tehát két napja a meteórákon él mindentől elzárva. értem.Emanuel Santos, a Cristiano szobor elkövetője: "Nem kaptam egyetlen negatív visszajelzést sem a szoborral kapcsolatban. Cristianónak tetszett. Nem tehetsz mindenkinek a kedvére."
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
3 meccs alatt belopná magát Ramos szívébe, onnantól kedvenc lenne rögtön.
Nem illik.
Kova is. de ez most nem lényeg.talán Zizu tud vmicsét olaszul.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane perfekt olasz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mert De Geaban nincs meg? Ő már évek óta hozza a klasszis szintet, két különböző bajnokságban bizonyítva, míg az olasz 1 éve került be a köztudatba. Azért itt teljesen más lesz a hangulat, az elvárás, itt mondhatni heti 2 meccsen kell folyamatosan toppon lenni, ami azért teljesen más, mint heti egy olasz bajnokit lehozni.donor írta:Egyet értek. Benne megvan minden, hogy Ikerhez hasonlóan világlegjobbja legyen nagyon hosszú ideig. Az meg hogy fiatal és lenéznék egy akkora ökörség, hogy csak úgy rotyog. Most iszonyatosan jó az öltöző a képek alapján. Meg kell nézni, hogy valaki olyan lő gólt, aki nem szokott elég sűrűn, fülig ér mindenkinek a szája (igen, még CR-é is ) és úgy örülnek neki. Navast sem baszogatják, megteszi a sajtó, amit sajna nem bír el. Ebben szerintem az olasz profin helyt állna.ziro4vr írta:Mindkettő tökéletes lenne, de én a Don mellett teszem le a voksom. Szerintem jobb lesz mindenkinél.
Emelett elég fontos tényező, h De Gea spanyol, így könnyen megérteti megát a többiekkel, valamint sokukat ismeri is, játszanak együtt, ellenben Donnaval, aki teljesen idegenként, idegen környezetbe kerülne elég fiatalon, talán Zizu tud vmicsét olaszul. Ki tudja, hogyan hatna ez a teljesítményére.
Egyet értek. Benne megvan minden, hogy Ikerhez hasonlóan világlegjobbja legyen nagyon hosszú ideig. Az meg hogy fiatal és lenéznék egy akkora ökörség, hogy csak úgy rotyog. Most iszonyatosan jó az öltöző a képek alapján. Meg kell nézni, hogy valaki olyan lő gólt, aki nem szokott elég sűrűn, fülig ér mindenkinek a szája (igen, még CR-é is ) és úgy örülnek neki. Navast sem baszogatják, megteszi a sajtó, amit sajna nem bír el. Ebben szerintem az olasz profin helyt állna.ziro4vr írta:Mindkettő tökéletes lenne, de én a Don mellett teszem le a voksom. Szerintem jobb lesz mindenkinél.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Félreértés ne essék, nem arra utaltam, hogy DDG rossz választás lenne. Ha úgy alakul, hogy ő jön én annak is nagyon örülnék, de Gioban többet látok.istimester írta:
A kulcsgondlat a "ha minden jól menne". Ha megvennénk DDG-t és a MU Donnarummával pótolná, az már nem a mi dolgunk.
Hogy ez fricska lenne? Előre nem tudhatjuk ki jönne ki jól az üzletból. Mindenesetre én megelőlegezem, hogy DDG-vel nem lennénk gyengébbek. Nemcsak jó kapus, de neve is van. És ez fontos Madridban, olykor túlságosan is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, pont kérdeztem a másik topicban, hogy most mi van.mia san mia írta:Hát így figyelsz te rám Realista ?
Costa nem esett át műtéten. Kalle nyilatkozta, hogy remekül van és a héten már a csapattal készül.
Neuernél várható volt, hogy ez lesz, most kap két meccs pihenőt, ha minden igaz nem fenyegeti veszély a játékát.
AS szerint nincs remekül
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Hát így figyelsz te rám Realista ?
Costa nem esett át műtéten. Kalle nyilatkozta, hogy remekül van és a héten már a csapattal készül.
Neuernél várható volt, hogy ez lesz, most kap két meccs pihenőt, ha minden igaz nem fenyegeti veszély a játékát.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mindkettő tökéletes lenne, de én a Don mellett teszem le a voksom. Szerintem jobb lesz mindenkinél.
Nem illik.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A kulcsgondlat a "ha minden jól menne". Ha megvennénk DDG-t és a MU Donnarummával pótolná, az már nem a mi dolgunk.Berti írta:Donnarumma mellett szól, hogyha minden jól menne, akkor jó 15 évig nem lenne kapuskérdés. DDG mellett meg ott van, hogy spanyol és sokkal tapasztaltabb elit szinten.
Hogy ez fricska lenne? Előre nem tudhatjuk ki jönne ki jól az üzletból. Mindenesetre én megelőlegezem, hogy DDG-vel nem lennénk gyengébbek. Nemcsak jó kapus, de neve is van. És ez fontos Madridban, olykor túlságosan is.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Khm.. Tudod, hogy ki nem hagynánk, hogy beléd kössünkRealista24 írta: Llorentés cikkbe meg Levantét írtam mindenhova az első Alaves után. Itt a tavasz, meglátszik. De szóljatok nyugodtan, mert a fb népe szétszed egyből.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Én Donnarumma-t hoznám, bár én nagyon rá vagyok hypolva.
Fizikailag és mentálisan is toppon van, nemrég lett csak 18 de már van tapasztalata is egyszerűen minden adott hogy akár évtizedekig a világ legjobb kapusa legyen, örülnék ha mi húznánk be.
Fizikailag és mentálisan is toppon van, nemrég lett csak 18 de már van tapasztalata is egyszerűen minden adott hogy akár évtizedekig a világ legjobb kapusa legyen, örülnék ha mi húznánk be.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Llorentés cikkbe meg Levantét írtam mindenhova az első Alaves után. Itt a tavasz, meglátszik. De szóljatok nyugodtan, mert a fb népe szétszed egyből.Daffius írta:Lehet, bár az első helyre tartok igényt. Nem tartott volna annyi ideig ha nem kell új jelszót kérnem hogy be tudjak lépniRealista24 írta:Én voltam a hibás, köszi, javítva.
Te vagy biztos harmadik, aki olvasta a cikket ezzel lehet legalább mérni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Lehet, bár az első helyre tartok igényt. Nem tartott volna annyi ideig ha nem kell új jelszót kérnem hogy be tudjak lépniRealista24 írta:Én voltam a hibás, köszi, javítva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én voltam a hibás, köszi, javítva.Daffius írta:El van írva a Calderonos cikkben a Chelsea MU-ra. Nem tudom Calderon mondott véletlenül hülyeséget vagy csak typo.
Edit: Ez a mondat: “Ha Hazard el akar menni a Manchester Unitedből, akkor el is fog menni, mindig is ez volt a helyzet. De ki kell mondani “el akarok igazolni a Real Madridba”.
Üdv
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
El van írva a Calderonos cikkben a Chelsea MU-ra. Nem tudom Calderon mondott véletlenül hülyeséget vagy csak typo.
Edit: Ez a mondat: “Ha Hazard el akar menni a Manchester Unitedből, akkor el is fog menni, mindig is ez volt a helyzet. De ki kell mondani “el akarok igazolni a Real Madridba”.
Üdv
Üdv
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az utolsó gondolatban látom a legtöbb realitást Hazard érkezése esetén. Morata el, Karim cserecsatár lenne félig-meddig vagy vissza lesz vonva egy kicsit, ha az ellenfél engedi, Hazard balra, Bale meg azt az évi hat meccset, amikor egészséges lejátssza a jobboson.Galacticos írta:én mindkét kapusnak örülnék, mert amit keylor művel az utóbbi időben, az már gáz. és az a baj hogy szerintem már ő is érzi, és rá stresszel vagy nem tudom de néha olyan alapvető balfaszságokat csinál hogy nézni is fáj.
a hazardos dolgokat nem értem, majd realista vagy valaki aki jobban képbe van a hírekkel kijavít de én nem értem hogy hova jönne ő? ronaldo ugye alap, benzemát én nem látom hogy eladnánk, baleért meg biztos jó lóvét kapnánk de miért pont őt adnánk el? ha meg marad a bbc mind a három tagja, casemirohoz ragaszkodik zidane, a két mágus is alap nála, nem értem hova férne el egy közel 100 milliós hazard. inkább morata helyett egy cserecsatár, aki megszorongathatja benzemát, de ha meg ronaldo lesz a csatár és az ő helyére jön hazard, akkor meg bale vagy benzema szorul ki, ez sehogy sem jó.
de nekem mindegy, csak isco maradjon és james menjen.
Ebben még van fantázia, mert amíg BBC van, addig nincs értelme Mbappé-ért mondjuk kiadni 100 milliót...bár ha egy Moratát el tudnánk dobni 60-70 millióért, akkor csak 30 lenne ilyen alapon a francia.
Az viszont minden lehetőségből jól látszik, hogy Marianónak meszeltek, hiába van benne nagy lehetőség szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Bár most olvasom, hogy a Juve új kapust szemelt ki, gondolom ha Donnarumma nem jönne össze nekik, Alex Meret-et akarják az Udineseből.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Galacticos
én mindkét kapusnak örülnék, mert amit keylor művel az utóbbi időben, az már gáz. és az a baj hogy szerintem már ő is érzi, és rá stresszel vagy nem tudom de néha olyan alapvető balfaszságokat csinál hogy nézni is fáj.
a hazardos dolgokat nem értem, majd realista vagy valaki aki jobban képbe van a hírekkel kijavít de én nem értem hogy hova jönne ő? ronaldo ugye alap, benzemát én nem látom hogy eladnánk, baleért meg biztos jó lóvét kapnánk de miért pont őt adnánk el? ha meg marad a bbc mind a három tagja, casemirohoz ragaszkodik zidane, a két mágus is alap nála, nem értem hova férne el egy közel 100 milliós hazard. inkább morata helyett egy cserecsatár, aki megszorongathatja benzemát, de ha meg ronaldo lesz a csatár és az ő helyére jön hazard, akkor meg bale vagy benzema szorul ki, ez sehogy sem jó.