'shutterisland írta:csak arra sincs semmi garancia, hogy 2-3 szezon múlva is pep fog ülni a bayern kispadján.Messi 2 max 3 éven belül a Bayern játékosa lesz.
máskülönben meg a bayern münchen nem fog 100 millió euró felett perkálni érte, azt meg kizártnak tartom, hogy egy esetleges transzfer esetén ne messi legyen a világ legdrágább játékosa.
hát kívánom bármely csapat szurkolójának, hogy a csapata úgy legyen "kifutóban", hogy az aktuális bajnok, 5-6 éve mindig ott van európa 4 legjobb csapata között, és hogy a világ legjobbjainak egy jó nagy része továbbra is őket erősítse.ez a kifutóban lévő barca
Nincs a f[mod] , szerinted németország ,maga a bundesliga és az adidas és a bajorok,nem tennének meg bármit hogy egy 4szeres Messilabdás játékos Germániában rúgja a bőrt??? És van annyi pénze a bajoroknak, ha hiszed ,ha nem.Az adidasnak meg főleg.Az én elméletem természetesen úgy áll ha Guardiola kihúzza addig (azt hittem ez magától értetődő...)..Na meg ahogy látom ronaldinhoról is elfeledkeztél,ki gondolta volna 2006ban,hogy nem onnan vonul vissza,2 gyenge szezon és már lépett is.
Vergődhetsz, de nem azt mondtam,hogy a barca soha nem nyer semmit,hanem hogy a 2009-2011es barcának már rég vége,kifutóban vannak nem uralják már a focit,ergó ez a tiki-taka kifutóban van+rangadókon rendre kaptok is a pof[mod]ra (vagy ha nyertek is nem focival, hanem kiszenvedve esetleg néha , nagyon ritkán egy kis bírói segítséggel), olyan domináns már nem lesz soha...de ettől még egy Neymarral, lehetne egy másik új éra (bár én még mindig nem látom benne azt a hű de nagy Ronaldinhot, de ha hegyi azt mondja akkor biztos így van)...
A lényeg,hogy túl érzékeny vagy.Messi lépni fog,méghozzá 3 éven belül a bayernbe,ha Pep nem bukik meg, törődj bele. Vagy legyen tököd és fogadj velem egy üveg Chivas Regal-ban. :Đ
ui.: a durva hangnem azért mert épp hogy megvédem az egyik [mod]társadat,hogy nem minden hungarokatalán támadni akar... te már jössz kötekedni és mentegetni megint a csapatodat,hogy egyébként kurvajók,hogy 5 éve bl elődöntő,de azt nem írod mellé ,hogy a bl elődöntők történetének legméretesebb zakóját kapták a Bayerntől...
Ez most megért nekem egy figyelmeztetést is akár...meg egyébként is az én k.anyámat!
Meg bizony. R24