Nemértettél, úgy állítottad be a verziómat mintha teljesen lehetetlen lenne Messi eligazolása(majd,nem ma, nem holnap...) pedig nem az,amin felhúztam magam a barcát ajnározó hülyeséged, hogy világ legjobbjai vannak ott meg bl elődöntő meg a szokásos mentegetőzős faszság... meg azok a hülye vigyorgó smile-k is irritálnak.Meg úgy alapból se volt jó napom így jó valakin le kell vezetni a feszültséget, te vagy a tökéletes célpont erre mivel nem ismerlek amúgy se értek veled egyet szinte semmiben és ráadásul ilyen médiabuherált hungarokatalán is vagy.
Meg amúgy túl komolyan veszed amiket írok, most van kedvem ilyeneket írkálni kapok 2 hét pihenőt azt kész. De a véleményemet továbbra is tartom, hogy Messi elfog még menni a barcából, mert már most látszik rajta ,hogy kéne neki valami új Chalange,és erre csak a bayernnél lesz esélye.Az meg hogy mióta mondogatom meg "lenézem" a barcát... a bajnoki cím amit tükörsimán nyertetek MIATTUNK, az egyetlen mentségetek arra ,hogy ez az év nem volt pocsék.Szerintem mind mutatott játékban, mind eredményességben mind Messin is látszik, hogy ennek a barcának már nem sok köze van a 2011-hez.Az egymás elleni meccseken sose nézem le a barcát, ott mindig 3 esélyes...
De mind1 bocsánatkérés elfogadva...
ui.: a véleményem marad a modoromat tudd be annak hogy nem aludtam 2 napja és mindjárt megyek melózni a többit privátban írd de szerintem itt bimbózó barátságunk véget is ért...
Na mind1 tényleg befejezem a trollkodást. :Đ
Jól teszed.