Amiről írsz, az igaz a Sport TV-re
Ha valamit próbálok bemutatni,vagy irok valamiről,azt nem egy sport tv-ből meritem mint információs bázis.
Annál kicsivel több eszem van már elnézést ha ez eddig itt nem jött le.
Kicsit több eszem ahhoz hogy nem állitom hogy ez mindenhol a vélemény a világon ha én csak a szomszéddal beszéltem erről. De egyébként a magyar felfogás is abszolut mértékadó a globálisabb képhez.
De lehet nem mennék bele hogy hány és hány különböző nemű,korú,beállitottságú,műveltségi fokú ember infoja kell ahhoz hogy azt mondhassam ez egy általános nézet valamire. Pl van olyan amire azért mondom mert kb 15 éve rendre ezt látom. Az azért elég talán.
A világ másik végéről is van infója már sok mindenkinek,én is olvasok cikkeket,vagy fordittatok le,vagy kotnyeleskedek bele,esetleg transletezek sudri módon egy egy kommentet is akár,ha érdekel egy - egy vélemény.
Vannak külföldi barátaim is,nézz már oda,és ahol tudok informálódom,mert mindig is nagyon érdekelt az emberek,drukkerek és a semlegesek véleménye is.Természetesen a legtöbb itthoni infó.
hogy nem nézel le ugyanolyan embereket, mint te, csak azért, mert egy másik spanyol csapatnak drukkol.
Hmm....neked az jött le itt 7 év alatt hogy azért nézek le valakit mert másnak drukkol? Pl lenézem a valencia drukkert?
Na elárulok egy titkot,a viselkedésük miatt nézek le embereket,és ha én is igy viselkedek,akkor engem is nézzenek le,csak tanulhatok belőle.
15 éve vagyok madrid drukker....az ugye nem ma volt,akkor sem azért lettem az mert a madrid volt a csúcs.
A 17. helyen álltak a ligában,arra lettem figyelmes hogy ész nélkül gec**izik a klubot,szinte mindenki....már akkor ment a kárörvendés....és azóta is ezt látom sok helyen. Nem én vagyok lenéző,hanem minket néznek le,minket szidnak,minket szólnak le mindenért.
Azóta is real drukker vagyok,és azóta ahol tudok nyitott szemmel járok,és állithatom ez a módi.Ha ez neked nem jött le eddig az neked csak jó,mert szar egyébként szembesülni a sok primitiv bunkóval(akik a drukkerek nagy %-a) hogy mennyire buta és olcsó módon gondolkodnak és cselekszenek.
Nyilván madrid nem déli részén ez nem jellemző ,de ha megfigyelted a madridi média is a kést döfi a csapatba egyből ha érdeke fűzi hozzá,ellenben a katalánoké más.....hiszen mindenki hallhatta az őszinteségi rohamot kapott katalán sajtó főszerkesztőjét hogy működik katalóniában a sport média,hogyan cselekednek naponta a madrid ellen.
Fúj.
Persze a világon nagyon sokan szeretik a madridot,mexikóban nagyon sokat beszélgettem egy emberrel aki imádta a focit,és ismerte puskást persze nem személyesen....na meg Hugól is oka volt,a világon sokan szeretik a klubot,ez tény,meg a sok trófea miatt sokan gyűlölik.....nagyon sokan.
A magyar ember sem különb,ha azt hiszed itt más akkor tévedsz....itt is rühellik sokan. Nagyon sokat olvastam ilyeneket.Talán nem kellett volna......imádnám a sok bar*t...és élhetnék abban a hitben,hogy a madrid megitélése olyan mint bármely más klubbé.
de hát annyira nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.