Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 9:28

ericco írta:
Realista24 írta:Hogyan dőlnének be? Amikor évi 200-300 millió megy csak a nagyobb szponzoroktól, mellé még ott vannak a tv közvetítések, hakni túrák.
1. Nekem gyanúsak ezek a magas szponzori szerződések. Semmi sem indokolta, hogy ezek a szponzorok 2-3x annyit fizessenek az MU-nak, mint ami más csapatoknál megszokott, ez pedig teljesen szembe megy a piaci logikának. Pl a Chevy mire fel fizet több mint 100 millió fontot, mint mezszponzor, mikor máshol a legmagasabb mezszponzori pénzt ennek a fele, harmada, 40-45 milló €. Asszem a Barca fog ennyit kapni a japánoktól. Az Adidasról nem is beszélve. Mi nyomta fel ennyire az árakat? Mert kétlem, hogy pl. a Nike hirtelen csak úgy magától háromszor annyit akart fizetni a szerződésük lejárta után, és erre még rálicitált az Adidas. Ha a két gyártó bele is ment egy licitháborúba, számomra elképzelhetetlen, hogy végül így megháromszorozódott a szponzoráció.
2. A szponzorok sem fognak mindig fizetni a semmiért. Nemrég voltak olyan hírek, hogy már kezdik unni az EL-t.

Na mindegy. Kezd megint az lenni, mint ami a 2000-es közepén volt, hogy az Angol klubbok dupla fizetést tudnak kínálni a játékosoknak. Egy kapusnak nettó 12 milliót... :roll:
Az Adidast például az, hogy ők kapják az összes bevételt a mez és egyéb felszerelések eladása után. A ManU amerikai kézben van, a Chevy ezért lett jó áron elcsípve minden bizonnyal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 25., kedd 9:25

Realista24 írta:Hogyan dőlnének be? Amikor évi 200-300 millió megy csak a nagyobb szponzoroktól, mellé még ott vannak a tv közvetítések, hakni túrák.
1. Nekem gyanúsak ezek a magas szponzori szerződések. Semmi sem indokolta, hogy ezek a szponzorok 2-3x annyit fizessenek az MU-nak, mint ami más csapatoknál megszokott, ez pedig teljesen szembe megy a piaci logikának. Pl a Chevy mire fel fizet több mint 100 millió fontot, mint mezszponzor, mikor máshol a legmagasabb mezszponzori pénzt ennek a fele, harmada, 40-45 milló €. Asszem a Barca fog ennyit kapni a japánoktól. Az Adidasról nem is beszélve. Mi nyomta fel ennyire az árakat? Mert kétlem, hogy pl. a Nike hirtelen csak úgy magától háromszor annyit akart fizetni a szerződésük lejárta után, és erre még rálicitált az Adidas. Ha a két gyártó bele is ment egy licitháborúba, számomra elképzelhetetlen, hogy végül így megháromszorozódott a szponzoráció.
2. A szponzorok sem fognak mindig fizetni a semmiért. Nemrég voltak olyan hírek, hogy már kezdik unni az EL-t.

Na mindegy. Kezd megint az lenni, mint ami a 2000-es közepén volt, hogy az Angol klubbok dupla fizetést tudnak kínálni a játékosoknak. Egy kapusnak nettó 12 milliót... :roll:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 9:09

ericco írta:
Realista24 írta:A hírek szerint tárgyalhatunk De Geáról, vagy tárgyalunk is, első lépésben közöltük, hogy az évi 12 milliót nem akarjuk megadni neki :lol:
Ennyit keres elvileg a ManUban. Jó kezdés :mrgreen:
Ennyit nem is szabad.
Amúgy anno, mikor hosszabbított, pont az új fizetése miatt mondtam azt, hogy ez a hajó már elment.
Amúgy csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor dől be az MU ezek maitt a horribilis fizetések maitt. Ráadásul az eredmények sem jönnek.
Hogyan dőlnének be? Amikor évi 200-300 millió megy csak a nagyobb szponzoroktól, mellé még ott vannak a tv közvetítések, hakni túrák.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 25., kedd 9:07

Realista24 írta:A hírek szerint tárgyalhatunk De Geáról, vagy tárgyalunk is, első lépésben közöltük, hogy az évi 12 milliót nem akarjuk megadni neki :lol:
Ennyit nem is szabad.
Amúgy anno, mikor hosszabbított, pont az új fizetése miatt mondtam azt, hogy ez a hajó már elment.
Amúgy csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor dől be az MU ezek maitt a horribilis fizetések maitt. Ráadásul az eredmények sem jönnek.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 8:51

A hírek szerint tárgyalhatunk De Geáról, vagy tárgyalunk is, első lépésben közöltük, hogy az évi 12 milliót nem akarjuk megadni neki :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 22:39

palesz77 írta:R24, olvastál valamit arról, hogy Modric megy a Münchenbe? Most láttam Twitteren egy angol forrású hírt, hogy Coutinhot akarjátok majd, mert megy a horvát, de nem tudom, hogy az egész kamu, vagy csak a Coutinho rész..
Most hosszabbított. Kizártnak tartom. Pláne hogy angol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 24., hétfő 22:28

palesz77 írta:R24, olvastál valamit arról, hogy Modric megy a Münchenbe? Most láttam Twitteren egy angol forrású hírt, hogy Coutinhot akarjátok majd, mert megy a horvát, de nem tudom, hogy az egész kamu, vagy csak a Coutinho rész..
És Coutinhoval pótolnánk Modricot? hápp :ike:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 24., hétfő 21:53

R24, olvastál valamit arról, hogy Modric megy a Münchenbe? Most láttam Twitteren egy angol forrású hírt, hogy Coutinhot akarjátok majd, mert megy a horvát, de nem tudom, hogy az egész kamu, vagy csak a Coutinho rész..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 20:54

___Samy___ írta:Nem, ez már a legújabb sérülése.
Úgy érti, hogy már volt neki korábban is. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 24., hétfő 20:52

Nem, ez már a legújabb sérülése.

Egyébként azt tudja valaki, hogy Lucas miért nem volt még csak a keretben sem? Nem mintha hiányzott volna a mostani formája, csak érdekes, hogy kimaradt.

Ja, bocs, igazad van. Kicsit félreolvastam :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2017. április 24., hétfő 20:55-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. április 24., hétfő 20:27

Realista24 írta:Megvan az első igazolása Zidane-nak. Vallejo már Valdebebasban van, műtétről nincs szó, elkezdte a rehabilitációs programot. Frankfurtba már nem tér vissza. Cél az U21-es EB-re való felépülés.
ez már nem az első sérülése igaz??
én bízok benne, csak nehogy annyit legyen sérült, mint Varane...

nem lenne jó, ha csak egy kh-ra ( Nacho) lehetne stabilan számítani. a többiek meg vagy eltiltásveszélyesek
vagy sérülékenyek lennének

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. április 24., hétfő 15:35

Realista24 írta:Megvan az első igazolása Zidane-nak. Vallejo már Valdebebasban van, műtétről nincs szó, elkezdte a rehabilitációs programot. Frankfurtba már nem tér vissza. Cél az U21-es EB-re való felépülés.
Ezzel akkor tuti h nem marad pepe ugye?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 14:51

Megvan az első igazolása Zidane-nak. Vallejo már Valdebebasban van, műtétről nincs szó, elkezdte a rehabilitációs programot. Frankfurtba már nem tér vissza. Cél az U21-es EB-re való felépülés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 23., vasárnap 10:55

Nahát, CR-t dícsérő cikkek a goal.com-on, el sem hiszem :lol: :ozil:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2017. április 23., vasárnap 10:53

Kerlon írta:Elvileg a MU a Morata Varane párost kéri De Geaert. Előbbiert jó, hogy érdeklődnek, Ibra sérülése után úgy is muszáj csatárt venniük.

Varanet továbbra sem szabad bealdozni, mert hiába mondjátok, hogy nem fejlődik, de ő 18 évesen vilagklasszis szintre rakta a mércét.
Varanet nagy hiba lenne eladni valóban, de nem is fogják szerintem, pláne Zidane nem fogja engedni. Amúgy a MU állítólag nagyon Griezmannra van kiélezve, Mbappé gondolom náluk is fel fog merülni, mint mindegyik topklubnál a nyáron.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 23., vasárnap 9:12

Elvileg a MU a Morata Varane párost kéri De Geaert. Előbbiert jó, hogy érdeklődnek, Ibra sérülése után úgy is muszáj csatárt venniük.

Varanet továbbra sem szabad bealdozni, mert hiába mondjátok, hogy nem fejlődik, de ő 18 évesen vilagklasszis szintre rakta a mércét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 22., szombat 17:56

Nézem a hátralévő meccseinket, hát, nem lesz egyszerű. Főleg, hogy egy hónap alatt 9 meccs, ha bejutunk a BL döntőbe. Ugye már holnap egy Clásico, utána egy kiesés ellen küzdő Depor idegenben, Valencia, BL meccs, kiesés ellen küzdő Granada, BL, Sevilla otthon és a végén egy remélhetőleg fáradt Celta.

Úgyhogy nagyon nem jó nekünk holnap az X. Ki kell használni, hogy jobb állapotban vagyunk minden szempontból és akkor majd nem kell izgulni, ha egy Depor esetleg megtréfál minket, vagy egy Valencia megint élete meccsét játsza.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 22., szombat 13:09

BBeno írta:másik oldalról ha valamelyik bíró a videóbíró ellenére elfújja a meccset az meg negyedosztály a következő 2 hónapban. ennyi.
Nem, akkor mindegyiket a megye 3-ba küldeni. Ott megtudnák, hogy ki a magyarok istene. :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 22., szombat 13:02

videobíró sok mindenen köztük ezen is változtatni fog. egyből be kell vezetni hogy csak a CSK beszélhessen a sporival. ( ha a kapus a CSK akkor egy előre kinevezett mezőnyjátékos) aki más hozzászól az sárga, egy ideig még pampognának de rájönnek hogy csak maguk ellen pofáznak a játékosok. én nem akarom megvédeni a sporikat mert hétről hétre nevetséges amit lehoznak, egyáltalán nem tisztelem őket mert agyon vannak védve a fifa, uefa által akkor is ha szétcsalják a meccset, lásd ovrebő és aytekin de a videóbíró után amelyik agyatlan játékos a bíró döntését megkéőrdőjelezi a CSK-n kívül az kapja meg a sárgát és ha kell a 2.
sárgát is. másik oldalról ha valamelyik bíró a videóbíró ellenére elfújja a meccset az meg negyedosztály a következő 2 hónapban. ennyi.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 22., szombat 13:00

L.Miki írta:Nem szoktam ilyeneket belinkelni, de most Horti írásával tökéletesen egyetértek.
Nem akartam pedig felhozni, de ha már szóba jött... Amit Neymar megint lenyomott, az megint bicskanyitogató volt. Idegből rálegyint (vagy nem is tudom minek nevzik ezt) a sporira, csak figyelmeztetés. Utána a Messi féle pofára esés után hátulról bele száll Pjanicba (?) És megint végig játsza a meccset... Suarez is eljátsza ugyanezt, kalimpál össze-vissza, hogy hülye vagy spori. És basszus ezek nem 1-1 alkalmak, ez rendszeres. Nálunk is vannak ilyen problémák azért, ha őszinték akarunk lenni, de nem ilyen szintű.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: