Granada, Levante, Celta Vigo, Eibar nem ellenfelek, a Valencia bűn gyenge, marad a Tico elleni meccs, ahol reálisan pontokat veszíthetnek.Sierra írta: Ééééés a forduló győztese: A Barcelona! Meg a Sevilla.
Elképesztő a katalánok honnan jöttek vissza, innentől már csak elcseszni tudják.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hat ez innentol nagyon a Barcanak all.
Elkepeszto....
Elkepeszto....
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
5 forduló van. francnak kellett a kicsik ellen annyit blfszkodni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ééééés a forduló győztese: A Barcelona! Meg a Sevilla.
Elképesztő a katalánok honnan jöttek vissza, innentől már csak elcseszni tudják. Atlético elleni meccs fog dönteni, de sztem simán behúzzák otthon, ez az Atlético nagy szar lett tavaszra. Szomorú, hogy valszeg dupláznak idén...
Elképesztő a katalánok honnan jöttek vissza, innentől már csak elcseszni tudják. Atlético elleni meccs fog dönteni, de sztem simán behúzzák otthon, ez az Atlético nagy szar lett tavaszra. Szomorú, hogy valszeg dupláznak idén...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bajnokok leszunk.
A Barcának egy x még belefér, ha a többit nyeri, akkor bajnok lesz. És erre azért nem kevés esély van.
így így. És ha még X lenne a Barca-Atlético, akkor is csak 75-74-74 (persze ahhoz nekünk is hozni kéne a meccsünket abban a fordulóban). Mondjuk jövő héten Valencia-Barcelona, ott talán egy X-ben lehet bízni, de az a baj hogy már túl sok körülménytől függünk.lestat írta: Barcanak meg van egy meccse nem?
Ami HA nyernek eloznek minket 3ponttal. De ha ma kikap az Atletico akkor oket is.
74-Barca
73-Atleti
71-Real
Igy nezne ki akkor.
Vagy rosszul tudom?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
RealAsensio írta:En abbol indultam ki, hogy a harom nagy kozul az Atletinek van a legtobb pontja, ezert ma nekik bukni kell, es ha kikapnak, akkor 1 pontot hozunk a listavezeton. Nyilvan ott a Barca, akikkel meg jatszanak, de annak a meccsnek a kimenetele kerdeses, jelen pillanatban a mi szempontunkbol csak az a lenyeg, hogy az Atleti lehetoseg szerint bukjon ma, de semmikepp se nyerjenek. A Barcanak is becsuszhat egy botlas, es ott a rangado, ahol egy dontetlen is eleg lehet. Ekkor viszont mindket csapat ellen mi vagyunk elorebb. Persze, nekunk minden meccset hozni kellene, ugy mint tavaly. Nem lehetetlen, de a sorsunk nem a mi kezunkben van.Sierra írta: Ha ma nyer a Bilbao akkor a Barca lesz a legesélyesebb sztem. Otthon le fogják gyűrni az Atléticot.
Barcanak meg van egy meccse nem?
Ami HA nyernek eloznek minket 3ponttal. De ha ma kikap az Atletico akkor oket is.
74-Barca
73-Atleti
71-Real
Igy nezne ki akkor.
Vagy rosszul tudom?
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ismételni tudom csak magam - bár megnehezíti a dolgot a csapat - de bajnokok leszünk.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nagyon jól kontrázik a Bilbao, már eldönthették volna. Most ez a Suárez-Félex pakk azért hozhat még némi izgalmat a meccsbe.
- RealVazquez
En abbol indultam ki, hogy a harom nagy kozul az Atletinek van a legtobb pontja, ezert ma nekik bukni kell, es ha kikapnak, akkor 1 pontot hozunk a listavezeton. Nyilvan ott a Barca, akikkel meg jatszanak, de annak a meccsnek a kimenetele kerdeses, jelen pillanatban a mi szempontunkbol csak az a lenyeg, hogy az Atleti lehetoseg szerint bukjon ma, de semmikepp se nyerjenek. A Barcanak is becsuszhat egy botlas, es ott a rangado, ahol egy dontetlen is eleg lehet. Ekkor viszont mindket csapat ellen mi vagyunk elorebb. Persze, nekunk minden meccset hozni kellene, ugy mint tavaly. Nem lehetetlen, de a sorsunk nem a mi kezunkben van.Sierra írta: Ha ma nyer a Bilbao akkor a Barca lesz a legesélyesebb sztem. Otthon le fogják gyűrni az Atléticot.
- flori
Ha így is marad, akkor a barcának ki kell kapni egyszer, az Atleticoval meg ikszelni. Nekünk meg ugye mindet hozni. Nem fogadnék most rá. Bosszantó, mert tényleg ilyen bohóc meccseken ment el a szezon. Ja és még jön a Sevilla.
Cadiz 0-1
Alaves 1-2
Levante 1-2
Getafe 0-0
Betis 0-0
A barca, sevilla, atletico hármason meg fogtunk 13 pontot 5 meccsen.
Cadiz 0-1
Alaves 1-2
Levante 1-2
Getafe 0-0
Betis 0-0
A barca, sevilla, atletico hármason meg fogtunk 13 pontot 5 meccsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. április 25., vasárnap 21:35-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ha ma nyer a Bilbao akkor a Barca lesz a legesélyesebb sztem. Otthon le fogják gyűrni az Atléticot.
- RealVazquez
Ha ma este nyer a Bilbao, maradt eselyunk a bajnoki cimre, ez persze csak a sajat szamitasom
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat ez inkabb csak erdekesseg, mert zubin kivul a top 3-bol asszem egyikrol sem hallottam soha sem.Ez utóbbi, bár nem tudom, hogy ezért hol és milyen díjat adnak
mondjuk szurkolok neki, hogy elkeruljek a serulesek es ne kapjon pirosat, akkor meglesz a kovi szezon elejen.
szimpi srac, pedig nem egyszer csinalt hulyet a vedelmunkbol.
nem tudom, egyaltalan lotavolban van e valaki mas, hogy az elkovetkezendo par szezonban megdonthesse ezt.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
legtöbb sorozatban lejátszott mérkőzés'shutterisland írta: nem emlekszem mar, milyen rekord lenne ez, legtobb meccs kezdokent zsinorban vagy csak szimplan legtobb meccsen reszt venni kihagyas nelkul.
ugyanis mar a betis ellen is csak cserekent jott be.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ez utóbbi, bár nem tudom, hogy ezért hol és milyen díjat adnak'shutterisland írta: nem emlekszem mar, milyen rekord lenne ez, legtobb meccs kezdokent zsinorban vagy csak szimplan legtobb meccsen reszt venni kihagyas nelkul.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem emlekszem mar, milyen rekord lenne ez, legtobb meccs kezdokent zsinorban vagy csak szimplan legtobb meccsen reszt venni kihagyas nelkul.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nem, csereként pályára lépés is oké neki, többször volt idén is csak becserélveViktoR4 írta:Plusz inkai rekordja is oda így nem?pheco írta: Elnezve a Bilbao kezdot, leadjak ezt a mait az Atleticonak.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- flori
Csereként is megy tovább a számláló.ViktoR4 írta:Plusz inkai rekordja is oda így nem?pheco írta: Elnezve a Bilbao kezdot, leadjak ezt a mait az Atleticonak.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!