Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 19., szerda 13:37

A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:33

dzsi91 írta:
Nem lehet rajtatok fogást találni :lol:

Nade nembaj Carlo, a duodecima ünnepségre énekelhetne egy nadas mas-t acapella :mrgreen: részese volt ő is ha végül sikerülne :D
Előfordul, hogy egy sima bajnoki után felületesen nyomatom esetleg a fordítást, de egy ilyen meccs után illik több forrásból dolgozni, a későbbi félreértések elkerülése miatt. Meg bevallom, magam is nehezen hittem el, hogy ilyeneket mondott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 13:31

Realista24 írta:
dzsi91 írta: Német felirattal is bírózott ha jól fordították olaszról.Amolyan Carlosan,de azt leszögezte,hogy nem azt mondja,hogy nyertek volna ha nincs a kiállítás csak,hogy a bíro hibázott.

Madridom is lehozta: "Nem mondom azt, hogy egy jobb bíróval továbbjutottunk volna.” :mrgreen:
Nem lehet rajtatok fogást találni :lol:

Nade nembaj Carlo, a duodecima ünnepségre énekelhetne egy nadas mas-t acapella :mrgreen: részese volt ő is ha végül sikerülne :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:27

dzsi91 írta: Német felirattal is bírózott ha jól fordították olaszról.Amolyan Carlosan,de azt leszögezte,hogy nem azt mondja,hogy nyertek volna ha nincs a kiállítás csak,hogy a bíro hibázott.

Madridom is lehozta: "Nem mondom azt, hogy egy jobb bíróval továbbjutottunk volna.” :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 13:24

Realista24 írta:
Ancelotti nyilatkozatát nemvágom milyen szövegkörnyezetben volt,de ő is kapja meg ha bírózott.
Azért elég hosszan ekézte a bírókat, szövegkörnyezet ide vagy oda. Amúgy három helyen is olvastam, nem akartam hülyeséget írni. Remélem sikerült :mrgreen:
Német felirattal is bírózott ha jól fordították olaszról.Amolyan Carlosan,de azt leszögezte,hogy nem azt mondja,hogy nyertek volna ha nincs a kiállítás csak,hogy a bíro hibázott.

Ez számomra csalódás tőle,de nyilván valamit mondani kell azt meg nem mondhatja,hogy azért estünk ki mert Vidal egy kretén :D

Rummenigge is kulturált volt 2 weltklasse manschaft aztán 1 perc nonstop bírózás,meg hogy le a kalappal a bayern előtt nagyot küzdöttek a sérült játékosok stb.

Fullkreténbe vidal tolta(meg talán robben,lewa),lahm is diplomatikus volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 13:17

Az nekünk miért jó, ha a másikat büntetik?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 19., szerda 13:06

ha Ancelotti tényleg ennyire bírozott az nekem óriási csalódás. játékosok az egy dolog de tőle nem ezt szoktam meg és nem várnám :'(
lehet nem esett neki jól hogy a másodedzője 2szer is padlóra tette taktikailag :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:03

Ancelotti nyilatkozatát nemvágom milyen szövegkörnyezetben volt,de ő is kapja meg ha bírózott.
Azért elég hosszan ekézte a bírókat, szövegkörnyezet ide vagy oda. Amúgy három helyen is olvastam, nem akartam hülyeséget írni. Remélem sikerült :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 13:02

Féltem,hogy a bayern verés majd abszolút esélyessé tesz minket és majd el jinxeli nekünk a címvédést a tömeg.De ez így jó,továbbra is maradunk a makkos madrid.Abszolút favoritként nem is lehet címet védeni.Reméljük a végén nagy arconcsapás lesz mindenkinek ha sikerül :D

+nem akarok kukacoskodni de hamár Mourinho porkézására kapott büntit akkor a muntyen is kapja meg a magáét a kirohanásaik miatt.Ancelotti nyilatkozatát nemvágom milyen szövegkörnyezetben volt,de ő is kapja meg ha bírózott.

Elhiszem,hogy frusztráltak de a legrosszabb amit tehetnek ha kassain vergődnek és ezzel altatják magukat.Olyan szinten szívás egész évben a bundesligában altatni magukat,hogy aztán európában találkozzanak egy 2-3 szintel gyorsabb csapattal..erre valamit kikéne találjanak mert gyorsan kieshetnek a top 4-5ből,ha még ott vannak egyáltalán.+az aranygenerációjuk is kiment,jól elszúrták az egészet.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 19., szerda 13:01

rolandantal írta:...
szerintem senki nem vitatja hogy Casemironak is simán mehetett a piros, én személy szerint a tizinél azthittem kiszórja de nem. Vidal "szabályos" szerelése se volt szabályos valahol valaki linkelt egy pöpec gifet róla látszik hogy először elrúgja Asensio lábát de halmozottan bármikor ki lehetett volna szórni. Robben tizije nálam véleményes, szerintem szokásosat homorított Kassai meg benyelte ez van. a másik oldalon meg Casemiro homorított ugyanolyat azt meg nem. nem csak Kassai volt gyenge hanem en bloc a 6 fős bírói gárda. lesek, tizik, lapok, ez már nem az ő szintjük volt. kár érte mert a legnagyobb európai párharcot cs*szték szét, és nélkülük is ha nem is simán de meglett volna a párharc.

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 19., szerda 12:52

Ha azt tartjuk, hogy Vidal jogosan kapott pirosat (mert szerintem is megérdemelte, szerelés ide vagy oda) akkor azt is be kell látnunk, hogy Casemiro is elhagyhatta volna a pályát, mert:

- Casemiro első olyan szabalytalansága, amiért jöhetett volna a sárga a 38. perc elején volt, amikor egy kontrát állított meg. De nem jött a sárga. (Robben ellen)

- Egy perc sem telt el és a 38. perc végén Casemiro odalépett Vidalnak elkésve. Ezt sem követett sárga lap, csak szabadrúgás. Ez a második belépő nem minden játékvezetőnél ért sárga lapott, elfogadhatjuk így, de egy percen belül a második volt, és ezt figyelembe véve Kassai már előkellett volna húzza a figyelmeztetést, de ez is elmaradt.

- Aztán jött egy ismét vitatott szituáció, a büntető. Casemiro és Robben között volt kontakt, nem minden játékvezető fújja be valóban, de itt nincs miért fenn akadni. Mert egyik oldalon azt mondják volt kontakt, másik oldalon meg azt, hogy alig volt és dobta is magát. (fordított esetben is történhetett volna, és akkor madridiak lehettek volna felháborodva, hogy márpedig volt kontakt és az büntető)
A lényeg, hogy ezután sem jött sárga lap Casemironak. (pedig itt már rendelkezett egy sárga lappal)

- 79. percben ismét odalépett eléggé csúnyán Robben-nek, Casemiro, de ezért sem kapott lapot, csak szabadrúgás.

Ezeket követően, 84. percben történt 'szabályos' szerelését követően, Vidalt kiállították, amit nem kellett volna.
(vagyis nem akkor kellett volna, habár az egész meccses teljesítménye alapján jogos volt a kiállítás, de Casemiro-val karonfogva kellett volna lesétáljanak a pályáról)

A két les-gól már csak olaj volt a tűzre, ami azt a vitát illeti, ami kerekedett a meccs után, de a végső következtetésem az, hogy megérdemelten jutott tovább a Madrid, a bírói teljesítmény nagyon pocsék volt és kár vitázni már a megtörténteken.

Barca drukker.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 12:47

Én csak azt remélem, hogy Péreznek még maradt három meccsre pénze :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. április 19., szerda 12:45

Gyökér mind, ennyi. Vidal második sárgájánál már eleve a szándék is megfontolandó volt, Asensio előtt megy jóval a labda, Vidal meg hátulról csúszik oda. Egyébként én is azt vallom, hogy a taposását még elnézte Viktor, de utána már nem tudott mit csinálni. Adíos, sárgadinnye :)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 19., szerda 12:23

Történelmi fordítás vs elcsalta a bíró a meccset.

Hát elmennek ezek mind a fukkomba.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 19., szerda 11:18

mondjuk az csoda volt hogy Casemiro nem pirosodott be mert bőven mehetett volna ő is. borzalmas teljesítmény a bírói csapattól

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2017. április 19., szerda 11:13

Igen, a második akkor nem lett volna sárga, ha a meccs első szabálytalansága lett volna.

És Vidal nyilatkozata :lol: szerintem ő titokban real-szurkoló... münchenben kihagyott tizi, tegnapi erőltetett piroslap :lol: kösziartúr

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 19., szerda 11:01

Laci írta:Ha még nem volt:
már a 48.percben le kellett volna küldeni vidalt - videó
és
jó minőségű gif a második sárgájáról

Mindkettő sárga nálam. Ezeket látva meg nincs is miről beszélni... egy félidőt emberelőnyben kellett volna játszanunk.
Lehetne sorolni, hogy miket néztek el a játékvezetők, de a két meccset figyelembe véve teljesen megérdemelt továbbjutás.

Fbra érdemes felnézni ilyenkor, popcorn, kóla, fun :D :lol:
perfekt felvételek. 48ban sima 2ik sárga. Asensio-s nálam nem sárga csak sima szabi lenne de kumulatívan ott telt be, egy büdös szava nem lehet

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2017. április 19., szerda 10:57

Ha még nem volt:
már a 48.percben le kellett volna küldeni vidalt - videó
és
jó minőségű gif a második sárgájáról

Mindkettő sárga nálam. Ezeket látva meg nincs is miről beszélni... egy félidőt emberelőnyben kellett volna játszanunk.
Lehetne sorolni, hogy miket néztek el a játékvezetők, de a két meccset figyelembe véve teljesen megérdemelt továbbjutás.

Fbra érdemes felnézni ilyenkor, popcorn, kóla, fun :D :lol:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. április 19., szerda 10:53

kis köcsög vidal te joég miez a nyilatkozat, remélem kap még vagy 10 meccset :D nem, hogy inkább magába roskadva sírna a zuhany alatt, hülye majom... csak nem tudja elviselni, hogy igazából rajta ment el az ESÉLYE a bayernnek,hogy tovább mehessenek, de mindegy is mert ellopták a meccset :)
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 10:52

Realista24 írta:Mystory, vágom.
Amúgy a facé követed :lol:
Én nem, egyik haver küldte a képet és úgy követtem be, hogy lássam én is nem hazugság-e, de már visszavontam. :lol:

Vissza: