Nem elég, hogy megvennéd a belgát, még Moratát is megtartanádNavamiro írta:Megvenném még Lukakut is, azt hiszem, ő küzdhet Morataval a kezdőért
ez úgy remélem csak poén, ami nem esett le.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. március 20., hétfő 22:57
Nem elég, hogy megvennéd a belgát, még Moratát is megtartanádNavamiro írta:Megvenném még Lukakut is, azt hiszem, ő küzdhet Morataval a kezdőért
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 20., hétfő 22:57
Az a baj, hogy ha CR marad, akkor Benzema is egyértelműen maradni fog, kell neki. Na már most CR-rel nem számolhatunk szélen, ha váltunk két csatárra és azt ZZ tudja menedzselni a CR-Benzema-Mbappe hármassal oké, de én megnéznék egy olyan évet ahol azért használjuk is azt a szerencsétlen MarianotKercsó írta:+1wZoLee7 írta:...
Mbappét én már jövőre hoznám, mert Moratat is fel kell pakolni a PL-be tartó gyorsra James és Bale mellé.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 20., hétfő 22:56
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 20., hétfő 22:54
Csak agya nincs a focihoz. A PL-ben vitézkedhet.Navamiro írta:Lukaku egy beast.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 20., hétfő 22:53
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. március 20., hétfő 22:52
+1wZoLee7 írta:...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 20., hétfő 22:50
Eladnád a BBC-t de megvennéd Lukaku. Nincs több kérdésem.Navamiro írta:Kedvencem, h játszott egy jó félszezont vki, és 70 millió. nem baj, h még csak 18 és egy kib*szott nagy flop lehet belőle. 70 millió nálam a világklasszis, aki már bizonyított, és még fiatal, de bármely csapatban kulcsjátékos lehet. Padra egy 18 éves gyereket 70 millióért?
Pepét behívták.kapor_89 írta:Ki maradt az A keretből Asension kívül, aki nem csatlakozott a válogatottakhoz? Coentrao és Pepe gondolom sérült, de a többiek? Ramos utazott a fájdalmai ellenére?
Én eladnám a BBC-t, és akkor lenne egy jó Morata, Dembele előre. C helyére meg nem tudom ki, sajnos senki nincs aki mérvadó ezen a poszton. Megvenném még Lukakut is, azt hiszem, ő küzdhet Morataval a kezdőért, valószínű , h simán ő lenne a kezdő. Bal szélre meg menjen Alexis, bár nem lesz ő se fiatalabb, de...Na jó, talán inkább Hazard emiatt. Középpálya kész van, Isco, Casemiro, Kovacic.
Na jó, akkor ennyit mára az FM-ből.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 20., hétfő 22:46
Pepét behívták.kapor_89 írta:Ki maradt az A keretből Asension kívül, aki nem csatlakozott a válogatottakhoz? Coentrao és Pepe gondolom sérült, de a többiek? Ramos utazott a fájdalmai ellenére?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 20., hétfő 22:42
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 20., hétfő 22:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 20., hétfő 22:30
Casilla, Danilo, Benzema - Ruben Yanez, Lucas, Mariano. 3v3-ba mehet is a mókaJim írta:csak Karim maradt az egészségesek közül??
az nem rossz
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. március 20., hétfő 22:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 20., hétfő 20:41
Karimra számíthatszkapor_89 írta:Ki maradt az A keretből Asension kívül, aki nem csatlakozott a válogatottakhoz? Coentrao és Pepe gondolom sérült, de a többiek? Ramos utazott a fájdalmai ellenére?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. március 20., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 20., hétfő 18:41
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 20., hétfő 18:36
És szerintem nem csak a Fórum... én elhiszem az üzleti szempontokat, fontos, de ne ez legyen már a mérvadó és profi futball csapatnál, akik minden versenysorozatban elsők akarnak lenni.Jim írta:üzleti szempontokat nézve,
simán elképzelhető, hogy Kovacic és Isco megy
James itt marad még pár évig
asszem akkor felrobban a fórum jogosan
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. március 20., hétfő 18:13
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 20., hétfő 17:43
Victorioo írta:Bale-nek ez a 4. szezonja. Fele időt a betegágyon töltötte, maradék meccsek felén pedig sz*r volt.
Hiába csak 27 éves, hát nem tudom, nálam nem ő lenne az az ember akire építenünk kellene.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 20., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 20., hétfő 17:15
El Unico írta:Mondjuk nem ertem miert merult fel Bale eladasa. A serulese elott o volt a legjobb a BBC tagjai kozul es ugy osszessegeben is a csapatbol kimelkedett. Ha formaban van, nagyon hasznosan jatszik. 27 eves, meg van benne boven...
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem