Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 28., szerda 10:52

Faust írta: Hát igen, csak kb nincs értelmes támadó szellemű balhátvéd manapság.
A Castillás srácot érdemes lenne kipróbálni, de ZZt ismerve jövőre is marad Marcelo :/
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 28., szerda 7:31

Vagy aki még nagyon bíztatónak tűnik az a Sportingos Nuno Mendes. A gond vele a 70 milliós kivásárlási ár, viszont Mendy szintű agresszió van benne.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. április 28., szerda 6:39

Faust írta: Hát igen, csak kb nincs értelmes támadó szellemű balhátvéd manapság.
Alphonso Davies
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 28., szerda 0:28

Hát igen, csak kb nincs értelmes támadó szellemű balhátvéd manapság.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. április 28., szerda 0:19

_Bushido_ írta:
Ezért volt sokszor tökéletes páros Marcelo és Coentrao - arra a kis időre, míg a portugál egészséges, bevethető volt. HA beton védekezés kellett, akkor ő játszott; ha támadni kellett, gólért menni, akkor Marcelo. Kéne találni egy ilyet a balosra, de egyelőre nem ez a legégetőbb probéma... hanem minden más poszt kb a kapuson kívül.
Jó kis Coentrao :D :D
Mikor hazai pályán a BLben Bayern ellen elfutott a baloson azt adta a gólpasszt Kari papának, aztán meg megaláztuk a Bayernt egy 0:4-lal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj de szép volt :lol:

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. április 27., kedd 19:15

Halfkey írta: Mindenkinek vannak 20 éves karrier alatt jó cselei. 2000es évek eleje óta van szerencsém minden Real meccset nézni, ha cselt nyert, azt 90%ban sebességből tette, labdakezelésben meg amit Marcelo tud azt nagyon kevesen. Szerintem egyes embereket elvisz a nosztalgia, mások meg nem is láttak RCből sokat, de valóban mindegy is.

Lényeg hogy hiába beton Mendy, ezek a srácok hiányozni fognak.
Ezért volt sokszor tökéletes páros Marcelo és Coentrao - arra a kis időre, míg a portugál egészséges, bevethető volt. HA beton védekezés kellett, akkor ő játszott; ha támadni kellett, gólért menni, akkor Marcelo. Kéne találni egy ilyet a balosra, de egyelőre nem ez a legégetőbb probéma... hanem minden más poszt kb a kapuson kívül.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. április 27., kedd 18:47

35,4 km/h sebességgel sprintelt Marcos Llorrente a 91. percben védekezni a Bilbao ellen. Az idei rekord eddig.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 27., kedd 15:39

Mindenkinek vannak 20 éves karrier alatt jó cselei. 2000es évek eleje óta van szerencsém minden Real meccset nézni, ha cselt nyert, azt 90%ban sebességből tette, labdakezelésben meg amit Marcelo tud azt nagyon kevesen. Szerintem egyes embereket elvisz a nosztalgia, mások meg nem is láttak RCből sokat, de valóban mindegy is.

Lényeg hogy hiába beton Mendy, ezek a srácok hiányozni fognak.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. április 27., kedd 14:55

Halfkey írta: RC sprintelt és lőtt, ezeket kiemelkedő módon, nagy iramban, 90 percen keresztül. Labdakezelésben nem volt kiemelkedő, jobb lába sem volt túl jó
nem mászom bele nagyon de ez nettó nem igaz. futott ment lőtt ez maradt meg sokakban közben ugyanazokat a tribliket tolta mint Ronaldo,Ronaldinho meg Robinho. sokkal "letisztultabb" és célratörőbb volt a játéka mint Marcelonak emiatt gondolhatod hogy nem volt extra skilles. ha választanom kell a 2 közül akkor fix RC. mindkettő kora legjobbja a posztján de igen RC kompletteb csomag volt mint Marcelo. de lényegtelen a vita mert mindkettő tényleg korszakos játékos volt.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. április 27., kedd 14:52

Remy írta: Maradjunk annyiba, ha van a csapatodban egy RC vagy csúcs Marcelo, egyszerűen nem kívánhatsz többet. Legfelső polc mindkettő.
Inkább ez. Meghogy ottvan-e a csapatban a prime CR..

Akkor még nagyobb a fejfájás. Abban már pl. nem vagyok biztos, hogy RC+CR ugyanakkora duó lettek volna, mint M12 és CR. Nem volt rossz ahogy Carlos és ZZ együtt kevergettek a baloson (Glasgow ( :lol: :lol: )), de kíváncsi vagyok milyen lehetne egy RC+CR balszél..
Bár RobiCarlos a brazil válogatottban is pönge srácokkal tolta együtt, szóval nagy baj nem hinném, hogy lett volna.

@Halfkey: tudom, hogy csak 1 példa és nem jelent semmit, de volt, amikor Koller elöl fejelte el a labdát (https://www.youtube.com/watch?v=6Ce0LkpcT1A) és a cseh se a földön állt :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 27., kedd 14:48

Maradjunk annyiba, ha van a csapatodban egy RC vagy csúcs Marcelo, egyszerűen nem kívánhatsz többet. Legfelső polc mindkettő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. április 27., kedd 14:45

Sokmindent elfogadok RC vs Marcelo összehasonlításban, de az hogy többen leírjátok hogy RC komplexebb, az számomra teljesen értelmezhetetlen. RC sprintelt és lőtt, ezeket kiemelkedő módon, nagy iramban, 90 percen keresztül. Labdakezelésben nem volt kiemelkedő, jobb lába sem volt túl jó, és bár hatalmas, hihetetlen rugói voltak, a magassága azért akadályozta a fejelésben. Marcelo semmiben sem volt olyan kiemelkedő mint RC lövései vagy futása, de minden másban is jó szintet ért el - a kettő közül abszolút őt lehet összetettebb játékosnak tekinteni. Ez nem azt jelenti hogy jobb is.

Leno16
Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
Kedvenc csapatod: Real Madrid.

HozzászólásSzerző: Leno16 » 2021. április 27., kedd 10:13

Nálam R.C sokkal komplettebb focista volt minden téren mint Marcelo.. Brutálisan dominált a pályán. Ráadásul ő két fronton is folyamatosan jól teljesített. (Brazil V.) Válogatott tornákon is kiemelkedő volt. Még a azok a combok 😅😅
De Marcelot is imádom a zseniális eleganciája miatt. 2013 tol olyan 2018 ig fantasztikusan illeszkedett a gépezetbe.
Azt sajnáltam ,higy Mourinho nem preferálta annyira, de szerencsére utána sikerült csúcsra érnie. És Respect neki 😎

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 27., kedd 6:49

BREAKING: Spanish government wants to open La Liga stadiums to the fans for the last 4 matchdays. The proposal is on the table of the Ministry of Health. [@manucarreno]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 26., hétfő 23:42

RC vs Marcelohoz:

Imádom Marcelot és fantasztikus volt nézni a top Marcelo játékát. Hálás vagyok, hogy láthattam és élvezhettem élőben is a varázslását.

Ezzel együtt is, amit RC leművelt védekezésben, majd pillanatok alatt fent támadásban, amiket 90-120 percekig letobotolt és amilyen sebességben, ahogy lőni tudott, ahogy ha ő lőhette minden szabadrúgása életveszély volt. Ezen kívül ügyes is volt a labdával.

Marcelo egy igazi strandfocis a focit élvező focista volt, az ösztönös foci szépséget átadva. De RC komplexebb és jobb játékos.

Már ha nagyon muszáj választani. :D De ez nem egy olyan kérdés, hogy Sanyi barcás volt-e..ez egy nagyon szemét kérdés. :mrgreen: :coffee:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 26., hétfő 23:41

The Spanish Government wants to open La Liga stadiums to the fans for the last 4 matchdays, at a 25% capacity. Florentino Perez already confirmed that if stadiums open, the Santiago Bernabeu will also open THIS season, because the pitch is ready. @ellarguero
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. április 26., hétfő 23:36

Faust írta: Szerintem annyi a kulonbseg, hogy Isco nem pofazott annyit hogy miert padozik.
Maximum ennyi lehet a különbség és a múlt.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 26., hétfő 23:07

Marci elore tobbet adott, hatul randomabb volt mindig is. Elkepeszto szerencse hogy mindketten nalunk huztak le legszebb eveiket.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. április 26., hétfő 22:55

Halfkey írta: Marcelo sokkal technikásabb és képzettebb mint RC valaha volt, amiben RC jobb volt az a munkabírása.

Én is RCn nőttem fel, de ne homályosítsa el ez az ítéleteteket, szintkülönbség az biztos nincs a kettő között.
Roberto Carlos nagyon jól védekezett, brutál lövő technikája volt és iszonyat gyors is. Na meg 2 tüdeje volt. Marcelo inkább a flip-flop dolgokban jeleskedett mindig is, persze kurvára kellett a sikerkorszakhoz, de összességében nézve RC sztem jobb focista, mint Marcelo. Hozzáteszem én is imádtam a prime Marcelot.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. április 26., hétfő 19:50

Szerintem annyi a kulonbseg, hogy Isco nem pofazott annyit hogy miert padozik.

Vissza: