Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 23., szerda 19:15

Gondolom gólt szeretnének rùgni... :mrgreen:

Ney
Kedvenc játékosaid: Messi, Neymar, Iniesta
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Ney » 2013. október 23., szerda 18:51

A Barcelona szurkolói szimpátiatüntetésre készülnek a szombati el Clásicón a nagy rivális Real Madrid kapusa és csapatkapitánya, Iker Casillas mellett.

A közösségi oldalakon már tízezrek csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy a meccs előtt a világ- és Európa-bajnok kapuvédőt biztosítsák támogatásukról.

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... tt-2289797

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 23., szerda 18:00

hehe írta:
dzsihad91 írta:Hát, tényleg elég vicc ahogy ezt a Neymart kezelik a speakerek meg a média, mert amióta megjött konkrétan szart se csinált egy két ügyes cselen kívül mégis ordibál az idióta a sport 1en, hogy hatalmas futballista...WTF? Messi az, CR az ez a paprika jancsi egyenlőre csak egy ügyes gyerek akiből majd egyszer talán hátha lesz valami...a tehetségét látjuk,bár nem tartom akkora tehetségnek mint ahogy bevan állítva, nem lesz ő Messi CR szinten soha, ami tény,hogy ügyes.A média meg mitcsinál? szarrá sztárolja úgy ,hogy még semmit, de kibaszottul semmit nem tett le az asztalra 1-2 műesésen kívül (a dél amerikai bohóckodás meg egy másik story ez mán az EU :mrgreen: )
+ lehet ,hogy az emlékeim megkoptak, de mintha robinho jobban tolta volna amikor átjött európába és mégse emelték a top 3ba.Szerintem Neymarnak pont ez lesz a veszte,hogy ennyire sztárolják aztán majd ha rájönnek,hogy nem ő az új Pelé mehet a levesbe...Azt meg csak én látom úgy ,hogy nem élvezi a játékot? Mert jó most eljátssza a jó gyereket szépen lecidáz mindenkit az öltözőben, de egyszerűen akkora a kontraszt a Santos-os Neymar közt (Dejavu Ibra?)...ez a megjátszott szerep meg ezaz egész Barca kamu imidzs rosszat tesz neki.Neki most a Milanban vagy hasonló stílusú csapatban kéne a hátán vinnie a csapatot rugdosni harapni hergelni a népet, szóval zsiványnak lenni( :D ) , ehelyett magára erőlteti ezt a csapategységes szarságot, amikor láttuk ,hogy ő nem ilyen.

Eddig, hangsúlyozom eddig! semmivel nemjobb mint Robinho volt amikor átjött (sőt).Persze komoly következtetéseket, csak 1-2 év mulva lehet levonni, de ha már a Sport1-es senkik 2 hónap után nyálzanak, megengedhetem magamnak én is hogy elmondjam Neymar ügyes de a top 20ba sincs jelenleg (teljesítményben), nem hogy top 3.
de ez a károgás is nevetséges, a hülye is látja, hogy van a gyerekben tudás, akarat és alázat a foci iránt.
eddig csak egy konfödkupát nyert a világbajnokvilágvalahalegjobbválogatottját megalázva, persze nem jelent semmit.
de te mégis mit vársz, mit tegyen le 21 éves korára? 3 bajnoki cím, 2 béell, 3 aranylabda? :lol:
kicsit ülj már le és gondolkodj már el.
a világ jelenlegi legjobb válogatottjában kulcsember, illetve az egyik legjobb klubcsapatban alapember úgy, hogy most jött át európába. nekem meg ne gyere azzal, hogy de dobálja magát, nézd meg mennyit rúgják, na meg nézz vissza céronaldos mu meccseket, amikor ő volt ennyi idős, tipikus hülyegyerek volt, szimuláns és undorító dolgokkal.
robinhot meg hagyjuk, neymarban sokkal több akarat és profizmus van, egy szerény gyerek.
az az igazság, hogy te is benyeled a média baromságait, akár pozitív, akár negatív értelemben, holott barom, aki híreket, blogokat olvas, ami tele van szubjektivitással és ferdítéssel, mert ezek fogják formálni a gondolkodását.
ülj le, nézz meg egy meccset neymarral rendesen, mondjuk üzbég kommentátorral, amit nem értesz.

Te miről beszélsz ? :lol: Egyszerűen nem vagyok elájulva neymartól, pont hogy én nem táplalkozom a médiából... :roll: de mind1 a te csodabraziljaidat aki bántja az egyből a média áldozata.Pedig kurvára a közelébe sincsenenek a 2000es ével eleji brazil spílerektől, Neymar hajaz rájuk ezért most őt kell szopni...mind1 ülj le gondolkozz el ,hogy aki nincs egy véleményen veled az nem feltétlen egy médiából táplálkozó bírka.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. október 23., szerda 17:59

hehe írta:a világ jelenlegi legjobb válogatottjában kulcsember
Egy pillanatra nem figyelek, es felvesz valamilyen allampolgarsagot? Legutobb meg a brazil valogatottban lattam focizni... :hmmm:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 23., szerda 15:52

hehe írta:
dzsihad91 írta:Hát, tényleg elég vicc ahogy ezt a Neymart kezelik a speakerek meg a média, mert amióta megjött konkrétan szart se csinált egy két ügyes cselen kívül mégis ordibál az idióta a sport 1en, hogy hatalmas futballista...WTF? Messi az, CR az ez a paprika jancsi

Eddig, hangsúlyozom eddig! semmivel nemjobb mint Robinho volt amikor átjött (sőt).Persze komoly következtetéseket, csak 1-2 év mulva lehet levonni, de ha már a Sport1-es senkik 2 hónap után nyálzanak, megengedhetem magamnak én is hogy elmondjam Neymar ügyes de a top 20ba sincs jelenleg (teljesítményben), nem hogy top 3.
de ez a károgás is nevetséges, a hülye is látja, hogy van a gyerekben tudás, akarat és alázat a foci iránt.
eddig csak egy konfödkupát nyert a világbajnokvilágvalahalegjobbválogatottját megalázva, persze nem jelent semmit.
de te mégis mit vársz, mit tegyen le 21 éves korára? 3 bajnoki cím, 2 béell, 3 aranylabda? :lol:
a világ jelenlegi legjobb válogatottjában kulcsember, illetve az egyik legjobb klubcsapatban alapember úgy, hogy most jött át európába. nekem meg ne gyere azzal, hogy de dobálja magát, nézd meg mennyit rúgják, na meg nézz vissza céronaldos mu meccseket, amikor ő volt ennyi idős, tipikus hülyegyerek volt, szimuláns és undorító dolgokkal.
robinhot meg hagyjuk, neymarban sokkal több akarat és profizmus van, egy szerény gyerek.
az az igazság, hogy te is benyeled a média baromságait, akár pozitív, akár negatív értelemben, holott barom, aki híreket, blogokat olvas, ami tele van szubjektivitással és ferdítéssel, mert ezek fogják formálni a gondolkodását.
ülj le, nézz meg egy meccset neymarral rendesen, mondjuk üzbég kommentátorral, amit nem értesz.
hehe!
Egyem meg a vacsorádat ezt jól meg mondtad! :salute: :salute: :salute: Jó idő van szép ünnep a lelkemet melengetik a soraid. Most indulok a 301-es parcellához meggyújtok egy mécsest a mártírok emlékére. Este nézek egy jó 56-os filmet és azzal a tudattal fekszem le hogy van fény az alagút végén... az élet szép! :agree:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 23., szerda 13:16

Azért örülök, hogy vannak itt korrekt emberek, akik elismerik Neymart is. :agree: 
Nincs ebbe semmi meglepő.Már akkor el volt ismerve hogy lehet belőle valaki,mikor még arról volt szó,(amit soha se hittem el egy szóval se),hogy marad a santosba 2014-ig.Sőt sokan örültek(tünk) is,mikor szó volt róla hogy a realba igazol.Csakhát ugye Neymar papa valamint az ügynöke nem a megtestesült jellem... :mrgreen:
De ez mit sem von le abból,hogy a srác jó kis futballista,és esetleg a jövő nagy játékosa lehet,majd valamikor.Azokat meg asszem meggyőzte már,akik azt mondták hogy nem fekszik neki majd az europai foci,mer de... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 23., szerda 12:57

Azért örülök, hogy vannak itt korrekt emberek, akik elismerik Neymart is. :agree:

Még ha a gólok eddig annyira nem is jöttek össze neki, pár gólpassza már van, és magasan a legveszélyesebb támadónk Messi után. Őszintén szólva nem vártam volna, hogy ilyen hamar be fog tudni illeszkedni és ennyire jó teljesítménnyel fog kirukkolni meccsről meccsre.
És ennél még csak jobb lesz. :agree:

A csapat játékához meg nyilván idomulnia kellett, nem csinálhatja azt, mint a Santosban, hogy megkapja a labdát, és a hasnyálmirigyén pattogtatva viszi el öt ember mellett, aztán megáll, megvárja, amíg visszaérnek a védők, és kicselezi őket még egyszer. :D Ennek ellenére szerencsére megtartotta a játékának a látványos és szemgyönyörködtető elemeit is, csak nem használja ezeket a trükköket olyan gyakorisággal, mint Brazíliában.

Summa summarum, gyorsan elkezdte bebizonyítani, hogy megérte az árát. :D Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(Azt a 160+45 milliót. :mrgreen: )
R.M.C.F írta:az ahogy kezelik a speakerek,az annyira gáz. Szintiszta zsenizés megy. Elég egy partbedobás és úgy ujjonganak mint a lottó 5 ösnél.
Érdekes egyébként, hogy a külföldi kommentátorokra ez annyira nem jellemző, csomószor nézem angol tévén (online), angol kommentátorral a meccseket, ők abszolút semlegesen állnak hozzá, nyilván megjegyzik, hogy ez nagyon szép megoldás volt, ha csinál valami gyönyörűségeset a srác, de nincsenek elájulva tőle.

A spanyolok megint mások, de ez, azt hiszem, nem meglepő, ők minden egyes jó megoldás után áradoznak az illető játékosról (fantastico, grande jugador, brilliante stb. :D ).

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 23., szerda 12:50

Eddig, hangsúlyozom eddig! semmivel nemjobb mint Robinho volt amikor átjött
Egyetértek.....lehet belőle ász is,meg lehet belőle az új robinho is. Majd elválik,de az ahogy kezelik a speakerek,az annyira gáz. Szintiszta zsenizés megy. Elég egy partbedobás és úgy ujjonganak mint a lottó 5 ösnél.

Azt meg merem kockáztatni,ha hozzánk jött volna,akkor most FELE ilyen megitélése lenne,és nem lenne szétösszevisszaaláfelé copva.

De amúgy ügyes kölyök.....ha folyamatosan fejlődik,ha tud fejlődni,és helye lesz a szerkezetben,és messi is eltudja majd a fejlődését fogadni.....akkor ász is lehet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 23., szerda 12:22

Neymarba van potenciál,és hétről-hétre fejlődik.És ez,ami igazán számít.Hogy konstans a teljesítménye.Valamint hogy ilyen kva gyorsan beilleszkedett az europai fociba.Pedig hogy "féltették",hogy nem ér majd szart se. :roll: Aztán Messi nélkül is fel tudta vállalni,mikor az argentin sérült volt.Amúgy nem lenne itt semmi gond,ha nálunk játszana.Akkor ő volna az év igazolása sok embernél....Dobálja magát?Ès ez meglepő a mai fociban??Ugyan már...nem mondok mást csak Bale 11-es a malaga ellen... :coffee:
Egyszóval kvára idegesít,hogy egy ilyen taggal erősödött a barca,egyáltalán nem örülök neki,jobb lett volna ha itt kötk i mégis...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 23., szerda 9:05

na igen hehe, ez az! mi ugye undorodunk az nso baromságaitól, mert az egy barcás oldal, meg a kommentátorok is mind barca lázban szenvednek és az egek fölé dicsőítik a barcát.
azonban van egy ellenoldal, ahol pedig agyonalázzák (szavakban) pl. neymart, és a Madridisták többsége pedig ennek hisz, ez befolyásolja a gondolkodásukat... sokszor mi sem vagyunk különbek a barcásoknál elfogultságban és média által való befolyásoltságban :hmmm: (attól függ milyen beállítottságú lapot olvasol, mindenesetre annak fogsz hinni, amit szeretnél hallani...)
Szerintem nem az a megoldás hogy váltig állítgatjuk, hogy milyen szar a barca, szapuljuk a játékosukat, mert ezzel nem vagyunk előrébb, mindössze azt érjük el, hogy néhány barcás lelket megsértünk (egy pár perc erejéig, aztán ők is elfelejtik amúgy) és hogy elhitetjük magunkkal, hogy tényleg pl. neymar az egy noname, média által felfújt suhanc, aki csak abból él meg, hogy eseget... really? :hmmm: ha mélyen magunkba nézünk akkor mi magunk is tudjuk, hogy csak saját magunkat csapjuk be ezzel, és mit sem változtat azokon a tényeken, amiket hehepapa vázolt fel itt újfent.
és én EZÉRT utálom a barcát, mert jók :mrgreen: messit is azért, mert jó játékos és nem a Realban játszik, hanem egy olyan csapatban, akiket nagyon szeret a média, holott ők nem a Real Madrid és persze, a média nagyon ügyesen manipulálja a népet, hogy minél többen megszeressék a barcát és ezáltal Real ellen szimpatizánsokat neveljenek. Na ez nekem se tetszik... mindenesetre ez nem változtat azon a tényen, hogy jó a barca, jó neymar, jó messi és jó napot! :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 23., szerda 7:28

dzsihad91 írta:Hát, tényleg elég vicc ahogy ezt a Neymart kezelik a speakerek meg a média, mert amióta megjött konkrétan szart se csinált egy két ügyes cselen kívül mégis ordibál az idióta a sport 1en, hogy hatalmas futballista...WTF? Messi az, CR az ez a paprika jancsi egyenlőre csak egy ügyes gyerek akiből majd egyszer talán hátha lesz valami...a tehetségét látjuk,bár nem tartom akkora tehetségnek mint ahogy bevan állítva, nem lesz ő Messi CR szinten soha, ami tény,hogy ügyes.A média meg mitcsinál? szarrá sztárolja úgy ,hogy még semmit, de kibaszottul semmit nem tett le az asztalra 1-2 műesésen kívül (a dél amerikai bohóckodás meg egy másik story ez mán az EU :mrgreen: )
+ lehet ,hogy az emlékeim megkoptak, de mintha robinho jobban tolta volna amikor átjött európába és mégse emelték a top 3ba.Szerintem Neymarnak pont ez lesz a veszte,hogy ennyire sztárolják aztán majd ha rájönnek,hogy nem ő az új Pelé mehet a levesbe...Azt meg csak én látom úgy ,hogy nem élvezi a játékot? Mert jó most eljátssza a jó gyereket szépen lecidáz mindenkit az öltözőben, de egyszerűen akkora a kontraszt a Santos-os Neymar közt (Dejavu Ibra?)...ez a megjátszott szerep meg ezaz egész Barca kamu imidzs rosszat tesz neki.Neki most a Milanban vagy hasonló stílusú csapatban kéne a hátán vinnie a csapatot rugdosni harapni hergelni a népet, szóval zsiványnak lenni( :D ) , ehelyett magára erőlteti ezt a csapategységes szarságot, amikor láttuk ,hogy ő nem ilyen.

Kép
Kép
Kép

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 23., szerda 3:50

Hát, tényleg elég vicc ahogy ezt a Neymart kezelik a speakerek meg a média, mert amióta megjött konkrétan szart se csinált egy két ügyes cselen kívül mégis ordibál az idióta a sport 1en, hogy hatalmas futballista...WTF? Messi az, CR az ez a paprika jancsi egyenlőre csak egy ügyes gyerek akiből majd egyszer talán hátha lesz valami...a tehetségét látjuk,bár nem tartom akkora tehetségnek mint ahogy bevan állítva, nem lesz ő Messi CR szinten soha, ami tény,hogy ügyes.A média meg mitcsinál? szarrá sztárolja úgy ,hogy még semmit, de kibaszottul semmit nem tett le az asztalra 1-2 műesésen kívül (a dél amerikai bohóckodás meg egy másik story ez mán az EU :mrgreen: )

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 23., szerda 0:00

hehe írta:hétvégén neymar dupla. :D

A szünetben max.

Arbeloa góljával menni fogunk.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 22., kedd 23:52

hétvégén neymar dupla. :D
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 22., kedd 23:05

GT37 írta:
L.Miki írta:Mi lesz szombaton? :D Ne hidd, hogy csodát fog tenni, mert nem.
Nem is várok tőle csodát, elég lenne egy aprócska gólpassz, esetleg gól is. :D
lenne ilyen mixen..neymar piros (róla) H gól V megtenném nem kérdés melyikre
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 22., kedd 23:05

Lehet bármi,de neymar főleg a feldobálásiból fog megélni....persze majd azt irják rá,faragták,de nem.....alig érnek hozzá és már esik és kel.

Nekem addig nincs vele bajom amig a helyén kezelik,mint a többivel sem.....de amit irnak róla,meg amire tartják,azt osszuk el 4-el.

Messi megoldja....ő veszélyes mint egy róka a tyúkólban.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 22., kedd 23:02

L.Miki írta:Mi lesz szombaton? :D Ne hidd, hogy csodát fog tenni, mert nem.
Nem is várok tőle csodát, elég lenne egy aprócska gólpassz, esetleg gól is. :D

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. október 22., kedd 22:57

GT37 írta:Na de majd szombaton.
Mi lesz szombaton? :D Ne hidd, hogy csodát fog tenni, mert nem.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 22., kedd 22:53

R.M.C.F írta:Neymar nem verte meg őket? Mert messi oké....ő tényleg jó.....
Fáradt, némiképp dekoncentrált volt ő is, de ez várható volt, ezért pihentettem volna.
Volt egy lövése, ami centikkel ment mellé, egyébként számomra érthetetlen módon inkább a jobb szélünk volt játékban, Alves tolta az értelmetlen beadásait, amelyek közül kivételesen az egyik pontos lett, meg Sánchez húzogatott ide-oda, neki sem ment annyira.

Na de majd szombaton.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. október 22., kedd 22:52

már bocs hogy közbe szólok, nyílván nem értek hozzá, de tegyék már fel a kezüket azok, akikazt károgták hogy ez a Neymar top3 már most...komolyan kérem, mert sokan voltak.

mocsok sokan
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Vissza: