Kommentáld a híreket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Mondjuk nem ertem miert merult fel Bale eladasa. A serulese elott o volt a legjobb a BBC tagjai kozul es ugy osszessegeben is a csapatbol kimelkedett. Ha formaban van, nagyon hasznosan jatszik. 27 eves, meg van benne boven...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Min változtasson? Leírod hogy a BBC-t butaság lenne megváltoztatni, inkább a gála kezdőt kellene átvariálni. Na most ha BBC megy akkor kell a kp-ra Casemiro, aki már ott lerombolja és leépíti az ellenfelet, mert CR nem fog visszazárni, felőle akár 2 méterre is lehet a labdás ellenfél, nem fogja letámadni csak nagyon ritkán, olyankor meg jön a mutogatás a többieknek. Benzema ugyan az, csak belőle sokat kivesz, hogy neki kell visszamennie labdákért. Bale meg teljesen fura, most épp nincs sok kedve hozzá, máskor meg szépen zár vissza, de egy oldal akkor is kevés, gyenge az a Marcelo-CR oldal, utoljára sem véletlenül került át oda Bale. Bármin akarunk változtatni a BBC-nél kell kezdeni. Miért ne jöhetne két fiatal előre?
Tételezzük fel hogy csoda történik, Isco marad, mert ZZ szereti, ezt már mondta is nem egyszer, biztosítani fogja hogy jövőre több lehetőséget, posztot kap a csapatnál. Közli CR-el, hogy barátom szoknod kell a padot, mert a csapat az első, és nem te, vagy a rekordjaid. Könnyen lehet, hogy CR inkább lépni fog. Eladjuk Jamest, akinek nincs helye a csapatban, még akkor se ha Iscoval kapnának posztot, szemmel látható különbségek vannak kettejük között. Itt van még Asensio is, fiatal és ügyes játékosaink vannak akiket jelenleg már nagy kár lenne elherdálni, 60-70 vagy 100 milliós emberekért. Bale-ből is vagy most csinálunk profitot, vagy később eladjuk bagóért, mert ő már kevésbé sérülékeny nem lesz. Rengeteg meccset hagy ki, amiken játszik azoknak a fele elmegy arra, hogy formába lendüljön. Nincsenek meg a távoli lövések, 50 méteres szólók a széleken, amik őt híressé tették. A la ligában ő nem tudja kamatoztatni azt ami valóban benne rejlik. Amikor belegondolok, hogy a pénz vagy a büszkeség miatt nem lépünk meg olyan dolgokat, amikkel nagyot nyerhetne a csapatna elgondolkodok, hogy ezeket ennyire nem látja ott senki, vagy Pérez ennyire kemény fejű (tudjuk melyik).
A legideálisabb az lenne, ha Bale és James idén távozna, 150-170 millió. Isco marad, posztot kap. Dembele jön szélre. Mbappe pedig kap egy telefon hívást ZZ-től, hogy 1-2 év múlva CR helyére jössz, ha akarod. CR meg marad center. Sokat nyernénk azzal, ha végre nem egy elképzelésbe erőltetnénk be a játékosokat, hanem a meglevő legjobb alapanyaggal játszatnánk azt amiben a legjobbak és amiben a legjobban használhatóak.
Tételezzük fel hogy csoda történik, Isco marad, mert ZZ szereti, ezt már mondta is nem egyszer, biztosítani fogja hogy jövőre több lehetőséget, posztot kap a csapatnál. Közli CR-el, hogy barátom szoknod kell a padot, mert a csapat az első, és nem te, vagy a rekordjaid. Könnyen lehet, hogy CR inkább lépni fog. Eladjuk Jamest, akinek nincs helye a csapatban, még akkor se ha Iscoval kapnának posztot, szemmel látható különbségek vannak kettejük között. Itt van még Asensio is, fiatal és ügyes játékosaink vannak akiket jelenleg már nagy kár lenne elherdálni, 60-70 vagy 100 milliós emberekért. Bale-ből is vagy most csinálunk profitot, vagy később eladjuk bagóért, mert ő már kevésbé sérülékeny nem lesz. Rengeteg meccset hagy ki, amiken játszik azoknak a fele elmegy arra, hogy formába lendüljön. Nincsenek meg a távoli lövések, 50 méteres szólók a széleken, amik őt híressé tették. A la ligában ő nem tudja kamatoztatni azt ami valóban benne rejlik. Amikor belegondolok, hogy a pénz vagy a büszkeség miatt nem lépünk meg olyan dolgokat, amikkel nagyot nyerhetne a csapatna elgondolkodok, hogy ezeket ennyire nem látja ott senki, vagy Pérez ennyire kemény fejű (tudjuk melyik).
A legideálisabb az lenne, ha Bale és James idén távozna, 150-170 millió. Isco marad, posztot kap. Dembele jön szélre. Mbappe pedig kap egy telefon hívást ZZ-től, hogy 1-2 év múlva CR helyére jössz, ha akarod. CR meg marad center. Sokat nyernénk azzal, ha végre nem egy elképzelésbe erőltetnénk be a játékosokat, hanem a meglevő legjobb alapanyaggal játszatnánk azt amiben a legjobbak és amiben a legjobban használhatóak.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Valoban Isconak jobban fekudne egy kotetlenebb poszt a csatar mogott. Viszont eddig amikor jatszott 4-3-3-ban ebben is rendre jol teljesitett Rengeteget melozik es visszazar.
Ezt mondom en is, ez lenne az idealis 4-3-3-ban, + 2 fiatal szelsovel stabilabb lenne a csapat, mint vha volt.Kroos Kanté Isco
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Isco akkor kerulne a csapatba, ha ket tamado mogott o lenne a kovetkezo jatekos.
Pl:
---------C.Ronaldo------Benzema
----------------------Isco
-----Modric------Kovacic----Kroos
Ez akkor is mukodokepes lenne, ha CR vagy Benzema helyett Bale jatszana. Ebben a jatekrendszerben egyebkent Jamesnek is lenne letjogosultsaga, csak akkor Isco lenne a favorizalt, mert sokkal jobban fekudne neki ez a poszt, ugyanakkor Lucas kiszorulna, mert nem lenne posztja ebben a szerkezetben.
En biztosan eladnam Jamest, egyertelmu, hogy nincs helye a csapatban.
Pl:
---------C.Ronaldo------Benzema
----------------------Isco
-----Modric------Kovacic----Kroos
Ez akkor is mukodokepes lenne, ha CR vagy Benzema helyett Bale jatszana. Ebben a jatekrendszerben egyebkent Jamesnek is lenne letjogosultsaga, csak akkor Isco lenne a favorizalt, mert sokkal jobban fekudne neki ez a poszt, ugyanakkor Lucas kiszorulna, mert nem lenne posztja ebben a szerkezetben.
En biztosan eladnam Jamest, egyertelmu, hogy nincs helye a csapatban.
- Galacticos
Isco szerintem igen is robotol. Es kuzd es odateszi magat mostanaban, es vedekezesben is.besteve7 írta:amiben mint eddig is látszik Isco keves, a robotolás nem az erőssége.
Amugy azt en se latom annyira magam elott h az elol levo jomadarak kozul barmelyiket is eladnank. Talan morata es akkor o helyette valaki a padra.. De oda meg mariano is eleg lehetne ha kapna eselyt. Ot egyebkent remelem kolcson adjuk majd.
Koke nem kell, nagyon hasonló, mint Kroos. Szerintem egy Kroos Kanté Isco kp lenne a nagy királyság a post Modric korszakban. Mostanában úgyis jobb a spanyol, mint Luka.besteve7 írta:Arról azért szerintem ne is álmodjatok, h Mbappe és Dembele is érkezik, két fiatal gyerekért nem fogunk 100 m feletti összeget kidobni, meg szerintem fölösleges is.
Vhogy nem érzem azt, h Zidane nyáron vmi óriási nagy átalkitasba kezd, marad minden a régiben.
Elég ha jön Mbappe és akkor bármennyire is unom Benzema fejét akkor maradhat, és mehet a versenyszellem közöttök. CR, Bale vszeg marad.
Igy a pozició nélküli embereket kellene eladni James, Isco, mert bérmennyire is jók lehetnének, a jelenlegi játékba, keretbe egyik sem tudja kihozni magából azt amire képes és egy Koké hoz hasnoló robotoló kp-st kellene keriteni, aki ha kell rombol, odalép, viszont előre játékban hasznos tud lenni. Valamint Modric kárára egyre többet aktivizálni Kovacicot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Ez is csak részben igaz, ősz végén, tél elején volt ott egy jól működő 442.besteve7 írta:
Én is szépen átvariálnám a csapatot, keretet, csak ez nem FM. Én abból indúltam, ki h szerintem Zidane nem fog belemenni ilyesfajta szerkezeti átalakitasokba, amikor is megpróbálta abból szopóág lett, szoval marad a 433, amiben mint eddig is látszik Isco keves, a robotolás nem az erőssége.
Zizu túlságosan a rutinra hegyez, hiába iscoék formája.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Én is szépen átvariálnám a csapatot, keretet, csak ez nem FM. Én abból indúltam, ki h szerintem Zidane nem fog belemenni ilyesfajta szerkezeti átalakitasokba, amikor is megpróbálta abból szopóág lett, szoval marad a 433, amiben mint eddig is látszik Isco keves, a robotolás nem az erőssége.L.Miki írta:Én inkább kialakítanék egy olyan formációt, amiben Isco kezdő tud lenni és megtalálni a helyét, mint sem eladni, mert szerintem hatalmas nagy eltékozlás lenne a srác eladása. James egyértelmű mehet amerre lát, Kovacic aktivizálása is egyértelmű, bár nem mutat semmi jelet ZZ, hogy komolyabban számítana rá, ez az egyetlen hatalmas probléma.besteve7 írta:.
Igy a pozició nélküli embereket kellene eladni James, Isco, mert bérmennyire is jók lehetnének, a jelenlegi játékba, keretbe egyik sem tudja kihozni magából azt amire képes és egy Koké hoz hasnoló robotoló kp-st kellene keriteni, aki ha kell rombol, odalép, viszont előre játékban hasznos tud lenni. Valamint Modric kárára egyre többet aktivizálni Kovacicot.
- Victorioo
Az biztos, hogy a 2 fiatal kova és isco elpazarlása nagy hiba lenne.
1 sztár kapus, Mbappe plusz 1-2 "töltelék" igazolást tippelnék.
1 sztár kapus, Mbappe plusz 1-2 "töltelék" igazolást tippelnék.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én inkább kialakítanék egy olyan formációt, amiben Isco kezdő tud lenni és megtalálni a helyét, mint sem eladni, mert szerintem hatalmas nagy eltékozlás lenne a srác eladása. James egyértelmű mehet amerre lát, Kovacic aktivizálása is egyértelmű, bár nem mutat semmi jelet ZZ, hogy komolyabban számítana rá, ez az egyetlen hatalmas probléma.besteve7 írta:.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Arról azért szerintem ne is álmodjatok, h Mbappe és Dembele is érkezik, két fiatal gyerekért nem fogunk 100 m feletti összeget kidobni, meg szerintem fölösleges is.
Vhogy nem érzem azt, h Zidane nyáron vmi óriási nagy átalkitasba kezd, marad minden a régiben.
Elég ha jön Mbappe és akkor bármennyire is unom Benzema fejét akkor maradhat, és mehet a versenyszellem közöttök. CR, Bale vszeg marad.
- Victorioo
Nyilván nem fogja kikezdeni a bbc-t vagy a csapatot a szezon legfontosabb szakaszánál ez evidens, nem is erre gondoltam. Viszont a gála kezdő mániájával nem is mutat hajlandóságot a változtatásra, vagy csak nem mer, ez már sokszor volt téma. Szóval ezekből meg a nyilatkozataiból jön le nekem az, hogy nem lesz nagy változás, de ez majd szezon után kiderül.
- wZoLee7
Mondja azt hogy nyáron frissíteni fogunk elöl mert a támadóinknak luxus a futás is lassan? ZZ nem vak, pontosan látja mivel van a gond, hol kell változtatni, de érthető módon nem most fogja meglépni. A szezon korábbi részében meg szinte nem is láthattuk a BBC-t együtt játszani. Nem is lenne gond, hogy CR és Bale nem érzik egymást, mert CR és Benzema képes jól játszani együtt, de mögöttük nincs olyan stabil passz játék mint ami eddig volt. Ez mellé még jön az a kellemes probléma, hogy Isco jól játszik, Kova meg jól játszana...Az mondjuk tény, ha ZZ még a nyáron is itt akar lenni, és csapatot tovább építeni, akkor a BBC-ből egy embert ki kell vennie, vagy a szeretett 433-at kell elfelejtenie, mert az biztos, ha se bajnokság se bl nem lesz meg, ZZ repül nyáronVictorioo írta:Én csak a bappe gyereknél érzem azt, hogy már nyáron érkezhet. Cr és Bale távozása valószínűtlen, bár én Benzema távozására se tennék nagy pénzt. Morata szerintem megy, és akkor jöhet a fiatal srác Benzema mellé.
Ennél van reálisabb forgatókönyv? Szezon végéhez közeledve szaporodnak az igazolási hírek, de Zidane nyilatkozataiból meg az jön le, hogy nem lesz itt nagy változás.
- Victorioo
Én csak a bappe gyereknél érzem azt, hogy már nyáron érkezhet. Cr és Bale távozása valószínűtlen, bár én Benzema távozására se tennék nagy pénzt. Morata szerintem megy, és akkor jöhet a fiatal srác Benzema mellé.
Ennél van reálisabb forgatókönyv? Szezon végéhez közeledve szaporodnak az igazolási hírek, de Zidane nyilatkozataiból meg az jön le, hogy nem lesz itt nagy változás.
- wZoLee7
Igaz igaz, Dembele akart az lenni ha szélső kell, és nekünk inkább az kellene, csatárunk van, bár én eladnám CR-t is és akkor jöhetne Mbappe is, Benzema meg maradna még
Mbappe nem szélső..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
James es Kova nem ugyan az a poszt. Elso lepeskent dobni kellene a 433 at, Isconak helyet teremteni a kp es a csatar kozott. Hatrebb meg 3 kp s posztot kell lehozni Modric, Kroos, Kova es Casemiro negyessel. Minden az ellenfeltol fuggene, nagyon jol lehetne forgatni, 4312 ben, de akar 442 vagy 4411 ben is. A Bale-Ronaldo kettosbol egy el, Morata, James el, Mariano kolcson vagy eladas es maris lett hely es szabad perc. CR t szelen elkell felejteni, oda jo lesz Lucas, Asensio es Bappe esetleg. Ebbol nyarig semmit sem fogunk latni, es ennek az lesz a kovetkezmenye hogy olyanok fognak tavozni akikre nyugodtan lehetne epiteni a jovo csapatat. Azt hogy Modric egesz evben god lesz el is lehet felejteni, ahogy CR sem fog mar sprintben vedot lefutni. Vagy iden nyaron valtoztatunk vagy majd vakarozunk amikor a palya minden reszen lesz egy hianyposzt, es egy ember aki kezdo meg sem Real szint.
Egyébként 3-4 (nem mindig egész) meccset láttam idén az Alavestől, és számomra eddig nem túl meggyőző Llorente gyerek....majd később írok róla, de bőven vannak hiányosságai. Nem tudom jó ötlet e idén visszahozni.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Az szép lenne, ha Isco és Kova egyaránt menne