Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Én is van hogy márádónának képzelem magam.....majd rájövök, hogy a mosatlan alsógatyájában több "foci" volt mint bennem.
Majd Te is rájössz,hogy ezek a brazil FOCI megcsúfolásai.
Majd Te is rájössz,hogy ezek a brazil FOCI megcsúfolásai.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
teljesen komolyan gondoltam.R.M.C.F írta:hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon -
Gondolom ezt nem komolyan mondtad.
Mivel a brazil válogatottról van szó, ezért szerintem halál komolyan gondolta, de talán Patot még Aranylabdásnak is titulálni fogja az éjszaka folyamán.R.M.C.F írta:hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon -
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon -
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
mint írtam: van az a presztízs, és jogos ego, amiért egy játékos nem fog kevesebbért aláírni SEHOVA.gondolom h a "barcelona" szó ki lenne cserélve "real madridra" közel sem lennél ennyire felháborodott
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem el sem jutottunk addig, hogy szerződést ajánljon neki a klub, mert alapból a psg sem akarta eladni.
de szerintem egyébként tökre egyértelmű, hogy mi szúrja az emberek szemét ebben a nyilatkozatban, azon meg vitatkozni nem lehet.
de szerintem egyébként tökre egyértelmű, hogy mi szúrja az emberek szemét ebben a nyilatkozatban, azon meg vitatkozni nem lehet.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azt azert ne felejtsuk el, hogy Thiago Silvanak 12 millios fizetese van.Galacticos írta:de ha messinek évente megtudják újítani a szerződését, meg tellonak adnak új szerződést, akkor kajakra thiago silváával spúroskodnak? aki a világ egyik legjobb válogatottjának csk-ja?( )
viszonyitaskent nalunk most akarjak Ramosnak 6 milliora emelni (ha jol emlekszek)
szerk.: az mindegy, hogy csk vagy sem, viszont a vilag egyik legjobb kozephatvedje
- Galacticos
de ha messinek évente megtudják újítani a szerződését, meg tellonak adnak új szerződést, akkor kajakra thiago silváával spúroskodnak? aki a világ egyik legjobb válogatottjának csk-ja?( )
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
gondolom h a "barcelona" szó ki lenne cserélve "real madridra" közel sem lennél ennyire felháborodotthehe írta:pont ezt mondom azzal, hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon - csapatkapitánya nem fog kevesebb pénzért elmenni sehova.kiserik írta:Arra senki nem gondolt, hogy ez a félmondat egy megmosolyogtató válasz volt a Barca megmosolyogtató ajánlatára? (írhattam volna nevetségest, röhejes, vagy akár sértőt is) A világ legjobb védőjét ugyan úgy meg kell fizetni, mint a legjobb támadókat, vagy a még csicska tehetségeket.
- hehe
pont ezt mondom azzal, hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon - csapatkapitánya nem fog kevesebb pénzért elmenni sehova.kiserik írta:Arra senki nem gondolt, hogy ez a félmondat egy megmosolyogtató válasz volt a Barca megmosolyogtató ajánlatára? (írhattam volna nevetségest, röhejes, vagy akár sértőt is) A világ legjobb védőjét ugyan úgy meg kell fizetni, mint a legjobb támadókat, vagy a még csicska tehetségeket.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Arra senki nem gondolt, hogy ez a félmondat egy megmosolyogtató válasz volt a Barca megmosolyogtató ajánlatára? (írhattam volna nevetségest, röhejes, vagy akár sértőt is) A világ legjobb védőjét ugyan úgy meg kell fizetni, mint a legjobb támadókat, vagy a még csicska tehetségeket.
- h3x0r
Ezt teljesen adom, viszont se Kaka, se CR nem nyilatkoztak egyszer se, hogy azert akarnak nagyobb fizetest (vagy azert nem akarnak kisebb fizetest), mert a csaladjukat etetni kell. Akar hogy is nezem, ez nagyon amator nyilatkozat volt.hehe írta:ez presztízs, egy brazil válogatott csk nem fog "becsicskulni" egy barcának kevesebb pénzért, csak mert a barcelona hívja. ezt kéne már megérteni. aki eljutott egy szintre és még javában fénykorát éli, senki nem fog kevesebb pénzért aláírni egy másik csapathoz, lehet az akármelyik.
- hehe
ezt mi - akik pénzügyi tekintetben egyik végletben sem éltünk még - nem ítélhetjük meg, nem ítélhetjük meg így thiagosilvát sem.
vajon céronaldo miért szarakodik ennyit a szerződéshosszabbítással?
ő aztán tényleg nem panaszkodhat, hogy éhen hal a család. miért fontos neki ennyire, hogy a legjobban fizetett arc legyen?
kaká miért nem akart lejjebb adni a fizetési igényeiből az elmúlt években, amikor megkereste másik csapat?
és még folytathatnám.
ez presztízs, egy brazil válogatott csk nem fog "becsicskulni" egy barcának kevesebb pénzért, csak mert a barcelona hívja. ezt kéne már megérteni. aki eljutott egy szintre és még javában fénykorát éli, senki nem fog kevesebb pénzért aláírni egy másik csapathoz, lehet az akármelyik.
vajon céronaldo miért szarakodik ennyit a szerződéshosszabbítással?
ő aztán tényleg nem panaszkodhat, hogy éhen hal a család. miért fontos neki ennyire, hogy a legjobban fizetett arc legyen?
kaká miért nem akart lejjebb adni a fizetési igényeiből az elmúlt években, amikor megkereste másik csapat?
és még folytathatnám.
ez presztízs, egy brazil válogatott csk nem fog "becsicskulni" egy barcának kevesebb pénzért, csak mert a barcelona hívja. ezt kéne már megérteni. aki eljutott egy szintre és még javában fénykorát éli, senki nem fog kevesebb pénzért aláírni egy másik csapathoz, lehet az akármelyik.
- h3x0r
Nem az a problemank vele, hogy a barca kedveert nem akarja a fizeteset csokkenteni, mert ezt meg lehet erteni. Megdolgozott erte, miert is adna lejjebb? Hanem mert azt azzal indokolta, hogy csaladja van amit etetnie kell. Ha soha tobbet nem kap egy euronnyi fizetest se, akkor is eletuk vegeig elelnek jo korulmenyek kozott.
- realmadridfan
A Barcás kollégákkal értek egyet, tényleg nem volt túl bölcs ez Thiago Silvától. Sőt, egyenesen irritáló, legalábbis nekem.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyrészt azoknak a gyerekeknek már akkor sem kellene éhezniük (sőt, még csak átlagos életvitelt folytatniuk sem) ha silva holnaptól egy forintot sem keresne.teljesen meg tudom érteni, hogy kell neki a pénz, a gyerekeit sem akarja látni éhezni. ha eljutott egy szintre, miért akarna kevesebbet kapni, scak azért mert a barca hívja? ráadásul jön egy súlyos sérülés, akkor vége.
ha jól tudom 10 millió eurót keres évente, biztos vannak e mellé bónuszok (győzelem, pályára lépés, stb-stb) illetve marketing pénzei is.
egy havi bevételéből (számoljunk 1 millió euróval) 20 évig simán elél egy gazdag magyar család.
másrészt a súlyos sérüléshez annyit, hogy kaká is egész jól megélt azután, hogy tönkretették a sérülések.
meg gondolom a vezetőedzők, edzők, megfigyelők, sportigazgatók, stb. (amelynek ugye a elég sok játékos készül a cipő szögre akasztása után) sem minimálbérért bohóckodnak.
egyetértek az előttem szólóval, senki nem sértődik be rá, meg fúj rá azért, mert nem dob el mindent a barcelonáért (hummelst se szidta senki például).
de ne mondjon már ilyen baromságot, hogy azért nem jön a barcába, hogy tudja etetni a gyerekeket.
holott ha már csak egy pici esze is volt, már most megalapozta annak a generációnak is a jövőjét a családból, akiket már látni sem fog.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem itt távolról sem azzal volt gondja az embereknek (és nemcsak a Barca-szurkolóknak), hogy nem igazolt Spanyolországba. Sok focistánál a pénz számít, ezt tudjuk. Nem véletlenül mennek az Anzsiba, meg mittudomén hova. Emellett nem mindenki álma, hogy a Barcaban vagy a Realban focizzon, csak egyesek vannak ebben a tévhitben, viszont ez a nyilatkozat több, mint nevetséges volt. Simán mondhatta volna, hogy szereti Párizst, jól érzi magát a klubban és szeretne minél nagyobb sikereket elérni vele. Ennyi. Ebben burkoltan benne is van, hogy inkább a pénzt választotta, vagy csak simán nem akar eligazolni. Nincs benne semmi kivetnivaló. Például Hulk se azért igazolt keletre mert Bl-t nyerhet.hehe írta:ez a felfogás hülyeség, hogy így gondolkozna, hogy most annyit keres, hogy élete végéig vígan élnek.Ez tök oké, de konkrétan a Psg-ben 2 év alatt megkeress annyi pénzt amiből vigan megélnek hátra lévő életükben...
miért adja alább? a barcának minimum ugyanannyit kellett volna ajánlania, teljesen megértem, hogy nemet mondott nekik.
a világ legerősebb, legjobb válogatottjának csapatkapitányáról van szó.
Viszont, azzal hogy azt mondja szereti a Barcat, de ott éhezne a családja abból a fizetésből csak magát teszi nevetségessé.
Én nem ítélek el senkit, ha valaki kevesebb fizetésért nem vált klubot, nem lehet mindenki olyan, hogy még az egyéves fizetéséről is lemondana, de egy nyolc esztendős kisfiúnak is több esze lenne.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az a reális. Cech meg majd második számú kapus lesz.Realista24 írta:A katalán sport szerint Mourinho Valdest akarja megszerezni jövőre. Van képzelőerő katalán részen is, gondolom innentől már csak egy lépés, hogy Courtois a barcáé legyen.
Biztos vagyok benne, hogy Valdés nem menne Mourinho csapatához.
Casillas hogy jön ide?hehe írta:a világ legerősebb, legjobb válogatottjának csapatkapitányáról van szó.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezt miért nem a Humor topikba írtad be?Realista24 írta:A katalán sport szerint Mourinho Valdest akarja megszerezni jövőre. Van képzelőerő katalán részen is, gondolom innentől már csak egy lépés, hogy Courtois a barcáé legyen.
Jó hát mert amúgy te ismersz is engem... Amúgy tény, hogy nem éheztem, de ne állíts, be 1 olyan valakinek akinek kész picsa melegmálé jellemezte az életét... Thiago nyilatkozata akkor is kicsit erős volt maradjunk annyiban...hehe írta:tudod is te
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A katalán sport szerint Mourinho Valdest akarja megszerezni jövőre. Van képzelőerő katalán részen is, gondolom innentől már csak egy lépés, hogy Courtois a barcáé legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema