Ez esetben viszont dupla adag gumibogyószörpöt adunk Piquének, hogy felépüljön, aztán mi meg őt rakjuk be csatárnak. Mess-Piqué-Neymar.Realista24 írta:Nem hinném, hogy Varane kezdeni fog.
Pepe most jó, fejben rendben van, semmi nem indokolja, hogy padra kerüljön. Ramos kihagyhatatlan. Vagy lehet Carlo betolja csatárnak, ha már Karim úgyis impotens, gólokat meg ugyebár már szerzett ellenetek
A Bartra-Varane hasonlat már tegnap óta szúrja a szemem, a jó értelemben, mert mivel nem nézek Barca meccseket, így először fogom látni.
Puyol jelenléte valóban sokat számít, de akármennyire is felszívja magát, többször hoz le gyengébb teljesítményt, mint jót, szerintem.
Már ha fogod látni, azért én nem vagyok biztos benne, hogy Tata be meri majd rakni, végül is nagycsapatok ellen nincs még sok tapasztalata (Bayern ). Bár ki tudja.
Mondjuk ha Piqué nem épül fel, akkor szerintem mindenképpen kelleni fog egy magas ember, aki a fejpárbajokat nagyobb arányban meg tudja nyerni, egy Puyol-Mascherano párossal kész öngyilkosság kiállni ebből a szempontból.
Ez talán kicsit túlzás, bár tény, hogy sajnos már nem a régi a Kapitány. Ráadásul most tért vissza hosszú hónapok után, neki is kell még egy kis idő, amíg újra felveszi a ritmust.
No mindegy, majd meglátjuk, mi lesz, a lényeg, hogy nyerjünk, most csak három ponttal lennék elégedett.