Real Madrid vs. Barcelona
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem mondom, hogy az év legszebb meccse volt, de mi legalább hajtottunk, mentünk előre, akartuk a győzelmet, még ha nem is úgy jött össze, ahogy elterveztük.
Nevetséges volt, amit az Atlético művelt. Ilyen hozzáállással nem érdemeltek győzelmet.
Valdésnek meg jár a pacsi.
Nevetséges volt, amit az Atlético művelt. Ilyen hozzáállással nem érdemeltek győzelmet.
Valdésnek meg jár a pacsi.
- Galacticos
remélem alves is könyvet ír belőle mit mondhattam filipe luisnak címmel. azért egy válogatott csapattársnál kellett kiprovokálni, oké pályán nincs barátság de ez. szánalmas.
vagy megkapták volna az esélyt arra hogy jobban játszanak, volt már rá példa.(erre a meccsre érvényes csak,valószínűleg ha mi lettünk volna az ellenfelek,jobban játszottak volna.)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remélem jól megünneplik ezt a csodás,mindent elsöprő győzelmet. Oh wait.
Ezt a Barcát agyon vertük volna,nagyon gyengék voltak... (erre a meccsre érvényes csak,valószínűleg ha mi lettünk volna az ellenfelek,jobban játszottak volna.)
Amúgy 10.000-et akartam feltenni egy mixre,és benne lett volna az,hogy a Barca szerez gólt... végül nem tettem meg. mekkora mázli...
Ezt a Barcát agyon vertük volna,nagyon gyengék voltak... (erre a meccsre érvényes csak,valószínűleg ha mi lettünk volna az ellenfelek,jobban játszottak volna.)
Szóról szóra...hát én 2 ilyen visszataszító csapatot, ilyen szar játékvezetéssel, egy ilyen szar meccsen, egy ekkora hozzánemértő senkiházi kommentátorral én még nem láttam.
röhej volt ez az egész, pfhejj, gusztustalan..
sírokAlllllattttttomos mod mindkettő, de ha hozzájuk érnek, akkor meg már pörögnek, röpülnek, gödröt ásnak, sírnak, stb.
Amúgy 10.000-et akartam feltenni egy mixre,és benne lett volna az,hogy a Barca szerez gólt... végül nem tettem meg. mekkora mázli...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2013. augusztus 29., csütörtök 0:58-kor.
- ozil91
- Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany
minimum annyit ütött neki oda Alves is. Legnagyobb mod a világon, a másik szélsővédőjükkel együtt. Alllllattttttomos mod mindkettő, de ha hozzájuk érnek, akkor meg már pörögnek, röpülnek, gödröt ásnak, sírnak, stb.Galacticos írta:az meg elég érdekes hogy ennyiszer odaütött filipe luis, kíváncsi lennék mit mondott alves. és mindig pont ő az áldozat, mindig pont róla állítják ki az embereket..
ocsmány.
ez a barca meg valami tökéletes
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
- h3x0r
Nem igaz!!!! Messi a kapufat celoztaRemy írta:Messi esélyt adott Ribérynek, hogy megnyerje az év játékosa díjat, azért hagyta ki a 11-est Respect
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Na mind1, Messi utazhat az UEFA gálára, hogy átvegye a szokásos kis díját.
But he is a good boy...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
na, a legértékesebb kupa már a zsebben, innentől már csak az űbereli, amit a katalánok nyernek, ha nyernek. A többi miki egér...
Messi esélyt adott Ribérynek, hogy megnyerje az év játékosa díjat, azért hagyta ki a 11-est. Respect
Messi esélyt adott Ribérynek, hogy megnyerje az év játékosa díjat, azért hagyta ki a 11-est. Respect
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ateeemadrid
hát én 2 ilyen visszataszító csapatot, ilyen szar játékvezetéssel, egy ilyen szar meccsen, egy ekkora hozzánemértő senkiházi kommentátorral én még nem láttam.
- Galacticos
szegény messi pedig eleget magyarázhatott a félidőben ezért a tiziért. na nem baj kérjen gyorsan még egyet.
a kommentátor meg elmehet a jó büdös
az meg elég érdekes hogy ennyiszer odaütött filipe luis, kíváncsi lennék mit mondott alves. és mindig pont ő az áldozat, mindig pont róla állítják ki az embereket..
a kommentátor meg elmehet a jó büdös
az meg elég érdekes hogy ennyiszer odaütött filipe luis, kíváncsi lennék mit mondott alves. és mindig pont ő az áldozat, mindig pont róla állítják ki az embereket..
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Bevallom, csak 15 perce nézem, de kb. két passzt nem tudtak véghez vinni. Verhető lenne a barca, de az ellenfél...Kerlon írta:Amúgy hihetetlen jól összerakták az Atletit. Kíváncsi leszek rájuk a BL-ben.
But he is a good boy...
Nem is kell, hogy észrevegyék. Imádkozzunk, hogy ne vegyék észre.BlancoMark írta:A tiki-takának vége, ezt Barcelonában azonban képtelenek észrevenni.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nem értem az ATM-nél mire reklamálnak ennyire. Ha lenne több helyzetük nem itt tartanának.
Valaki meglepődött ezen a meccsen, bármelyik bírói döntesen vagy a vegeredmenyen?
Látom a holnapi cimlapokat, mesteri, folenyes jatek a Barcelonatol, jobb, szebb jatekkep, megerdemelt kupa.... + Oscar
Ja amugy a kommentator hatalmas forma... Ja nem.
Szoval 0-0 es 1-1 Utan a barcae a kupa. Messi es Neymar meg 90 percig egyutt es igazabol semmi jele hogy ok a vilag legjobb csatarparosa, vagy mit mondanak moatansag.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
Messility.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
A tiki-takának vége, ezt Barcelonában azonban képtelenek észrevenni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
egy bukott kupa, és egy kemény meccs után a bajnoki Atletico - Barca meccsre leszek nagyon kíváncsi, hogy miként bosszulják meg ezt
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Undorító söpredék ez az Atlético. A Barcelona csak simán szánalmas.
Mondjuk elég nagy szégyen, hogy ők játszanak a Barcaval, megalázhattuk volna őket, annyi helyzetünk volt, mégis ők szerencsétlenkednek itt.
Mondjuk elég nagy szégyen, hogy ők játszanak a Barcaval, megalázhattuk volna őket, annyi helyzetünk volt, mégis ők szerencsétlenkednek itt.
Arda Turant is kiállítják pofázásért.
Amúgy nem baj, hogy kihagyta. Mindjárt ítél még egyet hátha az bemegy.
Amúgy nem baj, hogy kihagyta. Mindjárt ítél még egyet hátha az bemegy.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Innen monitor mögül kinéztem Messi tizijét
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5