Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kozben C meg egy instasztorit se engedett emg maganak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
És még Karim fején is látszik, hogy ennek is tud örülni, ez nem egy kamu vigyor, bár mondjuk kétlem az Aranylaszti mellé fogja kirakni
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon szép gesztus. Maga a csapat is szimpatikusan játszik, kár hogy valószínűleg pont ezért tök utolsók.Realista24 írta: https://madridom.hu/blog/2022/10/20/az- ... lme-elott/
Hat ezek mennyire jo arcok Örülök, hogy nem kaptak hat ervenyes golt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://madridom.hu/blog/2022/10/20/az- ... lme-elott/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
idén jobban forgatja a csapatot a mesterdzsi91 írta: Valaki amúgy elmagyarázná, hogy mit művel a csapatunk a fáradt ancelottival meg a 40 éveseinkel?
ez sokat érhet tavasszal
elől kevesebb a rotáció, de az a borzalmas cseréknek betudható...
mondjuk Asensiot lehetne néha kezdetni, had pihenjenek a többiek
Hazard és Mariano helyett bármelyik Castillás is megtenné
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valaki amúgy elmagyarázná, hogy mit művel a csapatunk a fáradt ancelottival meg a 40 éveseinkel? 30/28 pont bl-ben 12/10. 14 meccs 2 dontetlen 0 vereség. mindezt egy bl gyozelem es bajnoki cím kombo után.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Végülis Benzo mesterhármassal ünnepelt Az egy dolog, hogy ez az Elche hullik vissza a szegundába postafordultával, de ez ma végre megint az aranylabdás Benz volt.
Micsoda kombik voltak ma *fapfap
Csucsumeni a bölényember. Átmegy a falon, szeme is van, labda is jó helyen nála. A tutiba tenyereltünk, Casemirót abszolút feledteti.
Rodrygo szintugrásban, Toni weltklass módban, Fedében meg csillag születik a szemünk láttára. Szerintem megint viszünk majd mindent
Hogy ne csak ömlengjek, azért ma is kaphattunk volna vagy kettőt ha nincs Lunin, a védelem nem túl szilárd egyelőre a sok forgatás miatt.
Micsoda kombik voltak ma *fapfap
Csucsumeni a bölényember. Átmegy a falon, szeme is van, labda is jó helyen nála. A tutiba tenyereltünk, Casemirót abszolút feledteti.
Rodrygo szintugrásban, Toni weltklass módban, Fedében meg csillag születik a szemünk láttára. Szerintem megint viszünk majd mindent
Hogy ne csak ömlengjek, azért ma is kaphattunk volna vagy kettőt ha nincs Lunin, a védelem nem túl szilárd egyelőre a sok forgatás miatt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Az, hogy volt kontakt, még nem jelenti az, hogy valami tizi. Ha befújják, nem vonja vissza a VAR nyilván. Talán pont a videóbíró miatt fújnak be kevesebb kétes tizit, mert inkább továbbengedik, a var majd úgyis szól, ha egyértelmű a dolog.Halfkey írta: Kicsit erős kiröhögni aki szerint tizi, és belinkelni egy videót bizonyítékként ahol az első részen rajta sincsenek a játékosok, a másodikon meg ellentétes oldalról nem látod hogy van e kontakt vagy nincs.
Volt kontakt, labda sehol, ez bőven adható.
Nekem egyébként lewa jobb lába a mérvadó, ahogy kidobja oldalra, hogy pofára essen, amikor erre van ereje, ideje a támadónak, az nekem mindig gyanús...Ha befújják, nem kiálltok óriási csalást, de hangosan számonkérni sincs értelme.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Elolvasgattam odaát a kommenteket. A legtöbben bár vitatják az esetet, alapvetően a rossz taktikára, egyéni hibákra fogják a vereséget. Szóval nagyjábol rendben látják a dolgokat. Szerintem ha befujják ezt, akkor az egy jogos, de könnyen fújt tizi.
Szarjak bele a katalánokba hogy milyen műsört tudnak vágni a semmire! Ezt a nagy semmit max azok láthatják tizinek akiknek az agyát rózsaszín köd borítja, erre úgy előadják magukat, hogy még itt is egy-két nagytudású adhatónak ítéli.
Pofám leszakad!
Pofám leszakad!
Kicsit erős kiröhögni aki szerint tizi, és belinkelni egy videót bizonyítékként ahol az első részen rajta sincsenek a játékosok, a másodikon meg ellentétes oldalról nem látod hogy van e kontakt vagy nincs.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem provokációból kérdezem, de valaki megmondaná, hogy mégis melyik szituációt tartják egyértelmű tizenegyesnek a barcás kollégák? Mert https://www.youtube.com/shorts/6vz-ggr92QI ez tuti nem volt az
-
Pont azt írtam, hogy ez a stílus nem az én világom. Számomra José Real Madridja az etalon játékot tekintve.Faust írta: No offense, de nagyon mokas, hogy hosszu evekig olvastam itt egyfolytaban, hogy a barca jateka maga a dogunalom es nem ertik, miert veri erre mindenki, erre tessek.
No offense, de nagyon mokas, hogy hosszu evekig olvastam itt egyfolytaban, hogy a barca jateka maga a dogunalom es nem ertik, miert veri erre mindenki, erre tessek.dortev írta:Zseniális farokméregetés volt. Xavi agyongörcsöli magát, hogy ezt a típusú labdajáratást megtanítsa a csapatnak, mi meg csak úgy félgőzzel bedobjuk random show-elemként, hogy mellesleg még a "saját játékukat" is jobban csináljuk. Nem az én világom ez a körbepasszolós stílus, de ebben a kontextusban imádtam.Realista24 írta: https://twitter.com/dani7mendo/status/1 ... 3913200641
Erre gondolsz?
-
Zseniális farokméregetés volt. Xavi agyongörcsöli magát, hogy ezt a típusú labdajáratást megtanítsa a csapatnak, mi meg csak úgy félgőzzel bedobjuk random show-elemként, hogy mellesleg még a "saját játékukat" is jobban csináljuk. Nem az én világom ez a körbepasszolós stílus, de ebben a kontextusban imádtam.Realista24 írta: https://twitter.com/dani7mendo/status/1 ... 3913200641
Erre gondolsz?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A tv-ben nem volt normális szögből mutatva, nem nagyon látszott hogy mi történik, Carvajal hátulról beleszalad (vagy nem), de eléggé irreálisan nagyot esik a lengyel.
Most ennél vagy a másik szitunál, nem emlékszem de ott történt a bíró szeme előtt, intette hogy kelj fel fiam nem volt itt semmi. Én hittem a bírónak
Most ennél vagy a másik szitunál, nem emlékszem de ott történt a bíró szeme előtt, intette hogy kelj fel fiam nem volt itt semmi. Én hittem a bírónak
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem en minuszoltalak samy, nyers voltam talan, kapkodva. Inkabb ugy irnam, en ugy latom volt kontakt minmalis, de a lengyel nagyot akart esni, vagy inkabb olyan, mintha par utemmel hamarabb esett volna, ezaltal dobta magat, nem pedig felrugtak, vagy lenyomtak..vagy nem tudom. A kevesebb több lett volna. Erősen rajatszott. Nalam a tiszta tizitol ez nagyon tavol áll. Ezek a nagy elorevetodesek mindig kenyes tema.___Samy___ írta: Az a Lewa eset sima tizi. Nincs mit szepiteni rajta. Szarul vezette a meccset a spori, sarga lapok sok katalannal elmaradtak pl.
Szerintem az tipikusan bíró függő szitu volt. Van aki megadja, van aki nem. Épphogy hozzáért. Persze, megvolt a kontakt, de ilyenre nem mindenki ad tizenegyest.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szerintem is az volt amúgy, Carvajalnál kb. törvényszerű, hogy fontos meccsen ész nélkül rohan bele valakibe a tizenhatoson belül. Kontakt volt és nem volt ott a labda.___Samy___ írta: Az a Lewa eset sima tizi. Nincs mit szepiteni rajta. Szarul vezette a meccset a spori, sarga lapok sok katalannal elmaradtak pl.
Arról viszont nem tehetünk hogy továbbra is agyhalott a spanyol bíráskodás.
Twitteren láttam egy posztot, hogy Vininél egy kb. ugyanilyen szabálytalanság nem volt megadva a tavaly őszi meccsen.
https://twitter.com/mrtalou/status/1581708525377445888
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
De azért mindkét gólban nagy szerepe volt...kár hogy Benz gólja les lett, asszem ott ő adta a zsugát. ( ha jól emlékszem ? nem biztos. )realbeckham
Vini ma nem ment akkorat, mint szokott, de latszik, hogy kell ez a sültbolond mentalitasa a rangadokon. Veszélyes na ..
De akárhogy is, második gólunknál...beleégett a retinámba, ahogy a komplett barca védelemre vezeti a labdát. Akkora jelenet volt nekem, mint Mendy vs Gavi.
___Samy___
Elfért volna pár sárga, bezzeg mi kaptuk..asszem pont Gavi gyökérkedett, mikor odaát beszélték a megyameccs -ben
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."