alig érnek hozzá és már repül is
Ahogy én észrevettem a támadó játékosok 80%-ra igaz ez a megállapítás, nem csak Neymar-ra. Persze a brazil legtöbbször rá is játszik, így még szembetűnőbb lesz a dolog, de nem hinném, hogy ezért meg kéne kövezni.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 14., szombat 20:46
alig érnek hozzá és már repül is
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 14., szombat 20:46
ne csináld már a fesztivált te malac, két kézzel lökte a ni.. a színesbőrű kannibálNeymar egyből esik.....ez oltári ciki......undorító ez a manusz,alig érnek hozzá és már repül is....
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 14., szombat 20:45
Mert repülő volt a jele az oviban.R.M.C.F írta:El fog küldeni a fórumról.....már megbocsáss, de te mégis ki a jó isten f@szának képzeled magadat?
Neymar egyből esik.....ez oltári ciki......undorító ez a manusz,alig érnek hozzá és már repül is....
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 14., szombat 20:44
Nyissátok már ki a topikot fiatal barátaim a kurva anyátokat!nyissátok már ki ezt a k*rva élő közvetítést. Ne ezt offoljátok szét mindig
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 14., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 20:43
El fog küldeni a fórumról.....már megbocsáss, de te mégis ki a jó isten f@szának képzeled magadat?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 14., szombat 20:41
jó lehet odaát a színvonal ha minden barca alatt a mi fórumunkra írogatsz.Kitfisto. írta:nyissátok már ki ezt a k*rva élő közvetítést. Ne ezt offoljátok szét mindig
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 20:40
Reaper's Scythe írta:R.M.C.F. szerintem kapcsold el, megkíméled a szervezeted a felesleges stressztől
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 14., szombat 20:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 14., szombat 20:39
már megbocsáss, de te mégis ki a jó isten f@szának képzeled magadat?Kitfisto. írta:nyissátok már ki ezt a k*rva élő közvetítést. Ne ezt offoljátok szét mindig
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 20:38
csak mondanám Főni, hogy neymar > messi.
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. szeptember 14., szombat 20:37
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 20:36
Amúgy a szpíker ordibálásától már azt hittem 3 gólt is lőtt a barca, de még mindig 0-0
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 14., szombat 20:33
Neymar tényleg nem rossz, viszont Messit nagyon könnyed választják el a labdátólhehe írta: csak mondanám Főni, hogy neymar > messi.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 14., szombat 20:30
csak mondanám Főni, hogy neymar > messi.R.M.C.F írta:Mindenki nézze a barca meccset neymar labdaérintéséire a speaker a fa**t is ki****i. A nyála folyik és ha 16 osra ér ordít mintha satuba fognák a zacsiját.
Ku**-a jó.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 20:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 14., szombat 11:05
Tovább fognak jutni, ebben biztos vagyok, aztán a kieséses szakaszban meg már bármi lehet, én úgy gondolom, hogy a nyolcban nagy valószínűséggel ott lesznek, de ha addig összeérik a csapat és Guardiola kijavítja a hibákat, akkor a négy sem elérhetetlen, sőt, végül is még mindig bombaerős keretük van.morientes írta:Egyébként magam részéről nem tartanám bukásnak ha nem nyer a bajorokkal BL-t,azt viszont igen,ha nem jutna tovább a csoportból(bár abból művészet lenne nem továbbjutni)de talán még azt is,ha nem mennének még1 kört...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 14., szombat 8:46
Mondjuk ez igaz,ezt adom.De nemhiába erősítettek ujfenn,akkor most Guardiolat kivéve a pakliból,ha nem azért hogy duplázzanak.Sztm ez lehet a legfőbb cél,mintja egyszer a Kaiser elejtett volna valahol erről 1-2 szót...Ez ott megbukott, hogy mikor kinevezték még közel sem volt biztos, hogy megnyerik a BL-t és tudnak duplázni. Lehet, ha nem írnak alá PG-vel, akkor még mindig Yupp az edzőjük. Vagy valamit tudnak...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 13., péntek 21:23
nem tudom mennyit keres, és a többi barca játékosról se tudom...sőt real játékosok keresetével se nagyon vagyok tisztában, de ha keres jelenleg annyit, amennyit bőven elég, és a csapaton belül is benne van az első 3-ban (Messi, Iniesta, valaki) akkor példát mutathatna a fiataloknak...Iniesta az a játékos akiből még kinézek egy ilyent.GT37 írta:Meg is kell adni neki, a második legjobb játékosunkról van szó, nem szabad fukarkodni. Nem mintha attól félnék, hogy beint Rosellnek és eligazol Barcelonából, de azért fő a biztonság.wZoLee7 írta:ő megteheti hogy nagy zsozsót kér, amit szerintem meg is adnának neki
Peppel meg szerintem türelmesek lesznek egy ideig, végül is tudják, hogy idő kell, amíg beérnek a változások (ha beérnek). Mert azt tényleg nem csinálhatta meg Pep, hogy odamegy, és azt mondja, hogy fiúk, az lesz, ami Heynckes alatt, semmi változtatás...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 13., péntek 21:16
Ez ott megbukott, hogy mikor kinevezték még közel sem volt biztos, hogy megnyerik a BL-t és tudnak duplázni. Lehet, ha nem írnak alá PG-vel, akkor még mindig Yupp az edzőjük. Vagy valamit tudnak...morientes írta:Èn ugye azt írtam,hogy a bayern vezérkar maximalista,ők szeretnènek az elsők lenni europaba,akik dupláznak.Nem hiába vitték oda Guardiolat,nem hiába erősítettek a már így is bivalyerős kereten...ez lehet neki a cél.De mindegy, nyilván itt Pep bukását akarják, ami, itt ha nem nyer bl-t egyből, akkor bukásnak is lesz elkönyvelve.
Azt meg kijelenteni elég merész,hogy mindenki itt a bukását kivánja,csak egyszerűen mi is győzni akarunk,meg ti is azt akartok,nekem ne mond ha összekerülnétek ujfenn,akkor annak drukkolnál hogy Pep megmutassa...
Persze hogy nem kivánok neki sok sikert mikor az egyik legnagyobb ellenlábas edzője lett...
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem