Premier League
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Premier League
Azért ez ultra gáz a 21.században. Van internet meg minden
Szoporoller
74 percet volt a pályán. Az elso felidoben hát maradjunk annyiban, hogy ott volt a pályán. A 2. felidoben a 3. gol után volt aktívabb. Az biztos, hogy szoknia kell és fizikumban is erosodnie kell sztem.
Hajra Szopoka
Szoporoller
74 percet volt a pályán. Az elso felidoben hát maradjunk annyiban, hogy ott volt a pályán. A 2. felidoben a 3. gol után volt aktívabb. Az biztos, hogy szoknia kell és fizikumban is erosodnie kell sztem.
Hajra Szopoka
Toni
Mi volt rairva? Szoposzlai?Realista24 írta: Szoboszlai nevet szépen elirtak a mezén…
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szoboszlai nevet szépen elirtak a mezén…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Sok gólos meccseket fognak játszani, ha így haladnak. K.pálya egyelőre átjáróház a 2 szélső tökig feltolva.Tomidzsi írta: 13.30 Spiler 1 Bayern - Liverpool
Szobi kezdőben
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikarus93
Gvardiol megy a citybe.
Mahrez helyére meg a Crystal Palaceból Michael Olisét akarják vinni 50 millióért.
Mahrez helyére meg a Crystal Palaceból Michael Olisét akarják vinni 50 millióért.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Nálam úgy jön ki a matek, hogy a 23/24-es év nincs benne az elmúlt 5 évben
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jaja, egyébkén tígy jók vagyunkPad'em írta: TM szerint elmúlt 5 év:
19/20: 356M
20/21: 0
21/22: 31M
22/23: 80M
23/24: 129M
Ez 596 millió. Persze Mbappé még megdobhatja kicsit az idei 129 milliót.
Nyilván túloztam az előbb, de a net spendingünk az elmúlt 15 évben több mint fenntartható szemben az angol pénzszórással. Besikerült egy Hazard egy Jovics meg egy Reinier de rajtuk kívül minden pénz jól lett elköltve.
Reinerbol mág hatha lesz valami , vagy cash, kicsi péz
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Most csak az elkoltott penzrol beszelunk es, hogy mennyi flop volt. Egyebkent igazad van, egyik evben nem volt kiadasunk, azt nem dobta be a lista.kiserik írta:Akarod mondani 630-at költöttünk. Emellett majd 550-ért meg eladtunk. A MU-nál ezek a számok 790 és 175. 10 évre 1,13 és 1,01.realmadrid95 írta:
Elmult 5 evben 760 milliot koltottunk, ez bonuszok nelkuli osszeg. Peldaul ebben nincs meg benne meg 45 millios bonusz Hazard miatt, amit a bl es a bajnoki cim utan kellett fizetnunk.
Megneztem, hogy mi az elmult 10 evben 1.2 milliardot koltottunk. Csak mi blt blre halmozunk, ok meg 8 flopra elkoltottek 700 milliot.
Akit erdekel:
23/24 • 128.5 m
22/23 • 80 m + Endrick 37.5
21/22 • 31 m
20/21 • 0 m ezen atsiklott az oldal, igy egy evvel lejjebb csuszott, igy hozzaadta a 18/19 es szezonban elkoltott + 165 milliot.
19/20 355.5 m
Padem megeloztel.
- Pad'em
TM szerint elmúlt 5 év:
Nyilván túloztam az előbb, de a net spendingünk az elmúlt 15 évben több mint fenntartható szemben az angol pénzszórással. Besikerült egy Hazard egy Jovics meg egy Reinier de rajtuk kívül minden pénz jól lett elköltve.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Akarod mondani 630-at költöttünk. Emellett majd 550-ért meg eladtunk. A MU-nál ezek a számok 790 és 175. 10 évre 1,13 és 1,01.realmadrid95 írta:Elmult 5 evben 760 milliot koltottunk, ez bonuszok nelkuli osszeg. Peldaul ebben nincs meg benne meg 45 millios bonusz Hazard miatt, amit a bl es a bajnoki cim utan kellett fizetnunk.Pad'em írta:
Ez beteg, és még mi zokogtunk annyit Hazard árán. 700 milliót az egész 5 BL-t nyert csapatunkra nem költöttünk összesen szerintem az elmúlt 15 évben.
Megneztem, hogy mi az elmult 10 evben 1.2 milliardot koltottunk. Csak mi blt blre halmozunk, ok meg 8 flopra elkoltottek 700 milliot.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Zokoghatunk is ázáron, amit leművelt, azért a pénzért, az botrányos...bárhol bármit is domborítanak anyagilag
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
Elmult 5 evben 760 milliot koltottunk, ez bonuszok nelkuli osszeg. Peldaul ebben nincs meg benne meg 45 millios bonusz Hazard miatt, amit a bl es a bajnoki cim utan kellett fizetnunk.Pad'em írta:Ez beteg, és még mi zokogtunk annyit Hazard árán. 700 milliót az egész 5 BL-t nyert csapatunkra nem költöttünk összesen szerintem az elmúlt 15 évben.realmadrid95 írta:
+ Shaw(nem vilagklasszis nyilvan) Bruno eees ki is fujt. Nagyon durva… kozben a draga mellenyulasok, mint Pogba, Lukaku, Fred, Maguire, Sancho, Antony, Martial, Van de Beek durvan 700 millio volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2023. augusztus 1., kedd 19:35-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
De hat a rohadt Glazerek nem koltenek a klubra!!!111realmadrid95 írta:Realista24 írta:
Casemiro.
+ Shaw(nem vilagklasszis nyilvan) Bruno eees ki is fujt. Nagyon durva… kozben a draga mellenyulasok, mint Pogba, Lukaku, Fred, Maguire, Sancho, Antony, Martial, Van de Beek durvan 700 millio volt.
- Pad'em
Ez beteg, és még mi zokogtunk annyit Hazard árán. 700 milliót az egész 5 BL-t nyert csapatunkra nem költöttünk összesen szerintem az elmúlt 15 évben.realmadrid95 írta:Realista24 írta:
Casemiro.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Realista24 írta:Casemiro.cart írta: Az MU-nal melyik igazolás nem volt bukás az elmúlt 10 évből?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Casemiro.cart írta: Az MU-nal melyik igazolás nem volt bukás az elmúlt 10 évből?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkorat nem bukhatnak, mint mi Joviccsal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Az MU-nal melyik igazolás nem volt bukás az elmúlt 10 évből?