Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 2., szombat 18:18

Elnézést kérek,félreérthető voltam.Az,mikor azt írtam,hogy hülyék azok akik máshogy gondolják,egyáltalán nem,az általam képviselt vélemény ellenzőinek szántam sőt...egyfajta önirónia lett volna,pontosan magamra értendő,mert sokszor felfigyeltem,velem ellentétes véleményt formázó hsz végén,hogy aki szerint Neymar nem egy olyan playa,akit felszippantott a media,aki ezt nem látja,,az nem egy észlény,magyarán az egy hülye.Tehát magamra értettem hogy hülye vagyok,nem másra.Mégegyszer elnézést,off vége.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. november 2., szombat 18:14

ez a tüntetős téma, meg le a képernyőről hülyék nem is rossz ötlet.. :mrgreen: :mrgreen:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 18:07

morientes írta:Nem néztem el semmit.A mondandóm második fele meg pont arról szólt,hogy kvára hidegen hagy,hogy ki mit,írogat,mond Neymarol,vagy épp a Real Madridról,hogy milyen "szakértő" hogyan itél meg xy játékost,ahogy írtam nekem se kedvem,se időm nincs ezzel foglalkozni.De ha lenne is...most mit tegyünk???Vonuljunk fel tüntetni xy sportcsatorna székháza elé,táblákkal hogy "le a képernyőről hülyék"???Vagy fogalmazzunk nyílt levelet,xy napilapnak hogy baromságokat firkálnak napról,napra??Azzal jobb lesz???Én nem hiszem.De mindegy.Lezártam,teljesen fölösleges,aki más véleményen van,az hülye,annak nem való a foci...
Mindettől függetlenül ez egy madridista fórum, egy real vs barca topik, ahová az ember beírhatja a véleményét, sőt pont ezért lett kitalálva. És továbbra is, egyetlen egy ember nem volt, aki nem ismerte volna el Neymar tudását, tehetségét, jó játékát... Nem tudom minek ellenezni azokat a dolgokat, amiket megfogalmazunk itt legtöbben, holott pont azon a helyen vagyunk, ahol ezt leírhatjuk. De te akkor tartsd meg magadnak a véleményed és ne fórumozz, hiszen nem azért van, nem???

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 2., szombat 17:59

Valamit elnézhettél. Alig van olyan ezen a fórumon, aki leszólja őt. Egyszerűen csak annyit jegyeznek meg sokan, hogy indokolatlanul fényezik. Egy jobb passz és már zsenizik
Nem néztem el semmit.A mondandóm második fele meg pont arról szólt,hogy kvára hidegen hagy,hogy ki mit,írogat,mond Neymarol,vagy épp a Real Madridról,hogy milyen "szakértő" hogyan itél meg xy játékost,ahogy írtam nekem se kedvem,se időm nincs ezzel foglalkozni.De ha lenne is...most mit tegyünk???Vonuljunk fel tüntetni xy sportcsatorna székháza elé,táblákkal hogy "le a képernyőről hülyék"???Vagy fogalmazzunk nyílt levelet,xy napilapnak hogy baromságokat firkálnak napról,napra??Azzal jobb lesz???Én nem hiszem.De mindegy.Lezártam,teljesen fölösleges,aki más véleményen van,az hülye,annak nem való a foci...olyan meddő és értelmetlen olyasvalakivel vitázni,aki eldöntötte hogy ez fasza,emez nem,mint kontrázva kerekezni a himalájára...így van,nyafogjunk,bosszankodjunk,nap mint nap,hogy minket mindenki bánt,lenéz és savaz,ha ne aggy isten néha-néha nem,de akkor is...mer harcolunk...hol is hallottam már ezt??? :roll:
De mindegy,befejztem...A Real Madridrol meg csak annyit,nem kell nekem bemutatni a klubot,meg hogy milyen sikereket ért el,meg hogy mi a madridizmus,mert már akkor a csapatnak szurkoltam,mikor az itt fórumozók közül sokan meg se voltak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 17:47

Hihetetlen, amit tolnak.
Alapvetően lexarnám.....de tolakodnak az ember képébe,a héten bejött a céghez két romaforma fazon olyan 25-28 évesek lehettek....az asztalomnál egy nagy madrid poszter,erre rámutat és hangosan : EEEZZZ MEEGGG MIIII?
Mondom neki,nem ismered a legnagyobbakat?
:D majdnem nem lett belőle üzlet. :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 2., szombat 17:23

R.M.C.F írta:
Piqué: “Az emberek hozzászoktak a jó játékhoz. Tudom, hogy nem fog tetszeni, amit most mondok, de képzeljék csak el, ha az utóbbi 5 év során mi is csak egy bajnokságot meg egy kupát nyertünk volna, mint a Madrid. Ha mi ennyi ideig nem nyerünk se BL-t, se bajnokságot, a szezonunk szegényesnek nevezhető” – nyilatkozta a katalánok középhátvédje a tegnapi mérkőzésüket követően.
Aranyom,akkor a ti történelmetek,úgy ánblokk,eléggé szegényes. Még mindig zavar kicsit engem az,ha valaki azt hiszi,ez a barca ami 2006-2011 között volt. Mert nem. A barca az ami 100 éve van.
Vagy, amikor azt hozzák fel, hogy mióta nem nyertünk már BL-t... :lol:

92-ben nyertek először, majd után 2006-ban. Előtte, közte mi volt?? Ja, hogy az senkit nem érdekel? 2006 után még 2x megnyerték, és??

1998-2000-2002?? Ekkor hol volt a barca? Ja, hogy ez a múlt?

Hihetetlen, amit tolnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 17:19

Piqué: “Az emberek hozzászoktak a jó játékhoz. Tudom, hogy nem fog tetszeni, amit most mondok, de képzeljék csak el, ha az utóbbi 5 év során mi is csak egy bajnokságot meg egy kupát nyertünk volna, mint a Madrid. Ha mi ennyi ideig nem nyerünk se BL-t, se bajnokságot, a szezonunk szegényesnek nevezhető” – nyilatkozta a katalánok középhátvédje a tegnapi mérkőzésüket követően.
Aranyom,akkor a ti történelmetek,úgy ánblokk,eléggé szegényes. Még mindig zavar kicsit engem az,ha valaki azt hiszi,ez a barca ami 2006-2011 között volt. Mert nem. A barca az ami 100 éve van.

Valamit elnézhettél. Alig van olyan ezen a fórumon, aki leszólja őt. Egyszerűen csak annyit jegyeznek meg sokan, hogy indokolatlanul fényezik. Egy jobb passz és már zsenizik
Ezzel pedig egyik rajongója sem vitatkozhat

:agree: :salute: aki érti érti...aki nem az nem. Mit lehet tenni. Én meg akkor sem akartam neymart amikor még nem dőlt el hogy hová megy,akkor is bale-t szerettem volna,mert jobbnak tartom.
Ettől függetlenül nem lehet tudni előre ki milyen karriert fut be,lehet bale megáll a fejlődésben és neymar meg fejlődik ész nélkül és jobb lesz.
Mit lehet tudni.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. november 2., szombat 17:12

A médiának és sok embernek bassza a csőrét a Real Madrid! Azért mert a világon az egyik legsikeresebb klub és jelenállás szerint a legértékesebb sportcsapat is a világon! 9 BL győzelmünkkel rekorderek vagyunk a világ legnagyobb presztízsű klubtornájában, amit 5x nyertünk meg zsinórban. Ezt szinte behozhatatlan rekordnak tűnik! A Real Madrid nyerte meg a legtöbbször a spanyol bajnokságot! MI értük el először a 100 pontos álomhatárt az európai topbajnokságok győztesei közül (nem a 2009-es Barcelona, nem a 2013-as Bayern, hanem MI!). Sokaknak nem tetszik, hogy a sikeres üzletpolitikánk miatt rekordösszegért mindig itt játszottak a világ legjobbjai. (Figo, Ronaldo, Zidane, Cristiano Ronaldo). Egy madridi ismerősöm mesélte, hogy két ember él Spanyolországban: egy, aki imádja a Real Madrid és egy aki szívből gyűlöli. Nyilván sokaknak idegesít az is, hogy a Franco-korszakban a realt nyomták előre. Sokaknak nem tetszik, hogy MI lettünk a XX. sz. legjobb csapata. Ahogyan az is kiverte a biztosítékot, hogy Figót elhoztuk az ősi rivális Barcelonából, hogy 4 aranylabdás tolta a Real Madrid. Hogy Cristiano Ronaldo világrekord összegű pénzért érkezett mégis minden meccsén gólt szerez. A Real Madrid mindig is az URAK KLUBJA volt! Egyszerűen nem bírják elviselni, hogy üzletileg és szakmailag is sikeres csapatról beszélünk! A Real Madrid egy életérzés, kicsit talán olyan a madridizmus, mint a vallás. A Barcelona bármennyire is erőlködik sosem lesz Spanyolország első számú csapata, mert a Real Madrid az ami megtestesíti a focit.

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 2., szombat 17:07

morientes írta:De,hogy mégsem idejött,mostmár csak egy csipőretett kézzel tribliző idióta ripacs a bohócligából...csakhogy rajta,sajnos napról-napra látszik a fejlődés rajta,egyre inkább látszik hogy csapata húzóembere lehet,vagy sokszor már az is...mondom,rajta látszik.Pedig sokan gúnyosan röhögtek rajta,előre gúnyolódva,hogy hogy fog majd beégni europaba az a bohóc...
Ezzel pedig egyik rajongója sem vitatkozhat

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. november 2., szombat 16:59

jaj de szerettem mikor szó volt arról hogy Neymar madridba igazol,a szurkerek odavoltak,hogy a következő 10év nagyfutballistája a mienk.Legyen 15,mindegy...
De,hogy mégsem idejött,mostmár csak egy csipőretett kézzel tribliző idióta ripacs a bohócligából...csakhogy rajta,sajnos napról-napra látszik a fejlődés rajta,egyre inkább látszik hogy csapata húzóembere lehet,vagy sokszor már az is...mondom,rajta látszik.

Nem tudom mit kellene csinálnunk irogassuk be minden barca meccs előtt mint hehe, hogy na majd most neymar megmutatja hogy mekkora király meg minden alibi passza után zsenizzük mint a sok kommentátor?

Én is bírtam azelőtt de a legnagyobb riválishoz ment, innentől meg vége a dalnak. Nem tudom miért várjátok el most egy Madrid szurkolótól, hogy elismerje vagy tisztelje a barcásokat amíg ilyen p*csömöccse Pikék sem viselkednek másképp mint a sokmillió elfogult, sötét barca drukker.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 2., szombat 16:35

Jaj de szerettem mikor szó volt arról hogy Neymar madridba igazol,a szurkerek odavoltak,hogy a következő 10év nagyfutballistája a mienk.Legyen 15,mindegy...
De,hogy mégsem idejött,mostmár csak egy csipőretett kézzel tribliző idióta ripacs a bohócligából...csakhogy rajta,sajnos napról-napra látszik a fejlődés rajta,egyre inkább látszik hogy csapata húzóembere lehet,vagy sokszor már az is...mondom,rajta látszik.Pedig sokan gúnyosan röhögtek rajta,előre gúnyolódva,hogy hogy fog majd beégni europaba az a bohóc...
Ami meg a médiát illeti,magasról leszarom,mit firkálnak a csapatról,vagy egyes játékosokról,vagy vezetőkről.A Real Madrid megadja a választ a pályán,Cristiano Ronaldo megadja a választ a pályán,Perez megadja a választ az üzleti életbe,az meg hogy a sok kétcentes nyomorjampec mit pötyöh a Wolmarkton beszerzett 2 euros laptopjába,kvára hidegen hagy.Nem érek rá evvel foglalkozni....sajnos.(vagy nem).
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 2., szombat 15:18

De ezekkel meg csak magatokat hergelitek :lol: Nem értem, felesleges foglalkozni ilyenekkel. Ez olyan, mint a fb-on leállni a sok hülyével vitázni a posztok alatt.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 2., szombat 15:12

de értsétek már meg, hogy nem arról beszélünk, hogy neymar szar, vagy hogy nem volt szép a gólpassz már, vazze!! :angry: csupán azt taglaljuk, hogy nem tetszik, hogy a sporttv, nso, és szinte minden mennyire túl reagálja a dolgokat, amikor a barca csinál valami átlagon felülit, azonban ezzel szemben a Real Madrid hasonló helyzetben alig van megemlítve, stb. A MÉDIA A REAL ELLEN FORDÍTJA A KÖZÖNSÉGET, ennyi, és ez pont elég :angry:
nem az van, hogy fáj az igazság, hogy jó a barca, hanem fáj, hogy az a klub, akit te a magadénak mondasz - egyfolytában, mindenütt szapulva van, pénzdobáló senkiházinak neveznek minket, még az UEFA/FIFA elnök is minket támad és a másik gigászt védi meg, a legkisebb hibánk is ordít az internetről,TVből,... míg a Barca egy rohadt,büdös,szerencsétlen 1:0-tól is fel van kapva és sz.pkodva... MIÉRT NE LEGYEK DÜHÖS, ha ezt teszik a szeretett csapatommal??? :-@

edit: különben is neymar gólt akart lőni, nem gólpasszt adni...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 14:29

Igen, én is elismerem, hogy szép meglátás volt, de ilyen minden meccsen van, és NSO-n egyik cikkben álompassznak, másikban csodapassznak titulálta. Nem a meglátásról beszélek, mert az szép volt, de álom, meg csoda... na neeee....

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 14:20

Igen fáj itt sokaknak, hogy a Barca elhappolt előlünk egy igen jó játékost
Mitől fájna? Mindig is igy volt,ronaldinho sem fájt,rivaldo sem....ha megvágom az ujjam,na az fáj :lol: :lol:

Nem erről beszélünk,másról......de mindegy.
1 jó szezon után,20 gól után a pl-be,0 trófea után,de mégis benne van a 23-as keretbe,(akár tetszik valami magyar "sportújságírónak",akár nem)akkor nincs felcopkodva?Szerintem nincs.Legalább is nem jobban mint Neymar... :)
nem 1 jó szezonja volt,hanem évek óta folyamatosan nőt fől,és tavaly már mindenki fölé nőtt,és nem egy ugri bugri csipőreteszem a kezem a védők előtt ligában.
A másik meg,hogy tavaly,európa legjobbja volt messi és ronaldo után. De a 23 ba kerülése van aki szerint csoda. Na,továbbra is tartom,a foci nem az észlények kedvenc sportja ez azért kiderül.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 2., szombat 14:11

De...jogos,igaz az aranylabda szavazásnál nagy kérdőn csodálkoztak, hogy mi a jó fenét keres a legjobb 23.ban.
De igen. Felvan.
Jaj ne az ilyen magyar "szakértői" véleményekre alapozzunk már...de visszakérdeznék...1 jó szezon után,20 gól után a pl-be,0 trófea után,de mégis benne van a 23-as keretbe,(akár tetszik valami magyar "sportújságírónak",akár nem)akkor nincs felcopkodva?Szerintem nincs.Legalább is nem jobban mint Neymar... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 2., szombat 14:07

Épp ezt akartam kifejezni én is, el kéne ismerni, hogy jó.

A speakerek meg a média már csak ilyenek, nem tom mit akadtok ki, volt egyszer egy Podolski szabadgól, a kommentátor meg ordított, hogy absolutely stunning goal from world class player :lol: :lol: Persze, az.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 2., szombat 14:04

Igen fáj itt sokaknak, hogy a Barca elhappolt előlünk egy igen jó játékost - független mondom ezt attól, hogy ez a gólpassz mi is akart lenni eredetileg.
Igen,fáj,nekem is.De nem jelenti azt hogy nem ismerem most már el,mert nem fehérbe játszik....
Az hogy tudatos volt,arra értettem hogy így akarta.Az már más kérdés,hogy egy ilyen beadás 10ből 8X elakad...de mist nem.Olyan mint az ollózás...nem mindig jön be,de ha bejön.... B-)

Az a Rayo meg közel se az a Rayo ami tavaly volt...nyomaiba se.Sima győzelmet várok...és elvárok.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 14:00

akkor ő nincs felszopva??

De...jogos,igaz az aranylabda szavazásnál nagy kérdőn csodálkoztak, hogy mi a jó fenét keres a legjobb 23.ban.
De igen. Felvan.
Tudatosan akarta elrúgni a lábak között,meg is nézte,és bejött.

Nem láttam igy nem vitatom,ha zseni volt a megoldás akkor adom.....

akkor ilyen lehet, mert ez zseni:
http://www.youtube.com/watch?v=pFnP5pBO7tk

2:34 nél az egyik legnagyobb tudású brazil játékos,ez zseni:
http://www.youtube.com/watch?v=saYzQPj2bqQ

Nála nagyon válogatni sem kell,sok zseni megoldás:
http://www.youtube.com/watch?v=70X8goHkONk

na,majd lehet neymar is lesz ilyen....egyszer,vagy nem.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 2., szombat 13:57

R.M.C.F írta:Azt senki se próbálja meg beadni,hogy ide is oda is egyformán tévednek,mert NEM IGAZ.
Van erre egy végtelenül egyszerű módszerem. Aki szerint az a normális, amit a magyar csatornák és újságok sportriporterei és "szakértői" művelnek, és mi csak az elfogultságunk miatt gondoljuk, hogy pofátlanul részrehajlóak, azoknak ajánlom, hogy egyszer az életben nézzenek végig egy tetszőleges Madrid mérkőzést egy angol csatornán. Olyankor forr fel a vérem igazán, hogy a rohadt életbe már, így is lehet?

Hiába rossz a streamek minősége, legalább a közvetítés korrekt, szakmai, elfogulatlan és lelkes. Ott olyan emberek ülnek a mikrofon mögött, akik élőben közvetítették Gazza vagy Cantona minden megmozdulását, és mégis a mai napig rá tudnak csodálkozni egy szép Modric-labdaátvételre, felemelik a hangjukat egy Ronaldo-lövésnél, és kurjongatnak egy Bale-beadás után. A szakértőik meg BEk-et nyertek, fogták Maradonát, és érdekes módon még mindig tisztelettel tudnak beszélni a mostani játékosokról.

Itthon eközben a farkasnorbikák és a hasonló kis senkik úgy nyammognak, utankoznak és okoskodnak egy világsztárokkal telitűzdelt mérkőzésen, mintha a szakma minden elvárása derogálna nekik. Nulla alázat, nulla szakmaiság, nulla lelkesedés, és a szomorú az, hogy ezt itthon nyugodtan el lehet adni. A magyar focimédia legalább annyira igénytelen, belterjes és szánalmas, mint a magyar foci. Nem csoda, ugyanaz a közeg termeli ki és tartja fenn mindkettőt.

Vissza: