Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 11., hétfő 14:25

Hiszem ha látom ezt a 6-8 hetet... katalán idő szerint ez max 4 hét lesz.

Mondjuk ha tényleg igaz lesz, és 2 hónapot pihen Messi, akkor remélem CR még rápakol egy 10-est a góllövőlistán B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 11., hétfő 14:23

Realista24 írta:Ez 5 bajnoki meccs, ugye?
Remélem valaki még felszabja CR agyát és odapörköl úgy, hogy jövő nyárig nem hozza be gólok számában.
Négy bajnoki (Granada, Bilbao, Villarreal, Getafe), két BL (Ajax, Celtic), két kupa (Cartagena oda-vissza).

Így a Pichichit szerintem oda is lehet már adni Ronaldónak, Diego Costa le fog maradni idővel.

Habár, ki tudja... Lehet, hogy Pedro beindul és megelőzi CR-t... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 11., hétfő 14:21

Ez 5 bajnoki meccs, ugye?
Remélem valaki még felszabja CR agyát és odapörköl úgy, hogy jövő nyárig nem hozza be gólok számában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 11., hétfő 14:19

dzsihad91 írta:Valaki aki ráér leiírhatná ,hogy ebben a 6 hétben kikkel találkozik a barca. :D
Being out for 6 to 8 weeks, Messi wil miss games against Granada, Ajax, Athletic, Cartagena, Celtic, Villarreal, Cartagena and Getafe.

Szerencsére a BL le van már rendezve, viszont a bajnokik így nem lesznek könnyűek, főleg a Bilbao és a Villarreal elleni.

Most pedig nem tényleg nem kellene elsietni a dolgokat, várjuk csak meg, amíg újra 100%-os lesz, és csak akkor térjen vissza.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 11., hétfő 14:15

Realista24 írta:Messi 6-8 hétre esett ki állítólag... :coffee:
Meg is érdemlik katalanék...mindig elsiették a visszatérését.Neymar ide vagy oda, azért messi az messi, nélküle lesznek pontvesztések szerintem.Valaki aki ráér leiírhatná ,hogy ebben a 6 hétben kikkel találkozik a barca. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 11., hétfő 14:11

Messi 6-8 hétre esett ki állítólag... :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. november 9., szombat 12:45

Marky írta:szerintem egy győr 10-et verne bármelyik nagypályás csapatnak. elég megnézni a videón is, hogy mennyire szokatlan a szemnek az egész mozgásuk és támadásirányításuk, már csak a labdakezelése is néhány játékosnak. egy futsal csapat 2-3 húzásból egy pillantás alatt odaér a kapu elé és beveri, nem emelgetik a labdát fölöslegesen, nem spiccel játszanak, mint vitya stb.

egyetlen bajom, hogy futsalt alig látni a tv-ben, inkább közvetítenek orosz bajnokságot.... :-(
Én sokat járok futsal meccsre és valóban így van ahogy mondod a Győr, de még 1-2 másik magyar élcsapat is gólokkal verte volna őket.Szép dolgokat csináltak ez tény,de az igazi futsal messze nem így néz ki ennél sokkal gyorsabb és szervezettebb játékot tolnak.

off: Magyar szinten is már van néhány elég komoly kis csapat a futsal bajnokságban: ETO,MVFC,Haladás vagy a Dunakeszi Kinizsi mind elég jó játékosokból áll és ezek a csapatok profi körülmények között is készülnek,ha van rá lehetőség látogassatok el egy NB1es meccsre jó kis találkozók szoktak lenni a jegyek meg maximum 4-500 forintba kerülnek(sőt Dunakeszin,ha jól tudom ingyenes a dolog) garantáltan jó kis esti program. :)

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. november 9., szombat 11:53

szerintem egy győr 10-et verne bármelyik nagypályás csapatnak. elég megnézni a videón is, hogy mennyire szokatlan a szemnek az egész mozgásuk és támadásirányításuk, már csak a labdakezelése is néhány játékosnak. egy futsal csapat 2-3 húzásból egy pillantás alatt odaér a kapu elé és beveri, nem emelgetik a labdát fölöslegesen, nem spiccel játszanak, mint vitya stb.

egyetlen bajom, hogy futsalt alig látni a tv-ben, inkább közvetítenek orosz bajnokságot.... :-(

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 9., szombat 11:24

'shutterisland írta:hatalmas meccs volt, megnéztem vagy 3x már anno, legnagyobb, mikor pique-t 4.45 körül felhívja shakira. :mrgreen:

azért itt teremben nagyon kijön, mennyire technikásak amúgy ezek játékosok, és most nem azért, mert barcelona, lehetett volna getafe vagy benfica játékosokkal is. :)
egy profi futsal csapat simán lenyomná akármelyik nagy pályás csapatot szerintem a sokkal jobb védekezés miatt, hiszen egész csapatos védekezés-támadás megy...Rámos meg Pepe 1-1 védekezésnél kiszedné a lelátóról az embereket :D :D

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 9., szombat 1:38

Most láttam először, megnézném azért a mi csapatunkat is egy ilyen meccsen.
Khedira mit leművelne, Marcelo oktatná a srácokat, egyik oldalon Bale, a másikon CR szaggatná a hálót. :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 9., szombat 1:23

szerk.: én a teljes meccset láttam, arra céloztam az utolsó mondattal.
megnézném egy futsalos topcsapat mennyivel tudná megverni a valamely nagypályás focicsapatot ilyen körülmények között.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 9., szombat 0:53

hatalmas meccs volt, megnéztem vagy 3x már anno, legnagyobb, mikor pique-t 4.45 körül felhívja shakira. :mrgreen:

azért itt teremben nagyon kijön, mennyire technikásak amúgy ezek játékosok, és most nem azért, mert barcelona, lehetett volna getafe vagy benfica játékosokkal is. :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 9., szombat 0:37

wZoLee7 írta:https://www.youtube.com/watch?v=AiPlPp6SKD0

lehet h nem egy mai darab...de egyes játékosok olyant is csinálnak amit nem néznék ki belőlük :D :D kivéve Pique-t 8:03-nál asszem, ezen nem csodálkoztam :D
Valdes 1:35-nel :lol: sirok :lol:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 9., szombat 0:32

https://www.youtube.com/watch?v=AiPlPp6SKD0

lehet h nem egy mai darab...de egyes játékosok olyant is csinálnak amit nem néznék ki belőlük :D :D kivéve Pique-t 8:03-nál asszem, ezen nem csodálkoztam :D

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 8., péntek 22:22

Fanyalogtok itt a bírókon, egyszer vezetne meccset Madridban Fábián, Andó vagy Hurvinyek megnézném az arcokat! :lol:
Collinát én nagyon bírtam, jó bíró volt, most már az is sok mindent elmond, hogy egy Kassai BL meccseket vezethet, de mindegy ez más téma! :cens:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 22:10

Collinára emlékszem... Szigorù és jó spori volt. Maga az a tekintet is elég debil :D... A baj amùgy az, hogy a spanyol csapatok megszokták ezt a pocsok játékvezetést, és minden apró kontakt után hisztiznek a szabadért...
A legutolsó "jó" spanyol bíró López Nieto volt,azt hiszem BL döntőt is vezetett talán,de ő is visszavonult már 2003 ba.Azóta kínoznak ilyen Mallencok,meg Texiera Vitierrezek... :lol:
Collina kiállította szó nélkül Tottit is pedig barátok mind a mai napig :D
Egyszer meg De Rossi,ha már Róma(akkor ott játszott még),kézzel "segìtette be",a lasztit a kapuba,amit Collina nem vett észre.De az olasz észbekapott és megmondta a kopasznak. :D Tudta hogy ha nem korrigal gyorsan,nagyon eltiltják... :D
Na hogy ne legyen teljesen off,ha már úgy is real-barca topic,hétvégén kikapnak a katalánok sztm... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 8., péntek 21:33

attól kapok frászt mikor a "lerúgott" játékos megáll reklamálni, megáll mellé még másik kettő aztán védekezni fusson aki akar...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 8., péntek 21:08

Collinára emlékszem... Szigorù és jó spori volt. Maga az a tekintet is elég debil :D... A baj amùgy az, hogy a spanyol csapatok megszokták ezt a pocsok játékvezetést, és minden apró kontakt után hisztiznek a szabadért...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 8., péntek 21:04

nem túl bonyolult dolog ez,a színészkedést utólag szankcionálni kell,ami a videók alapján bizonyítható,akár pár meccsel is, a szándékos durvaságot úgyszintén,ha a bíró nem veszi észre,majd az erre felállított bizottság igen, mehet ott is a pár meccs,visszaesőknél nőne a bünti.
A rájátszás,szimulálásnál meg,le a pályáról a manust,majd ha annyira sérült szegény amennyire színész,akkor ha jelentkezik hogy váratlanul meggyógyult,akkor még két percet kellene várnia közben melegithet persze,és akkor majd átgondolja hogy kellett-e neki azért a 2 perc(akár két támadás) ideig emberhátrányt okoznia.
Ha meg tényleg sérült volt,akkor meg megjár neki a kis extra pihi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 8., péntek 20:55

morientes írta:Én is a portugált meg a szlovént tartom ma a legjobbnak.De korántsem olyan jók,mint korábban Phull Sanyi (szakértőnek lehet hogy pocsék,én nemtom,csak amit tőletek olvasok,de játékvezetőnek remek volt :) )
,Collina,vagy a 80-as években a francia Voutrot...esett a szinvonal,az az igazság...
A tarfejű olaszról én csak jókat hallottam, élőben nem láttam (vagy láttam, de nem emlékszem rá :D ), Puhl Sanyival is ez a helyzet.
Mindenesetre az azért elég gáz szerintem, hogy olyan bírók tartoznak ma az elitbe világszinten, akik nem egy nevetséges hibát követtek el, vagy éppen folyamatosan rengeteg kisebb tévedéssel tarkított meccseket hoznak le. No mindegy.
R.M.C.F írta:El kell utólag tiltani azt annyi.
Hát akkor elég sok eltiltást kiszabó ítélet születne minden egyes meccs után. :D Viszont az tuti, hogy idővel szép lassan jóval csökkenne a műesések száma, ami azért nem lenne rossz... :)
R.M.C.F írta:Majd nem repked mint a délimadarak.
:lol: :lol: :lol:

Vissza: