Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Lassan ott tartunk, hogy 16.helyen tartózkodó Osasuna a legerősebb ellenfél és normális, hogy 0-0 lett a vége...
Sírnak a barca drukkerek, hogy a Milan ellen milyen nehéz lesz... Amùgy azoktól kérdezném, hogy mostanság láttak Milan meccset!? A legtöbb kapott góllal rendelkező csapatok egyike, és nem is valami nívós helyen van a bajnokságba...
Elhiszem, hogy az évek során szolidabb csoporthoz szoktatok ( igen még ennél is), de azért nem kell tùlozni...
A lényeg, hogy röhögve veritek a Milant...
Sírnak a barca drukkerek, hogy a Milan ellen milyen nehéz lesz... Amùgy azoktól kérdezném, hogy mostanság láttak Milan meccset!? A legtöbb kapott góllal rendelkező csapatok egyike, és nem is valami nívós helyen van a bajnokságba...
Elhiszem, hogy az évek során szolidabb csoporthoz szoktatok ( igen még ennél is), de azért nem kell tùlozni...
A lényeg, hogy röhögve veritek a Milant...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Örülök,hogy boldoggá tett az iksz.ziro4vr írta:odakapcsoltam, puyol papát azért jó volt látni, meg a döntetlent is
azért na, fiatalok inkább az öregtől tanuljanak mint maskeránótól tahóságot vagy pikétől internetbetyárkodást
Igen, Puyol jelenléte azért eléggé megnyugtató, még mindig nagyon sokat jelent nekünk az ő személye.
(Mascherano amúgy annyira nem tahó mostanában, az egy dolog, hogy a liverpooli önmagához képest rengeteget fejlődött ezen a szinten is, de a műeséseket is hanyagolja az utóbbi időszakban - többnyire. Piqué internetbetyárkodásába viszont nem tudok belekötni. )
Mindjárt elkezdem nyomdafestéket nem tűrő szavakkal becsmérelni a Madridot, akkor talán elhiszitek, hogy barçás vagyok.nmate írta:De GT nem is Barcás.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
odakapcsoltam, puyol papát azért jó volt látni, meg a döntetlent isGT37 írta: Alakul, fejlődik szép lassan a csapat, Tata nagyon intelligens és jó szakvezető, okos változtatásokat hajt végre, hibázik is, de hát senki sem tökéletes.
azért na, fiatalok inkább az öregtől tanuljanak mint maskeránótól tahóságot vagy pikétől internetbetyárkodást
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De GT nem is Barcás.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ezt ne....egy barcás ilyent nem mondhat....de hát senki sem tökéletes.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Várható volt, hogy előbb-utóbb jön a pontvesztés, azt is tudtuk, hogy az Osasuna irgalmatlanul kemény ellenfél, pontot vesztettünk, ez van, el kell fogadni, tragédia nincs, sőt, még mindig veretlenek vagyunk és megelőzzük a Madridot (ez a legfontosabb ).
Alakul, fejlődik szép lassan a csapat, Tata nagyon intelligens és jó szakvezető, okos változtatásokat hajt végre, hibázik is, de hát senki sem tökéletes.
Durva lesz ez a Milan-Real sorozat, de bízom a csapatban, ha lesz Messi az első perctől kezdve, akkor működni fog a dolog.
Gala, nem akarom megvédeni a kollégát, mert én sem értek egyet ezzel a megjegyzésével, de pontvesztés után közvetlenül, amikor még igencsak ideges és dühös az ember, gyakran ír olyanokat, amiket később megbán.
Ez jellemző ránk is, rátok is, mindenkire. Emlékszem, szeptembere elején itt is voltak páran, akik Ancelotti távozását követelték, és még sorolhatnám. Ilyenek nálunk is vannak, kellő fenntartással kell kezelni őket.
Alakul, fejlődik szép lassan a csapat, Tata nagyon intelligens és jó szakvezető, okos változtatásokat hajt végre, hibázik is, de hát senki sem tökéletes.
Durva lesz ez a Milan-Real sorozat, de bízom a csapatban, ha lesz Messi az első perctől kezdve, akkor működni fog a dolog.
Gala, nem akarom megvédeni a kollégát, mert én sem értek egyet ezzel a megjegyzésével, de pontvesztés után közvetlenül, amikor még igencsak ideges és dühös az ember, gyakran ír olyanokat, amiket később megbán.
Ez jellemző ránk is, rátok is, mindenkire. Emlékszem, szeptembere elején itt is voltak páran, akik Ancelotti távozását követelték, és még sorolhatnám. Ilyenek nálunk is vannak, kellő fenntartással kell kezelni őket.
-
Jó, de most jelenleg a Real drukkerek nagy része azért sír, hogy Moratát kezdőbe meg rohadék Ancelotti (és még finom voltam) Iker miért nem kezdő... Magyarán elvakult fogalmatlan emberek, gyerekek akik vergődnek a klaviatùrák előtt...
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Még jobban.mi is ilyen szánalmasak vagyunk ha botlunk egy kicsit két hónap után?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem rosszból, de nagyjából igen. Semmi se jó, de mi még nem is nyertük szarrá magunkat az elmúlt években, és ennek ellenére beszélünk magaslóról. Csak mi a játékosokat osztjukGalacticos írta: szóval egy hiba és már majom.. mi is ilyen szánalmasak vagyunk ha botlunk egy kicsit két hónap után?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
na most átnéztem az eurobarcára:
szóval egy hiba és már majom.. mi is ilyen szánalmasak vagyunk ha botlunk egy kicsit két hónap után?
az utolsó sort szeretném kiemelni. jött egy edző, egy szinte noname edző, bekerültek egy nem túl erős, de nem is túl gyenge bl csoportba, még a nagy meccsek elkerülték őket de október közepén vesztenek pontot először(nem meccset, pontot) és már egyből hülye majom. ráadásul egy "adminisztrátortól" nem egy most regelt usertől... csak jelzem hogy én egy hasonló jelzőért amit nem is konkrétan valakire írtam kaptam a figyelmeztetést, odaát meg az admin csinálja ezt.Válogatott szünet után, idegenben, a spanyol liga egyik legnehezebb stadionjában, kihagyja a kezdőből a csapat legjobbját, aki mellesleg a legfrissebb és legpihentebb, és akinek a leginkább szüksége volna játékpercekre, mert hetek óta nem játszott.
Tökélyre fejlesztette a rotációt, hülye majom.
szóval egy hiba és már majom.. mi is ilyen szánalmasak vagyunk ha botlunk egy kicsit két hónap után?
hát az itt se jobb. tele van madridistával az egész.csababarca írta:(a társaság se a legjobb már sajnos)
-
Nyugi most a döntetlen után tuti kevesebben lesznek, legrosszabb esetben keddig
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Műszaki okok...alig tölti be a fórumot,egy hozzászólást mire elküld percek telnek el. nem állapot.R.M.C.F írta:Csababarca:
Miért használhatatlan? A sok kretén miatt,vagy műszaki oka van?
Ez persze nem rólad szól,mert Te drukker vagy.A többi az .....
(a társaság se a legjobb már sajnos)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Csababarca:
- csababarca
Galacticos írta:jogos az nem csak neked szólt, csak sosem értem hogy nézed a meccset és hogy jön hogy felnézz ide?csababarca írta:mintha minden meccsen írnék ide..jogos, igazad van.csababarca írta:egy kis szurka volt, láttam oda-vissza ennél már cifrább dolgokat is, amikre nem volt reakció.
Sajnos a mi fórumunk használhatatlan, és szoktam olvasgatni a tieteket. írni ritkán írok, most láttam,hogy a meccsről kérdezel,gondoltam akkor válaszolok.
- Galacticos
jogos az nem csak neked szólt, csak sosem értem hogy nézed a meccset és hogy jön hogy felnézz ide?csababarca írta:mintha minden meccsen írnék ide..
jogos, igazad van.csababarca írta:egy kis szurka volt, láttam oda-vissza ennél már cifrább dolgokat is, amikre nem volt reakció.
- csababarca
Galacticos írta: odaát megint olyan rossz a hangulat hogy ide jössz a meccsetek közben?
sírok rajtatok. nekem miért nem jut eszembe real meccs közbe az hogy jaj mindjárt felnézek gyorsan eurobarcára?!
abba már bele se megyek hogy vendég vagy, akkor kicsit visszavehetnél szerintem.
???
mintha minden meccsen írnék ide...egy kis szurka volt, láttam oda-vissza ennél már cifrább dolgokat is, amikre nem volt reakció.
- Galacticos
odaát megint olyan rossz a hangulat hogy ide jössz a meccsetek közben?csababarca írta:esélye nincs,de találhatnak egy gólt a 90+-ban, ahogy ti szoktátok ;)Galacticos írta:van értelme oda kapcsolni?
van esélye az osasunának vagy már melegít a valahavoltlegjobb és már pattognak felé a labdák?
Messi meg már bent van, de ez X lesz ma.
sírok rajtatok. nekem miért nem jut eszembe real meccs közbe az hogy jaj mindjárt felnézek gyorsan eurobarcára?!
abba már bele se megyek hogy vendég vagy, akkor kicsit visszavehetnél szerintem.
-
Egy épülő csapatot ne keverjünk össze egy évek óta kész csapattal... Messze még a vége, de sajnos közel a gól...
- csababarca
esélye nincs,de találhatnak egy gólt a 90+-ban, ahogy ti szoktátok ;)Galacticos írta:van értelme oda kapcsolni?
van esélye az osasunának vagy már melegít a valahavoltlegjobb és már pattognak felé a labdák?
Messi meg már bent van, de ez X lesz ma.