Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Hogy van mostanság a bet365-ös kifizetés? Mire kell figyelni?
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
nagyon kihalt ez a topic.
tegnap a city sikeresen elkurta a mixem, ma mar nem is volt kedvem az el-hez, erre eddig vezet az osszes, amit neztem.
chelsea 1,75-ert es bate 2,8-ert ajandek volt..persze, hogy nem raktam meg
tegnap a city sikeresen elkurta a mixem, ma mar nem is volt kedvem az el-hez, erre eddig vezet az osszes, amit neztem.
chelsea 1,75-ert es bate 2,8-ert ajandek volt..persze, hogy nem raktam meg
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
úristen ez de szánalmasrealistahuni írta: Az első és a negyedik gólról látszik igazán mekkora büdös nagy bunda volt.
https://www.youtube.com/watch?v=lpN-vS8-xhk
1:00 az első és 2:46 a negyedik
azt akurva. kapus alig varta hogy vegre kaput talalo lövés erkezzen. egyertelmu bunda.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
PEEtör írta:Zenit - Dinamo Minszk: 8 - 1
4-0 után hosszabításra mentek, ahol rúgott egy gólt a Minszk, így 4-1, ezek után a 109. perctől újabb 4-et (köztük 2 büntetőt!!!) raktak el az oroszok. Ha ez tiszta meccs volt, akkor soha többé nem nézek semmilyen sportmeccset.
Az első és a negyedik gólról látszik igazán mekkora büdös nagy bunda volt.
https://www.youtube.com/watch?v=lpN-vS8-xhk
1:00 az első és 2:46 a negyedik
Zenit - Dinamo Minszk: 8 - 1
4-0 után hosszabításra mentek, ahol rúgott egy gólt a Minszk, így 4-1, ezek után a 109. perctől újabb 4-et (köztük 2 büntetőt!!!) raktak el az oroszok. Ha ez tiszta meccs volt, akkor soha többé nem nézek semmilyen sportmeccset.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bet365-rol nagyobb osszeg kifizetesenel kellene felnem a nav-tol vagy egyszeri eset utan szarnak meg ram? Vagy mindenkepp skrillen keresztul fizessem ki?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
sebydani írta:
Én tegnap raktam kombiba végül egy BKV bérlet (arról hazudtam, csak asszony és ház ment a James gólra ) árát francia x1, spanyol, belga, horvát győzelemre plusz mókából Modric és Isco vb aranylabdát - attól függően jön majd hogy melyikük nyeri a vb-t - 12-13 oddsért
Ez bejött. A másik része meg közel volt
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ne legyel puha csapasd rajuk a nagyobb osszeget.pheco írta:Angolok ellen magasabb odds lett volna a franciakra es meg is raktam volna oket egy szep osszeggel. Igy viszont nem fogom, hogy tudjak teljes szivvel Lukaeknak drukkolni, sot lehet egy kisebb osszeget teszek rajuk.
- pheco
Angolok ellen magasabb odds lett volna a franciakra es meg is raktam volna oket egy szep osszeggel. Igy viszont nem fogom, hogy tudjak teljes szivvel Lukaeknak drukkolni, sot lehet egy kisebb osszeget teszek rajuk.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mivel buktam az angolok miatt mindket mixemet, a horvatok meccse elott beszaladtam a lottozoba es tettem egy mento mixet, termeszetesen dontetlenre, ugyhogy nem hogy minuszos vagy nullas, szep pozitiv lett a tegnapi nap merlege.
Ami az elodontoket illeti, a francia es az angol tovabbjutasra fogok tenni, a franciak szerintem 1 gollal lesznek jobbak a belgaknal, es mindket csapat fog golt rugni, a horvatok egy dontetlent kiharcolnak majd, utana viszont elvereznek majd, ez a tippem.
Ami az elodontoket illeti, a francia es az angol tovabbjutasra fogok tenni, a franciak szerintem 1 gollal lesznek jobbak a belgaknal, es mindket csapat fog golt rugni, a horvatok egy dontetlent kiharcolnak majd, utana viszont elvereznek majd, ez a tippem.
- RealVazquez
Sargalapok, szogletek, golszamok ezek mind rendes jatekidore vannak, ugyanugy mint a pontos vegeredmeny fogadasa is. De vannak olyan online fogadoirodak, ahol a meccs egeszere vonatkozik.___Samy___ írta:Ha már Tippmix. Ha szögletre fogadsz, az csak rendes játékidőben játszik, vagy a hosszabbításban is?
Rendes szelvényesrol van szó.
Mara ez ment:
Svedorszag-Anglia X
Ororszorszag-Horvatorszag X
Illete mindket meccsen a pontos vegeredmeny 1-1.
- pheco
Szerintem rendes jatekidore vonatkozik.___Samy___ írta:Ha már Tippmix. Ha szögletre fogadsz, az csak rendes játékidőben játszik, vagy a hosszabbításban is?
- ___Samy___
Ha már Tippmix. Ha szögletre fogadsz, az csak rendes játékidőben játszik, vagy a hosszabbításban is?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Galacticos
Semmi.shoota írta:Tippmixnél van valami különbség a "Melyik csapat szerez gólt? Mindkettő" és a "Mindkét csapat szerez gólt" fogadástípusra? Csak, mert előbbire nagyobb az odds.
Van olyan hogy "hazai csapat 0-ra hozza a merkozest?" ramesz hogy nem, es mas az odds mint a "vendeg csapat golszam 0.5 under"
shoota írta:Tippmixnél van valami különbség a "Melyik csapat szerez gólt? Mindkettő" és a "Mindkét csapat szerez gólt" fogadástípusra? Csak, mert előbbire nagyobb az odds.
Tippmixpron láttam én is hasonlót, bár akkor még kezdetleges volt az oldal.
- nzooli93
Nem hiszem. Vannak ilyen furcsasagok neha. Peldaul mikor az x2 szorzoja mas mint a 0-1 V, ami ugyanazt jelenti.shoota írta:Tippmixnél van valami különbség a "Melyik csapat szerez gólt? Mindkettő" és a "Mindkét csapat szerez gólt" fogadástípusra? Csak, mert előbbire nagyobb az odds.
- shoota
Tippmixnél van valami különbség a "Melyik csapat szerez gólt? Mindkettő" és a "Mindkét csapat szerez gólt" fogadástípusra? Csak, mert előbbire nagyobb az odds.
- RealVazquez
A biztonsag kedveert inkabb ne mondjon fel.sebydani írta:Gyűrűt húzd rá aztán mondj fel, elmixelget az asszony te meg sörözöl majd___Samy___ írta:Az asszony életében először elkezdett játszani. Zsinórban már az ötödik napja nyer
Ma is meg kellett neki rakni a horvat meccsre, hogy mindket csapat ló gólt. Nem kellett sokat várni
- ___Samy___
sebydani írta:Gyűrűt húzd rá aztán mondj fel, elmixelget az asszony te meg sörözöl majd___Samy___ írta:Az asszony életében először elkezdett játszani. Zsinórban már az ötödik napja nyer
Ma is meg kellett neki rakni a horvat meccsre, hogy mindket csapat ló gólt. Nem kellett sokat várni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"