Mondjuk ha tényleg igaz lesz, és 2 hónapot pihen Messi, akkor remélem CR még rápakol egy 10-est a góllövőlistán

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 11., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 11., hétfő 14:23
Négy bajnoki (Granada, Bilbao, Villarreal, Getafe), két BL (Ajax, Celtic), két kupa (Cartagena oda-vissza).Realista24 írta:Ez 5 bajnoki meccs, ugye?
Remélem valaki még felszabja CR agyát és odapörköl úgy, hogy jövő nyárig nem hozza be gólok számában.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 11., hétfő 14:21
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 11., hétfő 14:19
Being out for 6 to 8 weeks, Messi wil miss games against Granada, Ajax, Athletic, Cartagena, Celtic, Villarreal, Cartagena and Getafe.dzsihad91 írta:Valaki aki ráér leiírhatná ,hogy ebben a 6 hétben kikkel találkozik a barca.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 11., hétfő 14:15
Meg is érdemlik katalanék...mindig elsiették a visszatérését.Neymar ide vagy oda, azért messi az messi, nélküle lesznek pontvesztések szerintem.Valaki aki ráér leiírhatná ,hogy ebben a 6 hétben kikkel találkozik a barca.Realista24 írta:Messi 6-8 hétre esett ki állítólag...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 11., hétfő 14:11
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. november 9., szombat 12:45
Én sokat járok futsal meccsre és valóban így van ahogy mondod a Győr, de még 1-2 másik magyar élcsapat is gólokkal verte volna őket.Szép dolgokat csináltak ez tény,de az igazi futsal messze nem így néz ki ennél sokkal gyorsabb és szervezettebb játékot tolnak.Marky írta:szerintem egy győr 10-et verne bármelyik nagypályás csapatnak. elég megnézni a videón is, hogy mennyire szokatlan a szemnek az egész mozgásuk és támadásirányításuk, már csak a labdakezelése is néhány játékosnak. egy futsal csapat 2-3 húzásból egy pillantás alatt odaér a kapu elé és beveri, nem emelgetik a labdát fölöslegesen, nem spiccel játszanak, mint vitya stb.
egyetlen bajom, hogy futsalt alig látni a tv-ben, inkább közvetítenek orosz bajnokságot....
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. november 9., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 9., szombat 11:24
egy profi futsal csapat simán lenyomná akármelyik nagy pályás csapatot szerintem a sokkal jobb védekezés miatt, hiszen egész csapatos védekezés-támadás megy...Rámos meg Pepe 1-1 védekezésnél kiszedné a lelátóról az embereket'shutterisland írta:hatalmas meccs volt, megnéztem vagy 3x már anno, legnagyobb, mikor pique-t 4.45 körül felhívja shakira.![]()
azért itt teremben nagyon kijön, mennyire technikásak amúgy ezek játékosok, és most nem azért, mert barcelona, lehetett volna getafe vagy benfica játékosokkal is.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 9., szombat 1:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 9., szombat 1:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 9., szombat 0:53
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 9., szombat 0:37
Valdes 1:35-nelwZoLee7 írta:https://www.youtube.com/watch?v=AiPlPp6SKD0
lehet h nem egy mai darab...de egyes játékosok olyant is csinálnak amit nem néznék ki belőlük![]()
kivéve Pique-t 8:03-nál asszem, ezen nem csodálkoztam
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 9., szombat 0:32
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 8., péntek 22:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 22:10
A legutolsó "jó" spanyol bíró López Nieto volt,azt hiszem BL döntőt is vezetett talán,de ő is visszavonult már 2003 ba.Azóta kínoznak ilyen Mallencok,meg Texiera Vitierrezek...Collinára emlékszem... Szigorù és jó spori volt. Maga az a tekintet is elég debil :D... A baj amùgy az, hogy a spanyol csapatok megszokták ezt a pocsok játékvezetést, és minden apró kontakt után hisztiznek a szabadért...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 8., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 8., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 8., péntek 21:04
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 8., péntek 20:55
A tarfejű olaszról én csak jókat hallottam, élőben nem láttam (vagy láttam, de nem emlékszem rámorientes írta:Én is a portugált meg a szlovént tartom ma a legjobbnak.De korántsem olyan jók,mint korábban Phull Sanyi (szakértőnek lehet hogy pocsék,én nemtom,csak amit tőletek olvasok,de játékvezetőnek remek volt)
,Collina,vagy a 80-as években a francia Voutrot...esett a szinvonal,az az igazság...
Hát akkor elég sok eltiltást kiszabó ítélet születne minden egyes meccs után.R.M.C.F írta:El kell utólag tiltani azt annyi.
R.M.C.F írta:Majd nem repked mint a délimadarak.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem