Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 28., csütörtök 15:47

GT írta...
Két dolgot emelnék ki Mr 6 hsz-éből... :D
Az egyik Tata eddigi munkássága,azaz változott e a barca játéka a Pep illetve a Tito éra óta.
Nos,ahogy GT is leírta,mostanság a barca jobban átadja a területet,nem törekszik a totális labdabirtoklásra,és így alkalmasint átjátszva a kp-t,le tudják indítani a szélsőket,főleg Neymart,és nem passzolgatnak a 16-nál,várva egy gyors ritmusváltásra,mikor 99%-ban beindul Messi aztán majd ő elintézi.
A másik hogy elkezdte Martino rotálni a csapatot,nem derogálja ha Messit le kell ültetni a padra akár,valamint rájött hogy a Xavi érának véget kell lassan vetni.Ezért aztán ő is kisérletezik,mégha nem is olyan látványosan mint nálunk Carlo.Egyvalami biztos...az argentin mester felismerte hogy az a tikitakatilitoli nem fenntartható,mert már lassan csak az nem ismeri ki aki nem akarja...
Tata valami olyasmit akar azt hiszem,hogy a pelressziós focit fenntartva ugyan,de evvel együtt gyorsítani is akarja a csapat játékát,ha kell gyors kontrákkal,ami a barcara eddig nem volt jellemző...Nekem az a véleményem hogy ha nem is látványosan,de a barca egy új korszakba lépett,ésha nem is észrevehetően talán,de jó úton halad hogymegváltozzon méghozzá előnyére...
A másik Neymar...Nos ahhoz képest,hogy sokan féptették attól,hogy majd csúnyán beég europaba,ez nem valósult meg.Neymar fejlődik neccsről meccsre,mégha sokakat megbotránkoztat hogy dobálja magát,vagy sokan csak egy bohócnak tartják(mikor Robinho itt játszott akkor ő varázsló volt),de hát ennyit számít ki mikor milyen mezbe nyomja.
Tévedés ne essék,nem sírok Neymarert,nem ide jött rendben.Itt van nekünk Bale,akivel szemben szkeptikus voltam,de mivel a walesi rugdossa a golokat,meg adja agólpasszokat,eddig egy szavam sincs rá.Meglehet Neymar stilusa jobban tetszik,én mégis azt akarom hogy Bale legyen az igazi spiller.Mert ő a mi fiunk.Ezért.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 28., csütörtök 15:18

Realista24 írta:Nesztek :lol: :lol: :lol:
Szegény photoshoppos gyerek biztos megizzadt mire ezt is összehozta... :mrgreen:
Ha miattad nem tudok este ezek után aludni akkor lesz csak rossz neked!!!!! :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 28., csütörtök 14:29

Nesztek :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 28., csütörtök 13:48

engem annyira nem vág földhöz, hogy most kikaptunk, gyakorlatilag tét nélküli meccs volt.
kikapni 7-8 sérülttel az ajax otthonában, úgy, hogy a hollandok mentek a továbbjutásért, mint a mérgezett egér, illetőleg hétvégén nehéz pályára megy a csapat, szerintem nem dőlt össze a világ.
amúgy is 20-on meccsünk van veretlenül idén, időszerű volt egy vereség is.

a hozzáállással nem vagyok elégedett, ez a lötyögés nyilván szemet szúrt és a játékosok is beismerték, majd a san mamésben bizonyíthatnak, hogy arra a meccsre "pihentek rá".
a bajnokságban most jön pár kulcs meccs, arra kell koncentrálni.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 28., csütörtök 11:15

dzsihad91 írta:persze ez két tét nélküli meccs, de továbbra is nagyon gyengének tartom ezt a Barcát akkor is ha messi a pályán van.Persze a kis csapatokat simán verik, de a masszívabb csapatok ellen látszik, hogy mennyire sebezhetőek és ami a leg fontosabb, nem érzem rajtuk ,hogy fejlődhetnének...a mi csapatunk előtt még hosszú az út, ők viszont egy bejáratott gépezet, amit tata annyival variált meg, hogy rotál meg jött Neymar aki az új pelé meg az assist király, csinál mindent csak éppen azt nem amiért odavitték, a góllövés...Persze tudom ,hogy ő még fejlődhet és fejlődni is fog(mert tényleg egy nagy TEHETSÉG) csak a sport 1en úgy reklámozták ,hogy a világ első és második legjobbja után itt a harmadik is... :roll:

Majd jönni fog Shutter,hogy lenézem a Barcát pedig egyáltalán nem, csak a Bayern meccs óta semmi nem változott náluk, letámadás nincs max 1-2 meccsen kis csapatok ellen, Xavi és Iniesta önmaguk paródiái,szegény Puyolról nem is beszélve(de neki Massiv Respect), Fabregas komoly meccseken meg képtelen döntő tényező lenni...Ki maradt?Neymar aki tényleg nem rossz de látszik rajta azért ,hogy ő még kevés a bohóckodásával egy európai top csapat ellen,a classicon bepattant Carvajal tökeiről a labda,addig jól is tolta, de utána eléggé eltűnt.Messi meg 2hetente megsérül, de amikor játszik is nem látom rajta azt az akarást mint régen, persze ez a barca szurkolók szerint azért van mert sérült és félti magát, szerintem meg csak szimplán királynak hiszi magát és azért sétálgat...(de ő megteheti,amíg ennyi gólt lő oda is szarhatna a pályára, ahogy cé is...)

Ne értsetek félre, még mi sem állunk készen Bayernekre, de a Barcán én azt érzem ,hogy megint nem oldottak meg semmit a tavalyi problémákból,se kapus se védő, se csodafoci...a mi csapatunk viszont még rengeteget fejlődhet és fog is.
Az csak jó, ha lenézik a Barçát és esélytelennek tartják például a BL-győzelemre, annál kisebb lesz rajtunk a nyomás. :D

Ebből a két meccsből én nagyjából semmilyen következtetést nem vonnék le, tét gyakorlatilag nem volt már, nálunk kis túlzással a csapat fele sérült vagy lábadozik, az Ajaxnak meg nagyon kellettek azok a pontok, hajtottak értük, ahogy azt kell, meg is érdemelték mind a hármat. Nyilván nem játszottunk jól mi sem, sőt, de el kellett jönnie az első vereségnek is (azért beszédes stat, hogy Tata idáig húzta vereség nélkül), én örülök, hogy ez egy tétnélküli meccsen következett be. Így szerintem felszívjuk magunkat a vasárnapi derbire, és vért izzadva ugyan, de elhozzuk a három pontot a San Mamésból.

Az, hogy semmi sem változott tavaly óta, szerintem nagyon nem igaz. Egyrészt, új edzőnk van, másrészt pedig nálunk játszik immáron a világ harmadik legjobb játékosa is. :mrgreen: Komolyra fordítva a szót, rengeteg dolog változott Tata érkeztével. Sokkal rugalmasabbá vált a csapat, visszajött a presszing és elég hatékony, ha kell, átengedjük a területet az ellenfélnek, nem akarjuk minden esetben feltétlenül 65+ %-ban birtokolni a labdát, kicsit talán még direktebbé vált a játékunk, nem totojázunk a támadásépítések során annyit, mind Titónál (de főleg, mint a Pep-korszak vége felé), a presszing miatt a védekezésünk is sokban javult, jóval kevesebb gólt kapunk, mint tavaly (érdekes stat az is, hogy 890 perce nem kaptunk gólt pontrúgásból - ilyen nem tudom, mikor volt utoljára :D ). Nyilván ez köszönhető annak is, hogy Valdés megtáltosodott (ezért is jött igen rosszkor ez a sérülés), de azért ettől eltekintve is láthatóak a fejlődés jelei a védekezés és az egész játék terén.

És ami még fontos, a hozzáállásunk is sokat javult (az Ajax elleni meccset kivéve, ott katasztrófa volt az első félidő, a motiváció gyakorlatilag nulla volt, Neymar volt az egyetlen talán, akin látszott, hogy akarja a győzelmet), motiváltak a játékosok, hajtanak, ahogy azt kell, lehet látni rajtuk, hogy megszakadnak azért a három pontért. Oké, valamilyen szinten ennek alapvető dolognak kellene lennie, de a tavalyi szezon után azért jó látni ezt a fajta mentalitást.

A Sport TV-vel meg a hasonló hiteles, megbízható és szakértők által irányított médiumokkal továbbra sem érdemes foglalkozni, Neymar nyilván nem a világ harmadik legjobb játékosa, még a tizenharmadik sem, de azért eddig nagyon jól tolja, pláne annak fényében, hogy a biszem-b@szom fókaligából igazolt a világ egyik legerősebb bajnokságába, ami azért nem kis ugrás. Az ő teljesítményét nem dicsérném, már megtettem többször is, szerintem aki viszonylag sok Barça-meccset néz, az tudja, miről beszélek, amikor azt mondom, hogy új szintre helyezte a csapat támadójátékát a bal szélen.

Messiről egyelőre nem nyilatkoznék, majd ha ismét 100%-os (és tényleg 100%-os) lesz, túl lesz már pár meccsen, akkor lehet róla szó, addig nincs értelme róla beszélni szerintem.

Szóval azt erős túlzásnak tartom, hogy semmit sem oldottunk meg a tavalyi problémákból. Ezzel nem azt mondom, hogy megint mi leszünk a királyok és romhalmazzá alázzuk egész Európát, mert ez nem kifejezetten valószínű, sok tekintetben kell még fejlődnünk nekünk is, ha nem akarjuk, hogy megint csúnyán elverjen minket a Bayern. (Bár ha most összetalálkoznánk velük, meggyőződésem, hogy közel sem lenne két meccsen hét gól a két csapat között... Mondjuk talán ez a normális... :D )

Summa summarum, fejlődtünk, fejlődünk és még fejlődni is fogunk reményeim szerint. Ugyanígy ti is, egyelőre nem szívesen gondolok bele abba, hogy mi lesz, ha Bale formába lendül és képes lesz megközelíteni tavalyi formáját, ha Iscónak megtaláljátok a helyét, CR tartja ezt a formáját és a védekezés is összeérik stb., a Bayern még erősebb lett, a City-vel, a Chelsea-vel, a PSG-vel, a Dortmunddal is számolni kell majd a BL-ben, szóval nem lesz könnyű dolgunk nekünk sem, ha jó eredményt akarunk elérni Európában. De szerintem jó úton járunk.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 28., csütörtök 7:45

dzsihad91 írta: csak a Bayern meccs óta semmi nem változott náluk, letámadás nincs max 1-2 meccsen kis csapatok ellen, Xavi és Iniesta önmaguk paródiái,szegény Puyolról nem is beszélve(de neki Massiv Respect), Fabregas komoly meccseken meg képtelen döntő tényező lenni...Ki maradt?Neymar aki tényleg nem rossz de látszik rajta azért ,hogy ő még kevés a bohóckodásával egy európai top csapat ellen,a classicon bepattant Carvajal tökeiről a labda,addig jól is tolta, de utána eléggé eltűnt.Messi meg 2hetente megsérül, de amikor játszik is nem látom rajta azt az akarást mint régen, persze ez a barca szurkolók szerint azért van mert sérült és félti magát, szerintem meg csak szimplán királynak hiszi magát és azért sétálgat...(de ő megteheti,amíg ennyi gólt lő oda is szarhatna a pályára, ahogy cé is...)

Ne értsetek félre, még mi sem állunk készen Bayernekre, de a Barcán én azt érzem ,hogy megint nem oldottak meg semmit a tavalyi problémákból,se kapus se védő, se csodafoci...a mi csapatunk viszont még rengeteget fejlődhet és fog is.
Nem néztem sok meccset de amikor láttam játszani akkor nem játszott valami meggyőzően (lehet hogy többet kellene Barca meccset néznem hogy többször játszanak gyenge meccseket. :lol: ) Szerintem a Barca-nak saját maga lesz a veszte mert elhiszik magukról hogy ők a legjobbak meg hogy győzni tudnak mindenki ellen. Ahogy te is írtad letámadás már nem nagyon van (vagy inkább nem olyan hatékony). Azt nem mondanám hogy nem változott semmi mert Neymar érkezésével annyi változott hogy őt teljesen a vonal mellé tette Martino. A labdajáratás pedig már nem a támadó harmadban van hanem annál sokkal hátrább. Fabregast pedig hagyjuk már... Az Arsenal óta szinte teljesen "leépült".
Messi pedig... hát nem tudom... rajta inkább azt látom hogy sz@rik az egészre... :hmmm:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 28., csütörtök 6:57

Ajax-Barca 2-1
Messi nélkül de a világ zsenijével(Neymar) gyenge játék, egy 10 emberrel játszó ajax ellen.Nem elfelejtendő a hatalmas kamutizi amit menetrendszerűen kaptok minden ilyen esetben. :mrgreen:

Madrid-Galata 4-1
Cr nélkül de a világ falábújával(Bale) szép játék, 10 emberrel a Galata ellen (akik szerintem nagyobb játékerőt képviselnek ennél az Ajaxnál).Bale persze csak 1 góllal tudott hozzájárulni a gála előadáshoz így nem érhet az isteni Neymar közelébe aki lőtt..várjunk csak.. :mrgreen:
Nana! A Barcának utaznia kellett,míg a Madridnak nem,így nem helytálló ez az összehasonlítás...
:mrgreen: :lol:

Kár a gőzért,az ilyenre úgysem figyelnek,figyeld meg,ha Bale-nek lesz egy kisebb hullámvölgye,egyből jönni fognak a károgók...

Szerintem a Barca is,és a Real is meg tudja oldani az ilyen meccseket a legjobbja nélkül,de az elitcsapatok ellen kellenek a csapatba,hogy megteremtsék a különbséget. A Barca belefutott egy vereségbe,ami nagy kár,hogy nem a Bilbao ellen jött össze,ennek ellenére reménykedek,hogy a baszk szurkolók pokollá változtatják a stadiont,és olyan hangulatot csinálnak,amilyet katalán még nem látott,és jól megverik a Barcelonát. 3 pontos különbséggel mégis csak jobb lenne követni őket,mint hattal. :roll: Ez az Atletico meg nem semmi,csak nem húzzák ki féltávig a 2. helyen... :mrgreen:
:goat:

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. november 28., csütörtök 2:12

Odaát, azért több a hiányzó. Ezt nem kellene kihagyni.

Messi mellett, Valdes, Alba, Alves, Adriano, Tello, és a többiek, bár ők nem változtatnak semmin. Illetve Xavi is ezen a meccsen tért vissza sérülésből.

Ennek ellenére gyengén játszott az a 11 játékos, akik fent voltak a pályán.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 28., csütörtök 2:03

Na csak, hogy katalán vendégeink érezzék a tőrődést ! :mrgreen:

Ajax-Barca 2-1
Messi nélkül de a világ zsenijével(Neymar) gyenge játék, egy 10 emberrel játszó ajax ellen.Nem elfelejtendő a hatalmas kamutizi amit menetrendszerűen kaptok minden ilyen esetben. :mrgreen:

Madrid-Galata 4-1
Cr nélkül de a világ falábújával(Bale) szép játék, 10 emberrel a Galata ellen (akik szerintem nagyobb játékerőt képviselnek ennél az Ajaxnál).Bale persze csak 1 góllal tudott hozzájárulni a gála előadáshoz így nem érhet az isteni Neymar közelébe aki lőtt..várjunk csak.. :mrgreen:

feel the difference

persze ez két tét nélküli meccs, de továbbra is nagyon gyengének tartom ezt a Barcát akkor is ha messi a pályán van.Persze a kis csapatokat simán verik, de a masszívabb csapatok ellen látszik, hogy mennyire sebezhetőek és ami a leg fontosabb, nem érzem rajtuk ,hogy fejlődhetnének...a mi csapatunk előtt még hosszú az út, ők viszont egy bejáratott gépezet, amit tata annyival variált meg, hogy rotál meg jött Neymar aki az új pelé meg az assist király, csinál mindent csak éppen azt nem amiért odavitték, a góllövés...Persze tudom ,hogy ő még fejlődhet és fejlődni is fog(mert tényleg egy nagy TEHETSÉG) csak a sport 1en úgy reklámozták ,hogy a világ első és második legjobbja után itt a harmadik is... :roll:

Majd jönni fog Shutter,hogy lenézem a Barcát pedig egyáltalán nem, csak a Bayern meccs óta semmi nem változott náluk, letámadás nincs max 1-2 meccsen kis csapatok ellen, Xavi és Iniesta önmaguk paródiái,szegény Puyolról nem is beszélve(de neki Massiv Respect), Fabregas komoly meccseken meg képtelen döntő tényező lenni...Ki maradt?Neymar aki tényleg nem rossz de látszik rajta azért ,hogy ő még kevés a bohóckodásával egy európai top csapat ellen,a classicon bepattant Carvajal tökeiről a labda,addig jól is tolta, de utána eléggé eltűnt.Messi meg 2hetente megsérül, de amikor játszik is nem látom rajta azt az akarást mint régen, persze ez a barca szurkolók szerint azért van mert sérült és félti magát, szerintem meg csak szimplán királynak hiszi magát és azért sétálgat...(de ő megteheti,amíg ennyi gólt lő oda is szarhatna a pályára, ahogy cé is...)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 27., szerda 20:04

A jó és rossz fiú képző intézet:

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/a- ... ot-2297863
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 27., szerda 13:07

Lassan eleg lesz itt. Offban folytat6jatok!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 27., szerda 12:57

Néha rúgniuk kellene 1-2 gólt, hogy legyen egy videóra való anyag :D 
Gareth Balet mégse linkelheti be tavalyról,hogy nézne az ki :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 27., szerda 12:30

ferni írta:tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül.
azért van itt olyan barcás akinek nem lenne itt helye, mert:
Mike írta:Durva mennyire eltorzult világképe van
:kivagyhe:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 27., szerda 12:01

6ározottan kijelentem, hogy nem Soldado a hibás. :mrgreen: De nem tudom, hogy mi köze a Real.VS Barcához. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 27., szerda 10:00

Elég már. Elég. :mrgreen:
========>

Legalább büntetőrúgásban 6ékonyak.

:mrgreen:

elég 6ásosak ezek a poénok azért.
de azért nehogy túllépjük a 6árt.
Kép
Kép
Kép

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 27., szerda 9:44

amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel :mrgreen:

Néha rúgniuk kellene 1-2 gólt, hogy legyen egy videóra való anyag :D

Jelenleg nagyjából egy amazing soldado penalty skills videóra futná csak. Legalább büntetőrúgásban 6ékonyak. :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 27., szerda 9:05

ferni írta:amúgy rohadt nehéz fórumozni a másik oldalon... most nem a semleges témákról van szó, mert ott nincs probléma, de amikor szóba jön a Real vs Barca téma... borzasztó nehéz...
át kell gondolni mit írsz, mert egyetlen egy rossz szócska és jönnek 5en :mrgreen:
én már nagyon régóta fórumozok az eurobarcán és hát sajnos jó párszor elszaladt velem is a ló, sok esetben nagyon nehéz kiállni az igazadért... kemény dolog ám ez, főleg hosszabb távon... semleges témáknál semmi probléma, de ha előjön a Real vs Barca... ott aztán vigyázni kell nagyon, hány vita lett már abból, amit én írtam... mondjuk ez inkább régebben volt igaz, azóta sokkal jobban figyelek :lol:
Egyébként ez meg is látszik valahogy, emlékszem, amikor regeltem oda (2012 elején, addig csak olvasgattam), írtál elég érdekes dolgokat (már bocsánat :mrgreen: ), de azóta sokat változtál pozitív irányba, jelenleg konkrétan a legkorrektebb madridista vagy, aki jelen van a világos oldalon is. :agree:
Mike írta:amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel :mrgreen:
:lol:
Elég már. Elég. :mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 27., szerda 5:34

a másik oldali fórumot csak úgy lehetne megmenteni ha új, mondjuk független modik lennének, és egyből kivágnák a mostaniakat :lol: Durva mennyire eltorzult világképe van egyeseknek.

ferni írta:mondjuk GT is volt, amikor 101 amazing Messi Goals videót linkelt be ide, de megesik az ilyen....
amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 26., kedd 23:51

amúgy rohadt nehéz fórumozni a másik oldalon... most nem a semleges témákról van szó, mert ott nincs probléma, de amikor szóba jön a Real vs Barca téma... borzasztó nehéz...
át kell gondolni mit írsz, mert egyetlen egy rossz szócska és jönnek 5en :mrgreen:
én már nagyon régóta fórumozok az eurobarcán és hát sajnos jó párszor elszaladt velem is a ló, sok esetben nagyon nehéz kiállni az igazadért... kemény dolog ám ez, főleg hosszabb távon... semleges témáknál semmi probléma, de ha előjön a Real vs Barca... ott aztán vigyázni kell nagyon, hány vita lett már abból, amit én írtam... mondjuk ez inkább régebben volt igaz, azóta sokkal jobban figyelek :lol:
mondjuk GT is volt, amikor 101 amazing Messi Goals videót linkelt be ide, de megesik az ilyen.... :lol:

tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül. :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 26., kedd 22:48

petiamadridista írta:hát nem örülök, hogy kikaptak...
jobb lett volna, hogyha ezt a vereséget a hévégén szenvedik el, de így valószínűleg összekapják magukat és behúzzák a Bilbao elleni rangadót.
Szerencsére a foci nem ezeken mùlik :D. Szerintem a bilbao egy x-re jó lesz.

Vissza: