Azért mindig örülök(de hányszor még:) ) amikor azok a dolgok,amiket beszélek,és nevetség tárgya(nem is értem miért nem lehet már sok év után rájönni hogy nem hülyeségeket irok, nem túl bonyolult pedig meglátni), amiket kinevetnek,levitatnak,leszólnak....legyen az bármi,vagy bárki.....szépen idővel már TISZTA lesz,körvonalazódik.......
A sokszor leszólt lecinkelt megmondó ember a kötsög RMCF, az elvakult,a hozzánemértő,a hülye.....hjjja,érdekes,mert az idő ennek a gyökeres ellentettjét mutatja mindig.
Neymar túlsz*pása(nincs vele bajom,csak a tudását a helyén kellene kezelni)..song túls**pása(nincs vele bajom,csak a tudását a helyén kellene kezelni).....a barca túl***ása(nincs vele bajom,csak a tudását a helyén kellene kezelni)....a real leszólása(6 éve még alig akadt aki ezt elfogadta tőlem) a real játékosok lefelé kerekitése(kivéve ha eligazol by özil
).
Vagyis a média divat....a real a rossz,a barca a jó.....mint ahogy blatter is mondta messire és cr-re ami végülis a barca és real -a is érthető. Blatter hűen bemutatta azt amiről beszélek,az emberek hülyitése,etetése,a média agymosása,ahogy sokan vérben forgó szemekkel beszélnek a madridról...vagy a játékosairól leszólóan.
Ez van.....már 6 évvel ezelőtt is mondtam,aki real drukker akar lenni,annak szembe kell néznie az örök gúnnyal,leszólással....és ennek semmi köze JM-hoz,vagy Pepéhez, mert nem ma kezdtem el madrid drukker lenni,és ez MINDIG IS megvolt....aki nem ezt állitja az nem tudja miről beszél. Sok száz olyan példát lehetne hozni,amiben a madridot lefelé kerekitik....a barcát meg felfelé.....ez van,a sok hü***e meg eszi....
A barca meg mindig az idézőjeles majmok bolygója volt(ez ne tiszteletlenségnek vegyétek,mert nem vagyok velük az)és nagyon nagyra tartom azon barca drukkereket aki TÉNYLEGESEN tisztelettel beszélnek a csapatomról,a játékosairól...ezek nagyon nagyon kevesen vannak. És ajánlom hogy ezt a párat itt is mindenki nagyon megbecsülje a madridisták részéről különben nem leszünk jóban
.
Soha ne feledjétek el,a real nem lett volna akkora klub a barca jelenléte,ellenállása nélkül....és ez forditva is igaz.
A francozást...ami ezerszer megbukott mint TÉNY,a margitozást....a rinyáldózást....meg jó lenne már elfelejteni,mert ezzel mindenki csak azt bizonyitja hogy mennyire gyökér, egysejtű lény.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.