Megy a meccs!
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Megy a meccs!
Miert nem cserelunk?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Teljesen egyértelmű les volt, a 16-os vonal előtt volt a lába, a védőé pedig rajta. Azért a videobíró a leseknél eddig tökéletesen vizsgázik.
les.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na....
Les??? Nem les???
Szerintem egyvonal.
Les.
Les??? Nem les???
Szerintem egyvonal.
Les.
Faszomat.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Zizou-n kívül az összes edzőnknek volt ilyen meccse.
Ez nem tudom h lehet...
Ez nem tudom h lehet...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ma megmutatjuk a tiki talán összes gyengeséget. mintha egy széthulló barca lenne a pályán, akik reflexből csináljak, amit tanítottak. annyi hogy nekünk nem volt 6 kupás mindenkit szoptató időszakunk ezzel a játékkal.
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Az a baj, hogy ezt minden szezonban eljátszátok és ahogy régebben, most is túl korán születnek meg a negatív konzekvenciák egy meccs után... Pedig ez a legkomolyabb háttértudással rendelkező fórum, nem egy Facebook társaság
Nemrég még a “farkasok” elleni remeklés után mindenki optimista meg bizakodó volt, de ahogy az a 3:0 is csak önmagában vizsgálható és nem lett jobb tőle a csapat, így e verességnek sincs önmagán túlmutató jelentősége és nem lesz tőle rosszabb a keret...
Nemrég még a “farkasok” elleni remeklés után mindenki optimista meg bizakodó volt, de ahogy az a 3:0 is csak önmagában vizsgálható és nem lett jobb tőle a csapat, így e verességnek sincs önmagán túlmutató jelentősége és nem lesz tőle rosszabb a keret...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem a labdabirtoklással van a baj, sőt, első két gólt megúszhattuk volna ha nem ívelgetünk hanem okosba megtartjuk és picit lassítjuk a játékot. Bár ugye ehhez kellene üresbe mozgás, de minek azt ha fel lehet vinni a mezt is.
De inkább Ramos ívelget, Marcelo legalább négyszer íveli rá Asensiora vagyis ívelné, de inkább kirúgja a faszba vagy bele a védőbe.
Ja és persze Kroos és Modric is élesebb kellene legyen, Casemiro is vicc.
De inkább Ramos ívelget, Marcelo legalább négyszer íveli rá Asensiora vagyis ívelné, de inkább kirúgja a faszba vagy bele a védőbe.
Ja és persze Kroos és Modric is élesebb kellene legyen, Casemiro is vicc.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
RealAsensio írta:Egyebkent a Lopi fele foci a kisebb, vagy ovatosabb futball jatszo csapatok ellen hatasos, az ilyen Sevilla, Barca, Bayern, Atletico fele csapatokat kontrakkal kellene szetverni. Engedni oket, jojjenek csak, stabilnak maradni, aztan elmenni parszor es kimeletlenul bevarrni. Ez a labdabirtoklos jatek az ilyen eroszakos csapatok ellen nem eleg.
Ezt az elmúlt években első kézből tapasztaltuk meg.
Csak eddig f@sznak nem azon a bizonyos rossz oldalán álltunk.
ZIDANE
Hátha jön egy piros+tizi kombó és onnan még akármeg is lehet.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Ja.. és valaki szólhatna neki a szabi ügyben...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Leultem, bekottem a stremet, utolag is koszi, ha mar Vajna Mikulas Ur megneheziti az eletunket. Mondom lesz egy jo parazs, adok kapok meccs. Erre egy sima nagycsapat vs kiesojelolt meccs kepe rajzolodik ki. Remelem a masodik felidore felporognek a sracok, h legalabb megerje ilyen sokaig fenn maradni es nem egy simazast lassak.
- ateeemadrid
menjmár innen geci.MorataMartin írta:Nálam már az Atletico meccs után elfogyott a bizalom, Lopetegui egy rossz edző, aki megbukott a Portónál, itt is meg fog. A nagycsapatok ellen nulla ez pali, nekem egy az egyben Benitez. Szval nálam innentől #lopeteguiout
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Én végignézem. Együtt sírunk, együtt nevetünk.
Ez a Ramos-Marcelo tengely hihetetlenül veszélyes. Saját magunkra. Navassal egységesebb a védelem. A 43. percben meglepve tapasztaltam, hogy Ase még a pályán van. De a 10es mez azért kellene. Az még odébb lesz, öcsém. Pad harmatgyenge, nem tud érdemben hozzátenni és Lukácsot nem ússzuk meg.
3-1ről döntetlenre let volna esély, így más semmire. Mivel minden mindegy, Vini Ceba irány a pálya. Jól mozogtak együtt nyáron. Meglep, de Béla akar a legjobban.
A szétzúzott barca önbecsülését sikerült 45 perc alatt teljesen helyreállítani. Ez most ilyen lett.
Ez a Ramos-Marcelo tengely hihetetlenül veszélyes. Saját magunkra. Navassal egységesebb a védelem. A 43. percben meglepve tapasztaltam, hogy Ase még a pályán van. De a 10es mez azért kellene. Az még odébb lesz, öcsém. Pad harmatgyenge, nem tud érdemben hozzátenni és Lukácsot nem ússzuk meg.
3-1ről döntetlenre let volna esély, így más semmire. Mivel minden mindegy, Vini Ceba irány a pálya. Jól mozogtak együtt nyáron. Meglep, de Béla akar a legjobban.
A szétzúzott barca önbecsülését sikerült 45 perc alatt teljesen helyreállítani. Ez most ilyen lett.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Gyenge a játékunk, a Sevilla meg jól játszik, nehéz terep meleg meccs , nem szabad feladni!! hátha egy X még meg lehet csípni,sajna nagyon fásult a társaság. fel kell pörögni a 2 félidőre
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Én igazából nem is bosszankodnék, sőt, elmúlt évek varázsa után nem kérhetünk számon szerintem semmit.
Csupán az böki a csőröm, hogy ebbe az irányba mentünk el már ami a stilusunkat illeti jelen pillanatban.
Csupán az böki a csőröm, hogy ebbe az irányba mentünk el már ami a stilusunkat illeti jelen pillanatban.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyebkent a Lopi fele foci a kisebb, vagy ovatosabb futball jatszo csapatok ellen hatasos, az ilyen Sevilla, Barca, Bayern, Atletico fele csapatokat kontrakkal kellene szetverni. Engedni oket, jojjenek csak, stabilnak maradni, aztan elmenni parszor es kimeletlenul bevarrni. Ez a labdabirtoklos jatek az ilyen eroszakos csapatok ellen nem eleg.
- mocsok
Azt a kurva ez de szanalmasra sikerult.MorataMartin írta:Nálam már az Atletico meccs után elfogyott a bizalom, Lopetegui egy rossz edző, aki megbukott a Portónál, itt is meg fog.