Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Asensio így se lesz kezdő, szerintem hamarabb megy ki egy James,Benzema,Lucas sor. Ami sebességben nem lesz valami jó, fejjátékban is gyenge, és ha Isco is lehetőséget kap akkor kimondottan elveszik egymástól a teret. Viszont van esély arra, hogy játszunk egy 442-t vagy egy 4312-t. Ez meg jó is lehet, mert az a kp tud jó labdákat osztogatni.
Ha ég a ház akkor 20-25öt, ha nem akkor 5-10.rashidm írta:Most olvasom, hogy valószínűleg se Morata, se Cr, se Bale nem lesz hétvégén? Legalább elől frissebb emberek lesznek. Bár kérdéses, hogy mennyit érnek majd a frissek. Asensio se most játszott. Nem leszek meglepve, ha Mariano kapni fog valamennyi időt.
Viccet félre téve, remélem kezdeni fog.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most olvasom, hogy valószínűleg se Morata, se Cr, se Bale nem lesz hétvégén? Legalább elől frissebb emberek lesznek. Bár kérdéses, hogy mennyit érnek majd a frissek. Asensio se most játszott. Nem leszek meglepve, ha Mariano kapni fog valamennyi időt.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sikerült eljutnom oda, hogy elolvassam az exluzív interjút, és köszönjük! Nagyon jó lett, sok mindenre adott választ és jó volt beketintést látni egyes pszichológia dolgokba. Még több hasonlót!
Mourinho meg... vajon Khedirának mit mondhatott?
Mourinho meg... vajon Khedirának mit mondhatott?
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Fasza volt Mou, hogy igy megmondta az igazat Özilnek annak idején.
Jó hülye, de azért várjuk ki míg tényleg aláírás kerül arra a szerződésre.Realista24 írta:Dybala: "My agent has returned to Argentina for the birth of his son. We'll wait for a bit, but I remain optimistic, the renewal will come."Kerlon írta:...
Erről beszéltem legutóbb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dybala: "My agent has returned to Argentina for the birth of his son. We'll wait for a bit, but I remain optimistic, the renewal will come."Kerlon írta:...
Erről beszéltem legutóbb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Cirka 2 hónapja hullámvölgy?G. V.tinho írta:azért valaki elárulhatná, miért van teljes világvége hangulat. mindenki takarodjon, meg mindenki hülye, mást se olvasok.
nyilvánvaló volt, hogy nekünk is eljön a hullámvölgy. ezzel azért kellett számolni. és még így is be-be húzkodjuk a meccseket, mentjük a pontokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
azért valaki elárulhatná, miért van teljes világvége hangulat. mindenki takarodjon, meg mindenki hülye, mást se olvasok.
nyilvánvaló volt, hogy nekünk is eljön a hullámvölgy. ezzel azért kellett számolni. és még így is be-be húzkodjuk a meccseket, mentjük a pontokat.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
numberone1 írta: Bale a felallt vedelmek ellen szenved, ha van nagy terulet a vedelem mogott a beindulasaival barkit megver. Lucas nem kezdo szintu jatekos, de azert 12. embernek nagyon kell, o ellentetje Balenek inkabb betomorulu vedelmek feltoresere jo, nagy teruleten viszont elveszik a robbanekonysaga.
Van meg egy Assensionk is, talan az egyik szelt kiberelhetne a jovo csapataban, ha...
Olyan szelso tamadokat vennek akik a gyorsasagukat betomorulo vedelmek ellen is es vedelem mogotti nagy teruletek befutasara is tudjak kamatoztatni, es meg golerzekenye[/code]k.
ha Bélát lehetne LV-vel forgatni, akkor pont jó is lenne. Amúgy is ugyan az az oldal fekszik jobban nekik. Az igaz, hogy csapatot nem lehet Lv-re építeni, de rendkívül okosan él a perceivel.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Azért amikor a magyar játékosok hozzáállásáról beszélt... láttam rajta, hogy nem elégedett. De nem akartam azt annyira kiemelni benne. De hát egyértelműen nagy különbség van fejben, tisztán látszik.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Nzedge
Pazar lett. Jól esett olvasni.Tádám írta:Nagyon kösz, remélem, hogy érdekes lesz.sebydani írta:Ádám, illetve akik még részesei voltak, köszi az interjút Dr. Kárpáti Róberttel! Nagyon érdekes volt olvasni, kifejezetten tetszett . Bármi hasonló jellegű interjút terveztek, én már most vevő vagyok rá.
Tervek vannak a továbbiakra is...
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Csak az én promo képem miatt ér valamennyit az egészÁdám, illetve akik még részesei voltak, köszi az interjút Dr. Kárpáti Róberttel! Nagyon érdekes volt olvasni, kifejezetten tetszett . Bármi hasonló jellegű interjút terveztek, én már most vevő vagyok rá.
Viccet félretéve, remek volt a cikk kollega, és én is várom a továbbiakat
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nagyon kösz, remélem, hogy érdekes lesz.sebydani írta:Ádám, illetve akik még részesei voltak, köszi az interjút Dr. Kárpáti Róberttel! Nagyon érdekes volt olvasni, kifejezetten tetszett . Bármi hasonló jellegű interjút terveztek, én már most vevő vagyok rá.
Tervek vannak a továbbiakra is...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ádám, illetve akik még részesei voltak, köszi az interjút Dr. Kárpáti Róberttel! Nagyon érdekes volt olvasni, kifejezetten tetszett . Bármi hasonló jellegű interjút terveztek, én már most vevő vagyok rá.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
Ezt a csapatot én is lájkolnám.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ateeemadrid
Ezen a felálláson én is gondolkoztam már, igazából ha Benzema továbbra is flop lesz, és Morata sem alkot, akkor szerintem benne van, hogy ZZ kipróbálja.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
2-3 meccsig szívesen megnéznék egy ilyet
---------------Navas
Carvajal---Varane---Ramos---Marcelo
---------------Kovacic
---------Modric---------Kroos
------------------Isco
-----------Bale-------Ronaldo
széleket ígyis úgyis Carvajal és Marcelo játsza be
---------------Navas
Carvajal---Varane---Ramos---Marcelo
---------------Kovacic
---------Modric---------Kroos
------------------Isco
-----------Bale-------Ronaldo
széleket ígyis úgyis Carvajal és Marcelo játsza be
- Nzedge
Nem lennénk kevesek a széleken ezeknél a felállásoknál?
Szerk: felállásnál
Szerk: felállásnál