Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
En meg bizom abban hogy Donnarummat hozzuk DG helyett
A remény hal meg utoljára
A remény hal meg utoljára
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Inkább csak elől. Hátul Ramos és az egész bagázs továbbra is gyengébben muzsikál a kelleténél, a legtöbb gólt nem hinném, hogy a kapusról kapjuk, ő már vert helyzetben van.ziro4vr írta:Az ár mindenképp sok, nem vitás. De pl azt is kell nézni, hátul abszolút Ramos a király, DDG ebből a szempontból is jó választás, nem lesz gond az összhanggal, beilleszkedéssel, tekintély is meglesz.
Már sokszor elmondtam, nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan a La Ligában, hogy év végén kevesebb kapott gólunk legyen a Barcánál, és ez nem a kapuson múlik.
Ráadásul jó kapust sokkal könnyebb találni, mint jó csatárt ha már ez a hasonlat.
De a legnagyobb baj az, hogy ha kifizetsz 75 milliót egy kapusra, akkor 100 alatt többet nem veszel meg senkit akinek van egy kis sajtója.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
költsünk, hát hol érdekel, de 75-öt?
egy kapusra?
mndegy, ha igy kell lennie, oké.
de ha marad a támadórészlegben minden igy ahogy most, akkor nincs értelme az egésznek, mert azt fogom mondani, hogy azt a pénzt mbappéra is lehetett volna költeni, és igazam lesz.
egy kapusra?
mndegy, ha igy kell lennie, oké.
de ha marad a támadórészlegben minden igy ahogy most, akkor nincs értelme az egésznek, mert azt fogom mondani, hogy azt a pénzt mbappéra is lehetett volna költeni, és igazam lesz.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez jogos mondjuk. De előbb Bale+James kombót kell elpaterolni. Semmi sem fontosabb ennél. Meg aki el akar menni.ziro4vr írta:Az ár mindenképp sok, nem vitás. De pl azt is kell nézni, hátul abszolút Ramos a király, DDG ebből a szempontból is jó választás, nem lesz gond az összhanggal, beilleszkedéssel, tekintély is meglesz.Yazid írta:A prófeta szóljon beloled! Nekem mindegy mennyibe kerul az az akarki, csak valtsa be a hozzafuzott remenyeket meg azt a hypot, plane egy kapus
Tavaly szinte semmit nem költöttünk, pénz van, én inkább örülök egy túlzó árú DDG-nek, mint egy világrekord Hazardnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hehe, értem én , hogy a kapus semmire nem való, de ahogy írtad, ott tudunk fejlődni, kell és tudunk rá költeni.
Csatárposzton tudunk fejlődni, ugyanaz.
Persze kibekkelhetnénk még egy szezont ezzel a kerettel és várhatunk jobb(?) és olcsóbb(?) megoldásokra, de gyanítom, hogy féltávnál már a fejünket vernénk a falba, Zidane ki lenne rúgva és levadásznánk Rafát a Newcastletől.
Csatárposzton tudunk fejlődni, ugyanaz.
Persze kibekkelhetnénk még egy szezont ezzel a kerettel és várhatunk jobb(?) és olcsóbb(?) megoldásokra, de gyanítom, hogy féltávnál már a fejünket vernénk a falba, Zidane ki lenne rúgva és levadásznánk Rafát a Newcastletől.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az ár mindenképp sok, nem vitás. De pl azt is kell nézni, hátul abszolút Ramos a király, DDG ebből a szempontból is jó választás, nem lesz gond az összhanggal, beilleszkedéssel, tekintély is meglesz.Yazid írta:A prófeta szóljon beloled! Nekem mindegy mennyibe kerul az az akarki, csak valtsa be a hozzafuzott remenyeket meg azt a hypot, plane egy kapus
Tavaly szinte semmit nem költöttünk, pénz van, én inkább örülök egy túlzó árú DDG-nek, mint egy világrekord Hazardnak.
Nem illik.
- H.E.H.E.
fifábú ki, nyilván csak móka ez.besteve7 írta:Pogba-ra aztán égető szükség lenne, még egy kötelező ember a cspatba, aki bárhogy tolja kezdő. Főleg jelenlegi formáját tekintve.H.E.H.E. írta: ddg+pogba = hamesz+morata+kb egy 50-es.
deal.
de vedd komolyan aztán mondjad.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Pogba-ra aztán égető szükség lenne, még egy kötelező ember a cspatba, aki bárhogy tolja kezdő. Főleg jelenlegi formáját tekintve.H.E.H.E. írta: ddg+pogba = hamesz+morata+kb egy 50-es.
deal.
A prófeta szóljon beloled! Nekem mindegy mennyibe kerul az az akarki, csak valtsa be a hozzafuzott remenyeket meg azt a hypot, plane egy kapus
- ziro4vr
A legjobb kapusok az egész védelmet jobbá teszik, irányítanak, olyan karizmájuk van, ami egy biztonságérzetet ad az előtte futkosóknak, plusz a tudat, hogy pl haza lehet passzolni akármit, megoldja.Yazid írta:??jobb lesz a védelem is szerintem,
Ne mondd már nekem, hogy egy Buffon vagy Neuer esetén ezt nem vetted észre. És szerintem DDG már feljött erre a szintre.
Nem illik.
- H.E.H.E.
perfekt.Realista24 írta:Még nem is láttam a képet, de most megnézemAnthony írta:Uhh R24, te fotosoppoltad bele a 9-es mezbe Bappét a facebookon?
75 millió a kapusra, nevetséges!!
Szerk.: gyalázat!!!! kérem szépen, GYALÁZAT!
time for a change.
végre robbanékony, technikás csatárt akarok látni előre, aki nem úgy harapós, mint lajos a barcában, hanem ahogy kell.
in the meantime:
ddg+pogba = hamesz+morata+kb egy 50-es.MARCA | Mourinho Joe Hart-ot szánja DDG helyére. Ugyanakkor érdeklődnek James és Morata felől is.
deal.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
??jobb lesz a védelem is szerintem,
- ziro4vr
Hát az kecisok mondjuk. Buffon volt ennyire drága, de akkor még fiatalabb volt szerintem. De akkor is örülök neki, jobb lesz a védelem is szerintem, DDG-nek megvan az a karizmája ami kell oda hátra.Realista24 írta:Na látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal.
Amúgy meg Morata és Hamesz eladásából lesz lóvé rendesen, szóval MBappe még jöhet. Kölcsönből vissza a két spanyol, egy szélsővédő csere és kész.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még nem is láttam a képet, de most megnézemAnthony írta:Uhh R24, te fotosoppoltad bele a 9-es mezbe Bappét a facebookon?
Szerk.: gyalázat!!!! kérem szépen, GYALÁZAT!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Uhh R24, te fotosoppoltad bele a 9-es mezbe Bappét a facebookon?
Megyek veled én is ha elfogjuk szórakozni a gyereket.ezek után bappét nem hozzuk felgyújtom a gecibe az egészet.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Nem. itt a forumozok tobbsege azt varja, hogy fele annyi golt fogunk kapni. Legalabb. Ugyh én nagyon varom a torteneseket.megint a 10-15%-os javulásért annyi pénzt adunk, ki, hogy értelmetlen.
- H.E.H.E.
kapusért, aki már nem fiatal, ráadásul ex matrac ennyi pénzt kiadni, kabaré
semmirekellő az összes, semmiresejók, csak kiszedni a kapuból a labdát.
megint a 10-15%-os javulásért annyi pénzt adunk, ki, hogy értelmetlen.
ezek után bappét nem hozzuk felgyújtom a gecibe az egészet.
semmirekellő az összes, semmiresejók, csak kiszedni a kapuból a labdát.
megint a 10-15%-os javulásért annyi pénzt adunk, ki, hogy értelmetlen.
ezek után bappét nem hozzuk felgyújtom a gecibe az egészet.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ennyi pénzért, minimum Keylor világklasszis szintjét hoznia kell. Legalább. De remélem nem ennyi lesz. Ha meg igen és esetleg kellene nekik Bale, akkor ő meg 150 milla ennyi erőből.Yazid írta:Nem tudom, hogy osszefog-e jonni amennyi cirkusz volt mar ezzel az emberrel, a b opcio ki? Courtois? Még esélytelenebb. Es ha ő se jon ki lesz a c? Ja meg ha jon ddg ajanlom, hogy minimum elelvezzek tőleNa látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal
Nem tudom, hogy osszefog-e jonni amennyi cirkusz volt mar ezzel az emberrel, a b opcio ki? Courtois? Még esélytelenebb. Es ha ő se jon ki lesz a c? Ja meg ha jon ddg ajanlom, hogy minimum elelvezzek tőleNa látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal