Kommentáld a híreket
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Több tiszteletet a bíróknak
Nem szoktam ilyeneket belinkelni, de most Horti írásával tökéletesen egyetértek. Szégyen ami a pályán történik egy- egy esetnél. A bírók le vannak degradálva, akiknek joguk van ítéletet hozni, de azt mégsem fogadják el és szidják (és itt most nem arról beszélek, hogy hibátlannak ítélem őket, meg hogy nem hibáztak, hibáznak). Mintha a bíróságon a bíró meghozná az ítéletet és a vádlott meg az ügyvédje azonnal elkezdenének hozzászaladni és ordibálni, vagy az esemény után a szobájában megtámadni. Vicc. Nagyon jó írás.
Nem szoktam ilyeneket belinkelni, de most Horti írásával tökéletesen egyetértek. Szégyen ami a pályán történik egy- egy esetnél. A bírók le vannak degradálva, akiknek joguk van ítéletet hozni, de azt mégsem fogadják el és szidják (és itt most nem arról beszélek, hogy hibátlannak ítélem őket, meg hogy nem hibáztak, hibáznak). Mintha a bíróságon a bíró meghozná az ítéletet és a vádlott meg az ügyvédje azonnal elkezdenének hozzászaladni és ordibálni, vagy az esemény után a szobájában megtámadni. Vicc. Nagyon jó írás.
- ___Samy___
AS (is) lehozta, szóval biztos nem csak egy felröppent dologról van szó.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- rolandantal
Volt már fellebezés, amit visszautasítottak.Navamiro írta:Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.
Tegnap kellett volna beadni az esetet a sportbírósághoz, de azt állítják Neymar esete nem volt közte.
Nagyon csekély esélyt látok arra, hogy a cikkek által megírt 'taktikázás' sikeres legyen. (mármint az, hogy későn adják le - mert ez megtehető, ugyanis 15 napja van a klubnak - a kérvényt, és ezáltal felfüggesztést kérnek, mindaddig, amíg nem kerül sor a döntéshozatalra)
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
jól írod, azzal próbáltak trükközni h csak péntek délután, a határidő legvégén nyújtották be a fellebbezést, így elvileg hétfőre csúszott volna át az ügy megtárgyalása, így Neymar játszhatott volna vasárnap, hiszen amíg folyamatban van az ügy, addig nem érvényes az eltiltás, de nem értek el vele semmit, mert ma délben összeült a rendkívüli testület, úgyhogy délutánig megszületik majd a döntésNavamiro írta: Mondjuk ez a hír így nem tudom mennyire igaz, a managing madrid fb-je tette ki, de nem tudom melyik laptól szedték.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sztem ezt nem nagyon tehetik meg, ha igaz a hír. Bár ha játszik, játsszon. Úgy kell elverni őket, hogy p is a pályán legyen. Sírjon csak kamuból, mint a bl kiesés után.
A transzferbannal is így játszadoztak, amíg a CASnal van a labda, addig felfüggesztik az ítéletet. Úgy tudom. vagy ezt mi is eljátszottuk? Már nem tudom. Mindenesetre ez egy büdös nagy csalás.El Sie7e írta:miért játszhatna? mit gondolnak ezek amíg érvényben van a 3 meccs, addig hiába fellebbeznekNavamiro írta:Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.
Mondjuk ez a hír így nem tudom mennyire igaz, a managing madrid fb-je tette ki, de nem tudom melyik laptól szedték.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
miért játszhatna? mit gondolnak ezek amíg érvényben van a 3 meccs, addig hiába fellebbeznekNavamiro írta:Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Persze, hogy lehetne jobb is. Mondom, engem is kicsinál már a mozgásával. De egy Carvajal mögé kit rakjanak padra? Ha egy kölyök Castilla-s lenne az, akkor sem lennénk előrébb. Tejeró nekem is tetszene egyébként, de mit csinálna, ha pl neki kéne 1-2 hónapot lenyomnia? Ugyanott lennénk ahol a part szakad. Anyagi szempontból előrébb lennénk, de míg ezt a minimális szintet tudni hozza én többet nem fogom csesztetni, mert pihentetésre alkalmas, többet meg nem várok el tőle.donor írta:Nem értünk egyet, nagyon nem. 19 meccsen játszott 1500 percet és 2 meccset hozott le a csapat kapott gól nélkül. Alapból sok gólt kapunk, de ha Danilo játszik, akkor borítékolható az oldaláról a gól. Mindegy, hogy kiesőjelölt az ellenfél. Egy ideális csere védőnek én azt gondolom, aki gyengébben támad, de a védekezést maradéktalanul lehozza, lásd Nacho. Nyáron is ez mondta a nagy többség, hogy cserének jó, de ha játszik rendre bizonyítja, hogy nem. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha 1, 2 hónapot rendre neki kellene kezdeni, vagy még többet. Baloson még elviselhető, de az is csak Ramos miatt van. Mellé betehetsz egy zsámolyt is, nagy valószínűséggel megoldja úgy is
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem értünk egyet, nagyon nem. 19 meccsen játszott 1500 percet és 2 meccset hozott le a csapat kapott gól nélkül. Alapból sok gólt kapunk, de ha Danilo játszik, akkor borítékolható az oldaláról a gól. Mindegy, hogy kiesőjelölt az ellenfél. Egy ideális csere védőnek én azt gondolom, aki gyengébben támad, de a védekezést maradéktalanul lehozza, lásd Nacho. Nyáron is ez mondta a nagy többség, hogy cserének jó, de ha játszik rendre bizonyítja, hogy nem. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha 1, 2 hónapot rendre neki kellene kezdeni, vagy még többet. Baloson még elviselhető, de az is csak Ramos miatt van. Mellé betehetsz egy zsámolyt is, nagy valószínűséggel megoldja úgy isM1Ö írta:Dehogynem megy el. Még a baloson is voltak jó meccsei, mostanában a jobboson is. Nem játszik sokat, kis túlzással olyan, mintha nem is lenne, 10 meccsenként játszik egyet... Akkor miért ne menne el ilyen kiesők ellen pl? Én is szarul vagyok, már a mozgásától is, de ha ezt hozza amit az utóbbi időbe, akkor tökéletes csere jobbos/balos lesz. Ott van még Nacho is. Szóval kánaán van.donor írta:Az a baj, hogy Danilo NEM megy el cserének sem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt ne nagyon hangoztasd... Veri Morata is a gólokat, csereként. Lewa meg vagy 3 éve egy Bayernnek a kulcsjátékosa. Hasonló stílusúak ketten, de azé" ne má'.... Lehet, hogy majd valamikor Morata is olyan kaliber lesz, mint a lengyel, de per pill nem lehet őket egy lapon említeni.Navamiro írta:Nem igazan erdekelnek az utalok. Morata veri a golokat, ennyi. Lewa mennyivel jobb? Osszjatekban semmi.
Dehogynem megy el. Még a baloson is voltak jó meccsei, mostanában a jobboson is. Nem játszik sokat, kis túlzással olyan, mintha nem is lenne, 10 meccsenként játszik egyet... Akkor miért ne menne el ilyen kiesők ellen pl? Én is szarul vagyok, már a mozgásától is, de ha ezt hozza amit az utóbbi időbe, akkor tökéletes csere jobbos/balos lesz. Ott van még Nacho is. Szóval kánaán van.donor írta:Az a baj, hogy Danilo NEM megy el cserének sem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont ma villant be Trezeguet gólja 2005-ből...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En úgy írnám hogy a sorozat ket nagy esélyese kiesett de a legnagyobb riválisunk bent van. A Juve. Ahogy Hehe írta masik topicban, közel 20 eve szopatnak minket.Galacticos írta:Nekem meg ebbol a helyzetbol mar mind a ketto kell.Jim írta:a bajnokság a legfontosabb
idén engem nem érdekel a bl, de olyan régen voltunk bajnokok
idén nem szabad a Barcának leadni a ligát...
Bl-ben negy kozott papiron eselyeskent. A ket legnagyobb rivalisunk kiesett.
Bajnoksagba vezetunk, kevesebb meccsunk van es raadasul otthon jatszunk, kell a liga is meg a bl is. Foleg igy a cimvedes kapujaban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Nekem meg ebbol a helyzetbol mar mind a ketto kell.Jim írta:a bajnokság a legfontosabb
Bl-ben negy kozott papiron eselyeskent. A ket legnagyobb rivalisunk kiesett.
Bajnoksagba vezetunk, kevesebb meccsunk van es raadasul otthon jatszunk, kell a liga is meg a bl is. Foleg igy a cimvedes kapujaban.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Llorente Casemiro cserének kell
vagy ha jó lesz helyette a kezdőbe
vagy ha jó lesz helyette a kezdőbe
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a bajnokság a legfontosabb
- BlancoMark
Május 13/14-én a Sevillával játszunk otthon, aztán 17-én a Celta ellen idegenben, majd 20/21-én a Malagával, szintén idegenben. (Fbrol)
Elotte meg még BL visszavago is lesz 10en. Ezek utan azt mondom muszaj a hetvegen nyerni ha nem akarjuk hogy az utolso pillanatokban elusszon a bajnoksag. Padlon van a Barca lelektanilag es jatekban is, Neymar se lesz. Ha ezek utan lotyogunk tartogatva az x-et vagy esetleg kikapunk es belemegyunk ebbe a szakaszba szűk elonnyel akkor nagyon csalodott leszek.
Elotte meg még BL visszavago is lesz 10en. Ezek utan azt mondom muszaj a hetvegen nyerni ha nem akarjuk hogy az utolso pillanatokban elusszon a bajnoksag. Padlon van a Barca lelektanilag es jatekban is, Neymar se lesz. Ha ezek utan lotyogunk tartogatva az x-et vagy esetleg kikapunk es belemegyunk ebbe a szakaszba szűk elonnyel akkor nagyon csalodott leszek.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
csak akkor hoznam a 2 fiatal franciat, ha a BBC-bol legalabb ketten mar tavoztak, 1-2 ev. De lezsiroznam oket addig is,
Neztem a Monaco-Dortmund meccset szerintem rosszul hasznalja Tuchel Dembelet. Elegge hatra vonja, keveset erkezik a kapu ele. Jobban kellene tamadnia, talan jovore amint Auba elment, kozelebb jatszhat a kapuhoz. Viszont a Dortmund is akkor jatszott jobban amikor Dembelet becsereltek. Nezzetek meg a golpasszat ahogy 1vs1-ben megveri Mendyt.
Szoval eloszerzodes vagy vegyuk meg oket es marad Jamal meg 1-2 evet kolcsonbe.
Neztem a Monaco-Dortmund meccset szerintem rosszul hasznalja Tuchel Dembelet. Elegge hatra vonja, keveset erkezik a kapu ele. Jobban kellene tamadnia, talan jovore amint Auba elment, kozelebb jatszhat a kapuhoz. Viszont a Dortmund is akkor jatszott jobban amikor Dembelet becsereltek. Nezzetek meg a golpasszat ahogy 1vs1-ben megveri Mendyt.
Szoval eloszerzodes vagy vegyuk meg oket es marad Jamal meg 1-2 evet kolcsonbe.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Az a baj, hogy Danilo NEM megy el cserének sem. Nem engedheti meg a Real Madrid, hogy a csere védőjét ne merje játszatni, mert mindig benne van, hogy gólt, gólokat kapunk róla/miatta. Ugrabugrál a pályán, mint valami gazella, állandóan fent reked, helyezkedni abszolút nem tud, egyszerűen ő az a játékos, akire ki merem jelenteni, hogy "nem Real szint", sőt a játék egyetlen elemében sem képes vállalhatót hozni. Nagyon csalódott leszek, ha jövőre is velünk marad, mert egyértelműen veszélyezteti a csapat sikerét.wZoLee7 írta:Ezzel most egyet kell érteni. Ha Vallejo rendben lesz ezzel a sérüléssel akkor védő is csak Marcelo mögé kell. Ekézzük Danilot, én sem szeretem, de ő már itt van, cserének elmegy.H.E.H.E. írta:hagyjátok már azt a fáradt levandovszkit.
volt másfél jó éve a dortmundban, elment sok pénzért a bájernbe, aztán ettől jobb ő már nem lesz.
egy csatár van jelenleg, akiért érdemes pénzt kiadni, az meg a monakóban játszik és nem kolumbiai.
dembele is kicsit lejjebb vett a kezdeti lelkesedésből, bár ő még viheti valamire, a középszer dortmundot kéne otthagynia hozzá.
más támadóért én nem adnék pénzt, esetleg egy középső vagy szélső védő jöhet.
Llorentet is olvastam feljebb hogy majd visszahozzuk, de minek? Legyen két vkp-sunk? Akkor Isco és Asensio mikor és hol fog játszani?
hehe pedig jól mondja. Abban a gyerekben van valami megfoghatatlan, valami olyan, ami kevesekben lelhető fel a mezőnyben. Lehet, hogy idővel befürdik, megreked, elszáll, de most olyan lehetőség van benne, amit szökő évente találni. Testfelépítés, tempó, higgadtság, játék intelligencia. Pazar játékos lehet belőle.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
A LEGNÉPSZERŰBB KÜLFÖLDI FUTBALLKLUBOK KÍNÁBAN A NIELSEN FELMÉRÉSE SZERINT
1. Real Madrid (127 millió szurkoló)
2. Internazionale (106 millió)