Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Spanyol bajnokság
semmi kulonos nincs ebben, focikazni azt tudunk, de ha van egy gyors, lelkes, szervezett ellenfelunk, akkor mindig megszenvedunk.
ha meg az minoseggel is parosul, akkor bele tudunk szaladni a kesbe.
nyilvan a ligaban ez a kombo ritkabban jon szembe (pl a par evvel ezelotti csapatotok hulyere verne a mi mostani csapatunkat.)
de a bl-ben minden evben tudnek 3-4 csapatot mondani, akik atrohannanak rajtunk es ami fontosabb, a minoseg is meg van naluk, hogy ki is vegezzenek.
ettol fuggetlenul a psg ellen a ket meccs kepe alapjan lehetett volna boven szorosabb is.
ha meg az minoseggel is parosul, akkor bele tudunk szaladni a kesbe.
nyilvan a ligaban ez a kombo ritkabban jon szembe (pl a par evvel ezelotti csapatotok hulyere verne a mi mostani csapatunkat.)
de a bl-ben minden evben tudnek 3-4 csapatot mondani, akik atrohannanak rajtunk es ami fontosabb, a minoseg is meg van naluk, hogy ki is vegezzenek.
ettol fuggetlenul a psg ellen a ket meccs kepe alapjan lehetett volna boven szorosabb is.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ebbe a nagy tavaszi sormintába vhogy nem fér bele a PSG elleni meccs.
Furcsa ez a Barca nekem.
Furcsa ez a Barca nekem.
- 'shutterisland
szerintem meg szepen leikszelunk a klasszikuson es kolcsonosen elcsesszuk a masik bajnoki almait.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Hatot vertek katalánék?
Rendesen felszívták magukat .
Rendesen felszívták magukat .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Az biztos h inkabb nyerjen az atma mint a barsza.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ha bukjuk a Clásicot, akkor elkezdek szorítani az Atléticonak, hogy még véletlenül se nyerjen a Barca.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
De addigra Dembele is 28 lesz.'shutterisland írta:mondjuk a mai eppen inkabb egy minden osszejon meccs, nem tudom mikor volt ilyen helyzetkihasznalasunk.Remy írta: Hát ezek ma sem akarnak kikapni... Csúnyán feljavultak.
van most egy (esetenkent mersekelten, de) tehetseges, viszont mindenkeppen lelkes fiatal mag, akikkel szepen korbe lehetne epiteni a kovetkezo alient, legyen az a norveg vagy a francia, es minimalizalni a post messi eraban a leepulest.
araujo, mingueza, dest, puig, ilaix, pedri, fati, trincao + de jong es dembele is csak 23.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- 'shutterisland
mondjuk a mai eppen inkabb egy minden osszejon meccs, nem tudom mikor volt ilyen helyzetkihasznalasunk.Remy írta: Hát ezek ma sem akarnak kikapni... Csúnyán feljavultak.
van most egy (esetenkent mersekelten, de) tehetseges, viszont mindenkeppen lelkes fiatal mag, akikkel szepen korbe lehetne epiteni a kovetkezo alient, legyen az a norveg vagy a francia, es minimalizalni a post messi eraban a leepulest.
araujo, mingueza, dest, puig, ilaix, pedri, fati, trincao + de jong es dembele is csak 23.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ezek ma sem akarnak kikapni... Csúnyán feljavultak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy csak négy Atma játékos mozdult be a büntetőnel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Naluk rendes orvosok vannak, itt kebabostol betevedt gyakornokok.ferni írta:hordágyon vitték le, fogta a fejét, így nézett ki rögtön utána a bokachronic írta:
Azta q.
Az a boka hogy nem tört el?
Eden tesó meg discomfort 20perc kocogás után.
link
és 10 nap múlva már játszott a BLben, mai napig nem fogom fel hogy.
hordágyon vitték le, fogta a fejét, így nézett ki rögtön utána a bokachronic írta:Azta q.ferni írta: úgy elrúgta neki Ujfalusi az Atletico ellen, azt 10 nap múlva már vígan játszott
boka
link
és 10 nap múlva már játszott a BLben, mai napig nem fogom fel hogy.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hihetetlen, megint 1:0-ra nyernek, megint az ellenfél bénázása is kellett hozzá. Már kezd uncsi lenni..ateeemadrid írta: Látom gyökér Joselu elbaszta, inkább ellenünk szeret villogni. Viszont egy Soci pontszerzés hátha összejön.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Azta q.ferni írta: úgy elrúgta neki Ujfalusi az Atletico ellen, azt 10 nap múlva már vígan játszott
boka
- ateeemadrid
Látom gyökér Joselu elbaszta, inkább ellenünk szeret villogni. Viszont egy Soci pontszerzés hátha összejön.
Azért Messi kapta szépen a gyógyszereket kiskorában, nagyon egyben van az emberünk, elképesztő egyszerűen. Tömör kis valami, feldönteni nem lehet, regenerálódása is félelmetes (volt).Sierra írta:Én azt nem értem hogy akkor Messit meg miért nem? Vagy ő meg annyira gyors volt?Remy írta: Néztem a Getafe meccset. Kubo jó, meg is volt a gólpassza, kapar, megy előre, próbál focizni, de fizikálisan megsemmisítik a pályán. Úgy rakosgatták jobbra-balra a gyereket, mintha valami óvodás tolná a felnőttek között.
Emlékszem volt, hogy 3szor akkora volt a bokája, úgy elrúgta neki Ujfalusi az Atletico ellen, azt 10 nap múlva már vígan játszott
boka
Fizikálisan ő nem lett volna elég erre a szintre, persze ezért nem vehető elő, normális életet akartak neki, azért kapta kiskorában a szarokat, nem valaha volt top5 focistának készült
Szóval Kubotól azért ne várjunk Messi szintet ilyen téren, ahhoz kéne inni pár gumibogyószörpöt Barca orvosi stábját kéne leigazolni, nem kell ide ilyen Haaland meg Mbappé
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Messi wiki szerint 5 kióval nehezebb nála és alacsonyabb is. Ha Kubora rámenne 6 kiló izom az sokat jelentene.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Én azt nem értem hogy akkor Messit meg miért nem? Vagy ő meg annyira gyors volt?Remy írta: Néztem a Getafe meccset. Kubo jó, meg is volt a gólpassza, kapar, megy előre, próbál focizni, de fizikálisan megsemmisítik a pályán. Úgy rakosgatták jobbra-balra a gyereket, mintha valami óvodás tolná a felnőttek között.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nekem is ez vele a bajom, tavaly tavasszal a Real-Mallorcán is hülyét csinált Viniből 1-2szer, de csak felrúgni tudta ő is.. Gyors, jó hozzáállása van, drukkolok neki am..Remy írta: Néztem a Getafe meccset. Kubo jó, meg is volt a gólpassza, kapar, megy előre, próbál focizni, de fizikálisan megsemmisítik a pályán. Úgy rakosgatták jobbra-balra a gyereket, mintha valami óvodás tolná a felnőttek között.
Bár ez a gólpassz kicsit mák, h gól lett belőle, de a hozzáállása patika, technikás, stb... Csípem..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid