörtök 19:47

Agüeróról továbbra is cikkeznek...
+ tényleg minőségi játékos
+ a kapu előtt sem olyan mamlasz, mint nálunk Messin kívül a többség
+ Messivel remekül megértik egymást a pályán (ugyebár ez a legfontosabb :lol: )
+ egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero-Deulofeu és/vagy Pedro csatársor azért jobban hangzik, mint a mostani Messi-Neymar-Sánchez-Tello-Pedro

- nagyon nem lenne olcsó
- emiatt nem biztos, hogy maradna pénz középhátvédre (sőt, talán még egy középpályás igazolása is fontosabb lenne, bár itt meg nagyon sok minden függ Sergi Robertótól)
- Deulofeu csapatba kerülésének esélyei romlanának miatta

Nagyon kedvelem az argentint, a legszűkebb elit tagja, de most fontosabbnak érzem, hogy más posztokon erősítsünk.
morientes írta:Azt nemtom jobb oldalt bevethető e,mert a balon,ahogy étkezett Neymar,eldőlt hogy oda ő nem fér el...
Bevethető, de sokkal gyengébb ott általában, mint a baloson.

Egyébként meg szegény embert az ág is húzza, nem elég, hogy alig játszik idén Tello, még a Cartagena elleni keretbe sem került be sérülés miatt, pedig most szerintem Neymar pihenni fog, úgyhogy pont kezdhetne balszélsőként... :/
Ez is hatalmas, imádom ezeket a Messi-Kobe-féle reklámokat. :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 4., szerda 13:11

Lassan kiderül, hogy nem is sérült csak reklámot forgat :lol: :lol: :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 4., szerda 13:02

megőrülsz :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=jhFqSlvbKAM

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 3., kedd 15:21

Igen, Tello gyereket kihagytam, őt is nagyon bírom (bár néha nekem is a Clásicón elkövetett stadionbú' ki jut eszembe róla), de annak nincs értelme, hogy kiegészítő emberként tolja még itt jó pár évig... A karrierje szempontjából mindenképpen jobb lenne, ha távozna.
Mindig is csíptem a faszit,már a Pep meg a Tito érában is tetszett hogy nem szarakodik a tilitolival,hanem meghuzza az 1v1-et,gyors,dinamikus,nem maszturbál a labdával,de ettől független barátságban is van vele...
Azt nemtom jobb oldalt bevethető e,mert a balon,ahogy étkezett Neymar,eldőlt hogy oda ő nem fér el...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 3., kedd 14:52

GT37 írta:
Ja, és Deulofeut választották a 2012-2013-as szezon legjobb játékosának a spanyol másodosztályban. :)
És mégis mire? Jesé jobb volt.

Jesé 22 gól és 12 gólpassz
Deu (komolyan ilyen idióta nevet, nem tudom leírni :mrgreen: ) 18 gól és 6 gólpassz. (kevesebbet játszott az igaz, de lol...)
'shutterisland írta:tudtommal egyébként megtalálta egymást a két páwa, csomószor posztoltak közös képeket.
Hatalmas arcok, + még egy. Deu barcás létére szimpatikus :D Remélem eligazol tőletek, aztán valami fasza kis csapatban megállja a helyét. A következő EB-n már ők fogják vinni a spanyol válogatottat B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 3., kedd 13:57

nálam jesé és deulo egy kutya, talán gd éretlenebb fejben, viszont fiatalabb is még egy évvel.
sok minden közrejátszhat abban, hogy melyik viszi többre, mind a kettő roppant tehetséges, és ösztönös játékos.

tudtommal egyébként megtalálta egymást a két páwa, csomószor posztoltak közös képeket. :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 13:56

Csak hogy tovább folytatódjon a sérüléshullám, elvileg Iniestának is van valami kisebb baja, ezért ma nem edzett a csapattal... :(
madridronie írta:Tudom, hogy csak Te is viccelsz; de pontosan ezért tettem idézőjelbe az egész szólást, nehogy valamelyik katalán szimpatizáns túlreagálja a dolgot és pejoratív tartalmat tulajdonítson ennek a mondatnak, megvádolva azzal, hogy minimálisan sem tisztelem a szóban forgó úriembereket! :)
Persze, értem, peace. :)

Csak a patkány szó már nem egyszer szerepelt Alba nevével egy mondatban errefelé (is), ezért emeltem ki. :D

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 3., kedd 13:40

Patkányok? :lol: Alba távozásáról nem volt szó. :mrgreen:
Tudom, hogy csak Te is viccelsz; de pontosan ezért tettem idézőjelbe az egész szólást, nehogy valamelyik katalán szimpatizáns túlreagálja a dolgot és pejoratív tartalmat tulajdonítson ennek a mondatnak, megvádolva azzal, hogy minimálisan sem tisztelem a szóban forgó úriembereket! :)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 13:35

Azért, ha egy kicsi is igaz abból, amit Messi ügynöke csinál, az már tényleg gusztustalan.
Lerakják az asztalra, hogy 20 milliós fizetést szeretne, nem kapja meg első szóra, és bedobja a Real nevét? :lol: :smile:

Annyira unalmas már az állandó sírása a pénzért (szerintem a világon neki emelték a legsűrűbben a fizetését), rosszabb, mint Higuaín vagy Di María...oh, hogy ezek mind argentinok? Már csak ügynököt kéne váltania a jófiúnak, mondjuk Mendesre vagy Riberióra, hogy teljes legyen a kör.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 13:26

wZoLee7 írta:a korosztályos válogatottban megmutatta h Jesé nyomába sem ér...emberbe vezetett labdák, teljesen rossz beadások. Ennek ellenére nagy tehetség, ezt nem vitatom, de kb olyan lesz mint Affelay
(Afellay, bocsánat a szőrszálhasogatásért, de még a Barça-drukkerek közül is csomóan rendszeresen rosszul írják le a nevét.)
Ezt azért nem mondanám, a korosztályos versenyeken ő is remekelt, legalábbis amennyit én láttam belőle, ugye most a spanyol másodosztály legjobbjának választották, illetve egyre többet játszik az Evertonban... Nem is rosszul, bár a helyzetkihasználásán ő is javíthatna.
Illetve érdemes talán megjegyezni, hogy egy évvel fiatalabb is Jesénél, akit különben szintén hatalmas tehetségnek tartok, és bízom abban, hogy a jövő spanyol válogatottjának alappillére lehet majd katalán kollégájával együtt. :agree:
madridronie írta:A Tello gyerek is finoman jelezte Tata bá felé, hogy elégedetlen a helyzetével és ha nem változik semmi nyáron ő is lépne! + ugye Messi (a Barca 150 milláért el is adná az El Confidencial szerint :lol: :smile: ) --> "a patkányok elhagyják a süllyedő hajót?" :mrgreen: :lol::smile:
Igen, Tello gyereket kihagytam, őt is nagyon bírom (bár néha nekem is a Clásicón elkövetett stadionbú' ki jut eszembe róla), de annak nincs értelme, hogy kiegészítő emberként tolja még itt jó pár évig... A karrierje szempontjából mindenképpen jobb lenne, ha távozna.

Patkányok? :lol: Alba távozásáról nem volt szó. :mrgreen:
Marci77 írta:Most miért? :D majdnem

Montoya jo lenne az Interbe. Zanettinek nem sok van vissza

Pedro..40,de még 30 milla is ajandek lett volna erte. Ő is olyan,aki Fifaban jo csak.(ezt a szintet nèzve)
Na jó, megkapod a kettest. :agree:

Remélem, meg tudjuk győzni, hogy maradjon, egy próbát megér mindenképpen... Mondjuk most pont sérült Alba, Alves meg Adriano is, szóval játszhat viszonylag rendszeresen.

Persze, én lettem volna a legboldogabb, ha ennyiért el tudjuk passzolni... De hát ez van. Talán majd idén. :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 3., kedd 10:49

Olvastam Martinó nyilatkozatát... Shutter te vagy az? :mrgreen:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. december 3., kedd 10:47

Ez az ami : http://www.youtube.com/watch?v=BDHwZ1gUnrY mindig beugrik Telloról. :lol:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 3., kedd 10:40

szerencse, hogy ők nem foglalkoznak a bírókkal. :lol: :lol: :lol:

Busquets: The referee did not do his job
Hát igen, ezért baromi ellenszenves egy banda; emlékszel még Sergio? :-* -->
Buszkecc: Kicsit sem múlt a bírón. Ha vesztenek, a legkönnyebb a bíróra fogniuk. Nincs okuk a panaszra, főleg idén. A játékvezető mindkét oldalra tévedett, de a legkisebb mértékben sem befolyásolta az eredményt.

Alves: Egyetértek Ramosszal a játékvezetőről alkotott véleményéről, hiszen megúszott egy piros lapot. Mindig azok a leghangosabbak akiknek meg sem kéne szólalniuk.

Cesc: Jobbak voltunk, megérdemeltük a győzelmet. Azt mondták egyértelműen büntető járt volna nekik a szabálytalanságomért, én kétlem, de hát oké, kikaptak, kell nekik valami kifogás.
Meg "a jelenleg, idén csak egy riválisunk van és az az A. Madrid!" szintű szövegek és társaik miatt; sebaj - innen lehet szépen pofára esni - szokták mondani! B-)
Két érdekesség:
- Montoya maradni szeretne, legalábbis ez az elsődleges opció, ennek ellenére az ügynöke ezen a héten Milánóba utazik, hogy meghallgassa az Inter ajánlatát.
- Pedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata.
A Tello gyerek is finoman jelezte Tata bá felé, hogy elégedetlen a helyzetével és ha nem változik semmi nyáron ő is lépne! + ugye Messi (a Barca 150 milláért el is adná az El Confidencial szerint :lol: :smile: ) --> "a patkányok elhagyják a süllyedő hajót?" :mrgreen: :lol::smile:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 3., kedd 10:13

GT37 írta:Deulofeuval talán lehetne is pótolni...
a korosztályos válogatottban megmutatta h Jesé nyomába sem ér...emberbe vezetett labdák, teljesen rossz beadások. Ennek ellenére nagy tehetség, ezt nem vitatom, de kb olyan lesz mint Affelay

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 3., kedd 9:21

GT37 írta:Két érdekesség:
- Montoya maradni szeretne, legalábbis ez az elsődleges opció, ennek ellenére az ügynöke ezen a héten Milánóba utazik, hogy meghallgassa az Inter ajánlatát.
- Pedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata. :hmmm:

Ja, és Deulofeut választották a 2012-2013-as szezon legjobb játékosának a spanyol másodosztályban. :)
Marci77 írta:Már most is az. :D több kedvence játszik a Realban mint a Barcában :lol: :D
Matekból csillagos egyes, kolléga. :lol:
Most miért? :D majdnem

Montoya jo lenne az Interbe. Zanettinek nem sok van vissza

Pedro..40,de még 30 milla is ajandek lett volna erte. Ő is olyan,aki Fifaban jo csak.(ezt a szintet nèzve)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 8:49

Realista24 írta:Pár hete még azt mondta, hogy semmiképpen nem akar eligazolni :lol: :lol:
Amúgy, díjaznám ha lelépne...ő az egyike azoknak a játékosoknak, akire azt mondom, hogy utálom.
Most, hogy mondod... :lol: Bár ez nem egy PP-s hír, szóval akár még igaz is lehet. :lol:

Én bírom Pedrót a kezdetektől fogva, de szerintem kevés ide. Szerencsére amikor Messi egészséges, akkor lehet orrba-szájba nyomatni az Alexis-Messi-Neymar hármast, de ha sérült, mint most, akkor Pedróra is több szerep hárul... Valahogy nem az igazi a srác már egy ideje, és ezt ő is tudja szerintem.

Deulofeuval talán lehetne is pótolni... Bár ki tudja, talán még igazolnánk is egy támadót, ha távozna Pedrito.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 8:46

Pedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata. :hmmm:
Pár hete még azt mondta, hogy semmiképpen nem akar eligazolni :lol: :lol:
Amúgy, díjaznám ha lelépne...ő az egyike azoknak a játékosoknak, akire azt mondom, hogy utálom.

Carlo meg, epic win :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 8:41

Két érdekesség:
- Pedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata. :hmmm:

Marci77 írta:Már most is az. :D több kedvence játszik a Realban mint a Barcában :lol: :D
Matekból csillagos egyes, kolléga. :lol:

Vissza: