Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

ViktoR4
Kedvenc játékosaid: Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2023. július 1., szombat 13:56

gutihaz14 írta:
'shutterisland írta:

ratekintettem, ma reggel 610 ezer volt, egy este alatt kb 10 szazalekot ugrott, es ugye en mar orakkal a bejelentes utan neztem ra az alap szamra ami velhetoen alacsonyabb volt.

ez is egy erdekes aspektus, hogy mennyire fog berobbanni majd ebbol a (nepszerusegi?) szempontbol, mert a PL a vilag kozepe, o meg egy jovagasu, eladhato karakter lehet azon felul is, hogy a palyan hogyan teljesit.
tess

https://instrack.app/instagram/szoboszlaidominik
529K volt a here we go előtt :D

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 1., szombat 13:11

hehetheoriginal írta:
gutihaz14 írta: magyar trollhadsereg betámadja majd a twitter / insta / fb oldalát a poolnak vajon ha nem lesz kezdő hogy no szoboszlai no party? :mrgreen: mint anno bajnernél mekkorát mentek
Oszinten szolva nem latom hova fer be, balszelen es jobbszelen is jobb játékosok vannak nala, fals9, kozepso posztokon sztem megeszik gyorsan angliaban, de teny, hogy 70millaert nem padra igazol normal esetben egy csapat

4-3-3 ban a kozeppalyan lesz majd, varhatoan Mac Allister - Fabinho - Szobo lesz az alapfelallas.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 1., szombat 13:10

Nem nagyon értem mi folyik itt?

A világ egyik top klubja 70 millió eurót adott egy magyar játékosért.

Hatalmas nagy dolog ez, évtizedek óta nem történt hasonló sem.

Angliában hamar felpörgetik fizikálisan, egy-két év és rengeteget fog szaladni és melózni egyszerűen mert muszáj lesz.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 1., szombat 13:07

hat ja azert lenn a historical stats adatok sokat mondoak, hat akkor meg mekkora boost lett volna, ha ti viszitek el? :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 1., szombat 13:03

gutihaz14 írta: magyar trollhadsereg betámadja majd a twitter / insta / fb oldalát a poolnak vajon ha nem lesz kezdő hogy no szoboszlai no party? :mrgreen: mint anno bajnernél mekkorát mentek
Oszinten szolva nem latom hova fer be, balszelen es jobbszelen is jobb játékosok vannak nala, fals9, kozepso posztokon sztem megeszik gyorsan angliaban, de teny, hogy 70millaert nem padra igazol normal esetben egy csapat
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 1., szombat 12:59

magyar trollhadsereg betámadja majd a twitter / insta / fb oldalát a poolnak vajon ha nem lesz kezdő hogy no szoboszlai no party? :mrgreen: mint anno bajnernél mekkorát mentek
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. július 1., szombat 12:57

Szerintem aki csak egy kicsit is belekóstolt valaha bármilyen sportban "profi" szinten az sejtheti hogy mekkora utat kell bejárni fele ilyen karrierhez is.

Jó olvasni a goal.com-os cikket az átigazolásával kapcsolatban :)

Nem csípem a Poolt, de kövi szezonban nyilván odafogok kapcsolni. Sok sikert Neki, kiváncsi vagyok fizikálisan tud-e szintet lépni Klopp alatt. Hajrá!

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 1., szombat 12:54

'shutterisland írta:
'shutterisland írta: gyors megnezem az insta kovetoit, jelenleg "csak" 577 ezer, kivancsi vagyok erre a szamra par napon belul mennyit ugrik.
ratekintettem, ma reggel 610 ezer volt, egy este alatt kb 10 szazalekot ugrott, es ugye en mar orakkal a bejelentes utan neztem ra az alap szamra ami velhetoen alacsonyabb volt.

ez is egy erdekes aspektus, hogy mennyire fog berobbanni majd ebbol a (nepszerusegi?) szempontbol, mert a PL a vilag kozepe, o meg egy jovagasu, eladhato karakter lehet azon felul is, hogy a palyan hogyan teljesit.
tess

https://instrack.app/instagram/szoboszlaidominik
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 1., szombat 12:41

'shutterisland írta: gyors megnezem az insta kovetoit, jelenleg "csak" 577 ezer, kivancsi vagyok erre a szamra par napon belul mennyit ugrik.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. július 1., szombat 12:34

jolybarsza írta: De ki mondja hogy ne örülj? Hol írták itt hogy bukjon meg?

Ez a tipikus magyar néplélek. Nem öröködik, nem ájul el ettől az állítólagos magyar sikertől, mert nem tartja magyar sikernek, vagy nem szimpatikus neki az ember, nem látja elég jónak erre szintre, kritikával illeti, már személyes tamadásnak veszed magad és a magyarság ellen.
Szemelyes tamadasnak kicsit sem veszem, teljesen hidegen hagy, ha valaki a kakan is a csomot keresi, sajnos mar a magyarsag is hidegen hagy, aztan lehet hazaarulozni.

Annyit jegyeztem meg, hogy teljesen tipikus ez a mentalitas itthon, aztan te megjegyzed, hogy en megjegyeztem es szamodra ez tipikus. :mrgreen:

Szerintem szar lehet ilyen felfogassal elni, de mindenkinek szive joga.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 1., szombat 12:28

Én úgy látom a magyar néplélek az, hogy állandóan meg kell állapítani mi a magyar néplélek :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. július 1., szombat 11:53

Fordulj meg a lovon.

A magyar neplelek pont ez, ha van is valami aminek lehetne egy fel pillanatra orulni, inkabb varjuk a bukast, dogoljon meg, mert neki bejott valami, biztos csokos, seggnyalo, nem onerobol ert oda ahova, mindenki mas hibas a sajat bukoink miatt, csak mi nem.

Es tovabbra sem a normalis kritikaval van baj, csak itt szulettek olyan kommentek, amikbol sut az irigyseg/vágy Szoboszlai bukasara, meg akkor is, ha ez szo szerint nyilvan nincs leirva.

Arcoskodast nem is lattam, legfeljebb meg lett jegyezve, hogy ez egy magyar jatekos eseten barmilyen korulmeny kozott nagy szo, hogy egy europai elbajnoksag nagy multu, elcsapata ennyi penzert elviszi.

Reszemrol eleg is volt a temabol. Politika meg vegkepp nem tartozik ide.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 1., szombat 11:25

realmadrid95 írta:
Realista24 írta:

Beképzelt fasz :kalapos:
Mindamellett top 10 es iranyito nalam, csak ha a kozeli emberek szerint is az, akkor tuti van benne valami :D
Az biztos, hogy minden meccset megnezek, amin kezdobe nevezik, o, Sallai es Kerkez trioval, hatha beindul valami.
Közeli emberek szerint az, más közeli szerint nem. Ez ilyen.

Engem (és az apját) is felkurta pl. amikor a tizit ko papír ollóval döntöttek el, stb.
22 éves, ahogy korábban írtam, rengeteg dologban kell fejlődnie, nem csak a játékban, hanem mindenhol.

16 éves kora óta külföldön el, évek óta csilliomilliokat keres, se sosem felejtette el honnan indult, kik voltak mellette. Nagyon sokáig kőkeményen volt fogva pénzügyileg is és szerintem remek alapokkal rendelkezik az értékrendje is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 1., szombat 11:23

Mindenki okos, mindenki krakog erre is.

En orulok, hogy van magyar jatekos, akinek sikerult top csapatba eljutnia. Mindenkeppen reklam az orszagnak es megha nem is valna be, akkor is elfogja vinni majd egy szinttel gyengebb csapat, de lrgalabb Lipcse szintu csapat.

Sok sikert Dominiknak, kurvara megerdemli! :agree:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 1., szombat 11:11

BlancoMark írta: Szerintem tokeletes valasztas a Liverpool, nagyon fekudni fog neki a jatekstilus es Klopp.

Ha itt osszejon 2-3 fasza ev, akkor a kovetkezo lepcso mar egy Real Madrid lehet akar.

Akik meg itt fikazzak, tikipus magyarok. :lol:
*gyökerek :mrgreen: Majd lekonyul a szájuk.

Hajrá Szobi.. :-*
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 1., szombat 11:06

Tenyleg azt hiszik paran,hogy ha a Bundesligaban,egy Bl resztvevos csapatnal vagy,akkor ott van olyan,hogy totyogok-lotyogok? Nem jutsz el ilyen felfogassal odaig,de a feleig sem.
tchouameninel sokan felhozzak, de pogbara is jellemzo volt, riquelme kb setalgatott, messit hagyjuk is ebbol a szempontbol, de pl berbatovrol vagy ben arfarol is ez ugrik be kb, azert boven elofordul ez a jelenseg topszinten is csak a tehetseg ellensulyozhatja.
dominikot persze nem sorolnam ide, de leteznek "lusta" jatekosok.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 1., szombat 10:37

Szerk, bocs R24 szarul ideztem.

Kivancsi lennek ez a raer totyogni-lotyogni. Ez mit jelent valojaban?
Tenyleg azt hiszik paran,hogy ha a Bundesligaban,egy Bl resztvevos csapatnal vagy,akkor ott van olyan,hogy totyogok-lotyogok? Nem jutsz el ilyen felfogassal odaig,de a feleig sem.
Itt meg mar Liverpoolrol beszelunk.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. július 1., szombat 10:31

Szerintem tokeletes valasztas a Liverpool, nagyon fekudni fog neki a jatekstilus es Klopp.

Ha itt osszejon 2-3 fasza ev, akkor a kovetkezo lepcso mar egy Real Madrid lehet akar.

Akik meg itt fikazzak, tikipus magyarok. :lol:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 1., szombat 10:26

Realista24 írta:

Azert azt tegyuk hozza, hogy ezektol fuggetlenul siman lehet arrogans. Igazabol ez nyilt titok, hogy elkepesztoen az. A lipcse tulajdonosa kikelt magabol es a szezonban eloszor adott nyilatkozatot, amikor kiallitottak ot a Koln ellen.

“Ilyen kiállítás nem történhetett volna meg. Számomra ez az arrogancia jele. A könyöknek nincs ott helye. Indokolt volt a piros lap" – szögezte le a 2–2-re végződött meccs után az MTI által idézett dühöngő Oliver Mintzlaff.

Ez egy 19 es cikk, ahol igazabol a Salzburg szurkoloi kezdtek mar kiutalni a viselkedese miatt a csapatbol.

https://index.hu/sport/futball/2019/10/ ... tt_napoli/

Ha nezed neha a nyilatkozatait, a gesztusait egybol lejon, hogy tenyleg bekepzelt fasz, emelle tarsul az is, hogy neki nem kell sokat futnia, raer “totyogni” is, mert o a csapat sztarja. Emiatt volt sokaig csak kiegeszito a Lipcsében is. Aztan jott a regi edzoje, akinek nagy kedvence Szobo es hozott egy zseni fel evet.

Nyilvan nem o az egyetlen a foci vilagaban, aki ennyire el van szallva magatol es ettol lehet meg vilagklasszis, mert a lovotechnikaja tenyleg szinte paratlan, de igen, nagyon arrogans.
:lol: Salzburgot mimdenhol utaljak,csak a salzburg tartomanyi lapok irnak roluk normalisan,amugy mindenhol allandoan lehuzzak oket,foleg a skynal.
Nem kell ilyen indexes szarokra felulni.

Arrol nem is beszelve,hogy annyira utaltak,hogy ebbe a szezonba lett az ev legjobb jatekosa a bundesligaban. :lol:
Dominikot nagyon szeretik,azert is jar meg mindig sokszor vissza a meccsekre. Ott mindenki volt a “fiatal nagykepu kolyok”. Illetve azert csak kozben csk lett a valogatottban.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 1., szombat 10:16

Most akkor iranyito vagy szelso?
Igazabol mindegy, ahogy mondtam, egyszeruen hajtani, focizni kell, minel tobbszor az optimalis megoldast valasztva a palyan. Akkor nem lesz gond, de az eleje nagykn fontos, ezek a buzi faszvero nyomorult angolok (szakma es media) gyorsan beraknak valakit skatulyaba, jol kell inditani
thereisonly1ronaldo

Vissza: