Hát, nem tudom...ha én itt sértő gúnynevekkel illetném a barca játékosait, jönne a moderálás meg a figyu. Ellenben odaát a krisztiánórinyáldó, meg a műringyó rendben van. Legalábbis mikor utoljára arra jártam. Egy ideje kerülöm, mint a pestist.Mindkét oldalon ugyanaz megy
Real Madrid vs. Barcelona
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ekkora sértést régen írtak ide.Mindkét oldalon ugyanaz megy,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Oké.Ez egy kicsit meredek, nem gondolod?
Mindkét oldalon ugyanaz megy, ha nem vennéd észre, egymás köpködése. De azért az a szerencse, hogy van jó pár kivétel, azt azért jó látni. Viszont ha ezeket a kivételeket nem látod, az már a te hibád
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amúgy is kezd kihalni az eb (biztos nem nyertünk bl-t ), sokszor pang a fórum, szóval mindegy.
de egyébként ez itt (is) változó, van olyan, hogy folyamatosan korrekt, vagy barcát elismerő vélemények vannak, máskor meg kis túlzással a kicsi thiago messinek is kiküldenétek pepét bébiszitterkedni.
de egyébként ez itt (is) változó, van olyan, hogy folyamatosan korrekt, vagy barcát elismerő vélemények vannak, máskor meg kis túlzással a kicsi thiago messinek is kiküldenétek pepét bébiszitterkedni.
- Galacticos
én többször átmegyek az eb-re. megnézem miket írnak az nba topikba -az az egy topikjuk ami jobb mint a miénk- meg néha real vs barcát olvasok.
és hát sokszor én is kiveszem a részemet itt a real>3barcából ahogy shutter fogalmazott, meg gúnyolódásból, de azért negyed annyit nem engednek meg maguknak az itteni emberek mint odaát.
és ez nem elfogultság, hanem tény.
azért mindig van aki cristianoronaldobest névvel regel, cr az avatarja aztán azt hiszi hogy még mindig az msn korát éljük és beírja hogy:
cr7 a legjobb XD XD XD LOL
aztán szerencsére az ilyen vagy úgy le van oltva hogy többet nem ír, vagy többet nem engedik a napköziben a géphez.
és hát sokszor én is kiveszem a részemet itt a real>3barcából ahogy shutter fogalmazott, meg gúnyolódásból, de azért negyed annyit nem engednek meg maguknak az itteni emberek mint odaát.
és ez nem elfogultság, hanem tény.
inkább ez.'shutterisland írta:vagy kevésbé nyernek hangszórót.
azért mindig van aki cristianoronaldobest névvel regel, cr az avatarja aztán azt hiszi hogy még mindig az msn korát éljük és beírja hogy:
cr7 a legjobb XD XD XD LOL
aztán szerencsére az ilyen vagy úgy le van oltva hogy többet nem ír, vagy többet nem engedik a napköziben a géphez.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyetértek matyival abban, hogy ugyanaz megy itt is.
annyi különbséggel, hogy itt :
1, általában kulturáltabb formában (főleg az aktívabb moderáció miatt)
2, a divatdrukker kevesebben vannak, vagy kevésbé nyernek hangszórót.
szofisztikáltabb és aktívabb fórumnak érzem a madridomot a köztes témákban, de a real vs barca témában azért itt is van utálat, a túlzás és a gúnyolódás.
a néha előforduló felsőbbrendűség sugallatáról (ugyebár real madrid >>> barcelona, minden téren...) nem beszélve.
annyi különbséggel, hogy itt :
1, általában kulturáltabb formában (főleg az aktívabb moderáció miatt)
2, a divatdrukker kevesebben vannak, vagy kevésbé nyernek hangszórót.
szofisztikáltabb és aktívabb fórumnak érzem a madridomot a köztes témákban, de a real vs barca témában azért itt is van utálat, a túlzás és a gúnyolódás.
a néha előforduló felsőbbrendűség sugallatáról (ugyebár real madrid >>> barcelona, minden téren...) nem beszélve.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ez egy kicsit meredek, nem gondolod?R.M.C.F írta:Egy éve már nem mentem át az EB-ra,mert egysejtűek gyülekezete,de ma nem tudom miért,egy isteni sugallat révén egy oldalt átolvastam.......az a sok buta,ostoba primitiv kis hernyó....hát nincsen egy olyan alak ott,aki szóvá teszi a beteg,eltorzult kis világukat? Nincsen olyan barca drukker,aki azt mondja...állj,ne ferditsünk,ne torzitsunk,ne legyünk ostobák?
Valaki segitsen már...legyetek emberek,akik sportemberek,akik tisztelik a másikat,akik nem hazug kis piti világban élnek,hanem átlátják ezt a játékot. Szörnyű lehet az ottlét,az a beteg kis világ,ahol a real köpködése,a játékosai kulázása elfogadott,elvárt és tetszetős dolog.
Bocs,pár évvel ezelőtt volt egy,aki a betisnek is drukkolt a barca mellett,na ő felvette velük néha a mókát,szerintem már kiutálták....szégyen ez az egész alakulat.
2006 óta volt egy kis pötsöm korszakuk....jobbak voltak....de kezelni nem tudják.
Mindkét oldalon ugyanaz megy, ha nem vennéd észre, egymás köpködése. De azért az a szerencse, hogy van jó pár kivétel, azt azért jó látni. Viszont ha ezeket a kivételeket nem látod, az már a te hibád.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Egy éve már nem mentem át az EB-ra,mert egysejtűek gyülekezete,de ma nem tudom miért,egy isteni sugallat révén egy oldalt átolvastam.......az a sok buta,ostoba primitiv kis hernyó....hát nincsen egy olyan alak ott,aki szóvá teszi a beteg,eltorzult kis világukat? Nincsen olyan barca drukker,aki azt mondja...állj,ne ferditsünk,ne torzitsunk,ne legyünk ostobák?
Valaki segitsen már...legyetek emberek,akik sportemberek,akik tisztelik a másikat,akik nem hazug kis piti világban élnek,hanem átlátják ezt a játékot. Szörnyű lehet az ottlét,az a beteg kis világ,ahol a real köpködése,a játékosai kulázása elfogadott,elvárt és tetszetős dolog.
Bocs,pár évvel ezelőtt volt egy,aki a betisnek is drukkolt a barca mellett,na ő felvette velük néha a mókát,szerintem már kiutálták....szégyen ez az egész alakulat.
2006 óta volt egy kis pötsöm korszakuk....jobbak voltak....de kezelni nem tudják.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ne fogd vissza magad.....mert nem hagyja magát az ember és legszívesebben képen törölné...
De egyébként igaz....más a habitus,nem vagyuk egyformák.Engem nem érdekel mit balablázik a sok csökevény,nem tud érdekelni mit szövegel Pique(Ki az a Pique? ),engem a meccs,a csapat érdekel,nekem nincs energám nyálazni a lapokat hogy mikor írnak már megint rólunk rosszat....(sokat mondjuk nem kellene nyálazni,sajnos)De attól hogy elismerek valakit,aki nem itt játszik,attól még nem fogom az illetőt szeretni,meg nem fogom az aktuális csapatát pláne szeretni,meg nem fogom a Real Madridod sem kevésbé szeretni...csak leírom a véleményem,hisz ez egy fórum...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Persze az egész szerintem attól is függ kinek milyen a környezete, ki mit kap a munkatársaktól, ismerősöktől egy-egy meccs után. Én pl tele vagyok olyanokkal akik nemhogy Real meccset, de még Barcát sem néznek, és persze mindig megkapom, hogy így Rinyáldó, úgy Rinyáldó, megint sírt, meg megint kamutizenegyesekkel nyertünk.. megint 100 milliókat költöttünk és megint nem fogunk nyerni semmit... na persze a Barca az az atyaúristen... és ilyenkor azért az embert elkapja az ideg, lehet hülyeség, de nekem romlott már meg barátságom emiatt és több emberrel pont ezért nem beszélek már... Utálom az olyanokat, akikből a média bohócot csinál, persze utánajárni nem képesek a dolgoknak, csak hajták, mert hát ezt olvastam, meg a tv-ben ez volt... Most is jön a srác, hogy ki ez az Illaramendi, meg Carvajal, hol van Casillas, ezért vagyunk ott ahol... na és az ilyennek magyarázd meg, hogy hülyeséget beszél, persze kezdődik a vita, mert nem hagyja magát az ember és legszívesebben képen törölné...
- morientes
Elnézést kérek,félreérthető voltam.Az,mikor azt írtam,hogy hülyék azok akik máshogy gondolják,egyáltalán nem,az általam képviselt vélemény ellenzőinek szántam sőt...egyfajta önirónia lett volna,pontosan magamra értendő,mert sokszor felfigyeltem,velem ellentétes véleményt formázó hsz végén,hogy aki szerint Neymar nem egy olyan playa,akit felszippantott a media,aki ezt nem látja,,az nem egy észlény,magyarán az egy hülye.Tehát magamra értettem hogy hülye vagyok,nem másra.Mégegyszer elnézést,off vége.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
ez a tüntetős téma, meg le a képernyőről hülyék nem is rossz ötlet..
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Mindettől függetlenül ez egy madridista fórum, egy real vs barca topik, ahová az ember beírhatja a véleményét, sőt pont ezért lett kitalálva. És továbbra is, egyetlen egy ember nem volt, aki nem ismerte volna el Neymar tudását, tehetségét, jó játékát... Nem tudom minek ellenezni azokat a dolgokat, amiket megfogalmazunk itt legtöbben, holott pont azon a helyen vagyunk, ahol ezt leírhatjuk. De te akkor tartsd meg magadnak a véleményed és ne fórumozz, hiszen nem azért van, nem???morientes írta:Nem néztem el semmit.A mondandóm második fele meg pont arról szólt,hogy kvára hidegen hagy,hogy ki mit,írogat,mond Neymarol,vagy épp a Real Madridról,hogy milyen "szakértő" hogyan itél meg xy játékost,ahogy írtam nekem se kedvem,se időm nincs ezzel foglalkozni.De ha lenne is...most mit tegyünk???Vonuljunk fel tüntetni xy sportcsatorna székháza elé,táblákkal hogy "le a képernyőről hülyék"???Vagy fogalmazzunk nyílt levelet,xy napilapnak hogy baromságokat firkálnak napról,napra??Azzal jobb lesz???Én nem hiszem.De mindegy.Lezártam,teljesen fölösleges,aki más véleményen van,az hülye,annak nem való a foci...
- morientes
Nem néztem el semmit.A mondandóm második fele meg pont arról szólt,hogy kvára hidegen hagy,hogy ki mit,írogat,mond Neymarol,vagy épp a Real Madridról,hogy milyen "szakértő" hogyan itél meg xy játékost,ahogy írtam nekem se kedvem,se időm nincs ezzel foglalkozni.De ha lenne is...most mit tegyünk???Vonuljunk fel tüntetni xy sportcsatorna székháza elé,táblákkal hogy "le a képernyőről hülyék"???Vagy fogalmazzunk nyílt levelet,xy napilapnak hogy baromságokat firkálnak napról,napra??Azzal jobb lesz???Én nem hiszem.De mindegy.Lezártam,teljesen fölösleges,aki más véleményen van,az hülye,annak nem való a foci...olyan meddő és értelmetlen olyasvalakivel vitázni,aki eldöntötte hogy ez fasza,emez nem,mint kontrázva kerekezni a himalájára...így van,nyafogjunk,bosszankodjunk,nap mint nap,hogy minket mindenki bánt,lenéz és savaz,ha ne aggy isten néha-néha nem,de akkor is...mer harcolunk...hol is hallottam már ezt???Valamit elnézhettél. Alig van olyan ezen a fórumon, aki leszólja őt. Egyszerűen csak annyit jegyeznek meg sokan, hogy indokolatlanul fényezik. Egy jobb passz és már zsenizik
De mindegy,befejztem...A Real Madridrol meg csak annyit,nem kell nekem bemutatni a klubot,meg hogy milyen sikereket ért el,meg hogy mi a madridizmus,mert már akkor a csapatnak szurkoltam,mikor az itt fórumozók közül sokan meg se voltak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Alapvetően lexarnám.....de tolakodnak az ember képébe,a héten bejött a céghez két romaforma fazon olyan 25-28 évesek lehettek....az asztalomnál egy nagy madrid poszter,erre rámutat és hangosan : EEEZZZ MEEGGG MIIII?
Hihetetlen, amit tolnak.
Mondom neki,nem ismered a legnagyobbakat?
majdnem nem lett belőle üzlet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy, amikor azt hozzák fel, hogy mióta nem nyertünk már BL-t...R.M.C.F írta:Aranyom,akkor a ti történelmetek,úgy ánblokk,eléggé szegényes. Még mindig zavar kicsit engem az,ha valaki azt hiszi,ez a barca ami 2006-2011 között volt. Mert nem. A barca az ami 100 éve van.Piqué: “Az emberek hozzászoktak a jó játékhoz. Tudom, hogy nem fog tetszeni, amit most mondok, de képzeljék csak el, ha az utóbbi 5 év során mi is csak egy bajnokságot meg egy kupát nyertünk volna, mint a Madrid. Ha mi ennyi ideig nem nyerünk se BL-t, se bajnokságot, a szezonunk szegényesnek nevezhető” – nyilatkozta a katalánok középhátvédje a tegnapi mérkőzésüket követően.
92-ben nyertek először, majd után 2006-ban. Előtte, közte mi volt?? Ja, hogy az senkit nem érdekel? 2006 után még 2x megnyerték, és??
1998-2000-2002?? Ekkor hol volt a barca? Ja, hogy ez a múlt?
Hihetetlen, amit tolnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Aranyom,akkor a ti történelmetek,úgy ánblokk,eléggé szegényes. Még mindig zavar kicsit engem az,ha valaki azt hiszi,ez a barca ami 2006-2011 között volt. Mert nem. A barca az ami 100 éve van.Piqué: “Az emberek hozzászoktak a jó játékhoz. Tudom, hogy nem fog tetszeni, amit most mondok, de képzeljék csak el, ha az utóbbi 5 év során mi is csak egy bajnokságot meg egy kupát nyertünk volna, mint a Madrid. Ha mi ennyi ideig nem nyerünk se BL-t, se bajnokságot, a szezonunk szegényesnek nevezhető” – nyilatkozta a katalánok középhátvédje a tegnapi mérkőzésüket követően.
Valamit elnézhettél. Alig van olyan ezen a fórumon, aki leszólja őt. Egyszerűen csak annyit jegyeznek meg sokan, hogy indokolatlanul fényezik. Egy jobb passz és már zsenizik
Ezzel pedig egyik rajongója sem vitatkozhat
aki érti érti...aki nem az nem. Mit lehet tenni. Én meg akkor sem akartam neymart amikor még nem dőlt el hogy hová megy,akkor is bale-t szerettem volna,mert jobbnak tartom.
Ettől függetlenül nem lehet tudni előre ki milyen karriert fut be,lehet bale megáll a fejlődésben és neymar meg fejlődik ész nélkül és jobb lesz.
Mit lehet tudni.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
A médiának és sok embernek bassza a csőrét a Real Madrid! Azért mert a világon az egyik legsikeresebb klub és jelenállás szerint a legértékesebb sportcsapat is a világon! 9 BL győzelmünkkel rekorderek vagyunk a világ legnagyobb presztízsű klubtornájában, amit 5x nyertünk meg zsinórban. Ezt szinte behozhatatlan rekordnak tűnik! A Real Madrid nyerte meg a legtöbbször a spanyol bajnokságot! MI értük el először a 100 pontos álomhatárt az európai topbajnokságok győztesei közül (nem a 2009-es Barcelona, nem a 2013-as Bayern, hanem MI!). Sokaknak nem tetszik, hogy a sikeres üzletpolitikánk miatt rekordösszegért mindig itt játszottak a világ legjobbjai. (Figo, Ronaldo, Zidane, Cristiano Ronaldo). Egy madridi ismerősöm mesélte, hogy két ember él Spanyolországban: egy, aki imádja a Real Madrid és egy aki szívből gyűlöli. Nyilván sokaknak idegesít az is, hogy a Franco-korszakban a realt nyomták előre. Sokaknak nem tetszik, hogy MI lettünk a XX. sz. legjobb csapata. Ahogyan az is kiverte a biztosítékot, hogy Figót elhoztuk az ősi rivális Barcelonából, hogy 4 aranylabdás tolta a Real Madrid. Hogy Cristiano Ronaldo világrekord összegű pénzért érkezett mégis minden meccsén gólt szerez. A Real Madrid mindig is az URAK KLUBJA volt! Egyszerűen nem bírják elviselni, hogy üzletileg és szakmailag is sikeres csapatról beszélünk! A Real Madrid egy életérzés, kicsit talán olyan a madridizmus, mint a vallás. A Barcelona bármennyire is erőlködik sosem lesz Spanyolország első számú csapata, mert a Real Madrid az ami megtestesíti a focit.
Valamit elnézhettél. Alig van olyan ezen a fórumon, aki leszólja őt. Egyszerűen csak annyit jegyeznek meg sokan, hogy indokolatlanul fényezik. Egy jobb passz és már zsenizikmorientes írta:De,hogy mégsem idejött,mostmár csak egy csipőretett kézzel tribliző idióta ripacs a bohócligából...csakhogy rajta,sajnos napról-napra látszik a fejlődés rajta,egyre inkább látszik hogy csapata húzóembere lehet,vagy sokszor már az is...mondom,rajta látszik.Pedig sokan gúnyosan röhögtek rajta,előre gúnyolódva,hogy hogy fog majd beégni europaba az a bohóc...
Ezzel pedig egyik rajongója sem vitatkozhat
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
jaj de szerettem mikor szó volt arról hogy Neymar madridba igazol,a szurkerek odavoltak,hogy a következő 10év nagyfutballistája a mienk.Legyen 15,mindegy...
De,hogy mégsem idejött,mostmár csak egy csipőretett kézzel tribliző idióta ripacs a bohócligából...csakhogy rajta,sajnos napról-napra látszik a fejlődés rajta,egyre inkább látszik hogy csapata húzóembere lehet,vagy sokszor már az is...mondom,rajta látszik.
Nem tudom mit kellene csinálnunk irogassuk be minden barca meccs előtt mint hehe, hogy na majd most neymar megmutatja hogy mekkora király meg minden alibi passza után zsenizzük mint a sok kommentátor?
Én is bírtam azelőtt de a legnagyobb riválishoz ment, innentől meg vége a dalnak. Nem tudom miért várjátok el most egy Madrid szurkolótól, hogy elismerje vagy tisztelje a barcásokat amíg ilyen p*csömöccse Pikék sem viselkednek másképp mint a sokmillió elfogult, sötét barca drukker.