Daniel Carvajal - 2
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Re: Daniel Carvajal - 2
Tegnap az első félidőben nagyon kilógott, lassú volt, rossz döntéseket hozott. Viszont amit a másodikban csinált az előtt emelem a kalapom. Érezte, hogy nem megy és mindent beladott.
Remélem visszatér még egyszer úgy igazán.
Remélem visszatér még egyszer úgy igazán.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én egy Vanderson nevűt találtam. Kb. egy hete küldtem be az utánpótlás topicba egy jó kis YouTube videóval . A Monaco most vette a Gremiótól. Jónak tűnik.Nika91127 írta:Őket találtam:ziro4vr írta: Unpopular opinion: Sztem james jobb mint TAA. Gyorsabb, fizikálisabb, stabilabb. De alapvetően mindkettő jó.
Franciáknál valami fiatalra gondoltam, a két felsorolt félmegoldás.
https://www.transfermarkt.com/malo-gust ... ler/620322
https://www.transfermarkt.com/pierre-ka ... ler/585949
Valaki?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Őket találtam:ziro4vr írta: Unpopular opinion: Sztem james jobb mint TAA. Gyorsabb, fizikálisabb, stabilabb. De alapvetően mindkettő jó.
https://www.transfermarkt.com/malo-gust ... ler/620322
https://www.transfermarkt.com/pierre-ka ... ler/585949
Valaki?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Unpopular opinion: Sztem james jobb mint TAA. Gyorsabb, fizikálisabb, stabilabb. De alapvetően mindkettő jó.
Nem illik.
Épp ez a baj, nincs a franciáknak se "beton" emberük oda. Pavard és Mukiele van, előbbi hát soso, utóbbi elvileg sérülékeny. Az angolok az egyedüliek akik "jól állnak" a JHV poszttal, ott van TAA, James, Trippier, Walker (tudom, ebből max TAA aki jó, de a mai felhozatalban a másik 3 is top 20 kategória).ziro4vr írta: Körül kell nézni a franciáknál, valami jó fizikumu usain bolt klón csak van. Addig meg hoznék egy rutinos tagot 1+1 évre. Reaktváljuk Philip Lahmot, annyi idős mint Alves.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Körül kell nézni a franciáknál, valami jó fizikumu usain bolt klón csak van. Addig meg hoznék egy rutinos tagot 1+1 évre. Reaktváljuk Philip Lahmot, annyi idős mint Alves.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Mukiele és Frimpong esetleg akik mozdíthatók lehetnek és talán valamire jók is...
Nagyon sajnálom Carvajalt, mindig jó mentalitású játékos volt, kellően agresszív és támadásban is tudott segíteni (bár a beadásai sokszor borzasztóak voltak).
A következő szezonnak viszont nem szabad nekimenni vele és LV-vel. Utóbbi patent, meg lelkes, meg minden, de borzalom hátul, tele helyezkedési hibával, előbbi meg teljesen kiszámíthatatlan a sérülései óta...
Nagyon sajnálom Carvajalt, mindig jó mentalitású játékos volt, kellően agresszív és támadásban is tudott segíteni (bár a beadásai sokszor borzasztóak voltak).
A következő szezonnak viszont nem szabad nekimenni vele és LV-vel. Utóbbi patent, meg lelkes, meg minden, de borzalom hátul, tele helyezkedési hibával, előbbi meg teljesen kiszámíthatatlan a sérülései óta...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
lucas vasq
24ig van szerződése, ha marad carlo, marad a dani-lucas duó, ebben biztos vagyok.
24ig van szerződése, ha marad carlo, marad a dani-lucas duó, ebben biztos vagyok.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Az első négy kb. nem mozdítható. Utána meg egy két kivétellel kispadosokat látok kb. Az utánpótlásunkban milyen jobbhátvédek vannak? Érdemes valamelyikkel számolni?Pad'em írta: Top20 most valuable RB - TM szerint:
TAA, Hakimi, Cancelo, James, Wan-Bissaka, Pavard, Castagne, Porro, Emerson Royal, Mukiele, Tomiyasu, Calabria, Semedo, Ricardo Pereira, Di Lorenzo, Walker, Klostermann, Aarons, Matty Cash, Frimpong.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Hamár castingolunk, vetettem én is egy gyors pillantást a felhozatalra, hát a legjobb esélyünk még mindig az, hogy Carvajal feltámad
Hakimi meg Cancelo aki fasza lenne ide, a többi max futottak még, angolt meg inkább ne akarjunk spanyolföldre. Mazraoui így, hogy lejár a szerződése egy próbát megérne, vagy tényleg Porro akkor már.
Top20 most valuable RB - TM szerint:
TAA, Hakimi, Cancelo, James, Wan-Bissaka, Pavard, Castagne, Porro, Emerson Royal, Mukiele, Tomiyasu, Calabria, Semedo, Ricardo Pereira, Di Lorenzo, Walker, Klostermann, Aarons, Matty Cash, Frimpong.
Hakimi meg Cancelo aki fasza lenne ide, a többi max futottak még, angolt meg inkább ne akarjunk spanyolföldre. Mazraoui így, hogy lejár a szerződése egy próbát megérne, vagy tényleg Porro akkor már.
Top20 most valuable RB - TM szerint:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nekem az öcsém Arsenaloskodo írta: Arsenalos kollégám azt mondja Tomiyasu jól keni náluk, bar Arsenalosoknak nehezen hiszek.
tényleg jól játszik, de ide a jó nem elég, azokat a fórum nagyobb része letucatozza
de komolyan véve: az Arsenal és mi nem vagyunk egy szinte, ami oda elég itt jó eséllyel kevés
Arsenalos kollégám azt mondja Tomiyasu jól keni náluk, bar Arsenalosoknak nehezen hiszek.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Mazraouinak (24) az Ajaxból nyáron lejár a szerződése, bár őt elvileg vinné a Barca. A Lipcséből Mukiele és a Lilleből Celik szintén jónak tűnik (mindkettő 24 éves és 23-ban jár le a szerződésük). Celikről nem tudom milyen, Mukiele viszont talán jó is lehetne + jó középhátvédnek is, de eléggé sérülékeny.Pad'em írta: És igen, nagyon kéne valaki oda de ki az isten?
Ott van ugye Porro is, aki a megszerezhetők közül talán a legjobb lenne. Nekem nem tűnik annyira tucatspanyolnak.
Ezek sajnos mind kényszermegoldások, csere szintűek, de nem hiszem, hogy a nagyvadak közül (James, TAA, Hakimi) valakit el tudnánk hozni.
Csak reménykedhetünk, hogy Carvajal összeszedi magát 2-3 évre és addig biztos találunk valakit, vagy akár Hakimit is kiszabadíthatnánk sejk bácsi börtönéből.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pad'em
Hakimit én is nagyon sajnálom, rohadtul élne itt nálunk az egész jobb oldalt bejátszaná, védekezésben meg csak lehozná azt amit LV.
De sajnos kellett akkor a pénz, és nem volt más piacképes játékosunk nagyon rajta kívül. A Covid miatt be kellett áldoznunk.
És igen, nagyon kéne valaki oda de ki az isten?
De sajnos kellett akkor a pénz, és nem volt más piacképes játékosunk nagyon rajta kívül. A Covid miatt be kellett áldoznunk.
És igen, nagyon kéne valaki oda de ki az isten?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Egy felkoszontes, tehat o is full alulertekelt.
Nyaron mbappe utan elsoszamu celnak kell lenni ele hozni valakit. Nagyon sokat serult, es mikor jatszik akkor se az igazi, mar reg kellett volna oda valaki, leginkabb hakimit nem kellett volna bealdozni.
Nyaron mbappe utan elsoszamu celnak kell lenni ele hozni valakit. Nagyon sokat serult, es mikor jatszik akkor se az igazi, mar reg kellett volna oda valaki, leginkabb hakimit nem kellett volna bealdozni.
- halamadrid
Isten éltessen!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A szivproblemai elott is ilyen serulekeny volt? Van errol valami stat? Nekem nem remlik es lehet van osszefugges…
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carvajal suffered an injury to the soleus muscle in his left leg during the derby, but a statement from the club was not published because the player has the right to reserve his privacy.Pad'em írta: Kihagyja a Bilbao meccset is, továbbra is calf injury.
Nyáron vajon veszünk jobbhátvédet, vagy jó ez így nekünk, hogy 10 meccsből 5-ön vészmegoldás van abban a pozicióban 2 éve?
@marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valverdét meg a helyén játszatni, fejlődjön abban. Nagy értek lenne ő is, kicsit félek hogy elcsesszük.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én meg úgy gondolom, hogy pont ilyennel lehet valakit tönkretenni. Csak, hogy játszhasson erőltetni egy posztra amiről mindenki láthatta, abszolút nem áll közel hozzá. Ezt az évet megoldjuk, de nyáron kell oda egy új ember, LV-t meg elkell adni.Torquemada írta: Ha nincs más, érdekes lenne Valverdét kipróbálni, amíg a CKM egy és oszthatatlan. Úgyis csak padozik, ha mindenki egészséges.