Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 14., csütörtök 2:33

'shutterisland írta:
Messi 2 max 3 éven belül a Bayern játékosa lesz.
csak arra sincs semmi garancia, hogy 2-3 szezon múlva is pep fog ülni a bayern kispadján. :)
máskülönben meg a bayern münchen nem fog 100 millió euró felett perkálni érte, azt meg kizártnak tartom, hogy egy esetleges transzfer esetén ne messi legyen a világ legdrágább játékosa.

ez a kifutóban lévő barca
hát kívánom bármely csapat szurkolójának, hogy a csapata úgy legyen "kifutóban", hogy az aktuális bajnok, 5-6 éve mindig ott van európa 4 legjobb csapata között, és hogy a világ legjobbjainak egy jó nagy része továbbra is őket erősítse. :)

Nincs a f[mod] , szerinted németország ,maga a bundesliga és az adidas és a bajorok,nem tennének meg bármit hogy egy 4szeres Messilabdás játékos Germániában rúgja a bőrt??? És van annyi pénze a bajoroknak, ha hiszed ,ha nem.Az adidasnak meg főleg.Az én elméletem természetesen úgy áll ha Guardiola kihúzza addig (azt hittem ez magától értetődő...)..Na meg ahogy látom ronaldinhoról is elfeledkeztél,ki gondolta volna 2006ban,hogy nem onnan vonul vissza,2 gyenge szezon és már lépett is.

Vergődhetsz, de nem azt mondtam,hogy a barca soha nem nyer semmit,hanem hogy a 2009-2011es barcának már rég vége,kifutóban vannak nem uralják már a focit,ergó ez a tiki-taka kifutóban van+rangadókon rendre kaptok is a pof[mod]ra (vagy ha nyertek is nem focival, hanem kiszenvedve esetleg néha , nagyon ritkán egy kis bírói segítséggel), olyan domináns már nem lesz soha...de ettől még egy Neymarral, lehetne egy másik új éra (bár én még mindig nem látom benne azt a hű de nagy Ronaldinhot, de ha hegyi azt mondja akkor biztos így van)...

A lényeg,hogy túl érzékeny vagy.Messi lépni fog,méghozzá 3 éven belül a bayernbe,ha Pep nem bukik meg, törődj bele. :'( Vagy legyen tököd és fogadj velem egy üveg Chivas Regal-ban. :Đ

ui.: a durva hangnem azért mert épp hogy megvédem az egyik [mod]társadat,hogy nem minden hungarokatalán támadni akar... te már jössz kötekedni és mentegetni megint a csapatodat,hogy egyébként kurvajók,hogy 5 éve bl elődöntő,de azt nem írod mellé ,hogy a bl elődöntők történetének legméretesebb zakóját kapták a Bayerntől...

Ez most megért nekem egy figyelmeztetést is akár...meg egyébként is az én k.anyámat! :shifty:

Meg bizony. R24

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 1:44

Messi 2 max 3 éven belül a Bayern játékosa lesz.
csak arra sincs semmi garancia, hogy 2-3 szezon múlva is pep fog ülni a bayern kispadján. :)
máskülönben meg a bayern münchen nem fog 100 millió euró felett perkálni érte, azt meg kizártnak tartom, hogy egy esetleges transzfer esetén ne messi legyen a világ legdrágább játékosa.

ez a kifutóban lévő barca
hát kívánom bármely csapat szurkolójának, hogy a csapata úgy legyen "kifutóban", hogy az aktuális bajnok, 5-6 éve mindig ott van európa 4 legjobb csapata között, és hogy a világ legjobbjainak egy jó nagy része továbbra is őket erősítse. :)

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 14., csütörtök 1:32

Kerlon írta:ha vicces lett volna az iróniád lehet röhögtem volna. peace
Vicces volt.Észrevettem ,hogy a barcás forumozók ha próbálnak néha odaszúrni POÉNBÓL, nem kötözködésből , egyből le vannak teremtve...Nem kell azért ezt az egészet ennyire véresen komolyan venni.

Egyébként megmondom őszintén, Messi leigazolása amekkora kacsa, akkorát ütne.Hát ha képesek lennének félre tenni egójukat és egymásért játszani(amit lehetetlennek tartok) azért azt megnézném.De a valószínűbb természetesen az lenne,hogy Cé teljesen elhomályosítaná a kis Leot... :mrgreen: de a legfelbecsülhetetlenebb érzés a sok magzatpózban nyöszörgő műkatalán lenne , hogy a csunya gonosz Real elvitte az ő Messiásukat :lol: :lol: :lol: (miksamari™).

De egy üveg töményben most fogadok bármelyik itt fórumozó barcással ,hogy Messi 2 max 3 éven belül a Bayern játékosa lesz.Guardiola, sokkal erőteljesebb tiki-taka mint ez a kifutóban lévő barca és nem utolsó sorban az adidas...ha én lennék Messi és belefásulnék a barcelonába, szükségem lenne egy amolyan "másodvirágzásra", vagy esetleg bizonyítsam, hogy másik bajnokságban is király vagyok, akkor mi lenne a tökéletes húzás? Hát átigazolni a Német Barcába, ami jobb mint az eredeti és még Guardiola is ott van...

De ebben most tényleg nagyon biztos vagyok,állom a fogadást, itt visszakereshető a hozzászólás pár év múlva. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 1:27

a microsoft tényleg hülyén hangzana, legalább ha a sporthoz lenne köze, mint a sports direct a newcastle unitednél, akkor szerintem könnyebben emészthető a szponzoráció is.

aztán nyilván idővel megszokja mindenki (szerintem senki nem akad már fenn azon sem, hogy egy biztosító nevét viseli a bayern stadionja, vagy hogy egy légitársaságét a city-é.) csak na. :)

egyébként én a személyek utáni elnevezést preferálom, az adott klub egyik, vagy mondjuk a legnagyobb legendája után.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 13., szerda 21:37

ha vicces lett volna az iróniád lehet röhögtem volna. peace
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. november 13., szerda 21:28

Kerlon írta:ez elég gyenge volt, legyen algériai és legyél boldog... sok köze nincsen az arab olajhoz, kultúrához vagy akármihez...

algéria is arab ország :hmmm:
nah mindegy,barcás arc poénján nem illik mosolyogni,megértem.

béke.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 13., szerda 21:20

csababarca írta:
Kerlon írta:akkor legalább nem az arabokat reklámozzuk.

És Benzemás avatar :D
sorry,de adta magát.
ez elég gyenge volt, legyen algériai és legyél boldog... sok köze nincsen az arab olajhoz, kultúrához vagy akármihez...
Gascoigne írta:
Miért a Microsoft Bernabeu nem lenne elég egyértelmű?
Nem. Nemnemnem, rettenet hülyén hangzik. Arról már nem is beszélve, hogy jönnének az irritáló szóviccek a riporterektől minden adandó alkalommal. Kaptunk egy gólt, lefagyott a Bernabeu. Ééééértik? Lefagyott. Muhahaha. Anyád.
attól még mindenki tudná, hogy a Bernabeu az Real Madrid. Nem arról volt szó, hogy hülyén hangzik vagy sem. Nekem sem tetszik hozzáteszem, de nem is arról volt szó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 13., szerda 20:48

h3x0r írta:iStadion meg Galaxy S Bernabeu :lol:
iSco meg iLlarramendi :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 13., szerda 20:43

engem egyáltalán nem érdekel ki pénzeli és milyen néven a stadiont. csak pénzt legyen. ez a fontos. ki tudja meddig tart ez a TV-s pénzes elosztás a Laligában...
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 13., szerda 20:33

wZoLee7 írta:aztán jöhet az Apple, Samsung, meg hasonló állatságok :D
iStadion meg Galaxy S Bernabeu :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 13., szerda 20:27

aztán jöhet az Apple, Samsung, meg hasonló állatságok :D

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 13., szerda 20:22

Gascoigne írta:Lefagyott. Muhahaha. Anyád.
:lol:

Meg a kék halálos is viccek is jöhetnek majd. Annyi rossz "vicc" jönne ebből hogy már emiatt nem érné meg átnevezni :D

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 13., szerda 20:04

Miért a Microsoft Bernabeu nem lenne elég egyértelmű?
Nem. Nemnemnem, rettenet hülyén hangzik. Arról már nem is beszélve, hogy jönnének az irritáló szóviccek a riporterektől minden adandó alkalommal. Kaptunk egy gólt, lefagyott a Bernabeu. Ééééértik? Lefagyott. Muhahaha. Anyád.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. november 13., szerda 20:01

Kerlon írta:akkor legalább nem az arabokat reklámozzuk.

És Benzemás avatar :D
sorry,de adta magát.

Egyik sem jó,tök mindegy arab vagy amerikai. De ha a klubnak kedvez,akkor bele kell menni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 13., szerda 19:55

morientes írta:
Highbury-t átkeresztelték, pedig nem szimpatizálok különösebben az Arsenallal.
Na most az igazsághoz hozzátartozik,hogy a Highburryt teljesen lebontották,és az új stadiont eleve Emirates-nek nevezték el.
Ami engem illet,én jobb szeretem a régi dolgokat,tehát a Nou Camp legyen Nou Camp,a Bernabeu Bernabeu;az Old Trafford az Old Trafford és így tovább....hisz innen tudjuk asszociálni mikor ezek a nevek szóba kerülnek hogy miről is van szó...Ha csak spanyolországot nézzük,akkor ha előkerül
pl a "Vicente Calderon","San Mames","La Rosaleda","Ramon Sanches Pizjuan",vagy a valenciai "Mestalla" akkor rögtön tudjuk melyik csapat házatájáról van szo...
De ugyan ez van a szomszédban a Estadio de'Luz-al vagy az
Estaddio Dragao portoba...
Miért a Microsoft Bernabeu nem lenne elég egyértelmű? (Tudom, hogy nem a név adásról tárgyalnak.) Nekem nem tetszik az ötlet, de ha a csapatnak jó, akkor legalább nem az arabokat reklámozzuk.
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. november 13., szerda 18:38

Az Aranylabda nívóját tökéletesen jellemzi az a parttalan, felesleges és az előremutató gondolatok teljes hiányát mutató vita, amely itt bontakozott ki az utóbbi oldalakon.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 13., szerda 18:12

Találkoztam egy igen-igen jó vidivel. Az a tipikus odabasz és hidegrázós, de a kezdés eléggé ide vág :roll: ...

Cristiano Ronaldo - More Than Meets the Eye | Emotional HD :salute:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 13., szerda 18:10

Viszont kicsit furcsa, hogy Perez hirtelen nagyon belekezdett a pénzszerzési lehetőségek kutatásába. Eddig is csinálta persze, de most ahogy hallani elég sok projektet próbál futtatni. Kíváncsi vagyok mi lehet ennek a hátterében. :hmmm:
-->
stadion felújítása
-->
jól ismeri mindenki Perezt és a filozófiáját, ő nem fog leállni a sztárigazolásokkal, amíg ő az elnök, rendszeresen lesznek egy vagyonért igazolt játékosok, és ehhez kell a tőke. Na meg az, aki először talál egy új pénzforrást, az fog belőle legtöbbet kaszírozni.
-->
közeleg az idő, amikor a tévés jogdíjakat újrafogják osztani spanyolországban és szerintem így akarja pótolni a majd akkor hiányzó jövedelmeket perez.
Nagyjából szerintem össze is szedték a fiúk; de akár úgy is mondhatnánk, hogy követi a Madridnál eddig alkalmazott és jól bevált gazdasági stratégiáját vagyis, hogy előre menekül /a győzelembe/! :Đ
Microsoft-Bernabeu
Azért ezt még ne vegyük készpénznek; egyes hírek szerint a Microsoft nem a névvásárlás miatt, hanem csak a renoválás során a stadionban tervezett informatikai fejlesztések, modernizáció kapcsán áll tárgyalásban a Real Madriddal és csupán ilyen formában kívánja támogatni a csapatot!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 13., szerda 17:42

Highbury-t átkeresztelték, pedig nem szimpatizálok különösebben az Arsenallal. 
Na most az igazsághoz hozzátartozik,hogy a Highburryt teljesen lebontották,és az új stadiont eleve Emirates-nek nevezték el.
Ami engem illet,én jobb szeretem a régi dolgokat,tehát a Nou Camp legyen Nou Camp,a Bernabeu Bernabeu;az Old Trafford az Old Trafford és így tovább....hisz innen tudjuk asszociálni mikor ezek a nevek szóba kerülnek hogy miről is van szó...Ha csak spanyolországot nézzük,akkor ha előkerül
pl a "Vicente Calderon","San Mames","La Rosaleda","Ramon Sanches Pizjuan",vagy a valenciai "Mestalla" akkor rögtön tudjuk melyik csapat házatájáról van szo...
De ugyan ez van a szomszédban a Estadio de'Luz-al vagy az
Estaddio Dragao portoba...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 13., szerda 17:35

Thiago11 írta:Viszont kicsit furcsa, hogy Perez hirtelen nagyon belekezdett a pénzszerzési lehetőségek kutatásába. Eddig is csinálta persze, de most ahogy hallani elég sok projektet próbál futtatni. Kíváncsi vagyok mi lehet ennek a hátterében.
lehet a stadion felújítása. :hmmm:

Vissza: