Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 26., szombat 13:21

mert lehet csak 2 nagy ziccerünk lesz és abból kell főzni.
Én azért csalódott lennék, ha csak ennyi gólhelyzetünk lenne, ennyi még ennek a szétesett Milannak is volt kedden, egyiket belőtte Robinho, másodiknál rúgott egy szép lufthansát.

Kp-hoz csak annyit, hogy én visszasírom Xabit, azért nagy meccseken mindig hozta az elvárt szintet az öreg, küzdött csúszott-mászott, szerelt, osztogatott. Hogy ma ki fog labdát szerezni azt nem tudom, talán Illara vagy Modric előrukkolnak valami jó védekezéssel, mert Khedira nem ér lófütyit sem, ha 10-en állnánk ki nélküle akkor se lennénk sokkal szarabbak.
Tavaszra nem bánnám ha Xabit összedrótoznák és Khedirát elfelejtené végre Carlo.

Varanet meg kezdetni kellene, ez a Pepe-Ramos duó már messze nem olyan biztos és hatékony mint 2-3 éve.
Iniesta és xavi....a két jóbarát
Iniesta idén még a barcások szerint is rossz formában van, Xavi meg lassan már több mint egy éve már messze van a legjobbjától, mondjuk az ilyen sorozatok is általában ellenünk szakadnak meg. :lol:

mert ügyes mint az itt a pirosozó lengyelek akik mindent pénzed elviszik az aluljáróban.....
:lol: :lol: :lol:

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. október 26., szombat 13:17

Marci írta:
megtudja valaki mondani, hogy a madridos oldalon, a rövid szőke hajú csaj kinek a nője?
Perzsia hercegének felesége, Lena Gercke.
igen, közben már megtaláltam, de azért kösz.
Kép
Kép
Kép

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. október 26., szombat 12:55

megtudja valaki mondani, hogy a madridos oldalon, a rövid szőke hajú csaj kinek a nője?
Perzsia hercegének felesége, Lena Gercke.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 26., szombat 12:54

Szerintem este a juve elleni gálakezdőt rakja fel Ancelotti,azzal a különbséggel hogy Iker helyett Lopez,valamint talán valamelyik belsővédőt lecseréli Varanera....remélhetőleg.De ez,nem biztos.Tehát:
D.Lopez-Arbeloa,Ramos,Pepe/Varane,Marcelo-Illarramendi,Modric,Khedira-Di Maria,Benzema,C.Ronaldo kezdővel számolok...
Ami Messit illeti...valaki felvetette hogy rengeteget köszönhet a barcelonanak...akkor a barcelona legalább annyit köszönhet neki...mert ha nem,akkor azt kell gondolnom hogy Xavi,Iniesta nélkül nem lenne az aki...és akkor megdőlne amit a barca szurkerek hangoztatnak hogy bolha bárhol,bármikor,bárki ellen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. október 26., szombat 12:56-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 26., szombat 12:52

3 esélynek itélem meg a klasszikót, vagyis bármi megtörténhet.Lehet 2 gólos barca vezetés a szünetben de lehet forditva is,ezt érzem,egyiken sem lennék meglepődve.
A barca jobban együtt van,pontosabban fogalmazva egy régi koncepció,bevált játékosok-iniesta és xavi-(gerinc),messi....kell ennél több? nem hiszem.A madrid egy alakuló csapat(10 éve már :D ), igy csapatban,összeszokottságban és játékminőségben nem igazán tudja azt a szintet mint a barca. Egyéni megoldásokkal tudunk operálni főleg.
A madridtól én idén semmit sem várok ezt már mondtam,nem lehet egy ilyen felforgatott felállás,taktika eredményes ennyi idő alatt,de lehetnek részsikerek....de ennyi és nem több.
A barca a legerősebb kp-ával áll ki,ez lesz a meccs egyik kulcsa,ott kell nekünk odatenni magunkat,szükséges lenne a megfelelő létszám(3 belső kp), de kellenek a megfelelő minőségi támadók is(CR,DM).
Remélem hogy bale nem játszik,továbbra is tarthatatlannak itélem meg az erőltetését,nekem ne mondja senki(CA és a vezetőség) hogy kész a játékra, mert akkor azzal is csak azt igazolják hogy nem látták a vadlovat még egészségesen fénylő sörénnyel taposni a gázt,mert az olyan távoli ettől a félsérült,fizikálisan gyenge játékostól,mint khedira iniestától.....
DM kihagyni nagy hiba lenne,az a terület amit bejátszik,az unikum,benne van a veszély a játékában,de benne vannak az elkapkodott butuska megoldások is sajnos.Ennek ellenére jobb oldalon iszonyat munkát végez,bőven kell hogy kezdjen.
CR az Cr.....nincs miről beszélni,én nem vagyok nagy fanja,de a manusz olyan focista aki példa a mai gyerekek számára,a felfogása,az alázata,az akarata egyedülálló a topfocisták körében.
Benzema, hmm....nehéz ügy,nem lennék ma CA helyében,de úgy tűnik játszani fog,ez jött le CA nyilatkozatából. Vele a felfelé játékunk talál egy olyan lehetőséget amit jól használhat abarca ellen,ezek a labdatartása,lejátszásai,abban benz nagyon jó.Viszont kapu előtt mostanában béna,ez akár végzetes is lehet,mert lehet csak 2 nagy ziccerünk lesz és abból kell főzni.
A kp-a:
Khedira kirobbanthatatlan....vele számolni kell. Nincs miről beszélni,lassú,körülményes,kevés labdát szerez,felfelé játékban messze van egy pogba vagy egy vidal minőségétől mint a pokol a mennytől.
Modric, a (legrosszabb igazolásunk ugye),hát a kis horvát megmutatta miért is akkora az ázsiója,ennek ma is remélem hazsnát vesszük,kisjátékban top focista,védekezésben ugyan átlagos,de sokat fut,és labdát is szerez,a passz pontossága magas.
Isco, ő visszaesett,fizikális problémái vannak,ez szerintem belefér....ők is emberek,én feljebb játszatnám,mert olyan váratlan megoldásai vannak,hogy kifeszül tőle az ember arcbőre mintha botoxozták volna.
Illarra, nekem pozitiv a csávó.lassan,komótosan veszi fel a ritmust,egyre többet van játékban,egyre többet mutat magából....jól osztja le a lasztikat,jól szerel,jók az oldalpasszai,lassit....ha kell gyorsit....ha beépül,erős lehet a kp-ánk.
Hátul érdekes a helyzet,ramos és pepe top védők...varane meg nagyon nagy tehetség,ő is kell.....mind kell,de csak 2 lehet fenn......
Jobb oldal,neymart kell fogni,ott vigyázni kell a dobálásokra,és ha arbeloa lesz ott,akkor 4-5 sárgát ráaggat neymar a spanyolra. Ezt nem tudom.....carvajal.....ennyi,de ő meg még azért zöldfülü....de igen,talán inkább ő.
Balon marcelo....kell ő nekünk mint tanyára a villany,a védekezése nem a legjobb,ott foghatók vagyunk,de előre majd csak mutat valamit, annyi a kérésem hogy a mikrofont szedesse le a fejéről,nem 70' top hits disco videokat forgatják hanem klasszikó lesz.

Nehéz okosnak lenni.Nagyon nehéz.
Kiváncsi vagyok mint talál ki CA. Mert én fél éjszakát fenn voltam és törtem a fejem,de nem adta ki a kezdőt. :D

talán:

-----------------Lopez
Carv------Pepe---------Ramos-----Marcelo
---Khedira------Illarra-----Modric
----DM------Benz-------CR

Fontos hogy legyen minőség a padon,mert bármi lehet és lépnünk kell.....isco....varane....bale(de őt én biztos nem tenném még be)....jesé is mehetne be,mert ügyes mint az itt a pirosozó lengyelek akik mindent pénzed elviszik az aluljáróban.....

Messire célszerű lesz majd sanda oldalpillantásokat vetni,mert megszokott dolgozni a fizetéséért.....bárhol,bármikor feltűnik és le is csap ha már jobb dolga nincsen, pepe talán ma nem pofozza pirosra a fejét ha jól viselkedik és nem rugdossa a télapót az első sorban.
Neymarra figyelni kell,gyors mint a pitsa és sok lapot szed elő a birók zseből....arra meg nagyon nincsen szükségünk,mert a mi védőink is profik ebben,annyi különbséggel hogy maguknak tesznek ebbéli gesztusokat.

Iniesta és xavi....a két jóbarát.....az a két csúcstörpilla mintha egy doxát szerelnék szét,és apró de nagyon fontos alkatrészek lennének benne......egyik oldalra a másik előre hatalmas. Nem menekülhetsz előlük,ha van egy kislábujjnyi rés valahol ezek a lyukmesterek betalálnak oda is,és megy a passz......ráadásul pimaszak is. Szóval verhet bennünket a veriték ha jó formát mutatnak.
Hátul a barca nem túl erős,de hát nem lehet minden jó,ott kicsit lassúak,kicsit ólommadarak,ezt kell kihasználni,oda kell tenni a szőrt,ki kell fesziteni őket a zászlótartóra ha más nincsen,bedugni a területbe,és egy vs egyben egy könnyű könyökös bal alsó 4-esre és lehet menni mellettük....és már ott is a Chewing Gum reklám arc veled szemben,aki idegből rágja a rágót,és ha sérelem éri,nem rest 9.57-et kalimpálni a lábaival 100-.on hogy a birót a kezelésébe vegye,akinél kireklamál meccsenként 2-3 sárgát.
Tata számomra nem ismert arc,talán a világ focijában csak messi ismerte,ő is hozta azthiszem a klubhoz az öreget,valami haverja vagy mit is irtak róla :D

Szóval.....nagyon nagy meccs lesz ez emberek....a lényeg,bármi is lesz a vége,az NSO-ra ne menjetek,mert szét lesz a real cig**nyozva.....előtte aki nem mazochista az ne hallgassa a felvezetést,mert lesz ott özilezés....meg minek bale....meg minek özil...CR probléma.....pepe hentes......iker eligazol...........minden nap ez megy,túl sok a kretén.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anyátokat már hülyegyerekek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. október 26., szombat 12:45

http://kepfeltoltes.hu/131026/1777_resi ... es.hu_.jpg
Kép
Kép
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. október 26., szombat 12:43

Lehet,hogy az lesz a szisztéma, csak most egy Özil helyett egy Modric fog elől szervezni :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 26., szombat 12:40

amikor megcsapkodtuk a Barcat akkor mindig 2 kp-ssal álltunk fel.
sosem 3-mal.
ez a 3 belső középpályás nekem azért nem tetszik, mert azt tűnik ki belőle, hogy Carlo változtatni akar azon, ami az elmúlt másfél évben jól működött..

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. október 26., szombat 12:24

A cikkből meg a várható kezdőnk ugyebár:
Diego López; Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo; Illarramendi, Khedira, Modric, Di María, Cristiano Ronaldo; Benzema
Sajnos ezzel most mindösszesen csak annyi kötözködni valóm van, hogy Arbeloát semmiképp se játszatnám mostmár Clasicón, mert egyszerűen képtelen lenne megfogni Neymart ott a jobboson (ellenoldalról a baloson), aztán 30p után már kb emberhátrányban lennénk. Inkább bevágnám oda Carvajalt, aztán fussál fiam. Illetve a nagy kérdőjel Benzema, de felőlem bármelyik játszhatna ma éket. Sajnos Khedirába most nem tudok belekötni, ötletem sincs, hogy kit lehetne berakni a helyére, hogy szűrjük is rendesen a törpiket...

Izgi lesz, szerintem x lesz a vége vagy hazai :( Még nem érzem annyira azt, hogy meg tudnánk csapni jelenleg a Barcát. :hmmm:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 26., szombat 12:21

Ennél a kezdőnél számomra az lenne a legnagyobb pozitívum, hogy Alexis padon kezd. Valamiért most tőle tartok a leginkább. Cesc szélen gyenge, azt meg nem hiszem, hogy Messit tennék szélre. Meglátjuk, de mindenesetre örülnék ennek a katalán kezdőnek.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 26., szombat 12:14

mocsok írta:örülnék ha ezzel a védősorral állna fel a barca.
Én nem annyira, sokkal jobban örülnék a Puyol-Bartra párosnak, bármennyire is tapasztalatlan az egyik és túl van a pályafutása csúcsán a másik.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 26., szombat 12:10

örülnék ha ezzel a védősorral állna fel a barca.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 26., szombat 11:11

Ezek szerint Piguenél hatott a szörp :D

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 26., szombat 11:06

Barcelona have today trained with: Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Messi Cesc Neymar :hmmm:

Érdekes húzás lenne...

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 25., péntek 23:00

Drake írta:Bennetek komolyan felmerült az,hogy Messi elhagyja a Barcát? :D
Nem egyszer kijelentette már,hogy szereti a klubot és onnan szeretne visszavonulni.
attól még eligazolhat egy kis időre aztán visszajön levezetni :D
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. október 25., péntek 22:28

mocsok írta:neked tetszik az avatarod?
persze, hogy tetszik neki, tud vele provokálni minket, mást úgyse csinál ezen meg R.M.C.F-fel való folyamatos kötözködésen kívül... :lol:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 25., péntek 22:24

neked tetszik az avatarod?

Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 25., péntek 22:21

Drake írta:Bennetek komolyan felmerült az,hogy Messi elhagyja a Barcát? :D
Nem egyszer kijelentette már,hogy szereti a klubot és onnan szeretne visszavonulni.
Ha tényleg szereti a Barcát 250 mill.ért elmegy!! Szinte lenullázná a katalánok tartozását....... ennél többet nem segíthet valaki szeretett csapatán.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 25., péntek 22:20

Nem fog elmenni, max a pályafutása végén visszamegy a Newell's-be egy-két évre levezetni. :)

Itt nőtt fel, nekünk köszönhet mindent és mi is rengeteg mindent köszönhetünk neki, sokszor elmondta már, hogy nem gondolkodik a váltáson, és ez szerintem teljesen érthető is.

Több karaktert nem is pazarolnék erre a témára, mert felesleges.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. október 25., péntek 22:16

Bennetek komolyan felmerült az,hogy Messi elhagyja a Barcát? :D

Vissza: