Sajnos valami miatt ZZ nem számol Militaoval.ziro4vr írta: Én azt nem értem hogy mi a probléma, van 4 khv, akit bármikor, bárhol betehetsz és a mai védőmezőnyben a legjobbak között van, mit akarunk még? Körbenézek és azt látom egy pool, barca, juventus szenved a belső védőivel, a bayern is, guardiola 200 milliókat költ a posztra, nálunk meg a negyedik számú ember is ilyen szintet hoz le pár meccsel a lábában. Teljesen értelmetlennek tartok elé hozni valakit, mikor van 3-4 poszt ahova kellene égetőbben új ember.
Éder Militão - 3
Re: Éder Militão - 3
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nacho vezeralkat, Varane nem. Erdemes nezni a fejmozgasokat, a helyezkedest altalaban Ramos iranyitja, Varane hozza kepest igazodik. Ugyanezt az iranyito szerepet vette most at Nacho.RaúlCF írta: az mondjuk érdekes hogy a Nacho-Militao páros mennyivel jobban működik együtt mint a Varane-Militao. ők valahogy nem passzolnak össze.
23 evesen meg boven van legalabb 10 ev Militaoban, boven lehet meg o is a vedelem vezere, csak jatszania kell.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Szerintem jó esély van rá,
hogy valaki távozik nyáron ebből a 4-esből
azért akarnak mindenképp igazolni
hogy valaki távozik nyáron ebből a 4-esből
azért akarnak mindenképp igazolni
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én azt nem értem hogy mi a probléma, van 4 khv, akit bármikor, bárhol betehetsz és a mai védőmezőnyben a legjobbak között van, mit akarunk még? Körbenézek és azt látom egy pool, barca, juventus szenved a belső védőivel, a bayern is, guardiola 200 milliókat költ a posztra, nálunk meg a negyedik számú ember is ilyen szintet hoz le pár meccsel a lábában. Teljesen értelmetlennek tartok elé hozni valakit, mikor van 3-4 poszt ahova kellene égetőbben új ember.
Nem illik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az mondjuk érdekes hogy a Nacho-Militao páros mennyivel jobban működik együtt mint a Varane-Militao. ők valahogy nem passzolnak össze.
Senki.
Le van nézve a csávókám pedig ha kapott volna rendesen perceket simán elit kategória lenne.
Le van nézve a csávókám pedig ha kapott volna rendesen perceket simán elit kategória lenne.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyi játékidővel nem tudom ki hozta volna le jobban a tegnapi meccset a mai mezőnyből.istimester írta: Klasszistól ez távol volt. Rossz nem volt, de szvsz ma is látszott Nacho miért van előtte a sorban. Egyikük sem hosszútávú megoldás egy RM szintű csapatban.
Nem illik.
Hatalmas ervagas Varane es Ramos kiesese, de ebben a 8 napban kiderul mi a helyzet ezzel a csókával.
Nekem tetszett eddig is a jateka, megvan benne a potencial, ez most vízválasztó lesz. Egy Real Madridban kb ennyi eselyed van ha a legjobbak vannak elotted a sorban.
Nekem tetszett eddig is a jateka, megvan benne a potencial, ez most vízválasztó lesz. Egy Real Madridban kb ennyi eselyed van ha a legjobbak vannak elotted a sorban.
A liverpooli játék jobban fekszik neki szerintem mint majd a barca elleni fog.
A barca a földön játszik, nagyon technikásak, kis területen megcsinálják és rengeteget passzolnak a 16os körül is és folyamatosan követni kell a támadókat, aki állandó nagy területű mozgásban vannak. Ez őt össze szokta zavarni, könnyű kimozdítani.
Azért az látszott, hogy a nagy PL ászok tegnap csetlettek, botlottak a mi védőink között, Manénak is aki a legjobbjuk talán, annyi terület kell, hogy megszelídítsen egy labdát amire csak angliába van idő. Salah sem tudott úgy fickándozni, nincs ehhez ő hozzászokva
Na de azért bízok Militaoban, neki nagyon nagy vizsga lesz a hétvége.
A barca a földön játszik, nagyon technikásak, kis területen megcsinálják és rengeteget passzolnak a 16os körül is és folyamatosan követni kell a támadókat, aki állandó nagy területű mozgásban vannak. Ez őt össze szokta zavarni, könnyű kimozdítani.
Azért az látszott, hogy a nagy PL ászok tegnap csetlettek, botlottak a mi védőink között, Manénak is aki a legjobbjuk talán, annyi terület kell, hogy megszelídítsen egy labdát amire csak angliába van idő. Salah sem tudott úgy fickándozni, nincs ehhez ő hozzászokva
Na de azért bízok Militaoban, neki nagyon nagy vizsga lesz a hétvége.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nachoban viszont vannak vezéri erények, amikkel jól tud irányítani egy védelmet és agresszív is. Militao és Varane ezért nem passzolnak együtt. Viszont a spanyollal, a francia és brazil is egész jó. Reméljük most össze tudja majd szedni magát fejben Éder, gyakorlatilag a döntő szakaszban ugrik be és játszhat. Mi lehet ennél jobb feladat egy védőnek, aki küzdeni akar a kezdőbe kerülésért? Egy meccs alapján meg amúgy sem lehet eldönteni, hogy mennyit tud, 5-6 meccs alatt viszont láthatjuk. Bár addigra Varane úgyis visszatér.Marky írta:+1.Steve írta:Militaot jó lenne tudni mit is tud valójában.
Az latszik minden megmozdulasan, hogy a legjobb alapanyag, gyors, jo utemerzekkel es kiemelkedo helyezkedessel rendelkezik. Nagyon jol olvassa a jatekot, nem kell futnia a tamado utan, mert megelozo szerelesekkel, vagy szimplan a jo helyezkedesevel kepes csirajaban elfojtani az akciokat.
Ami egyelore nagyon nem tetszik, az a testbeszede. Kapkodo, latszik rajta, hogy izgul. Ezen lehet dolgozni a meccsrutinnal, de belole nem lesz egy vezeralkat. A feladatat sallangmentesen ellatja, de nem o lesz a kovetkezo Ramos.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Semmi gondunk nem lenne belso vedo poszton ha ez az ember tobb lehetiseget kapna.
Nekem tegnap nem tűnt Nacho jobbnak, viszont sokszor feleslegesen volt agressziv a spanyol. Mondjuk nem tudom mit vártok, alig játszik és elég jól lehozott egy komoly BL meccset. Következő két meccs is érdekes lesz.Sierra írta:Valahogy így.istimester írta: Klasszistól ez távol volt. Rossz nem volt, de szvsz ma is látszott Nacho miért van előtte a sorban. Egyikük sem hosszútávú megoldás egy RM szintű csapatban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
+1.Steve írta:Militaot jó lenne tudni mit is tud valójában.
Az latszik minden megmozdulasan, hogy a legjobb alapanyag, gyors, jo utemerzekkel es kiemelkedo helyezkedessel rendelkezik. Nagyon jol olvassa a jatekot, nem kell futnia a tamado utan, mert megelozo szerelesekkel, vagy szimplan a jo helyezkedesevel kepes csirajaban elfojtani az akciokat.
Ami egyelore nagyon nem tetszik, az a testbeszede. Kapkodo, latszik rajta, hogy izgul. Ezen lehet dolgozni a meccsrutinnal, de belole nem lesz egy vezeralkat. A feladatat sallangmentesen ellatja, de nem o lesz a kovetkezo Ramos.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Persze az, hogy Pepe-nek volt itt emlegetve az azért erős túlzás. Viszont az is tény, hogy belső védőnek meccsrutin kell leginkább és stabilitás. Az a poszt nem arról szól, hogy be-be ugrasz 1-2 meccs erejéig. Neki meg minden van csak sok játszott perce nem.Sierra írta:Valahogy így.istimester írta: Klasszistól ez távol volt. Rossz nem volt, de szvsz ma is látszott Nacho miért van előtte a sorban. Egyikük sem hosszútávú megoldás egy RM szintű csapatban.
Továbbra sem tudom még megítélni a képességeit, mert túl kevesett játszott. Nachot ugye ismerjük az erényeit és a gyengeségeit és imádjuk az embert még így csak beugróként is, stabilan hozza a jó teljesítményt. Nacho nem szupersztár, nem kiemelkedően zseniális, viszont egy stabil, megbízható jó játékos. Álom kiegészítő.
Militaot jó lenne tudni mit is tud valójában.
Valahogy így.istimester írta: Klasszistól ez távol volt. Rossz nem volt, de szvsz ma is látszott Nacho miért van előtte a sorban. Egyikük sem hosszútávú megoldás egy RM szintű csapatban.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Klasszistól ez távol volt. Rossz nem volt, de szvsz ma is látszott Nacho miért van előtte a sorban. Egyikük sem hosszútávú megoldás egy RM szintű csapatban.
- BlancoMark
Nekem gyenge volt, fejpárbajokat nyerte, de átadásban nagyon gyengének tűnik. Szerencse hogy nulla volt a Pool támadásban.
- RealMadridFanatic
Pont ide akartam jonni, hogy sehol senki? A lovot megette a gol elott, azon kivul ez klasszis teljesitmeny volt. Portoban is ezt a szintet hozta.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ráadásul gyengébb kiadásban
Egy meccs, nem meccs. Legyen igazatok, szívből kívánom.
Egy meccs, nem meccs. Legyen igazatok, szívből kívánom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema