James Rodríguez - 16

Archívum

Ki tartanál a csapatnál?

A szavazás 2017. május 28., vasárnap 8:17-kor befejeződött.

Bale-t
40
44%
Jamest
50
56%

Szavazatok száma: 90

Sierra

Re: James Rodríguez - 10

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 13., szombat 20:07

Szerintem meg addig kell pénz csinálni belőle, amíg tejelnek érte, bár kíváncsi lennék milyen ajánlatai lennének, nyilván 80 millióért a büdös életben nem adjuk el. Viszont ha már ilyen 50 körül képes lenne fizetni valaki, sima. Sosem volt ő húzóember itt, pénzt kell csinálni belőle. Bale-t úgysem adják el.

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 13., szombat 20:02

rászolgált a lenézettségére bőven.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. május 13., szombat 19:59

Bale maradjon inkább.
James használhatatlan nehezebb ellenfelek ellen, Granadák ellen elég Vazquez is. Bale, ha formán kívül is van, legalább mezőnyben sokat ér, például a müncheni meccs.

De mehetne mindkettő. Balet kedveltem mindig is, nagyon lenézett játékos itt, de ő már nem fogja tudni hozni amit Perez és Zidane vár tőle a leigazolása óta.
Mbappé mániát nem értem, neki akkor lenne értelme, ha Ronaldo távozna. Egy szélső kell, mert Asensio is inkább középre való. Dembelét hoznám a helyükre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2017. május 13., szombat 20:03-kor.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. május 13., szombat 15:10

Veidt írta:
Ladislao írta:Számomra egyértelmű, hogy Bale.
Dettó. Sokkal hatékonyabb, szélesebb palettán használható focista.
Épp a vadló a szezon 60%ban sérült... amúgy ő nem szégyenli felvenni a fizetését? :hmmm:

James legalább jobban bírja a gyűrődést.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. május 13., szombat 14:26

Bale túl sérülékeny, nem lehet rá számítani. Ezért el kell adni.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 13., szombat 12:35

Ez baromi nehéz kérdés számomra.

Szubjektív vélemény:

-James jobban küzd, jelenleg legalábbis.
-James kevesebbet sérült

-Bale ha egészséges lenne hasznosabb lehetne szerintem
-Bale komplexebb. Jobb fejjel, gyorsabb. Nehéz megmondani miért érzem ezt, de ha Bale viszi a kapura 1vs1-ben akkor nyugodtabb vagyok mint ha James.

Amúgy James vagy Bale? Számomra Isco és lehet beszállni helyette valamelyiknek.

Számomra Isco Bale és James előtt van. Bár teljesen más típus mindhárom.

Amúgy Jamesre nyomtam mert Balet jobb áron lehetne eladni és venni egy jobb játékost. James ha tűri a padod(nem) akkor maradhatna..de. Szóval sztem mehetne mindkettő és hozni jobb/egészségesebb játékosokat.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. május 13., szombat 12:15

Solari írta:
James ezzel szemben jól lát a pályán, kapura lövésre hatékonyabb balenél és legalább meccseket is hozott a csapatnak szezonról szezonra. .
Bale nem hozott meccseket?

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. május 13., szombat 11:38

Ha figyelsz rá semmi ilyen nincs vele. Az egyik legjobb autó
hűha egy elvetemült bmw fan, tudnánk vitatkozni de off :mrgreen:

james vagy bale? egyik se fér el a kezdőcsapatban, de viszont james tűrné a padot? akkor egyértelmű szerintem

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. május 13., szombat 11:32

BMW-m van. És nem egy leharcolt e46 vagy ilyesmi.
Ha figyelsz rá semmi ilyen nincs vele. Az egyik legjobb autó ( nem a luxus kategóriákkal számolva ) elérhetőbb áron. Ahogy kanyarból kijön azt semmi nem adja vissza. :)

De hogy téma is legyen. Jamesre nyomtam. A miértjét mar sokan leírtàk.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Solari

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 13., szombat 11:23

wZoLee7 írta:De kik ellen vannak a passzok meg a golok konyorgom? Mennyit szerzett az utobbi hetekben ugy hogy szart se muvelt a palyan de egy meterrol bekotorta az ureskapuba, ezert nem fogom elismerni.
Egy komolyabb csapat ellen a bajnoksagban nagy nulla lenne, nem veletlenul nem jatszik. Nem tud jobb labbal passzolni, loni. Lassu, neha vannak jo inditasai de egy valag eladott labdaja is.
Az meg h James jobban tisztelne a klubot mint Bale szerintem nem igaz.
Irod hogy Bale a kaput se talalja el, nem is probalkozik mar lovesekkel. Ez szerintem nagy hiba.
Vedekezesben meg ugye vitathatatlan hogy ki a hasznosabb. Ezek ellenere is mindkettotol meg kell szabadulni. Jamesnek amugy sincs helye mert a kp n hamarabb jatszatnam Kovat.
Egyebkent Bale szerintem neha jobb lenne 4312 ben mint CR
Ha csak a valamire való csapatokat nézzük akkor:

James:

Liga: Sociedad ellen 1 assist, villarreal ellen szintén (1:1), barcelona elleni gólja.
bl: sporting és dortmund ellen 1-1 assist,
kupában sevilla ellen 2 gól
játékperc: 1.739
passzpontosság: 89.3%

bale:

liga: sociedad ellen 2 gól, villareal ellen 1 gól, atletico madrid gól
bl: dortmund ellen 1 assist,
játékperc: 1.924
passzpontosság: 78.9%. A legszarabb ha nem nézzük Keylort és Casilla-t

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2017. május 13., szombat 11:16

Ezúttal is hiányolom a szavazásból az "Egyiket sem" opciót :mrgreen:

Ha választani kellene, inkább Bale. Egészségesen, jó formában tud hasznos lenni, James viszont mindig is kevés volt.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 13., szombat 11:04

De kik ellen vannak a passzok meg a golok konyorgom? Mennyit szerzett az utobbi hetekben ugy hogy szart se muvelt a palyan de egy meterrol bekotorta az ureskapuba, ezert nem fogom elismerni.
Egy komolyabb csapat ellen a bajnoksagban nagy nulla lenne, nem veletlenul nem jatszik. Nem tud jobb labbal passzolni, loni. Lassu, neha vannak jo inditasai de egy valag eladott labdaja is.
Az meg h James jobban tisztelne a klubot mint Bale szerintem nem igaz.
Irod hogy Bale a kaput se talalja el, nem is probalkozik mar lovesekkel. Ez szerintem nagy hiba.
Vedekezesben meg ugye vitathatatlan hogy ki a hasznosabb. Ezek ellenere is mindkettotol meg kell szabadulni. Jamesnek amugy sincs helye mert a kp n hamarabb jatszatnam Kovat.
Egyebkent Bale szerintem neha jobb lenne 4312 ben mint CR

Solari

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 13., szombat 10:46

Én csont nélkül James-t tartanám meg.

Bale egy hasznavehetetlen, eszetlen játékos akitől állandóan sírnom kell ha megkapja a labdát és szerintem a labda is ugyan azt teszi. Főleg mikor méterekre elpattan tőle. Úgy cselezi le a védőit mint Cr mostanság. Sehogy, vagy elfut mellette. Mindenki várta hogy majd a felállt védelem ellen milyen jó lesz mert majd távolról rugdossa a gólokat mint a spursben, de már azok is rendre kaput se találnak. kispasszos játékban is alkalmatlan bárhova tették.
Már akkor is felesleges ha van elég területe..nem tud élni vele. Belőle még mindig sok pénzt kapnánk. Vissza kell toloncolni angliába ahova való, az árából meg egy focistát venni.

James ezzel szemben jól lát a pályán, kapura lövésre hatékonyabb balenél és legalább meccseket is hozott a csapatnak szezonról szezonra. Benne én jobban látom a tiszteletet a csapat iránt. Lehet hogy atom lassú és egylábas de az olyan statisztikák mint a kulcspasszok, gólok, asszisztok az ő neve mellett szólnak inkább játékpercre leosztva.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 13., szombat 10:39

Egyiket sem. James nagyon keves, kiscsapatok ellen eredmenyes, de jatekban latszik ott is h nagy hibai vannak.
Bale meg. A mi keretunkben, rendszerunkben neki nem megy. Rengeteget serult. Angliaban a kapu elott, elotte egy vagy ket emberrel hihetetlenul nagyokat menne.
Péreznek kellene felismernie hogy ez a ket igazolas fek a csapata szamara.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 13., szombat 10:32

Realista24 írta:A BMW-t is el lehet vinni szervizbe. Vagy jo lesz vagy nem.
És többnyire nem. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 13., szombat 10:30

A BMW-t is el lehet vinni szervizbe. Vagy jo lesz vagy nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 13., szombat 10:30

Ladislao írta:
L.Miki írta: Ez az elv kb olyan, mintha lenne ket autóm az egyik Suzuki a másik meg egy BMW, es a ket auto közül azért tartanám meg a BMW-t mert BMW es nagyobb nyomatéka van több lóereje es mert nemet. De a külső körülmények nem érdekelnek mint pl. Rossz a váltója, féltengelyes, eszi az olajat es félévente kell szervizbe vinni. Ellenben a Suzukimmal ami nem olyan szep es jo de pörgős műszakilag hibátlan es megbízható.

Szóval James. Nem sérül le fel szezonra, több pozícióban is használható, nem muszáj betonkezdonek lennie es a futason kívül gólerősebb is mint Bale.
Csak hogy amíg ezek tények a BMW-nél (szerinted legalábbis, én nem ismerem ennyire) addig Balenél talán nincs kőbe vésve a következő szezonban a fél éves kényszerpihenő. És remélem, hogy lassan az sem, hogy kötelező kezdenie bizonyos embereknek.. legyen az Bale vagy Benzema vagy bárki más. Kiéve CR :mrgreen:
Ezek nem tények a BMW-nél azt írtam, hogyha lenne egy BMW-m ami ilyen hibákkal rendelkezik, ettől függetlenül nem szólom le a márkát. Bár ami igaz az igaz hogy akkor mar inkabb Merci. :mrgreen:
De reméljük, hogy nem örök érvényű mert úgy sem fog idén távozni, de a fejemet teszem ra hogy jövőre is legalább kétszer sérült lesz Bale...ZZ meg amúgy is megmondta a BBC mindig kezdő lesz, ha egészségesek. Mi sem bizonyítja jobban hogy épphogy felépült máris kezdő volt a klasszikuson.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. május 13., szombat 10:22

L.Miki írta: Ez az elv kb olyan, mintha lenne ket autóm az egyik Suzuki a másik meg egy BMW, es a ket auto közül azért tartanám meg a BMW-t mert BMW es nagyobb nyomatéka van több lóereje es mert nemet. De a külső körülmények nem érdekelnek mint pl. Rossz a váltója, féltengelyes, eszi az olajat es félévente kell szervizbe vinni. Ellenben a Suzukimmal ami nem olyan szep es jo de pörgős műszakilag hibátlan es megbízható.

Szóval James. Nem sérül le fel szezonra, több pozícióban is használható, nem muszáj betonkezdonek lennie es a futason kívül gólerősebb is mint Bale.
Csak hogy amíg ezek tények a BMW-nél (szerinted legalábbis, én nem ismerem ennyire) addig Balenél talán nincs kőbe vésve a következő szezonban a fél éves kényszerpihenő. És remélem, hogy lassan az sem, hogy kötelező kezdenie bizonyos embereknek.. legyen az Bale vagy Benzema vagy bárki más. Kiéve CR :mrgreen:

deni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs

HozzászólásSzerző: deni » 2017. május 13., szombat 10:07

James-re nyomtam. Igaz egyikőjük sem illik a csapatba, de mindenképpen James-t tartanám meg, ha kettejük közül kellene választani. Igaz, hogy lassú, egylábas, de ha megnézzük a statjait, akkor számomra egyértelmű, hogy neki kellene maradnia.

Nem tudom, hogy Bale a rápakolt izom miatt, vagy egyéb dolgok miatt lett ennyire sérülékeny, de egyrészt rengeteget kihagy, másrészt ha Bale, Ronaldo és Benzema a pályán van, akkor legszívesebben lerúgnám a tv-t a helyéről, annyira szánalmas focit játszunk. Ebből ha egy kiesik, akkor már jobb a helyzet.

Tehát Bale menjen, de nem fog :hmmm:
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 13., szombat 10:04

Veidt írta:
Realista24 írta:
Továbbra sem ertem hogy lehet ilyet irni egy olyan játékosra aki 2-3-4 hónapot kiesik évente.
En is nagyon hasznos lehetnek ennyi erővel.
Akkor pontosítanék. Külső körülményeket én a válaszadásomnál nem vettem figyelembe. Mint pl. , hogy kinek kötelező kezdeni vagy ki mennyit sérült.
Én a játékosok alap képességeit használhatóságát különböző rendszerekben vettem figyelembe.
Ebben Bale jobb.
Ha az a kérdés, hogy Bale minden évben 6 hónapot sérült és aztán full formán kívül is kötelező kezdenie akkor persze más lenne a válasz.

Alapvetőleg én úgy válaszoltam, hogy Bale is lecserélhető illetve kezdenie sem kötelező illetve, hogy nem fél évet sérült.

Ebben az esetben még mindig Bale lenne a választásom.
Ez az elv kb olyan, mintha lenne ket autóm az egyik Suzuki a másik meg egy BMW, es a ket auto közül azért tartanám meg a BMW-t mert BMW es nagyobb nyomatéka van több lóereje es mert nemet. De a külső körülmények nem érdekelnek mint pl. Rossz a váltója, féltengelyes, eszi az olajat es félévente kell szervizbe vinni. Ellenben a Suzukimmal ami nem olyan szep es jo de pörgős műszakilag hibátlan es megbízható.

Vissza: