Már most is az. több kedvence játszik a Realban mint a BarcábanGéci írta:Meg akkor már GT is madridista lenne ugyebár, és unatkoznál...
Real Madrid vs. Barcelona
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg akkor már GT is madridista lenne ugyebár, és unatkoznál...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
keresem mindenben a pozitívumot (és általában meg is találom) viszont többször is volt már, mikor lehangolt voltam, vagy reménytelen.R.M.C.F írta:Shutterisland:
Lehet, hogy már korábban is kérdeztem,mert már elég régóta meg szerettem volna Tőled kérdezni azt, hogy szerinted történhet bármi is a barcával amit Te nem pozitivan élnél meg? Értem alatta,hogy ha pl kiesnének a ligából,akkor is olyasfélét várnék tőled,hogy....hááát,igazából ez egy jó dolog,mert ....meg azért is rendben lesz ez mert.......
Nem kötekedek,csak érdekel.
csak azt az örömöt nem adom meg a hatereknek, hogy ide beírjak, mikor olyanom van.
a kardomba addig biztosan nem fogok dőlni, amíg nem jön egy pocsék év, amikor a bl-ben sem leszünk ott a végén (mondjuk a top 4-ben) és se bajnokok, se kupagyőztesek nem leszünk.
hiszen ezt tartom "normálisnak", hogy topcsapat vagyunk, az egyik a néhány közül, nem azt, ahogy azokban az években kiemelkedett a csapat.
ronaldinho óta vagyok barcás...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az elég kevés lenne.....legalább 10.re.Barcat egy jó két évre legalább.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
na hát ez így jó összeszedetlen írás volt
De már nem tudom szerkeszteni.
Szóval: Szerintem a Barcan már egy edző nem tud segíteni.
Ide teljes keretátalakítás kell.
De már nem tudom szerkeszteni.
Szóval: Szerintem a Barcan már egy edző nem tud segíteni.
Ide teljes keretátalakítás kell.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát.
igazából még hosszú a szezon simán bajnok lehet a Barca, meg vezetik is a Ligát, van esély a BLre is, mert hát van.
Meg mindenre van minden
Tavaly is megnyerték a bajnokságot (jó mondjuk.. azért abban szerintem a Madrid is benne volt ha értitek, de mindegy hagyjuk).
De egyébként meg még is úgy gondolom, hogy itt a Pep-féle gerinc az kezd kiégni. (Ez a Iniesta - Xavi -Alves - Messi )
Hasonlóan mint anno a galaktikus Madridnál, csak ott kb egyik hónapról a másikra történt, itt meg valamivel lassabb ez a folyamat.
Szal nekem az a véleményem, hogy ezek a játékosok már nem fogják elérni azt a szintet amit mondjuk két és fél, 3 éve képviseltek..
Aztán meg majd meglátjuk, de én most azt mondom, hogy a Real Madridak frissebb kerete van, le kéne nyomnia a Barcat egy jó két évre legalább.
igazából még hosszú a szezon simán bajnok lehet a Barca, meg vezetik is a Ligát, van esély a BLre is, mert hát van.
Meg mindenre van minden
Tavaly is megnyerték a bajnokságot (jó mondjuk.. azért abban szerintem a Madrid is benne volt ha értitek, de mindegy hagyjuk).
De egyébként meg még is úgy gondolom, hogy itt a Pep-féle gerinc az kezd kiégni. (Ez a Iniesta - Xavi -Alves - Messi )
Hasonlóan mint anno a galaktikus Madridnál, csak ott kb egyik hónapról a másikra történt, itt meg valamivel lassabb ez a folyamat.
Szal nekem az a véleményem, hogy ezek a játékosok már nem fogják elérni azt a szintet amit mondjuk két és fél, 3 éve képviseltek..
Aztán meg majd meglátjuk, de én most azt mondom, hogy a Real Madridak frissebb kerete van, le kéne nyomnia a Barcat egy jó két évre legalább.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Shutterisland:
Lehet, hogy már korábban is kérdeztem,mert már elég régóta meg szerettem volna Tőled kérdezni azt, hogy szerinted történhet bármi is a barcával amit Te nem pozitivan élnél meg? Értem alatta,hogy ha pl kiesnének a ligából,akkor is olyasfélét várnék tőled,hogy....hááát,igazából ez egy jó dolog,mert ....meg azért is rendben lesz ez mert.......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
azért volt párszor, mikor jól meccselt, mostanában meg sokat nem tud kihozni abból, ha a pad gabarrónnal, traoréval vagy robertoval van feltöltve.
viszont valóban nem tartozik eddig az erényei közé.
szerintem egyértelmű, hogy hagyni kell tovább dolgozni.
picit lebutítanám.
felismerte, hogy szükség van a letámadásra, hogy szükség van a direktebb játékra, hogy szükség van a rotációra, és azt, hogy a messi függőséget orvosolni kell.
1. nyomokban láthatjuk, de sajnos mint már írtam korábban, nehézkes a xavi-iniesta duóval napjainkban aktív letámadást folytatni.
2. a direktebb játékkal az a gond, hogy több a labdavesztés, és ez egy "normális" csapatnál nem lenne gond, de amikor a barcelona csak a félpályán is labdát veszít, már görcsbe rándul a gyomrunk, annyira szétkontrázható a védelem.
szóval az irányvonal jó, de kell egy megbízhatóbb hátsó alakzat, és az 1-es pontban említett letámadás jobb hatékonysága ahhoz, hogy a direktebb játék működjön.
3. a rotáció egyértelmű, jól forgatta a csapatot (emlékezhetünk rá, hogy 1-1 fordulóban mindig még a keretből is kimaradt valaki, pique, pedro vagy cesc akár) csak közbeszólt ez a sérülés hullám, most kényszerből kell összerakni a csapatot, mert szinte konkrétan nincs padunk.
4. ez pedig egy olyan dolog, hogy nem 2-3 hónap alatt alakult ki, hanem évek alatt, így megszűnni sem fog csak úgy, nem beszélve arról, hogy ez minden csapatra igaz.
mármint hogy függ a legjobbjától, főleg, ha az a világ legjobbja. (kedvetekért a második legjobb a szőrszálhasogatás elkerülése végett.)
bár azért itt is volt egy kis fordulat alexis jó formája és neymar jó beszállója miatt, de talán ennél a pontnál lesz a legnehezebb dolga.
azt mondom, idő kell neki, ha marad szegény tito, vagy rourát nevezik ki (vagy egy la masia-s arcot, mint például enrique) akkor sem lennénk előrébb.
viszont valóban nem tartozik eddig az erényei közé.
szerintem egyértelmű, hogy hagyni kell tovább dolgozni.
picit lebutítanám.
felismerte, hogy szükség van a letámadásra, hogy szükség van a direktebb játékra, hogy szükség van a rotációra, és azt, hogy a messi függőséget orvosolni kell.
1. nyomokban láthatjuk, de sajnos mint már írtam korábban, nehézkes a xavi-iniesta duóval napjainkban aktív letámadást folytatni.
2. a direktebb játékkal az a gond, hogy több a labdavesztés, és ez egy "normális" csapatnál nem lenne gond, de amikor a barcelona csak a félpályán is labdát veszít, már görcsbe rándul a gyomrunk, annyira szétkontrázható a védelem.
szóval az irányvonal jó, de kell egy megbízhatóbb hátsó alakzat, és az 1-es pontban említett letámadás jobb hatékonysága ahhoz, hogy a direktebb játék működjön.
3. a rotáció egyértelmű, jól forgatta a csapatot (emlékezhetünk rá, hogy 1-1 fordulóban mindig még a keretből is kimaradt valaki, pique, pedro vagy cesc akár) csak közbeszólt ez a sérülés hullám, most kényszerből kell összerakni a csapatot, mert szinte konkrétan nincs padunk.
4. ez pedig egy olyan dolog, hogy nem 2-3 hónap alatt alakult ki, hanem évek alatt, így megszűnni sem fog csak úgy, nem beszélve arról, hogy ez minden csapatra igaz.
mármint hogy függ a legjobbjától, főleg, ha az a világ legjobbja. (kedvetekért a második legjobb a szőrszálhasogatás elkerülése végett.)
bár azért itt is volt egy kis fordulat alexis jó formája és neymar jó beszállója miatt, de talán ennél a pontnál lesz a legnehezebb dolga.
azt mondom, idő kell neki, ha marad szegény tito, vagy rourát nevezik ki (vagy egy la masia-s arcot, mint például enrique) akkor sem lennénk előrébb.
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Akkor lesz a szülinapom, szóval nekem biztos végem.csabi* írta:elvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? )morientes írta:És ez így marad míg világ a világ...
Pár hét és előzni fogunk a tabellán. :Đ
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
javíts ki ha tévedek, de én úgy vettem észre, hogy a meccsekbe nem túl jól szokott belenyúlni, egész pontosan arra gondolok, hogy ha sz*rban a csapat, akkor nem mindig jól cserél vagy módosít a taktikán.'shutterisland írta:tatához meg annyit, hogy
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Akkor majd az El Classico folytatódik a Valhallábaelvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? ) :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- 'shutterisland
azért szerintem kissé ti is meg lennétek lőve, ha ronaldo fél éve küszködne sérülésekkel, konkrétan ennek tetejébe ki is dőlne 2 hónapra.
igen, a galatát és a valladolidot is lesimáztátok, bale nagyszerűen helyt áll eddig, de ha jönnének keményebb meccsek, főleg idegenben, titeket is megviselne a hiánya.
azért nem egyszer és nem kétszer húzta ki a csapatot a szarból az elmúlt 2 szezonban, sorsdöntő vagy nehéz meccseken akár.
a barcára visszatérve, komoly középcsatárnak (lewa,falcao,stb) nem látnám igazán értelmét, persze azért bizakodva várnám.
messi mikor hadra fogható, középen van, nagy ritkán 1-1 meccs erejéig ki van rakva szélre, mint taktikai húzás (pl clasicó) de nem jellemző azért annyira.
egy henke 2.0 elférne mondjuk.
tatához meg annyit, hogy ő bizony felismerte, hogy szükség lesz az aktívabb letámadásra és direktebb támadójátékra, illetve azt is észre vette, hogy messi függőség van, és hogy ez ellen tenni kell, sőt, a rotáció sem volt rossz, amíg ment.
simán lehet látni a keze nyomát.
DE vannak akadályok, nagyon nehéz egy ilyen kialakult játékrendszerbe belenyúlkálni, a xavi-iniesta duó már nem igazán alkalmas fizikailag arra, hogy széthajtsa az ellenfelet letámadáskor, vagy akár a példátlan sérüléshullám.
a véleményem az, hogy hagyni kell dolgozni, bízom benne.
érdekesség egyébként még, de elvileg a vendég mezünkben (sárga-piros csíkos) eddig 4 meccsen 3 döntetlen és 1 vereség a mérleg, elég rossz kabala.
igen, a galatát és a valladolidot is lesimáztátok, bale nagyszerűen helyt áll eddig, de ha jönnének keményebb meccsek, főleg idegenben, titeket is megviselne a hiánya.
azért nem egyszer és nem kétszer húzta ki a csapatot a szarból az elmúlt 2 szezonban, sorsdöntő vagy nehéz meccseken akár.
a barcára visszatérve, komoly középcsatárnak (lewa,falcao,stb) nem látnám igazán értelmét, persze azért bizakodva várnám.
messi mikor hadra fogható, középen van, nagy ritkán 1-1 meccs erejéig ki van rakva szélre, mint taktikai húzás (pl clasicó) de nem jellemző azért annyira.
egy henke 2.0 elférne mondjuk.
tatához meg annyit, hogy ő bizony felismerte, hogy szükség lesz az aktívabb letámadásra és direktebb támadójátékra, illetve azt is észre vette, hogy messi függőség van, és hogy ez ellen tenni kell, sőt, a rotáció sem volt rossz, amíg ment.
simán lehet látni a keze nyomát.
DE vannak akadályok, nagyon nehéz egy ilyen kialakult játékrendszerbe belenyúlkálni, a xavi-iniesta duó már nem igazán alkalmas fizikailag arra, hogy széthajtsa az ellenfelet letámadáskor, vagy akár a példátlan sérüléshullám.
a véleményem az, hogy hagyni kell dolgozni, bízom benne.
érdekesség egyébként még, de elvileg a vendég mezünkben (sárga-piros csíkos) eddig 4 meccsen 3 döntetlen és 1 vereség a mérleg, elég rossz kabala.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
elvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? )morientes írta:És ez így marad míg világ a világ...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ilyet valamire való platformon még sose olvastam,láttam,max olyat hogy lehet majd egyszer,valamikor....iehet.Vagy nem.De ő a világ 2. 3. legjobb játékosa
Ez a görcsös-ha nem fehér,akkor fekete-hozzáállás kissé erőltetett.Az igazság az hogy a dolog inkább árnyaltabb.A barcaban is,mint mindenhol,vannak unszinpatikus(Buszkecc),kevésbé szimpatikus(Messi,Neymar),meg mondhatni szimpatikus (Puyol),fazonok.Lehet a barcat nem szeretni....én se vagyok oda értük...DE:Bármilyen hülyén hangzik,ha a barca hirtelen valami futurikus világba megszűnne létezni,akkor a Real Madrid létezése is okafogyottá válna.
Nekünk ők a legnagyobb ellenfél.(És nem ellenség,nekem nem).És ez így marad míg világ a világ...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tényleg adtak volna érte ennyit, de természetesen hallani sem akartunk a dologról. Pedig mekkora lett volna, ha eladjuk, és a pénzből megvesszük Reust.h3x0r írta:A PSG tenyleg adott volna 40-et Pedroert? Vagy csak valamelyik ujsagiro unatkozott?
Az egy hosszú életű pályafutás lenne, úgy érzem.csabi* írta:pato kell nektek.
aztán hehe regelne is át az eb-re
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
pato kell nektek.
- h3x0r
A PSG tenyleg adott volna 40-et Pedroert? Vagy csak valamelyik ujsagiro unatkozott?GT37 írta:Bevételre én sem számítok. Talán ha a PSG megint jelentkezik egy 40 milliós ajánlattal Pedróért....
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk Roselléket ismerve nem fogunk negyvenet költeni egy tapasztalt, elit bekkre (Vertonghen? Hummels?), hanem vagy elhozzuk azt a Balanta gyereket 10-ért vagy igazolunk egy szakállas, copfos, izomagyú szlovák bányászgyereket valahonnan, aki Csigrinszkij-féle karriert fog felépíteni nálunk.csababarca írta:Én most a kp-védelem megerősítésére fordítanék, elől nem kellene gondnak lennie, ha ez a két csapatrész megerősödik.
Egy védő 40, Gündogan sem több 35nél szerintem. Ennyiért vettük majdnem Neymart.
Stegen meg aprópénz.
Bevétel nem lesz,mert úgyis ingyen engedünk el mindenkit jóformán.
Bevételre én sem számítok. Talán ha a PSG megint jelentkezik egy 40 milliós ajánlattal Pedróért....
Na de ne offoljunk annyira, ezeket inkább hazai pályán tárgyaljuk meg.
Ezért tartunk ott, ahol...h3x0r írta:Ennek a jatekosnak a helyet jelenleg Pedro foglalja el.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha már itt a kiadásokról esik szó, és a tv-s bevételek várható csökkenéséről. A Barcelonánál próbálkoznak valamivel, hogy a kieső bevételt pótolják? Van erről valami hír, értesülés? Mert ugye nálunk a stadion projekt fut részben "ezen égisz alatt". Barcelonánál mi a terv? "Meglepődünk, ha a liga úgy dönt, hogy mégis ő osztja szét a pénzt", vagy ők is elébe mennek valamivel?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
GT37 írta: Gündogan, Agüero/másik normális csatár, védő, Ter Stegen, esetleg Reina... Ez így sajnos nagyon sok lenne egy nyárra, Gündi és Kun is jó drága lenne, a középhátvéd is...
Ezt mintha már hallottam volna itt párszor... Valaki mástól...csababarca írta:évek óta szajkózom
Én most a kp-védelem megerősítésére fordítanék, elől nem kellene gondnak lennie, ha ez a két csapatrész megerősödik.
Egy védő 40, Gündogan sem több 35nél szerintem. Ennyiért vettük majdnem Neymart.
Stegen meg aprópénz.
Bevétel nem lesz,mert úgyis ingyen engedünk el mindenkit jóformán.
És tényleg, bocsánat,ha levédett szlogen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."