ikarus93 írta:Nyilvan idő kell míg összeáll az egész, de ha összeáll és mindenki megtalálja a maga posztját, na onnantól nem lesz ellenfél aki megállíthatná a Real-t, talán a Bayern, mert azért ők is még összeérőben vannak, de ha ott is összejönnek a dolgok, nagyon komoly kis csapat lesz belőle. A Chelsea-t azért mondtam ide, mert mivel Mourinho ül a padon és a bekkelés királya bárki ellen képes kibekkelni a meccseket lásd 2010 Inter-Barca. Szintekkel volt jobb a Barca játékosállománya még se ért semmit se. A Juvénél meg valami elkezdődött nemtudom, hogy mi lesz a vége, de ha ott is megvalósítják a dolgokat, akkor visszatérnek a 2000-es évek beli Juve-hoz. A United szerintem nagyon lefelé halad, talán még a Dortmundba érzek erőt, hogy ők is ott lehetnek, de ha nagyon jól fog menni nekik a szekér hamar szétkapják azt a csapatot sajnos. A PSG meg nálam sötét ló nem tudom, hogy mennyire lesznek kiemelkedők és, hogy felérhetnek-e a 3 nagyhoz, de kétlem.
A Bayern-t adom egy az egyben és a Chelsea-t is. Viszont a Juve-nál szerintem az a nagy hátrány hogy 3-5-2 -ben játszanak és ha egy komolyabb ellenfelet kapnak akkor ez a taktika nem a leghatásosabb főleg ha van két gyors szélső támadó középpályás van a csapatban.
A United sem annyira rossz mint azt sokan képzelik de szerintem a végső győzelemre nincs sok sanszuk,de azért okozhatnak meglepetést.
A Dortmund szerintem egy idő után pedig képes lesz kigazdálkodni komolyabb játékosok fizetését is.
A PSG-t nem követem annyira így nem tudom hogy ők most hol tartanak, de szerintem ebben az évben ők sem lesznek annyira meghatározók Európában.