Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 20:48

Olyan bíró nem létezik, aki tökéletesen korrekt módon képes lehozni a meccseket, kisebb-nagyobb hibákat mindenki követ el, de azért van pár kiemelkedően jó bíró szerintem, a portugál Proença, Skomina esetleg, meg ez a norvég is jó a BL-ben (Mors?). A spanyolokról inkább ne is beszéljünk, katasztrófa szinte az összes...
Én is a portugált meg a szlovént tartom ma a legjobbnak.De korántsem olyan jók,mint korábban Phull Sanyi (szakértőnek lehet hogy pocsék,én nemtom,csak amit tőletek olvasok,de játékvezetőnek remek volt :) )
,Collina,vagy a 80-as években a francia Voutrot...esett a szinvonal,az az igazság...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 8., péntek 20:42

morientes írta:
Ezzel most egyetértek és azért, mert tudom milyen az mikor lehet, hogy csak picit érnek hozzád, de kilendít és már nem tudsz koncentrálni, 
Az az igazság,ha a mai világba nem esel el,be se fújják a tizit,akkor se ha nyilvánvaló szabàlytalanság történik.
Sokszor megfigyeltem pl Rooneyt,ő sokszor nem esik mikor kellene,hanem menne tovább,és ezzel jópár tizitől megfosztotta a manchestert.Ami becsülendő,csak nincs a csapat hasznára.Persze már rég láttam ezeket tőle,lehet hogy már Rooney is változott azóta... :)

Igen, ezt értem, de azt már nem ,hogyha éppen hozzád érnek,akkor "mutatnod" kell a SEMMIT azzal hogy elvágódsz mintha ipari áram vágott volna meg.
Sokszor nem is volt szabálytalan a hozzáérés,mert semmiben sem akadályozta meg. El kell utólag tiltani azt annyi. Majd nem repked mint a délimadarak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 8., péntek 20:39

Marky írta:a világon nincs olyan bíró most, aki teljesen korrektül vezet. mindegyik vagy benéz ezt-azt, vagy engedi a durvulást, vagy tök fogalmatlan az indulatok kezelésében. ez alól a mi viktorunk se kivétel.
Olyan bíró nem létezik, aki tökéletesen korrekt módon képes lehozni a meccseket, kisebb-nagyobb hibákat mindenki követ el, de azért van pár kiemelkedően jó bíró szerintem, a portugál Proença, Skomina esetleg, meg ez a norvég is jó a BL-ben (Mors?). A spanyolokról inkább ne is beszéljünk, katasztrófa szinte az összes...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 8., péntek 19:44

Igazából az a baj a spanyol bírókkal, hogy nem úgy vezetik a meccseket, mint angliában. Nyilván a hibákat így sem lehetne teljesen kiszűrni, de a színészkedés nem lenne ennyire elterjedt, mert tudni fogják a játékosok, hogy nem biztos, hogy befújják a faultokat. Nem engedik focizni a spanyol csapatokat, mert a legkisebb ütközésnél is szabálytalanságot ítélnek. Angliában nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 8., péntek 19:42

Bírók közzül szerintem az olaszok a legjobbak. Kemények, de tudják, hogy hol a határ, és az indulatokat is jól kezelik :)...

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. november 8., péntek 19:37

a világon nincs olyan bíró most, aki teljesen korrektül vezet. mindegyik vagy benéz ezt-azt, vagy engedi a durvulást, vagy tök fogalmatlan az indulatok kezelésében. ez alól a mi viktorunk se kivétel.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 8., péntek 18:56

ha kicsit színvonalasabbak lennének a bírók jobb lenne...de amíg a spanyolok nem képesek rendes bírókat felmutatni addig ez nem is fog megváltozni

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 12:00

Ezzel most egyetértek és azért, mert tudom milyen az mikor lehet, hogy csak picit érnek hozzád, de kilendít és már nem tudsz koncentrálni, 
Az az igazság,ha a mai világba nem esel el,be se fújják a tizit,akkor se ha nyilvánvaló szabàlytalanság történik.
Sokszor megfigyeltem pl Rooneyt,ő sokszor nem esik mikor kellene,hanem menne tovább,és ezzel jópár tizitől megfosztotta a manchestert.Ami becsülendő,csak nincs a csapat hasznára.Persze már rég láttam ezeket tőle,lehet hogy már Rooney is változott azóta... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 8., péntek 10:04

Santi írta:Én egyenesen odáig mennék, hogy sztem még jól is csinálta a dolgot Neymar. El kellett dobnia magát, mert egyébként nem biztos, hogy a bíró észrevette volna a szabálytalanságot.
Ezzel most egyetértek és azért, mert tudom milyen az mikor lehet, hogy csak picit érnek hozzád, de kilendít és már nem tudsz koncentrálni, viszont nem biztos, hogy befújják. Egy kis rásegítés és egyértelmű. Simán adható volt az a 11-es és messze nem Young féle kamu volt.
LSD
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. november 8., péntek 8:07

Én egyenesen odáig mennék, hogy sztem még jól is csinálta a dolgot Neymar. El kellett dobnia magát, mert egyébként nem biztos, hogy a bíró észrevette volna a szabálytalanságot.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 7., csütörtök 20:16

Mike írta:ez a Neymar szitu semm extra.

Hány és hány ilyet látni, amiért senki sem szól egy rossz szót se.
így is írhattam volna...nem tom minek írtam annyi sort :D :D

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 7., csütörtök 20:08

ez a Neymar szitu semm extra.

Hány és hány ilyet látni, amiért senki sem szól egy rossz szót se.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 7., csütörtök 20:02

dehogynem gondolta komolyan :D annyira vak meg őrült hogy ő neki ez a szent meggyőződése...:D

Neymar produkcióját meg sem néztem inkább, de igazán nem is foglalkozok vele, múltkori Bale produkción senki nem lovagolt, mondjuk a bíró se ette meg, de akkor is...és egy kis off: Lewa-t sem kellett félteni az Arsenal ellen, 15-20 percenként vágta magát földre, de olyan szinten hogy az utolsó pillanatban amikor valóban érdemelt volna 11-est a bíró le se szarta...annó CR is járt így, a bírók nem törődtek azzal hogy szarrá rúgják mert annyit dobálta már magát, Neymar is leszokik majd róla, Busquets is kezd megjavulni, mindig is benne volt és lesz ez a barca játékban, de Tito ezt kevésbé tűrte meg mint Pep...meglássuk Tata meddig hagyja

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 7., csütörtök 16:43

A tizi szerintem is jogos volt, az már más kérdés, hogy Neymar rájátszott, de hát ez van, nem sok olyan játékos van, aki ebben a helyzetben nem dobta volna fel magát. Legalábbis szerintem.
morientes írta:A "nagy" Zubizarreta.... :lol: Aki annyit lepkézett a spanyolválogatottban,az inkább maradjon csendben...persze erre ki emlékszik már,rég volt,tán igaz se volt...szerencsétlen h :cens: e.... :coffee:
Be is jelentették, hogy hosszabbított 2016-ig :lol: Rosellnek tetszett a nyilatkozata :lol: :lol:

Nyilván nem gondolta komolyan, mondjuk ettől még nem kéne ilyeneket nyilatkozni szerintem.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 7., csütörtök 14:18

Az már más dolog hogy valakinek nem tetszenek a duplaszaltói, reméljük egyszer majd kinövi.
Az a baj hogy hogy gyerekkortól nevelik bele ezt a játékosokba...ha elszalad melletted valaki a 16-on belül,ess el...ez van kis tulzással.Ugyan úgy földhözveri magát Ronaldo,Messi,Zlatan vagy akár Bale is ilyen szituációban...ez van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 7., csütörtök 13:16

Visszahúzták, kicsit túl dramatizálta a szituációt, de simán tizi.
Az már más dolog hogy valakinek nem tetszenek a duplaszaltói, reméljük egyszer majd kinövi.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. november 7., csütörtök 13:15

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... marad.html

Bulvár kategória, de mi az, hogy "...az író Messi emberi oldalát sem győzi dicsérni. Szerinte az aranylabdás szűkszavú, odafigyel másokra, de ha egyszer kinyitja a száját, akkor hirtelen síri csend lesz öltözőben...még az edző is csendben marad." :lol:

mindorokke_barca

HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2013. november 7., csütörtök 13:05

ferni írta: már megbocsáss, de egy ilyentől, akkor se kéne piruettezni, meg elrepülni 2 métert.
És? Most a 11es jogosságát vitattuk, nem azt, hogy el kellett-e volna esnie ennyitől. Rájátszott, ez tény. De attól még szabálytalan volt a visszahúzás. Tehát egyértelmű 11es.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 7., csütörtök 13:03

Ahogy érnek hozzá már repül is, ezt csinálja a legtöbbször.
Mint ilyen helyzetben bárki más....nem értem mi annyira furcsa ebben...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 7., csütörtök 12:55

Ahogy érnek hozzá már repül is, ezt csinálja a legtöbbször.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: